home . archief . nieuwsbrief . contact . tips . disclaimer . rss . bookmark . startpagina
. fanpics. fanmail. e-cards. stamcafé


Stijlloos shirt
Stijlloos shirt
Het unieke GeenStijl-shirt van Neerlands meest stijlloze weblog. Niet kijken, maar kopen! Verkrijgbaar in stemmig zwart en oogverblindend roze: voor slechts twintig euri steelt u de show. Ook leuk om cadeau te doen!
Shirtje kopen?

Stijlloze gasten


Stijlloos zoeken


Stijlloze redactie
Herr Fleischbaum


De zieke clown!
Mail Fleischbaum
Rombo


Niet van hier
Mail Rombo
Professor Hoxha


Slim maar stijlloos
Mail Prof. Hoxha
De Chileen
De Chileen

Ken je me nog?
Mail de Chileen
Spuit 10
De bardame

Net even eerder
Mail Spuit 10
Evil Kitty
Evil Kitty

Niet voor de poes
Mail Evil Kitty
De bardame
De bardame

Van het stamcafé
Mail de bardame

Stijlloze columnisten
StarF*cker


Hard & wekelijks
Mail StarF*cker

Stijlloze sponsors
MrHost: sponsor en host van GeenStijl.nl
Ook Redactie & Co houdt van GeenStijl.nl
Verstuur een stijlloze e-card
Site gebouwd door WipKip


. Eindelijk: cijferbrij Stivoro geopenbaard
Stivoro heeft het tot voor kort uiterst geheimzinnige NIPO-onderzoek uiteindelijk toch online gezet. Bij ons rijst de vraag waarom hier zolang mee moest worden gewacht, zo dik is dat rapport toch niet? Maar goed, zand erover. Jammer alleen dat het 'onderzoek' gistermiddag is aangemaakt door ene Yvette Teeboom van het NIPO en voor het laatst is bewerkt op woensdag om 16:46 uur. Dit riekt naar een haastklus… Anyway, we hebben onmiddellijk doorgebladerd naar de conclusie, te vinden op pagina 4. Leest u even mee: "Uit dit onderzoek blijkt dat bijna 950.000 rokers de INTENTIE hebben om op 1 januari 2004 te stoppen met roken." Nou hebben wij van GeenStijl regelmatig de intentie iemand dood te slaan, maar in de praktijk hebben wij dit nog nooit ten uitvoer gebracht. Als het aan Stivoro ligt zijn we echter al moordenaar alvorens we onze voornemens daadwerkelijk ten uitvoer hebben gebracht. Zoals directrice Trudy Prins zelf ooit al schreef: "Het grootste deel van alle 4 miljoen rokers in Nederland zou liever niet roken. Het grootste deel is ook van plan er vroeger of later mee te stoppen." En zo komt Stivoro dus aan zijn cijfertjes: gewoon aan iedereen die het maar horen wil verkondigen dat maar liefst 950.000 Nederlanders de sigaret hebben afgezworen. Of om precies te zijn 953.753 landgenoten. Maar de onderzoeksuitkomst loopt van 769.000 tot 1.100.000, een foutmarge waar de Queen Mary II in past en zelfs deze cijfers zijn niet zuiver. Zou het dan toch gewoon ordinair met centen te maken hebben? Want hetzelfde Stivoro was er in 2002 als de kippen bij om tijdens de formatie van het kabinet Balkenende I een verzoek in te dienen voor een subsidie van – schrikt u niet – 48,3 miljoen euri. Stivoro doet in dit document voorstellen om afgerekend te worden op het aantal daadwerkelijke stoppers. Gezien de manier waarop Stivoro aan de cijfers komt, lijkt het ons niet zo'n goed idee om ze 300 euri per stopper te geven. Overigens: uit de NIPO-database van 120.000 personen waren er uiteindelijk maar 1308 ondervraagden. Hiervan blijken er 401 te roken (vraag 11). Van de groep van 235 mogelijke stoppers (vraag 21) zeggen slechts 67 op 1 januari te stoppen (vraag 31). Na het zien van de Stivoro-campagne zeggen nog eens 34 rokers alsnog te willen stoppen (vraag 51). En dat is dus een 'relevant' onderzoek... No further questions your honour!
. Redactie 08-01-04 | 04:09 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 78 reacties

