omfg 20-02-17Steve Stiffbone

Bizar: Menigte omsingelt agenten na arrestatie in Antwerpen

Het was erg gezellig afgelopen zaterdag op de Meir in Antwerpen, want er waren meerdere patrouilles nodig om drie jonge dievegges van 17,18 en 19 jaar te overmeesteren. Een beveiliger zag hoe een jonge dievegge de winkels HEMA en Claire's verliet zonder te betalen. Hij hield de winkeldief tegen en schakelde de politie in. Toen drie agenten ter plaatse kwamen werden ze belaagd door een vriendin en de zus van de verdachte. Ze wilden de omstanders tegen de politie opzetten en hitsten de gemoederen op.

De twee inspecteurs en een aspirant-inspecteur probeerden de rust te bewaren en de arrestatie professioneel af te handelen, maar de situatie escaleerde en de geagiteerde vrouwen deelden enkele rake klappen uit aan de politiemensen. Ook is er geprobeerd om de winkeldievegge die al in de politiewagen zat te laten vluchten. Enkele patrouilles verleenden bijstand en uiteindelijk zijn de drie jonge vrouwen overmeesterd en voor verhoor meegenomen.

Van de drie meisjes uit Mechelen was de zus van de dievegge al gekend bij de politie voor diefstal. De drie agenten die klappen hebben gekregen zijn twee dagen arbeidsongeschikt verklaard. Nader onderzoek bracht aan het licht dat een van de jonge vrouwen ook al in H&M spullen had meegenomen.

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus