advertorial 03-07-17VKMag

Weet je nog vroeger? Dat je echt maanden moest wachten voordat een leuke serie die je volgde ook hier op de buis was? Die tijd is echt definitief voorbij, want op 17 juli kun jij exclusief bij Ziggo de eerste aflevering van seizoen 7 van de serie Game of Thrones bekijken. En zoals je hebt kunnen zien in de tweede trailer is het nu echt winter.

Ho stop, kijk jij geen Game of Thrones?

Tsja, kan gebeuren, maar er is natuurlijk een reden waarom deze serie zo enorm populair is. Veel over de serie gehoord en nog steeds op zoek naar een serie om verslaafd aan te raken? Dan is ons advies om gewoon te gaan beginnen met kijken, want de eerste 6 seizoenen kun je ook vinden op Ziggo Movies & Series XL of L. En met de handige Guide of Thrones guide ben jij in no time helemaal op de hoogte over alle personages en verhaallijnen. Met deze gids word je als beginner en als fan snel bijgepraat en dat leggen we onder het kopje "Guide of Thrones" uit. 

Maar nogmaals, hoe zat het ook alweer?

Dit seizoen van Game of Thrones begint later in het jaar dan andere jaren en daarom kunnen we ons voorstellen dat je er misschien eventjes uit bent. Dan kun je 2 dingen doen. Alles nog een keer bekijken, want de seizoenen 1 tot en met 6 kun je ook terugkijken bij Ziggo. Maar er is een andere manier om jezelf weer even bij te spijkeren in de wereld van Game of Thrones en wel met een heuse Facebook Messenger Chatbot

Guide of Thrones

Zo kun je alles ontdekken over Game of Thrones met de Guide of Thrones, want van bijna 30 personages uit de serie is er een script gemaakt. En kun je dus heel snel opzoeken wat de plaats van een personage is in de serie. Plus een ander voordeel is dat je Facebook Messenger op je telefoon bij je hebt, dus ook te gebruiken in die saaie meeting of die nog saaiere les. 

Kortom, 17 juli 2017. De winter begint in Game of Thrones

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus