This Film is Not Yet Rated

{titel}

In Yankeeland krijgen alle films een zogenaamde Rating mee. Dat bepaald ook gelijk of een film een groot of klein publiek kan bereiken. Vraag is alleen, wie bepaald nu precies welke films door wie bekeken mogen worden? Dat vroegen de makers van This Film is Not Yet Rated zich ook af. Bekijk zeker even de trailer!

Roze broeken zijn voor mietjes

{titel}

Vechten heerscht natuurlijk de pan uit. Hoe zinlozer hoe geweldiger. Dit keer zien we 2 mannen in de hoofdrol. Althans ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat de persoon met het blonde haar een man is. Mocht het met lelijk zijn niet helemaal gaan lukken, dan voorzie ik altijd nog een leuke worstelcarriere voor deze persoon.

Pearl Jam live

{titel}

Pearl Jam was onlangs in ons kikkerlandje. Niet iedereen zal deze band kennen, maar ze hebben in de 90’s toch een flinke naam opgebouwd met nummers als “Jeremy” en “Alive”. Speciaal voor deze mensen die deze nummers wel kennen, heb ik een crapidshare-download-linkje-ding van het concert van 29 augustus van dit jaar.

Strak is lekker

{titel}

Wij mannen weten dat vrouwen er echt alles aan doen om in dat eeuwige maatje 34 te passen. Die vatsige wijven die gezellig samen kleren gaan kopen en niet eerlijk tegen elkaar zijn dat die broek echt niet meer kan…ik begrijp jullie niet. En als je dan die broek eindelijk aan krijgt, zie hem dan nog maar eens op een makkelijke manier uit te krijgen.

Zembla

{titel}

Gisteravond was het dan eindelijk zover. De uitzending van Zembla waar een hoop van jullie naar uitgekeken hebben. Het verhaal was duidelijk. Sommige ideeën werden volgend de Zembla redactie ontkracht, andere ideeën blijven vraagtekens opweken. Mocht je het om wat voor reden dan ook gemist hebben de uitzending is hier te bekijken. Vergeet vooral niet om even naar onze eigen Patman te zwaaien.

Cheerleader boem

{titel}

15 seconds of fame is hoe de yankees het noemen. Die paar seconden dat jij in de schijnwerpers staat. De hele natie kijkt via live-televisie naar jou wat jij te bieden hebt; jij bent hetgeen waar het nieuws op gericht is. Hoe ga je er mee om? Juist!

Schumi stopt

{titel}

Na een klinkende overwinning gisteren in Monza liet Michael Schumacher weten dat hij stopt met het rijden in de formule einz. De tijd dat Schumi aan de kop gaat van het klassement zal niet meer zijn. Nieuwe helden zullen op staan en Ferrari zal zijn best moeten doen om weer zo’n grootheid te vinden om de overwinning te garanderen. Ter ere van deze man even een kleine compilatie.  

5 jaar

{titel}

Wat waar is en wat niet waar is, daar zullen we het nog heel lang over hebben. Zolang er geen onafhankelijk onderzoek komt, blijven de twijfels en vraagtekens. Feit is dat er 5 jaar terug 2973 mensen het leven lieten en dat er nog 24 mensen vermist zijn. Wikipedia pagina 9-11 Wikipedia pagina Flight 93 Zapruder Inc Zapruder Inc agenda Google Video resultaat 9-11 Youtube resultaat September 11 Complete 9-11 Commission report Flickr resultaat 9-11 The New York Post lijst van overleden reddingswerkers Nieuwsberichten van 5 jaar terug Digitaal archief 9-11

Lakentje scoren?

{titel}

Aangezien onze grote vriend Theodorrus waarschijnlijk al vol zit voor vanavond moeten we zelf ons best doen in bedje. Gelukkig zijn er mensen die meedenken en troep op de markt brengen waardoor wij goed overkomen op de vrouwtjes. Succes straks en niet vergeten vanvond Zembla te kijken!

South Park voor nop!

{titel}

Je moet wel heel veel tijd over hebben en een enorme fan zijn South Park om deze site op te zetten. Natuurlijk wel super cool voor de liefhebbers van de kleine tekenfilmhelden. Alle afleveringen netjes op een rijtje. Enjoy!

Theodorrus Escort Survice

{titel}

Vandaag geen zin om je eigen vrouw te voorzien van een potje geile neuksex? Geen probleem. Je kan namelijk gewoon Theodorrus langs laten komen. Kost een paar centen, maar dan heb je ook niks. Theodorrus is te boeken via zijn lauwe Geocities site. Doe er je voordeel mee… Update: Geocities trekt het niet helemaal, dus hier wat screenshots.

VK en TC op bezoek bij Miniracing.nl

{titel}

Onze Engelstalige afdeling Totallycrap en de plaatjes schieters van Guerrilla zijn dit weekend op bezoek bij het team van Berry van Elk. Ditmaal geen Assen of Zandvoort, maar de legendarische baan Silverstone. Daar was afgelopen dagen namelijk de Britcar 24hr Race en dat is natuurlijk goed voor een mooie verzameling filmpjes en foto’s. Check bijvoorbeeld de boemlauwe Red Bull BMW Z4, maar er was meer snoepgoed. Check hier de pics van de vrijdagavond sessie en nu we toch bezig zijn, hier nog een filmpje. Ook op de zaterdag hebben de mannen niet stil gezeten. Check hier de zaterdag sessie. Onze Berry heeft uiteraard ook zijn ding gedaan, dus binnenkort weer beelden vanuit de VK Mini. Het resultaat van zijn race mag er ook zijn, Berry werdt namelijk knap derde!

Spyker goes F1

{titel}

He-le-maal top! Spyker heeft het Formule 1 Team Midland F1 gekocht. Michiel Mol heeft waarschijnlijk het meest betaald, want hij mag zich Director of Formula 1 Operations noemen. Vanaf volgend seizoen kunnen we dus genieten van het eerste Nederlandse F1 team ooit! Update: Van dit soort nieuws krijg je toch nooit genoeg, dus nog even het persbericht van Spyker.

Nog 1 keertje Steve

{titel}

Ok, Steve is dood maar je kan er soms niet genoeg van krijgen. Steve is dit keer te gast bij Conan O’brian. Geweldig interview waarin Steve weer op zijn typische manier aanwezig is en vertelt over alles in de jungle. Mooie vent.

Kill Bill. Eindelijk op TV.

{titel}

Beetje laat deze post. De film is al bezig… Maar hulde aan RTL 5 om deze film te brengen. Wel kut dat ze vergeten deel twee binnenkort te programmeren, al hebben de meesten van jullie die al eens gezien. Als troost een filmpje dat ik al eerder linkte op VKmag. Het is al oud maar Eclectic Method maakte een fraaie muziek mix van een paar vechtscenes.

De jeugd van tegenwoordig

{titel}

We kondigden hem gisteren al aan. Nigel heeft wel gekeken. Jij niet? Gisteren was deel 1 van de docusoap over de Jeugd van Tegenwoordig. Te grappig om te zien hoe die gasten ” in het echt” zijn. Dus kijk en geniet van de JVT. De mannen heerschen echt! Voor de mensen die meer willen, volgende week is deel 2 alweer.