hilarisch 13-03-18Steve Stiffbone

Rotterdamse bouwvakkers van klus gehaald na geintje Feyenoord vlag

Hilarische actie natuurlijk van de Rotterdamse bouwvakkers die in Amsterdam moesten werken aan de Amstel Tower en daar op grote hoogte een Feyenoord vlag hadden opgehangen. Hun baas kon er achteraf toch niet zo heel erg om lachen, want de grappenmakers zijn van het project gehaald.

Ontwikkelaar Provast is de opdrachtgever van het Rotterdamse installatiebedrijf Spindler en deze onderaannemer werkt momenteel aan de Amstel Tower bij het Amstelstation. Gisteren dook opeens op de bovenste etage een vlag van Feyenoord op. De daders bleken drie bouwvakkers van Spindler te zijn.

In opdracht van Provast is de vlag gisteren meteen weggehaald. Spindler heeft besloten dat het drietal niet langer mag werken aan de Amstel Tower. Ze zijn op het matje geroepen, maar niet ontslagen. Als reden wordt ook gegeven dat alle betrokken partijen de grap wel konden waarderen, maar dat door deze actie volgens Provast de veiligheid op de bouwplaats in het geding zou komen. Bijvoorbeeld als Ajacieden verhaal zouden komen halen. Ook zou het ophangen van vlaggen tegen de regels zijn.

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus