Nipple Slip Top 50

{titel}

Even je tepel per ongeluk laten zien aan de aanwezige paparazzi fotografen is de perfecte manier gebleken om je B-Artiesten carriere wat op te krikken en jezelf weer toegang te verschaffen tot het volgende premierefeestje. Zoo Magazine heeft in de komende editie van hun magazine de 50 meest spraakmakende Nipple Slips netjes op een rijtje gezet.

Zodiac Killer

{titel}

Een van de meest spraakmakende serial killers uit Amerika is toch wel Zodiac. Over deze man zijn al tal van boeken, docu’s en films verschenen. Waarom? Lees dat zelf maar even op de Wiki pagina. Nu zijn ze in Hollywood bezig met een film waarin het verhaal van Zodiac gebruikt zal worden. Hier alvast de trailer. Nu maar bidden dat ze niet het hele verhaal naar de klote helpen om maar tickets te verkopen.

DJ Nico heerst!

{titel}

Ga je binnenkort trouwen en je weet nog helemaal niet wat voor muziek je de aanwezige gasten voor wilt schotelen? Bekijk dan zeker eens hoe DJ Nico het trouwfeest van Saskia en Bjorn aan heeft gepakt, want dan weet je zeker dat het een onvergetelijke avond gaat worden.

Dora sextoy

{titel}

Op kinderzender Nickelodeon draait al een tijdje een serie genaamd Dora. Het mag duidelijk zijn dat Dora vooral de allerkleinste kiddo’s aan de buis weet te kluisteren. Dan vraag je je toch af wat de makers van dit speeltje voor beeld hebben van de kids van tegenwoordig.

Nigel’s natte vinger party

{titel}

Afgelopen week een fucking grote mijlpaal in het fietsenhok van het Dalton College in Appescha, want Nigel had zijn 13de natte vinger gescoord. Toch moet Nigel nog wel even leren wat de voor en de achterkant zijn, want de vinger was weliswaar nat, maar ook heel erg bruin. Toch een goede reden om een feestje te geven en het was werkelijk een blast. Nigel was zo door het dolle heen dat hij Je Suis Pie (de puist op reet’s reet) een kusje wilde geven. Normaal houdt Pie wel van mannelijke aandacht, maar nu even niet. Ome Steve natuurlijk weer zo dope als altijd en ook onze grote vriend Henry laat zien waar hij zijn achternaam Hardcore aan te danken heeft. Eh sorry, ik bedoelde deze foto. Zien jullie ook de vlekken op de bank? Wie van jullie teven was er ongesteld? Anywayz, het was een fantastische avond en alle foto’s van het feestje kun je hier bekijken. Natuurlijk was Gary ook aanwezig, zou ze gaggen? Update (16.32): Zojuist via de mail ontvangen van ruudjuh007@hotmail.com: “Verwijder dit verhaal aub.. want jullie hebben geen toestemming van mij gekregen op deze foto´s te linken. het volgende contact is via mijn advocaat.. “

Mac vs. PC Spoof Commercials

{titel}

Als jaren heerst er een gezonde koude oorlog tussen de mensen die een PC hebben en de echte MAC liefhebbers. PC gebruikers kijken naar sex op hun computers, terwijl MAC gebruikers sex hebben met hun computer. Alle vooroordelen over beide platformen komen wel naar voren in deze hilarische Mac vs. PC Spoof Commercials. Toch hebben ze allebei een grafhekel aan Linux.

Polletje

{titel}

De Slappe is een van de fanatieke bewoners van het fietsenhok. Hij heeft een alleraardigst polletje opgezet met een hele simpele vraag. Wat gaan julie eigenlijk stemmen de 22-ste?

Alle idioten…

{titel}

Afgelopen zomer zijn we doodgegooid met de hit Boten Anna van Basshunter en verwanten die een graantje probeerde mee te pikken van de pakkende melodie, maar laat de volgende rip off alsublieft de laatste zijn. DJ Maarten presenteert: Alle idioten zingen over boten.

Animator vs. Animation II

{titel}

Als je een zwaar heersende animatie wilt zien, moet je zeker Animator vs. Animation II checken, want dat zit echt geweldig in elkaar. Hoelang zou iemand bezig zijn geweest om dit te maken?

Zelfverdediging les 1000

{titel}

Jullie kennen Nigel ondertussen dus je weet dat mijn zelfverdedigingslessen op VK zuigen. Evengoed doe ik mijn best om jullie met mijn lessen toch wat bij te brengen, want het is echt een jungle daarbuiten. Onthoud dus dat alles draait om wristcontrole en crack.

A-380 Crosswind Landing

{titel}

Zogenaamde Crosswinds kunnen nogal tricky zijn voor vliegverkeer om het vliegtuig veilig aan de grond te zetten, maar de piloot van deze A-380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, heeft geen enkele moeite om het gevaarte aan de grond te zetten.

Mag ik je bloempje zien?

{titel}

Ome Steve heeft zich nooit zo verdiept in bloemen, maar heeft nu toch wel een hele goede reden gevonden om zich in sommige bloemen te gaan verdiepen. Update: Zeg het met een bloemetje.

Pineapple

{titel}

Steve is al dood. Ik gok Ross ook. Ross is hoogstwaarschijnlijk niet aan een pijlstaartrog overleden, maar eerder aan onveilige sex met een homo tijdens een van de vele homosexfeestjes in de wereld. Ross is namelijk nogal gay. Tel Steve en Ross bij elkaar op en je krijgt Pineapple. Tering wat haat ik dit soort gasten.

WC der liefde!

{titel}

Je hebt eindelijk na zoveel jaar handwerk een echte chick gescoord en jullie zijn helemaal in de zevende hemel. Alles zie je door een roze bril en jullie doen ook alles samen. Samen wandelen in het park, stoute dingen doen in de bioscoop, maar natuurlijk ook samen naar het toilet gaan.

100% X-Factor: Zanger Michael

{titel}

Move Over Jan Smit, want Nederland is gewoon in het bezit van een echt supertalent. Graag stellen wij je dan ook voor aan Zanger Michael. Michael is veel verhuisd in zijn leven, maar dat zal er alles mee te maken hebben dat zijn vader de deuren langs gaat om scharen te slijpen en zijn moeder waarschijnlijk haar geld aan het verdienen is door andere mannen te ontvangen als haar eigen man aan zijn splinternieuwe Mercedes uit 1977 aan het sleutelen is. Anyway, het gelukkige kamperpaartje heeft sex met elkaar gehad en daar is deze rasechte volkszanger uitgekomen. Jan Smit is bekend geworden met een lied over zijn oma, zal Michael doorbreken met een nummer over zijn moeder?

Smash my PS3!

{titel}

Heel lang in de rij staan om de nieuwe spelcomputer van Sony, de PS3, te bemachtigen om het apparaatje daarna uit elkaar te schroeven en weer in elkaar te schroeven om ermee te gaan gamen kunnen we nog wel begrijpen, maar een PS3 kopen om hem daarna kapot te maken is natuurlijk eeuwig zonde.