Nu op VK

Meer VKMag?

Meer VKMag? Like onze Facebook Page, volg ons op Twitter of volg ons op Instagram voor meer foto's en video's. Heb je zelf iets te delen? Stuur het naar ons via Whatsapp (06 590 590 72).

Dronken… is dat tegenwoordig een ander woord voor ‘ik heb er achteraf spijt van, maar ik vond ‘t op dat moment toen wel een goed idee’ ? Want zo ladderzat lijkt ze me nu ook weer niet… dronken om aandacht ja… dat wel.

Reactie van Prikker. 29/01 | 18:44

Moeilijk filmen als je je staat af te rukken!

Reactie van Tohobozo. 29/01 | 18:57

Bedankt… Zojuist, mijn eerste epileptische aanval gehad door het camerawerk… Waarom posten jullie deze rotzooi? Jullie zijn toch geen LiveLeak waar alles maar opgepleurd kan worden?

Reactie van Jackson (real). 29/01 | 20:13

@ Jackson (real) Dat is precies wat ik dacht.

Reactie van Fuzzems. 29/01 | 21:34

Ik was van de zomer in Cambodja aan de kust, en daar ging het elke avond zo. Domme Engelse hoeren.

Reactie van Spion. 30/01 | 12:28

Reageer

We zijn aan het testen met het reactie systeem van Disqus en met het reactiesysteem van Facebook, dus test vooral even gezellig mee door hieronder een comment op het topic hierboven achter te laten. Het is even verwarrend dat we 2 reactiesystemen aanbieden, maar daarom is het ook een test. Kom op, je kunt het. Alle letters zijn te vinden op je toetsenbord. Wat wel en niet mag vind je bij de huisregels. De volgende HTML tags kun je gebruiken bij het systeem van Disqus: a,b, blockquote, caption, cite, code, em, i, p, pre, q, samp, span, s, strike, strong en u.

Facebook

Disqus

comments powered by Disqus

Nu op VK