. Nieuwe fanmail & fanpics
Mooi roze is niet lelijk!Hoewel de t-shirts tijdelijk uitverkocht zijn, ontvangen we met enige regelmaat foto's van lezers die willen laten zien hoe goed het roze of zwarte statussymbool hun lichaam omsluit. Naast twee (vorige week al toegevoegde) nieuwe foto's van Nikita, verwelkomen we vandaag ook 'onze favoriete 538-jocks' Rick van Velthuysen en Dennis Ruyer in onze collectie fanpics. Nogmaals: zet uzelf of uw partner gerust eens in of met GS-shirt op de foto, of ga met viltstiften aan de slag! Overigens is ook de rubriek fanmail weer bijgewerkt.
. Rombo 08-01-04 | 02:37 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 15 reacties

. StarF*cker schiet weer met scherp
Bukt u even?Draaikonterij: we hebben het er bij GeenStijl niet zo op. Ook weekend-columnist StarF*cker moet er niks van hebben en mede daarom schrijft hij doordeweeks inmiddels meer columns dan in het weekend. Ook vandaag doopt hij zijn scherpe pennetje weer diep bij zijn slachtoffer naar binnen. Bukt u even, premier Balkenende? "Natuurlijk wist hij al dat de spanningen onder de Nederlandse mariniers bijna tot het kookpunt waren opgelopen. De ontvangst was dan ook kil. Plichtmatig werden handjes geschud en onze held durfde zelfs een grote broek aan te trekken." LEES HIER VERDER
. Rombo 07-01-04 | 21:02 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 74 reacties

. Stivoro
Mevrouw Prins, wat heeft u een lange neusHet duurde even, maar het lijkt erop dat de publicaties en onthullingen op GeenStijl hun effect hebben gehad: de Nederlandse media zijn als aasgieren op de subsidievreters gedoken. Voor directrice Prins lijkt er geen andere mogelijkheid meer te zijn dan nu eindelijk eens openheid van zaken te geven over het aantal Nederlanders dat gestopt is met roken, maar vooral over de manier waarop dat getal tot stand is gekomen. Omdat de comments bij postjes over Stivoro - vooral vandaag - verzanden in gescheld op Pinokkio Prins, is het vanaf nu niet meer mogelijk aldaar te reageren. GeenStijl maakt namelijk graag ruzie, maar dan wel op basis van redelijke argumenten en bewijzen. Die zijn hier de afgelopen dagen gepubliceerd en hebben het balletje behoorlijk aan het rollen gebracht. In afwachting van het veelbesproken NIPO-onderzoek lijkt onze taak voorlopig dus volbracht. Het verbaast ons overigens dat Trudy Prins geen enkele keer contact op heeft genomen met GeenStijl, terwijl haar kennelijk toch een en ander dwars zit. Ach, laten we het maar als een teken beschouwen. Uiteraard blijven we Stivoro in de gaten houden: zodra er meer nieuws is trekken we aan de bel. Wie mevrouw Prins nog voor 'hoer' uit wil schelden of wil bedreigen, zal daarvoor een andere website op moeten zoeken.
UPDATE: Enige verwarring ontstond er over de term 'voorlopig slot' boven deze post. Ter verduidelijking: het hak- en graafwerk naar de werkwijze van Stivoro - en het publiceren - gaat gewoon door: zodra er meer nieuws is trekken we aan de bel.
. Redactie 07-01-04 | 19:13 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 305 reacties

. Veelplegers in de schijnwerper
Het openbaar ministerie ziet niets in een feauteau-album met 'veelplegers'. "Het publiceren van hun foto's herbergt het risico van vergissingen en van eigenrichting en is ook in strijd met de privacyregels", zo zeggen ze. Het lijkt ons echter een veelbelovend plan. Vandaar dat deze Wereldwijde Upload Tournee volledig in het teken staat van veelplegers. Kent u ze? heeft u ze op de gevoelige plaat? Uploaden van de veelplegers kan hier, het bekijken en identificeren kan hier plaats vinden. U ziet misschien wat afbeeldingen van Volvo's, maar weest gerust, die auto's hebben er verder niets mee te maken.
UPDATE: Kort maar krachtig: de Volvorijders werden wakker.
. Prof. Hoxha 07-01-04 | 15:24 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 76 reacties

. Wij zuigen terug!
Iedereen mag roepen dat ze aangifte gaan doen. De AEL, Meldpunt Peppi en Kokki en nu dan Stivoro. Geheel in lijn met deze nieuwe trend delen we mee dat het de beurt is aan GeenStijl om tegenaangifte te doen. Ook wij doen mee met de overbelasting van het justitieapparaat voor persoonlijk gewin, natuurlijk om de normen en waarden in dit land hoog te houden. De aangifte doen we op basis van misleiding die als een rode draad door de jongste campagne van Stivoro liep. Er zijn echter nog wat kinken in de kabel: ondanks alle sterke verhalen hebben we helaas nog geen rode cent van de machtige rooklobby mogen ontvangen. Vervelend, want we hebben natuurlijk wel enkele euritonnen nodig om onze rechtszaak te financieren. Naar verwachting zal de zaak vier jaar gaan duren. De maatschappij, dat zijn wij!
. Prof. Hoxha 07-01-04 | 12:08 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link |

. Ook Stivoro dreigt GeenStijl met pliesie
En jawel, daar gaan we weer. Stivoro-directeur Trudy Prins toont zich een slecht verliezer en overweegt aangifte te doen tegen GeenStijl. Volgens Prins hebben wij haar mobiele nummer gepubliceerd en haar voor hoer uitgemaakt. En opnieuw blijkt dat Prins het niet zo nauw neemt met de waarheid. Want het 06-nummer van Prins is niet door ons, maar door Stivoro zelf gepubliceerd middels een tweetal persberichten (1 en 2) via ANP-Perssupport. Bovendien hebben wij mevrouw Prins bovendien niet uitgemaakt voor publieke madam. Dit kan gebeurd zijn door één van onze bezoekers, wat wij betreuren, maar zeker niet door de redactie van GeenStijl. Wij hebben dergelijke woorden namelijk niet nodig om door de dubieuze cijfers van dit anti-rookclubje heen te prikken. Maar goed, wij houden ons beschikbaar voor de pliesie. Kan Stivoro ondertussen tegenover de 'serieuze' media zoals het NRC proberen uit te leggen hoe zij toch aan die 953.753 'stoppers' zijn gekomen…
. Fleischbaum 07-01-04 | 01:48 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link |

. Starf*cker: het recht heeft gezegevierd
De Champagne is ontkurkt. Niet alleen bij onze jongens in Irak, maar ook bij ons aller Starf*cker, die geen mogelijkheid onbenut laat de vloer aan te vegen met het falende justitieapparaat. Onze weekendcolumnist, die zelf bijna drie weken optrok met de Nederlandse mariniers, wil excuses zien. En snel ook. "Maar wie zagen we net met pruillipje op de buis? Precies, diezelfde wereldvreemde juf die de marinier vrijdag als moordenaar neerzette, mocht nu wederom blijven mekkeren dat er sprake van een doelbewuste moord geweest is." Oh ja, minister Kamp en meneer De Wijkerslooth, bukt u beiden ook even... LEES HIER VERDER
. Fleischbaum 06-01-04 | 20:41 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 57 reacties

