Groot nieuws, want op het domein fitnathemovie.com is vandaag de site live gegaan waar Geert Wilders zijn anti-koranfilm Fitna zal vertonen. Op de site staat, op een zwarte achtergrond, de tekst ‘Geert Wilders presents Fitna - Coming Soon’. Daarnaast is een afbeelding te zien van de voorkant van een Koran waarop de Arabische tekst Koran El Karim staat, wat ‘Heilige Koran’ betekent. Ja ja, iedere kleuter met toegang tot Internet en Photoshop kan zulke afbeeldingen uitspugen. Sowieso wordt het steeds minder geloofwaardig, want mocht Geert Wilders echt in deze opstelling zijn film willen lanceren zal hij toch op zoek moeten naar een andere hostingpartij. Het domein draait namelijk op een machine met nog 288.637 domeinen, die door het te verwachten download geweld misschien allemaal down zullen gaan, maar zullen ook potentiele slachtoffers zijn als er hackers aan het werk gaan om de site van Geert down te krijgen. Zou Geert hierover niet hebben nagedacht? Of komt er geen film en is Geert alleen reacties van mensen aan het peilen om zo zijn gelijk te halen?
Geert Wilders heeft in zijn natte droom om afgeslacht te worden door een berg moslims nog niet veel prijsgegeven over zijn anti-islam film. Wel is de titel al een tijdje bekend, en Fitna gaat de film heten die over een paar weken Nederland in twee kampen zal gaan verscheuren. Pakistan heeft de website YouTube al laten blokkeren, om de verspreiding van de Wilders-film te voorkomen. Zou Geert met het mooie kapseltje daarom het domein fitnathemovie.com hebben geregistreerd of een andere grappenmaker die een graantje wil meepikken van het begin van de Derde Wereldoorlog. Via het fietsenhok.
Leden: 51873
Posts: 16566
Reacties: 327075
Pret in de volkstuin
Dario G ft Jack van Gelder
Basejumpen vanaf de Euromast gaat fout
Muur PWND Jongen
Borsthaar scheren doe je zo