Nu op VK

Meer VKMag?

Meer VKMag? Like onze Facebook Page, volg ons op Twitter of volg ons op Instagram voor meer foto's en video's. Heb je zelf iets te delen? Stuur het naar ons via Whatsapp (06 590 590 72).

Hij is wel leuk , wat een werk moet dat zijn geweest.

Reactie van Pablo. 23/08 | 13:08

Ach… een beetje liefhebber draait daar z’n gespierde rechterhand niet voor om.

Reactie van Prikker. 23/08 | 20:03

Ik herken alleen Faye Reagan. Tijd om mijn huiswerk beter te doen.

Reactie van FapFap. 24/08 | 16:49

Beste Daniel,De essentie van deze site is juist dat je zelf waar en wanener je wilt kunt kijken of er nieuws is.Het is helaas niet mogelijk om mensen persoonlijk te gaan mailen wanener de Refcnie zal plaats vinden.We hebben het allemaal druk en toch hebben we tijd om even op internet te zijn, misschien wel juist steeds meer door alle nieuwe mogelijkheden op het mobiel en dergelijke.Deze site is een hobby ic vrijwilligerswerk dus ik hoop dat je begrip voor mijn reactie kunt hebben.Rene9

Reactie van Yliana. 09/06 | 11:54

In 2005 tijdens het crcoent even in het vak tegenover het Pulitzer Hotel geweest, volledig in paniek geraakt. Ondanks dat ik ambulancesirenegeluiden maakte waren er een aantal “grappenmakers” die mij de doorgang versperden zodat mijn paniek n g groter werd. Als men daar een hartaanval krijgt overleeft men die 90% zeker niet want men niet alleen buitengewoon traag met het ruimte maken, het staat er zo vol dat men niet opzij kan. Sinds dat jaar schiet ik alleen nog maar foto`s in het uur voorafgaand aan het voorprogramma.  Wat me gisteravond rond opviel was dat er niet alleen bootjes in het vak’ lagen maar ook tussen de Reestraat en de Berenstraat. Al die mensen zien helemaal niets van het crcoent, mogelijk hadden een aantal bootjes een televisie bij zich. Elke daaropvolgende nacht, dag, zie ik het crcoent via Uitzendinggemist’, tijdens het traditionele slot Aan de Amsterdamse grachten’ -in 1949 geschreven door Pieter Goemans- het meezingende publiek, voel ik me helemaal Amsterdammer.

Reactie van Katie. 09/06 | 13:24

Reageer

We zijn aan het testen met het reactie systeem van Disqus en met het reactiesysteem van Facebook, dus test vooral even gezellig mee door hieronder een comment op het topic hierboven achter te laten. Het is even verwarrend dat we 2 reactiesystemen aanbieden, maar daarom is het ook een test. Kom op, je kunt het. Alle letters zijn te vinden op je toetsenbord. Wat wel en niet mag vind je bij de huisregels. De volgende HTML tags kun je gebruiken bij het systeem van Disqus: a,b, blockquote, caption, cite, code, em, i, p, pre, q, samp, span, s, strike, strong en u.

Facebook

Disqus

comments powered by Disqus

Nu op VK