vkmag 02-10-15Steve Stiffbone

Gloeiende! Wat hebben die gasten van VKMag nu weer gedaan? We hebben deze website een opfrisbeurt gegeven, want de vorige lay-out was nog uit de tijd dat jij flink stond te krabbelen op Hyves. En dat is alweer aardig wat jaartjes terug. Het enige wat we met deze nieuwe jas niet gaan veranderen is dat we jullie flink gaan bestoken met van alles wat je gezien moet hebben op het internet en we denken dat we dit iets overzichtelijker hebben gemaakt. We lopen hieronder even kort door een paar opties heen.

Hot Topics

Sommige video's en foto's moet je gezien hebben, maar soms heb je niet alle tijd om even lekker door het archief of de categorie├źn te struinen. Of een topic is al ver gezakt, zodat je er misschien overheen leest. Daar hebben we Hot Topics op gevonden. In dit blok zie je de topics die op dit moment hard gaan op social media. En dus eigenlijk ook topics die je gezien moet hebben. Op de frontpage staat het Hot Topcis blok bovenaan en op de pagina met video's en foto's moet je even scrollen. En dat is handig, want kun je bijvoorbeeld na het bekijken van een video gelijk even verder scrollen of je wel helemaal bij bent.

Shit! Geen hele lappen teksten meer op de frontpage!

Ja, dat klopt! Maar dat wil niet zeggen dat we niet ons best blijven doen om zo veel mogelijk zpelvauden in een zin te maken. We wilden de frontpage iets overzichtelijker hebben en hebben daarom ervoor gekozen om de tekst af te breken. Maar gewoon even doorklikken en je kunt gelijk weer spelfouten tellen of de laatste roddels uit Appelscha en omgeving lezen. Plus wij hebben een aantal nieuwe mogelijkheden om meer te doen met topics, maar dat zul je binnenkort wel voorbij zien komen.

Eindelijk goed te lezen op je mobiel!

Aangezien het vorige jasje nog uit het tijdperk was dat iedereen net had gelezen dat er smartphones bestonden hadden we een beetje een houtje touwtje oplossing voor je mobiel. Dat is met deze lay-out verleden tijd, want als het goed is past de lay-out zich aan op je scherm. We hebben ook alle hassle uit onze player gehaald, zoals het irritante logo. Mocht je nog proberen hebben, neem dan even contact met ons op.

Voor de rest is het logo een beetje aangepast, hebben we nu een zoekfunctie die niet verstopt zit en kun je via de bovenbalk snel doorklikken naar onze Facebook Pagina, Twitter tijdlijn of ons Instagram account. Zeker VKMag even op Insta volgen, want social Kim probeert daar elke dag de leukste foto's te plaatsen.

Dus, ga eens lekker browsen door VKMag en mocht je iets tegenkomen wat nog niet helemaal klopt, laat het ons weten.

Tot slot van dit topic willen we nog een aantal mensen bedanken. Allereerst Nozzman, die weer in Paint brute dingen heeft gemaakt. Brian voor het vertalen van het tekenwerk van Nozzman naar taal die je browser snapt. Guru Huub voor het bijstaan en het bakken van scripts voor de nieuwe lay. En ook de boys van Vice en Garnier Projects krijgen bij deze een bedankje van ons.

Voor nu laten we je alleen met onderstaande video. En in de video zie je hoe wij een hele tijd geleden onze eerste verjaardag hebben gevierd. En ja, dat is Kim Holland! En weet iedereen ook gelijk waar VK weer voor staat!

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus