sport 12-12-16Steve Stiffbone

Gokhan Saki daagt Rico Verhoeven uit en vecht wel met één arm!

Nederland is op dit moment nog steeds in twee kampen verdeeld. In het eerste kamp alle fans van Rico Verhoeven die vinden dat Rico terecht heeft gewonnen. En in het tweede kamp alle strijders van Badr Hari die er van overtuigd zijn dat als Badr niet had opgegeven hij zeker Rico gesloopt had. We zullen het nooit weten, want Badr gaf op. En met dat gegeven gaat nu weer een andere video uit 2010 rond, namelijk de halve finale van de K-1 World Grand Prix Final. Een partij tussen Alistair Overeem en de Turks-Nederlandse kickbokser Gokhan Saki. Gokhan was in het toernooi geblesseerd geraakt aan zijn arm, maar besloot wel de ring in te stappen tegen Alistair en met maar één arm te vechten. En dat gaat hem tot op een gegeven moment goed af.

Hele gevecht

Gokhan wil ook in de ring tegen Rico Verhoeven

Gokhan heeft ook de wedstrijd van Badr Hari tegen Rico Verhoeven gezien en wil ook weleens zijn krachten meten op een echt evenement. In een post op Facebook daagt hij Rico dan ook uit tot een gevecht.

First i want to congratulate Rico Verhoeven with his win. Second i wish Badr the best of luck and good recovery. Third...

Posted by Gökhan Saki on Saturday, December 10, 2016

Badr inmiddels weer aan het trainen?

Deze video kregen we via WhatsApp (06 590 590 72) en laten zien dat Badr ons misschien allemaal in het ootje heeft genomen, want hij schijnt alweer volop aan het trainen te zijn.

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus