Liggen kreng!

{titel}

Wat bessenjenever wat al over de datum is, wat mooie vrouwen en een digitale camera zijn de beste ingredienten voor wat leuke foto’s. Wie had er in deze situaties niet aanwezig willen zijn om er flink misbruik van te maken?

Op een regenachtige dag..

{titel}

Regen regen en nog eens regen! Dat waren de omstandigheden waarin afgelopen weekend weer een race in de Dutch Supercar Challenge werd gereden. Natuurlijk was de VK Mini ook weer van de partij en foto’s en een verslag van de race kun je lezen en bekijken in het VK Channel Guerrilla.

Immer Gerade Aus!

{titel}

De Oranje koorts begint steeds grotere vormen aan te nemen. Iedereen hoopt een beetje te kunnen verdienen aan Oranje, maar sommige slaan echt volledig de plank mis. Zo ook de artiest Von Basten met zijn hitsingle Immer Gerade Aus. Het enige wat misschien nog wel potentie heeft is de videoclip, maar dan moet je hem wel bekijken zonder geluid. Vergeet niet dat alles wat je op die site ziet voor “promotion and airplay only” is en je deze MP3 dus niet mag downloaden als je geen eigen radiostation hebt.

Vandaag sterven we!

{titel}

Eric Julien heeft tijdens zijn werk als militair luchtvaart verkeer controleur waarschijnlijk teveel coke gesnoven, want al eerder heeft hij een UFO gevolgd die met 15.000 knopen vloog en Eric verkondigt op zijn website ook dat we er vandaag, 25 mei, allemaal aangaan. Hopelijk is het de lancering van een nieuw boek van Eric Julien, want het bedrijf wat het domein heeft geregistreerd is Allies Publishing Inc. en zoniet…. was het leuk jullie gekend te hebben!

Get The F*ck Out

{titel}

Als je uitgekeken bent op je huidige vriendin en je wilt weer vrijgezel zijn is het altijd lastig om je vriendin even duidelijk te maken dat ze vanaf nu de titel ex-vriendin mag dragen. Het sturen van een smsje of een mailtje is zo onpersoonlijk, maar als je het op televisie doet is de boodschap wel gelijk duidelijk.

Even voorbereiden voor de WK

{titel}

Nog een week of drie duurt het nog en dan barst het voetbal geweld los in die Heimat. Ik heb er best zin in, maar ja, dat geweld… De Britten en de Polen willen laten weten dat de één nog gekker is dan de ander en hebben al aangekondigd dat het matten wordt. Tijd voor wat voorbereiding. Er zijn manieren om een aanval af te weren. Kijk daarom even naar deze instructiefilm.

Ghost Rider Trailer

{titel}

Als acteur Nicolas Cage meespeelt in een film, dan moet het haast wel een goede film zijn. Volgend jaar komt de film Ghost Rider uit en Cage heeft een klein rolletje in deze verfilming van de populaire comic serie Ghost Rider. De trailer van Ghost Rider kun je hier bekijken.

WK Contract voor vrouwen

{titel}

Over een paar weekjes begint het WK voetbal en wij willen je vast even waarschuwen voor het fenomeen “vrouw”, oftewel geboren voetbalhaters. Om alles dicht te timmeren zodat je geen last hebt van je vrouw of vriendin tijdens het WK, kun je het beste even dit WK Contract downloaden, uitprinten en laten ondertekenen. Via Oranjegekken.

Pepsi Fest

{titel}

Biermerk Heineken mag dan wel een geweldige commercial hebben gemaakt waarin ze het geheime wapen laten zien van Nederland, maar het is nog maar de vraag of je het stadion binnen komt met de nieuwe Heineken hoed. Niet Heineken of het Duitse Carlsberg zijn hoofdsponsor van het WK, maar het Amerikaanse biermerk Budweiser mag 40 miljoen aan sponsorgeld ophoesten. Misschien pakt Pepsi het dan wat beter aan met deze geweldige commercial.

Alleen als ie ijskoud is!