. Nederlandse marinier weer vrij
Er bestaat dus nog wel gelijk gerechtigheid in dit land. Starfucker wond zich er dit weekend al vreselijk over op, maar blijkbaar zat het de rechter commissaris ook niet helemaal lekker, want de 43-jarige marinier – die ervan wordt verdacht een plunderende Irakees te hebben doodgeschoten – is weer op vrije voeten. De rechter-commissaris besloot het voorarrest van de soldaat niet te verlengen. Openbaar Ministerie: eat your heart out! LEES HIER VERDER
. Fleischbaum 06-01-04 | 16:42 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 70 reacties

. Saddam houdt van Bush
De ooit zo gevreesde dictator Saddam Hussein is verworden tot de Mien Dobbelsteen van het Midden Oosten. Liet de besnorde geytenneuqer zich vorige maand al als een mak schoothondje door de Amerikanen uit zijn hol halen, nu boent en schrobt hij ook nog eens iedere dag heel braaf zijn cel schoon. Dat meldt het Arabische dagblad al Sharq al-Aswat. Volgens deze in Londen gevestigde krant wordt Saddam iedere dag 12 uur verhoord. Daarin toont hij zich uiterst bereidwillig en heeft hij inmiddels belangrijke informatie vrijgegeven. En nu komt het: in zijn cel hangt zelfs een een foto van de Amerikaanse president George Bush… Ja sure, dit valt in dezelfde categorie als de mededeling van Stivoro dat 953.753 Nederlanders zijn gestopt met roken. Oh ja psst, goedkope sigaretten kopen?
. Fleischbaum 06-01-04 | 16:14 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 27 reacties

. Breng de studenten wat folklore bij...
Vanwege werkzaamheden achter de schermen van GeenStijl misschien wat minder updates dan u van ons gewend bent. Binnen enkele dagen hopen wij u echter de resultaten te kunnen presenteren. Qua uiterlijk zal er niet veel veranderen, alleen qua snelheid - met name in de comments en het stamcafé - zal een forse verbetering waarneembaar zijn. Ondertussen gaan we natuurlijk gewoon door met met het GeenStijl Wereldwijde UploadTournee. Vandaag zijn we te gast bij de universiteit van Stanford. Dus een oproep aan u alleen het Nederlandse cultuurgoed weer eens op de kaart te zetten. Uploaden doen we hier en de hopelijk oranje-getinte resultaten bekijk je hierrr
UPDATE: Onze bezoekers razen overal doorheen. Nieuwe kansen! Uploaden kan hier en het zinloos geblaf van uw mede-uploaders kunt u hier bekijken.
. De Chileen 06-01-04 | 13:16 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 87 reacties

. Geen kutmarokkanen maar kutfotografen...
Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Het is een eeuwenoud spreekwoord, maar nergens zagen wij hem ooit zo goed verwoord als in de laatste oudejaarsbijlage van het Leidsch Dagblad. Wat wil het geval? Alle fotografen werd gevraagd hun mooiste regiofoto van het afgelopen jaar in te sturen, voorzien van een bijschrift. Zo ook aan Taco van der Eb. Alleen daar er bij een krant altijd tegen een deadline aan wordt gewerkt, moet je dan natuurlijk wel opschieten met je keuze. Want anders maakt de eindredacteur het bijschrift wel voor je. En ja als niemand het dan vervolgens nog even na kijkt, krijg je een geile krant...
. Fleischbaum 06-01-04 | 10:42 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 62 reacties

. Samen komen we er wel uit
Burgerlijke ongehoorzaamheid is heus wel bespreekbaarGaat burgerlijke ongehoorzaamheid het helemaal worden in 2004? Veel hoeft het in ieder geval niet te kosten. Het Openbaar Ministerie heeft, om ons een handje te helpen, op haar website de nieuwe tarieven handig op een rijtje gezet in de Boetebase. En ik moet zeggen, het valt alleszins mee. Groenvoorzieningen beschadigen kan al vanaf €20, het bezit van 5 tot 30 gram softdrugs is nauwelijks duurder (vanaf €23) en voor openbare dronkenschap bent u €45 kwijt. Wie daarna voor het slapen gaan nog even rustgevend met de verrekijker bij de buurvrouw naar binnen wil loeren (altijd maar webcams bekijken gaat immers ook weleens vervelen), is voor niet meer dan €65 het heertje. Kortom: voor minder dan de prijs van een avondje stappen komt u al een heel eind. Wel een beetje oppassen met combineren natuurlijk, want anders kan het alles bij elkaar nog aardig in de papieren lopen.
. Evil Kitty 05-01-04 | 20:19 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 65 reacties

. Stivoro: onterechte verwarring over stoppers
En jawel, daar is dan toch eindelijk de verklaring van Stivoro over de dubieuze cijfers rondom het aantal rokers dat is gestopt per 1 januari. Jammer alleen dat dit in allerijl uitgedane persbericht nog mistiger is dan we al van dit obscure subsidieclubje gewend zijn. Zo wordt gesteld dat GeenStijl zich heeft blindgestaard op de bezoekersstatistieken en dat het getal van 953.753 voornamelijk is gebaseerd op NIPO-onderzoek. Ja, sure! Ten eerste rekent het NIPO niet tot 3 cijfers achter de komma, maar veel belangrijker nog: er wordt wederom glashard gelogen. Want het was Stivoro dat bij monde van directeur Trudy Prins, herhaalde malen heeft verklaard dat "meer dan 100.000 mensen" zich via de website hebben geregistreerd. Een verklaring waarom er dan slechts 9849 profielen zijn aangemaakt, blijft echter onbeantwoord. Jammer. Ook het verzoek van Planet Multimedia om het complete onderzoek waarop Stivoro zich zegt te baseren online te zetten, is tot op heden niet ingewilligd. Mistig. En wie door de bomen het bos nog kan zien, luistert even naar het uitermate verhelderende interview met Trudy Prins.
UPDATE 1: Uiteraard werden we zo langzamerhand benieuwd naar de effecten die de miljoenen kostende campagnes van Stivoro de afgelopen jaren hadden. Het lijkt logisch dat dergelijke zaken - als een soort verantwoording - in het jaarverslag van de club staan. Wie op de site van Stivoro naar de pagina met jaarverslagen gaat, komt echter bedrogen uit: de laatst beschikbare versie dateert van 1997.
UPDATE 2: Grappig: de partner van Trudy Prins werkt of werkte bij het Agrotechnologisch Onderzoeksinstituut ATO-DLO en deed daar onderzoek naar de mogelijkheid de vezels uit hennep te gebruiken voor de productie van papier. Kortom: wéér mag er niet gerookt worden! Uit gegevens van de Kamer van Koophandel blijkt overigens dat de wetenschapper er ook nog de eenmanszaak Socor op nahoudt, die als bedrijfsomschrijving "In- en verkoop van bloemen, planten en overige producten" heeft. Ehm... toch geen planten voor 'de productie van papier'?
. Fleischbaum 05-01-04 | 16:41 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link |

