vkmag 31-12-15Steve Stiffbone

Tadaa, de 10 beste topics op VKMag van 2015!

Een keer per jaar tellen wij al onze statistieken eens bij elkaar op en draaien een lijstje uit met de top 10 beste topics van het jaar. Daarna schrijven we er een tekstje bij en gaan keihard zuipen en het nieuwe jaar vieren. En dit jaar zal het niet anders zijn. We wensen je een heel goed uiteinde! Kijk een beetje uit met vuurwerk en vertrouw ook niet elke bakfiets die voorbij komt fietsen. Niet vergeten enorm veel te drinken, zodat je morgen een reden hebt om uit te brakken! En mocht je dit morgen lezen, dan wensen we je een fantastisch 2016 toe! Wij hebben er in ieder geval veel zin in om ook in 2016 dagelijks een samenvatting te maken van het internet. Proost!

1: #bieberjunk: Het internet stond even in het teken van de penis van Justin Bieber

Tsja, daar sta je dan als zelfgerespecteerd Magazine en Justin Bieber haters. Is het best bekeken topic van 2015 toch echt een topic met Justin Bieber in de hoofdrol. Een klein beetje verzachtende omstandigheden, want zijn laatste album schijnt zo goed te zijn dat Justin Bieber eigenlijk gewoon "legit" is. Maar toch... Anyways, die paar mensen die nog niet de penis van Justin Bieber hebben gezien kunnen hier klikken of op de foto. Laten we hopen dat volgend jaar gewoon de sextape van Emma Watson op nummer 1 staat.

2: Dokter, ik heb al een week lang een bloedneus en het kriebelt zo...

Een ding is in 2015 wel duidelijk geworden. Jullie kijken graag naar viezen dingen. Zoals deze video van iemand die een verschrikkelijke kriebel in zijn neus had. En in de video is wel duidelijk waar die kriebel vandaan kwam. Riep daar iemand WTF, gevolgd door gatverdamme?

3: Duitse vrachtwagenchauffeur heeft zijn truck “Moslim” bestendig gemaakt...

Afgelopen jaar bleek ook wel dat ze in Calais in Frankrijk een serieus probleem hebben met vluchtelingen. Deze mensen denken dat in Engeland een grote pot met goud op hun staat te wachten en ze hebben er veel voor over om in een vrachtwagen te kruipen en zo mee te reizen naar Engeland. Deze vrachtwagenchauffeur had zijn truck Moslim bestendig gemaakt.

4: Zwarte puntjes weghalen op je neus doe je zo

Weer eentje in de categorie dingen die je op internet wel wilt bekijken, maar zelf geen last van wilt hebben. Dokter Vikrim Singh Yadav liet in deze video zien waarom het wel nut heeft om je poriën goed schoon te houden.

5: Nederlandse chauffeur laat verstekelingen denken dat ze in Engeland zijn!

Een Nederlandse chauffeur die reed door Frankrijk had ook te maken met vluchtelingen. Mensen hadden zich verscholen in zijn vrachtwagen en na het rijden van een paar rondjes deed hij net alsof hij in Engeland was. Deze vluchtelingen zijn hem nu nog dankbaar! De chauffeur moest later wel verklaren dat hij spijt had van zijn daad.

6: De geniale Calvé-reclame die het nét niet redde

Helemaal in de stijl van de bekende Calve Pindakaas Pietertje reclame was deze commercial met Badr Hari in de hoofdrol. Ronduit geniaal gevonden! Via makerschannel.com.

7: Vriendin voetballer Kyle Walker op speciale manier wakker gemaakt

Tottenham Hotspur voetballer Kyle Walker kwam dit jaar ook in het nieuws. Nou ja, zijn vriendin en hun hondje kwamen in het nieuws, want Kyle liet het hondje zijn vriendin op een speciale manier wakker maken. Zeker NSFW en de video kun je hier vinden of als je klikt op bovenstaande foto.

8: LOL! Bucket Boys nemen Seats & Sofa’s te grazen!

Geniale actie van Nederlandse Youtubers. Het bedrijf Seats & Sofa's werkt vaak met misleidende reclames's en kreeg een koekje van eigen deeg.

9: Zo! Wij kunnen echt uren kijken naar dit Jupiler meisje!

Wij kunnen uren lang naar dit Jupiler meisje kijken, maar jullie waarschijnlijk ook, want de video heeft onze top 10 best bekeken topics gehaald. En daar mag zij best wel een klein beetje trots op zijn!

10: Het laatste interview van Ahmad abu Hamza ooit!

Ahmad abu Hamza is een jihadist die als strijder aangesloten is bij het Al-Nusra Front. Dit is een gewapende groepering gelinkt aan Al Qaida en sinds 2012 ook actief is in de Syrische burgeroorlog. Ahmad wilde een mooi stukje propaganda opnemen om te laten zien dat ze aan de winnende hand zijn, maar dat liep toch even anders. Sterker nog, het werd zijn laatste interview ooit! Let op, beelden kunnen schokkend zijn.

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus