Get ready for speed

{titel}

De komende maanden zullen er op het VK Channel Guerrilla veel auto- en motorsport reportages staan. Van de afgelopen Masters tot en met DTM en met wat geluk ook A1. Nog even nagenieten van het echte werk op de Masters kan nu ook Of kijk anders nog gewoon even naar de babes. Update: We hebben ook nog een Ultimate Masters video compilatie en de onboard race beelden van de Mini in de aanbieding.

Robopimp is in Town

{titel}

Vaders met mooie dochters opgelet: hou naast je neefjes Kwik, Kwek en Kwak ook je mooie dochter binnen als ze wil gaan stappen. Wij waarschuwen niet voor niets, want Robopimp is op oorlogspad en dat gaat een heleboel gebroken harten opleveren.

Paniek in Duckstad?

{titel}

“IK EIS MET ONMIDDELIJKE INGANG DAT DAT STUK OVER “WERKSTRAF VOOR DONALD DUCK TEKENAAR” ERAF GEPLEURD WORDT ANDERS ZAL DE BEHEERDER RAKE KLAPPEN GAAN VOELEN VAN DEZE SITE!!!!!!! DUS ERAF MET DIE KANKERZOOI VOOR IK ECHT KORTE METTEN MET JE MAAK !@!@#!@” Bovenstaand stukje proza ontvingen wij van de Zware Jongens en daarom willen wij jullie waarschuwen. Houd je neefjes Kwik, Kwek en zeker Kwak binnenshuis, want het gerucht dat de tekenaar van de Nederlandse Donald Duck graag zijn eigen Donald Duck aan kleine meisjes laat zien schijnt echt waar te zijn.

Kom op, wie durft?

{titel}

Wat is het tegenwoordig toch mooi om een puber te zijn. Terwijl jij vroeger waarschijnlijk nog slingerde zonder je geslachtsdeel aan de buitenwereld te laten zien, gaat de jeugd van vandaag na het cammen met MSN een stapje verder. In Enschede is een heel laag IQ en het feit dat het buiten de randstad ligt de oorzaak dat meisjes in de leeftijd van 12 tot 15 jaar elkaar hebben opgejut tot het plegen van zelfmoord. De hype raakte in een stroomversnelling na de zelfmoord van een meisje in maart van dit jaar. Kom op, wie durft?

Botten Hitler

{titel}

Basshunter heeft met zijn zomerhit Bot Anna nogal wat losgemaakt. Al eerder zagen wij de versie van de Gebroeders Ko en de Uitgewoonde grot versie van het lelijke broertje van Jamai, maar er zijn natuurlijk ook remixen die helemaal niet door de beugel kunnen. Herinneren jullie de hele rel nog rond de Housewitz versie? Dan moet je zeker de SS versie kijken van Botten Hitler. Kan de maker nu doodvalllen?

VK op de werkvloer

{titel}

Waarschijnlijk heb jij een eikel van een baas en kijkt ie heel de dag op je monitor mee of je wel aan het werk bent en niet “in de baas zijn tijd” aan het internetten bent. Wij begrijpen dat je meerdere malen per dag even op VK moet kijken of er nieuwe en leuke sites of filmpjes zijn gepost en daarom geven we je deze url. Sla hem op je in je bookmarks en je baas zal echt denken dat je hard aan het werk bent, terwijl je toch echt stoer in het fietsenhok rondhangt.

Google Map Flight Sim

{titel}

11 september komt er weer aan en we hebben de laatste tijd nog niet echt van een terroristische aanslag kunnen genieten. Iemand is zo vriendelijk geweest om Google Maps te voorzien van een vliegtuigje zodat we vast kunnen oefenen op een goede vliegroute die ons de buit van 72 maagden zeker moet kunnen brengen.

Dood eind voor Victoria Koblenko

{titel}

Victoria Koblenko is duidelijk het zwarte schaap van Rusland, want in een interview dat Eyestream met haar had verteld ze doodleuk dat ze niet drinkt, niet rookt en geen drugs gebruikt. Blijft er dan genoeg over voor een leuk interview? Ja hoor, kijken maar, want elk Russisch bestelbruidje heeft zo haar eigen goede eigenschappen in bed. Jammer alleen dat ze ongesteld is, maar daar weten jullie zeerovers toch wel raad mee?

Ik ben niet gek…

{titel}

De Duitse luchtvaartmaatschappij LuftwaffeHansa is opzoek naar piloten. Zoals je weet moet een piloot van een paar strenge eisen voldoen. Ze moeten fucking goede ogen hebben, top fit zijn en echt een met het toestel kunnen worden. Dat wordt volgende keer dus gewoon weer een Aziatische maatschappij.

