nieuws 17-04-18Steve Stiffbone

Sekstape Laura Ponticorvo gestolen door VVD’er en keurige huisvader

Ineens was daar vorig jaar een brief van een advocaat dat er een sekstape van vlogster Laura Ponticorvo in omloop zou zijn en dat we die absoluut niet mochten linken. En zoals dat tegenwoordig gaat met social media, was die video niet op het internet te zien, maar hopten de beelden vrolijk van mobiele telefoon naar mobiele telefoon.

Verschrikkelijk natuurlijk voor Laura, want ze kon zichzelf nu overal met een mond vol terugzien. De dader is inmiddels ook gevonden en het blijkt te gaan om een keurige huisvader uit Almere die ook wat in de politiek voor de VVD wilde gaan doen. Gaat allemaal niet meer gebeuren nu hij is ontmaskerd als de hacker die computers van Laura Pontocorvo en andere bekende Nederlanders openbrak op zoek naar naaktfoto's en video's. Ook ex-hockeyinternational Fatima Moreira de Melo bleek slachtoffer van de hacks te zijn, maar bij haar was niets te vinden.

John van den Heuvel en Nicolette Kluijver komen met he vierdelige RTL5 programma "Online Misbruik Aangepakt" en in de aflevering van 23 april komt de case van Laura Ponticorfo aan bod. In het programma bekende Van der K. de hacks nadat hij er mee werd geconfronteerd. Niet alleen bekende vrouwen heeft hij gehackt, maar hij zou hebben geprobeerd in te breken bij minstens honderd vrouwen.

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus