Moderne jezus

{titel}

Je kan zeggen wat je wilt, maar ook de publieke omroepen zijn lekker bezig met lollige en goede programma’s te maken. Zo kan je lachen met de paupers van Babyboom en genieten van de racedebielen bij Blik op de weg. Onlangs was er een documentaire over een bizar ritueel waarbij mensen vrijwillig gekruisigd werden. Noem mij ziek van geest, maar ik zou die spijkers dan nog even lekker insmeren met citroen en zout. Altijd lachen.

En wat is jouw record?

{titel}

Sindsdat je hebt ontdekt dat je meer met je tuinslang kan doen dan alleen maar plassen, zal dit stuk lichaamsverlenging een rode draad hebben gekregen door de rest van je leven. Als je zin hebt, maar geen dame in de buurt of je kunt moeilijk in slaap komen is er niets fijners om even een partijtje te slingeren. Maar wat is jouw persoonlijke record? Ook 3 keer in 4 minuten? Enorm NSFW.

Jongleren voor professionals…

{titel}

Rusland is op het Internet goed bezig. Zoals Henry al liet zien maakt het drinken van enorm veel vodka je erg creatief. Zelfs reclamebureaus uit Rusland zullen geen leidingwater hebben, maar pure vodka. Dat is ook wel te zien aan deze commercials met jonglerende mensen die af en toe een klein foutje maken.

Trein Boarden

{titel}

Een iedere kan zeggen wat hij wil over Russen, maar creatief zijn ze wel. Hebben ze wel sneeuw, maar geen bergen. Niks aan het handje. Ga je toch lekker snowboarden door aan de achterkant van een trein te hangen. Zo zie je maar weer, van wodka word je slim.

Wijze les voor overspelige mannen

{titel}

Laat dit een wijze les zijn voor mannen die graag buiten de deur wippen en in het bezit zijn van een mooie auto. Zet deze auto nooit op naam van je vrouw, want mocht ze erachter komen dat jij weleens in een ander potje piest kan het gebeuren dat je auto ineens te koop staat op Internet.

Dag kinderbijslag!

{titel}

Heb je absoluut besloten om geen vader te willen worden, maar je wilt niet aan je zakie geholpen worden? Nodig dan deze atleet uit, want als het een beetje meezit weet hij met een enkele worp je kloten flink te verkloten. Auw!

Heeft iemand Bambi gezien?

{titel}

Het is toch wat. Rij jij lekker met je brute BMW met een gangetje van 230 kilometer per uur op de Duitse snelweg, springt daar ineens een hert de weg over. Dat zijn natuurlijk extra bonuspunten als je die kunt raken, maar hoe leg je de kinderen uit waar Bambi is gebleven. Misschien weten ze het zelf wel als ze de foto’s bekijken.

Dancing on dope

{titel}

Wij witte mannen kunnen gewoon niet dansen. We hebben geen gevoel voor ritme en al doen we nog zo ons best, het zal nooit wat worden. Negers daarentegen kunnen wel dansen, maar dan moeten ze we wel van de dope afblijven

Tissues of teiltje deel 82

{titel}

Jennifer Ellison heeft een wiki pagina, dus dan zal ze wel iemand zijn. Het zal ons echt jeuken, als er maar foto’s va haar op het webbes verschijnen. Wat doen we met het rondborstige mokkeltje Jennifer… Tissues of teiltje?

Speciale Jeep parkeerplaatsen

{titel}

Als je in een Jeep (Je Eerste Echte Paard) rijd kom je al gauw tot de conclusie dat je dit bakbeest maar op weinig plekken kunt parkeren. Een reclamebureau in Kopenhagen probeert dit kleine negatieve puntje om te buigen in een groot pluspunt door te laten zien dat je de auto overal kunt parkeren. Wij zijn helemaal om, maar schaffen wel dit leuke karretje aan om de dagen wat dragelijker te maken.

En als je nu niet springt…

{titel}

Voetbalsupporters zijn en blijven vage vogels. Ze zijn helemaal idolaat van hun club, ze zijn gek op de spelers en het stadion zien ze als een heiligentempel. Toch zit er ergens een kronkel in de kop van die gasten. Zodra de wedstrijd begint zijn ze niet meet te houden. En als dat dan ten kosten gaat van de tempel, So be it.

Ferrari FXX Evoluzione

{titel}

Als je serieus geld hebt en je bent kind aan huis bij de autobouwers van Ferrari, dan mag je zo nu en dan je mening geven over het speciale project genaamd FXX. Met mensen als Schumacher in het clubje mag je er vanuit gaan dat ze een stoer bakkie aan het bouwen zijn. Na twee jaar is nu de Ferrari FXX Evoluzione gepresenteerd. Met 860 pk is de omgebouwde Enzo echt een beest. Zo ziet ie er ook uit trouwens. Blijft natuurlijk gewoon Italiaanse rommel…

Met innige deelneming…

{titel}

Lieve Oma, waarom ben u van ons weggegaan? Toch hopen wij dat u heeft genoten van de prestaties van Anthony Merino. Wij hebben een nieuw wandtegeltje bij ons aan de muur met daarop de tekst “al is het in het mortuarium nog zou koud, lijken van 92 jaar is waar Anthony Merino van houd”. Rust zacht lieve Oma, rust zacht!

Het laatste avondmaal

{titel}

Het laatste avondmaal is helemaal hip tegenwoordig. Eerder nam Sony Ericsson het schilderij flink onderhanden voor een commercial. Dit keer heb ik weer een leuk dingetje. Waar je eerder de grote appel kon bekijken op een foto van tigduizendmegapixel, is het nu de beurt aan het prachtwerk van Leonardo da Vinci.

Rotterdam doet boem?

{titel}

Het Centraal Station in Rotterdam is dinsdag rond 13.00 uur ontruimd wegens een volgens de politie ‘verwarde vrouw’, die zegt een bom bij zich te hebben. Gaat Rotterdam weer boem doen? Je kunt het hier volgen.

Cheerleader werpen

{titel}

Yankees kunnen zichzelf niet vermaken. Waar die gasten ook zijn, ze moeten iets hebben om geëntertaind te worden. Zelfs bij een potje Yankee Football moeten er dansende boulimia mokkels het veld in om hun dansje te doen. Alleen moeten dat soort dansmariekes natuurlijk niet in de weg gaan lopen.