. Dans je de hele nacht met mij...
De laatste uploadtournee dateert alweer van vorig jaar. Op veler verzoek hebben we besloten de GeenStijl Wereldwijde Upload Tournee ook in 2004 te continueren. Vandaag blijven we lekker dicht bij huis. Zo zijn we te gast bij Balletstudio Vleuten, waar je je eigen foto's op de leerlingen-fotopagina kunt zetten. "De foto's zijn direct zichtbaar. Opa, Oma, en iedereen op de wereld kan ze meteen zien! En alsof dat nog eens niet genoeg is kun je er tien tegelijk uploaden of klik op 'Ik heb nog meer...' als je nog meer foto's wilt plaatsen..." Enfin, voetjes van de vloer, uploaden kun je hier, de resultaten zie je hier. En hou het netjes!
UPDATE 1: Vleuten heeft het moeilijk en we willen onze hardcore uploaders niet teleurstellen. We gaan weer helemaal los! Uploaden kunt u hier en de resultaten zijn hier te bewonderen.
UPDATE 2: Uploaden bij Vleuten is niet meer mogelijk. "Wegens stijlloos (zonder stijl, geen stijl, ...) misbruik is deze faciliteit tijdelijk niet beschikbaar. Geef je foto's tijdens de les aan Annemiek, en ze worden de volgende dag geplaatst. Tot binnenkort! "
. Fleischbaum 05-01-04 | 12:57 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 53 reacties

. Roken? Dat lossen we samen wel op...
Zomaar een bericht van het ANP: het treinverkeer in de omgeving van Maarssen is zondagavond ontregeld, nadat vermoedelijk vandalen een bouwhek op de rails hadden gelegd. Een passerende trein ramde het hek en stond sinds ongeveer 20.30 uur stil. Reizigers konden het voertuig pas na twee uur verlaten, omdat ze niet veilig langs het spoor konden lopen, aldus de Railverkeersleiding. En dan te bedenken dat er dankzij Stivoro sinds 1 januari geen sigaret meer mag worden opgestoken in de trein. Het is goed gegaan, maar geloof ons: dat breed afgekondigde rookverbod gaat nog eens hoop slachtoffers kosten...
. Fleischbaum 05-01-04 | 10:45 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 26 reacties

. Egyptische humor?
Amerika mag de wereld dan al weken waarschuwen voor nieuwe aanslagen met vliegtuigen, maar de ernst is nog niet tot iedereen doorgedrongen. Tijdens een KLM-vlucht vertelde een gestoorde Egyptenaar ‘als grap’ aan een stewardess dat hij een gewapende terrorist was. Het vliegend personeel stelde de zielige grap van de nota bene Arabisch uitziende vastgoedhandelaar absoluut niet op prijs en liet de achterlijke shoarmaboer bij aankomst inrekenen. Door zo'n zelfde geintje heeft Dennis Bergkamp zijn vliegangst opgelopen. Tijdens het WK van 1994 in de VS vond toenmalig AD-chefsport, Lex Muller het namelijk erg grappig om te melden dat er een bom in zijn tas zat. Het gevolg was dat Bergkamp na dat WK in 1998 nooit meer gevlogen heeft. GeenStijl wenst zulke 'grappenmakers' dan ook een enkel reis met Flash Airlines toe. En laten we in godsnaam hopen dat buiten die malloot alleen Clarence Seedorf en Edgar Davids zich aan boord van het KLM-toestel bevonden...
. Spuit 10 05-01-04 | 02:24 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 42 reacties

. De held van StarF*cker
De held van 2003 volgens StarF*ckerEen paar dagen geleden beschreef onze ijverige weekend-columnist StarF*cker in een column wie voor hem de helden en hufters van 2003 zijn. Held van het jaar werd een onbekende Irakees, die in het ziekenhuis aan StarF*cker vroeg een foto van hem en zijn zwaar verbrande vriendin te maken. "De jongen legt zijn hand op het hoofd van het meisje en gaat er naast zitten. Gebaart dat ik de foto moet maken. Ik druk af. De arts fluistert dat het meisje vrijwel zeker binnen twee dagen overlijdt. De jongen bedankt mij. Wil de foto als herinnering aan zijn nog prille liefde. Buiten het ziekenhuis ga ik met een goede vriend en collega op de stoep zitten. Tranen in mijn ogen. Dit is dus oorlog."
. Rombo 04-01-04 | 18:57 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link | 82 reacties

