Boss gets PWND!

{titel}

Een van de oudste pranks uit het boekje is nog steeds een van de beste. Stoeltje van Ikea, hier en daar een schroefje verwijderen, camera opstellen en wachten maar. Het leven kan zo simpel zijn

Dag Esmee Denters!

{titel}

He kan snel gaan met een carriere. Het ene moment ben je Esmee Denters die leuke videootjes op videosite YouTube plaatst, het andere moment ben je het slaafje van Justin Timberlake en mag je Sinterklaas Kapoentje zingen in een uitverkocht stadion. Toch komt er een moment dat we afscheid moeten nemen van Esmee, alleen dat moment is voor Esmee eerder aangebroken dan verwacht. Wij presenteren jullie de 10 jarige Zoe, die nu al een stem heeft om kippenvel van te krijgen.

Karl “geweldig” geNoten?

{titel}

Het is eigenlijk geen nieuws meer dat presentator en fitness trainer Karl Noten 150 uur schoffelen en drie maanden voorwaardelijk opgelegd heeft gekregen, omdat er kinderporno op zijn computer was aangetroffen. Toch willen we jullie deze cartoon niet onthouden van Nozzman, de cartoonist met de ziekste geest van Nederland.

Chris, doe eens normaal!

{titel}

Leuk meisje gezien? Verliefd? Alleen het desbetreffende meisje weet het nog niet en jij durft niet op straat naar haar toe te lopen om duidelijk te maken dat je zin hebt in een potje keihard slaapkamergeweld? Doe dan niet zoals loser Chris, want dat beperkt echt de kans dat jij binnenkort je kloppend staafje van vlees en bloed bij haar naar binnen mag schuiven.

Opzoek naar Glenn Opoku

{titel}

Tussen alle onzin en flauwe grappen door even een serieuze noot. De 12 jarige Glenn Opoku wordt vermist. Lees het volgende bericht dus even goed door en gooi het even richting je vriendjes en vriendinnetjes.

Tattoo’s in je gezicht is zo 2008

{titel}

De laatste tijd zie je steeds meer van die binkies met een plakpaatje in hun nek. Schijnt heel erg straat te zijn. Buiten dat het dan straat mag zijn is het natuurlijk ook heel erg dom en het ziet er werkelijk niet uit. Waar de trend van vandaan komt is wel te raden, bekijk deze pics van bajesklanten maar eens. Je postzegel vol laten prikken met kansloze plaatjes gaat het waarschijnlijk helemaal worden in het voorjaar van 2008.

Yes, nog meer cola!

{titel}

Aangezien jullie de laatste tijd niet uitgesproken raken over cola rammen we er nog maar eens een schepje bovenop. De andere grote colabrouwer heeft namelijk een lange versie van hun commercial genaamd Happiness Factory. Titel van de lange versie is Inside the Happiness Factory en die is hier te bekijken.

Tissues of teiltje deel 7

{titel}

Hoe zit het eigenlijk met de Aziatische chicks? Liggen die nog een beetje goed in de markt of gaan jullie zuiver en alleen voor de blonde bimbo’s met enorme ballen? Check de Japanse Mikie Hara.

Da’s lekker wakker worden

{titel}

Flauwe grappen zijn en blijven de beste grappen. Wederom een simpel maar doeltreffend geintje. Ingrediënten: dood vogeltje, melk en cornflakes. Vogeltje in doos cornflakes, camera gericht op slachtoffer en dan is het een kwestie van afwachten

Koel bewaren

{titel}

Lekker aan het kokkerellen geweest, heerlijk gegeten en nog een portie over voor je kennis. Even langsbrengen dus. Vriezer open en… wat ligt daar nou???

Leipe shit ouwe

{titel}

Maar dan nu wel letterlijk. De gallery die ik hier voor je heb laat mensen zien die in 3 fokking eeuwen hebben geleefd. Ouwe takken zijn het. Als je die hoofden ziet, wil je echt onwijs dood gaan als je de 40 hebt aangetikt, want je wordt er in de tijd niet mooier op. Toch wel koel om te lezen wat deze mensen hebben meegemaakt.

Karaoke, maar dan anders!

{titel}

Dat Japanners gek zijn op karaoke dat wisten we allemaal. Dat Japanners gek zijn op wazige tv maken, wisten we ook. Dat Japanners gek zijn op vieze sex en perverse dingen, dat is waar Japan groot mee is geworden. En wat krijg je dan als je al deze dingen bij elkaar optelt? Precies! Toch mooi dat Japan. Als zij er niet waren, dan viel het halve internet om.

John en zijn Legend

{titel}

John Legend was vorige week voor een optreden in het Amsterdamse Westerpark. Tijdens zijn show trok Legend een chickie het podium op om haar even uitgebreid te berijden. De leuke kant van zanger zijn zeg maar. Alleen beetje lullig als je dan van al dat droogneuken een strak plassertje krijgt.

Kameleon 3

{titel}

Het begint langzaam een traditie te worden, want ook dit jaar komt het Nederlands online film festival weer met een paar brute online clipjes. Hadden we een tijdje terug al de opvolger van Zwartboek, nu is het de beurt aan Sietse & Hielke Klinkhamer in Kameleon 3: Schippers van de dood.

4th of July

{titel}

Gefeliciteerd met de vierde juli. Dit zegt jullie kaaskoppen niet zo verschrikkelijk veel, maar in Amerika is iedereen weer vrolijk. De nationale feestdag zorgt niet alleen voor een gratis vrije dag, maar heeft ook de traditie dat er vuurwerk mag worden afgestoken. En waar vuurwerk wordt afgestoken, zijn mensen en waar mensen zijn, worden fouten gemaakt. Dus bij deze een VK 4 juli special. De categorie bommetje lijkt mij niet meer dan logisch.

Films voor nop!

{titel}

Downloaden is zo slecht! Voor je het weet komen Tim Kuik en de zijne met een sledgehammer je voordeur in rammen en zetten ze je op water en brood voor een maand of wat. Daarom is online kijken veel beter. Kun je gewoon even wegklikken als Tim in je woonkamer staat.