Kill Bill vs Small Bill

{titel}

Welkom bij VOIP Sports. In de linkerhoek met het gele pakje hebben we Kill Bill van telecomaanbieder XS4ALL en in de rechterhoek met de blauwe bokshandschoenen hebben we Small Bill van telecomaanbieder Tele 2. Laat het gevecht beginnen! Wie zou er gaan winnen?

Geschiedenis herhaalt zich?

{titel}

Van de wakkerste krant van Nederland wordt weleens gezegd dat ze fout waren in de oorlog, maar nu meer dan 60 jaar later hebben ze nog niets geleerd van het verleden. Vorige week werd er op de site Zapperz een leuk filmpje aangeboden waarin wat studenten een geweldige grap uithaalde door een gevonden Duits kenteken op een Nederlands auto te schroeven en een paar keer hard langs een flitspaal te rijden. Natuurlijk kat in het bakkie voor onze buren Geenstijl, alleen jammer voor “de daders”, want een van de bezoekers herkende de studenten en deze kunnen binnenkort een bezoekje verwachten van de politie. Update (12.51): Het originele filmpje staat hier en Zapperz heeft inmiddels ook een advocaat in de arm genomen en betaalt alle boetes. Update (13.47): Geenstijl, bukken jullie even? Kunnen we nu ook opa’s fiets ophalen bij de mannen in roze?

Cammen met Katja Schuurman?

{titel}

Vandaag is het waarschijnlijk een zwarte dag in het leven van veel mannen, want vandaag is de dag dat Katja Schuurman “JA” gaat zeggen tegen haar Ome Steve prinsses op het witte paard. Eeuwig zonde nu Katja waarschijnlijk binnenkort zwanger geprikt gaat worden en het aftakelingsproces heel snel te zien zal zijn. In de wandelgang hebben wij het gerucht gehoord dat Katja de gele concurrent van de Telefoongids op laat draaien voor de kosten van haar huwelijk, maar dat de werknemers van dit gele vieze boekje wel vanmiddag live via webcam de huwelijksvoltrekking kunnen volgen. Wij willen ook wel cammen met Katje, wie heeft voor ons de link van deze webcam?

Slotervaart Ziekenhuis de gekSSte!

{titel}

Het is niet alleen het mooie pittoreske Tilburg waar nazi architecten aan het werk zijn geweest, want ook het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam heeft een heel mooi bovenaanzicht.

Twee bier en een kopstoot

{titel}

In China is iemand op het briljante idee gekomen om een barretje te openen waar je het personeel mag aftuigen. Beetje jammer is dat de 20 man staff beschermende kleding mag dragen, maar verder is het natuurlijk best geinig om tussen je Toppertje en de Breezer Ananas door iemand even een peut voor zijn postzegel te geven om vervolgens een slok te nemen van je dubbele Whiskey.

Nog meer Masters

{titel}

Man man man, lifeloggen is eigenlijk voor losers, maar het is wel ongelovelijk boemlauw, vet kick de bom als je de logo’s op foto’s ziet van de sites waar je al een paar jaar mee bezig bent. Wij kunnen dan nu ook even niet genoeg krijgen van de foto’s van de Masters. Niet alleen onze grote vriend Willy had foto’s geschoten, maar ook het VK Channel Guerrilla was aanwezig en die hebben natuurlijk ook wat foto’s gemaakt.

At the Masters

{titel}

Een van de grootste race evenementen van ons land is zonder twijfel de Marlboro BP Ultimate Masters. Zoals aangekondigd was VK, Totallycrap en Guerrilla stevig vertegenwoordigd om wat fijne piccaz te knallen van Berry van Elk en zijn Bad Ass Mini. Helaas wist “onze” Berry de race niet uit te rijden, maar als je kijkt naar de F1 race van afgelopen weekend blijkt het hip te zijn om niet de finish te halen. Dus Berry is trendsetter in de DSC. Een voordeel van het uitvallen van de VK Mini is dat er extra tijd was om foto’s te schieten. Bekijk de VK en TC bakkies inclusief promotiedames: Deel 1, Deel 2 & Deel 3  Uiteraard liepen er ook weer een paar heerlijke dames rond en ook daar heeft vriend Willy wat fijne plaatjes van geschoten. Patman heeft ook nog aardig weten te scoren met de enige echte Miranda van de Masters. Het resultaat van hun onderonsje bekijk je hier! Berry en de VK dames,  namens VK en TC dank voor de uitnodiging en tot 13 augustus in Assen!!!