. Stuur Stivoro een opsteker
Help Stivoro de winter doorZware tijden voor Stivoro: na publicaties op GeenStijl werd de anti-rookclub op de vrije zaterdag voortdurend belaagd door de media met lastige vragen, moesten de cijfertjes op de website snel 'bijgesteld' worden en moest een slap verhaal over 'hackers' verzonnen worden. Een pittig weekend dus voor onder meer directrice Trudy Prins, die waarschijnlijk een vijfdaagse 9-tot-5 werkweek gewend is. Sympathiek als we zijn bieden we onze bezoekers daarom de mogelijkheid de geplaagde directrice een hart onder de riem te steken. Door middel van twee exclusieve e-cards kunt u haar op Trudy.PRINS@stivoro.nl laten weten wat u van haar goochelkunsten vindt. Wist u overigens dat Stivoro in 2002 bijna 8 miljoen euri te besteden had, grotendeels afkomstig van ministeries en dus uw belastingcentjes? Op de site valt te lezen dat de 33 medewerkers de begroting voor €1.053.165 drukten, er €228.853 aan 'huisvesting' werd besteed en dat de 'kantoorkosten' €260.929 bedroegen. Voor 'inhaken op actuele ontwikkelingen' was €60.391 beschikbaar, maar het lijkt erop dat dit potje voor 2004 geschrapt is.
UPDATE 1: Bovengenoemd mailadres van Trudy Prins bestaat niet meer volgens de mailserver van de subsidievretertjes. Gelukkig zijn er twee alternatieven om mevrouw Prins een hart onder de riem te steken: tprins@stivoro.nl en tprins@defacto-rookvrij.nl. Tot nu toe werden 100 kaarten naar het buiten werking gestelde adres van de directrice verstuurd, dus als u zeker wilt weten dat de boodschap aankomt stuurt u er nog een paar naar de twee nieuwe adressen.
UPDATE 2: Niet-roker John van helden klom in de pen en vertelde Trudy Prins wat hij van haar club en hun manier van werken vindt. Hulde voor deze vernietigende, maar buitengewoon goed onderbouwde brief!
. Rombo 04-01-04 | 02:13 | Verstuur dit artikel naar een vriend of vijand | link |2003 zit erop, maar wie of wat bleef u het afgelopen jaar nu echt bij op GeenStijl?

Domme Debbie
Ome Joop
Meki
Het parkeerkaartje
Planet gekraakt
Kakker Willem
AEL bezet
Meldpunt Discriminatie
Gummetje
Louske
  Louske in volle glorie

Print je parkeerkaartjes

Pornosoldaat Patricia

AEL platgelegd

Brief over GS aan Donner

Meldpunt vangt bot

Bonopoly, leren nieuwe stijl

Spammer De Bruin ontmaskerd

Lachen met Rick van V.

Voorpublicatie boek Patty Brard

Welkom bij KPN Mobile

prof. Rudy J. Boxman

Kaalkopjes uit Hellevoetsluis

Kakker Willem gaat los

Niet welkom in De Kantine

Dossier Ome Joop

Dossier Domme Debbie

Curry laat alles zien

Gedraagje, zusje van Kroesje

Kicken gekraakthttp://www.retecool.com/

http://www.volkomenkut.com/

http://www.meisjemeisje.nl/

http://www.bastard-inc.com/

http://www.junkmail.nl/

http://www.ijsqueen.com/

http://www.flabber.nl/

http://www.bicat.net/

http://www.yakuzi.com/

live.curry.com/dutch

http://www.logworst.nl/

http://www.dreknek.com/

http://www.attu.blogspot.com/

neon.bloggedup.com

http://www.dreadloki.com/pivot/

http://www.nicodijkshoorn.com/


 home . archief . nieuwsbrief . contact . tips . disclaimer . rss . bookmark . startpagina
. fanpics. fanmail. e-cards. stamcafé


© 2003 GeenStijl.nl