{titel}

We hebben vandaag al een beginnetje gemaakt met het bashen van Lange Frans en Baas B, de Bassie en Adriaan van de nieuwe eeuw. Via onze verlink lijn ontvingen wij een filmpje van Grootmeester Jan, wat wij nog niet eerder hadden gezien. Het is een variant op het bekende ijsklontjes incident van Lange Frans en laat precies zien hoe Frans het ook op had kunnen lossen.

Groeten uit de rimboe

{titel}

Een van de leukere televisie programma’s van het afgelopen jaar is toch wel groeten uit de rimboe. In dit programma gingen een paar gezinnen uit Nederland op (werk) vakantie bij een stelletje wilde kannibalen. In Japan hebben ze goed gekeken naar het concept van dit programma, maar er een hele andere draai aan gegeven.

Activiteiten Coordinator van een…

{titel}

Wie zorgt er voor dat er allerlei mensen naakt dingen gaan doen en het naar hun zin hebben? Wie krijgt het voor elkaar dat naakte tjiks plaatsnemen op de trampoline en ook daadwerkelijk gaan springen? Wie draagt zorg voor buitensport activiteiten waarbij alleen vrouwen mogen mee doen? Precies. En ter ere van zijn baan heeft Budweiser voor een mooie reclame gemaakt voor deze man!

Cursus Engels voor Lange Frans?

{titel}

Frans Frederiks ook wel beter bekend als Lange Frans is eigenlijk een hele lieve jongen. Je moet alleen geen ijsklontjes naar zijn hoofd gooien, want dan wordt Fransie een beetje boos. Waarschijnlijk heeft lange Frans nu wel een workshop om zijn boosheid onder controle te houden gekregen van zijn management en misschien is het verstandig om Lange Frans ook een cursusje Engels te laten doen. Buiten het feit dat deze foto enorm gay is en we onszelf misschien wel moeten afvragen of Lange Frans en Baas B hun namen hebben verzonnen op een parkeerplaats langs de snelweg, staat er ook een leuke spelfout op.

Arbeit macht Frei

{titel}

De 23 jarige Dicky Thijssen kan vast wennen aan hoe het eraan toeging op een mooie zonnige dag in een concentratiekamp in Polen. Dicky, ook wel beter bekend als de maker van het internetfilmpje Housewitz heeft namelijk een taakstraf van veertig uur gekregen voor het discrimineren en beledigen van joden. Ook tegen de site Geenstijl, waar je het nieuws van eergisteren vandaag al kunt lezen, heeft het MDI een aanklacht ingediend, omdat zij een mirror van het filmpje bleven aanbieden. Geenstijl zegt zelf over het filmpje “Een dergelijk filmpje, waar nu al bijna een jaar over wordt gediscussieerd, moet je kunnen tonen. Net als overigens alle journaals deden, simpelweg om de rel te illustreren”, maar inmiddels is het bewuste filmpje niet meer te vinden op de server van de Telegraaf Geenstijl.

Ergens in Oost-Vlaanderen…

{titel}

We hebben al eerder ontdekt dat het Jump dansje in Belgie heel erg populair is. Je kunt het dansje het best vergelijken met een paar bejaarde wandelaars met Nordic wandelstokken en zelfs hele Belgische families zijn vandaag de dag aan het jumpen. Als iets heel populair is, is er altijd wel iemand met heel veel vrije tijd die er een Lego versie van maakt. Wij wachten eigenlijk op de Lego versie van Stone Island Style vertellen hoe cool jouw nieuwe truitje is.

Truitje Kraagje Truitje…

{titel}

Weten we eigenlijk al wie de jongen is uit het geniale Stone Island filmpje? We kunnen echt met recht zeggen dat deze gast wat los heeft gemaakt in Nederland en we nu eindelijk een Nederlandse Starwarskid hebben. We zagen eerder al wat andere mensen die hun kleding en hun huis wilde showen, maar we hebben weer een nieuw filmpje binnen gekregen. Bekijk Truitje Kraagje Truitje!