Over VK Magazine

In 2002 kregen een paar mensen die elkaar een lange tijd niet hadden gezien het enorme slechte idee om gezamenlijk wat met het internet te gaan doen. Ontstaan uit hun gezamenlijke passies korfbal, Internet, vieze dingen en dat de domeinnaam nog vrij was is Volkomenkut op 7 november 2002 geboren.

Na het lanceren van enkele Soundboards waaronder het bekende Idols Soundboard raakte VK pas echt in een stroomversnelling door een stunt van Edwin Evers van radio 538 die verkondigde dat er naaktfoto's van Christina Aquilera op zijn site te vinden waren. De 538 site was daardoor enkele uren niet bereikbaar en nu.nl kwam met het bericht dat de foto's nog wel op VK te vinden waren.

Onze peuter groeide en groeide en VK werd zelfs bijgestaan door Neerlands enige echte pornoster Kim Holland. En met Tante Kim hebben we de 1 jarige verjaardag gevierd van Volkomenkut! Anderen hoogtepunten uit het nog maar korte bestaan van VK zijn ongetwijfeld "Panningen de gekSSte", nieuwe dimensie geven aan flashmobben in de vorm van een online fleshmob en themaweken zoals de inmiddels verboden MP3week en de grote geile graaiweek.

In 2004 werd onze peuter een volwaardige kleuter in de vorm van een Weblog/ Online Magazine waar meer gebeurt dan alleen linkdumpen. Zo bestond VK uit een aantal onderdelen. Op het weblog had je de kans om je buurmeisje naakt aan te treffen in posities waar je als rukkende puber alleen maar van kunt dromen, onze goede vriend Whitehouse had zijn eigen channel met de naam Mash-Up galore. Hier trof je de laatste Mash-Ups en mixen aan die je kon downloaden, zodat je altijd de lekkerste herrie op je iPod had staan. De liefhebbers van de vetste cartoons, comics en graphics konden zeker wat van hun gading vinden op VK oogsnoep, maar door tijdsgebrek van de cartoonisten is VK Oogsnoep eigenlijk een beetje stil komen te liggen.

In 2006 hebben we een sprongetje gemaakt en onze peuter laten uitgroeien naar een volwaardige puber. Je kunt VK vergelijken met het stoutste jongetje uit de klas, het jongetje dat altijd strafregels moet schrijven en het jongetje wat altijd in het fietsenhok te vinden is. We hebben een eigen forum wat ook de toepasselijke naam "fietsenhok heeft gekregen" en we zijn eens over onze landsgrenzen gaan kijken of daar ook nog wat te doen is. En dat was er zeker, de site totallycrap.com is al klein zusje opgestart van VK, maar is ondertussen al onze grote broer. Ook hebben we de poplulaire spooftool SupermegaSpoof opnieuw gelanceerd, welke dagelijks door veel mensen met veel plezier wordt gebruikt.

Over 2007 kunnen we kort zijn. We hebben inderdaad over onze landgrenzen gekeken en totallycrap.gr, totallycrap.de en totallycrap.es gelanceerd. En voor de mensen die wat druk van hun keteltje willen halen hebben we ook totallynsfw.com in het leven geroepen.

Help ik zie niets

Op VK worden meer dan regelmatig filmpjes gepost en sommige van deze filmpjes maken gebruik van exotische plugins die je niet meegeleverd krijgt bij je huis tuin en keuken computer van de Aldi. Geen nood, het internet is groot genoeg en zelfs hierop is wat gevonden. Op de site k-litecodecpack.com kun je een codec pack downloaden met daarin alle laatste codecs zodat je alles gewoon kunt bekijken. Voor de rest raden we je aan om altijd gebruik te maken van de laatste browserversie en om altijd de laatste versie van Macromedia's Flash geinstalleerd te hebben!

Disclaimer

Vkmag.com is een site waar de lach voorop staat. Wij streven ernaar om de informatie en content die wij op onze site aanbieden bij de lezers ook een lach zal veroorzaken. Wij weten uit ervaring ook dat sommige links die op Volkomenkut verschijnen juist geen lach of flauwe glimlach zullen veroorzaken, het is dan ook je eigen verantwoordelijkheid als je op een link klikt. Volkomenkut kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor de schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van volkomenkut.com. Meningen geuit in artikelen zijn de persoonlijke meningen van de schrijvers. Ook hiervoor kan vkmag.com geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden

Mocht je toch op de een of andere manier diep beledigd zijn, bijvoorbeeld omdat die foto's alleen voor jou en je vriendin waren kun je ons dat laten weten middels dit mailformulier

Wil je meer lezen over deeplinken dan kun je dat hier doen, wel even een PDF reader installeren.