Mooie Don en Ad collectie

{titel}

Als we het over foute Nederlandse porno hebben, dan kom je al gauw terecht bij Don & Ad van Net 69. Normaal moet je vette knaken betalen om hun Oscar winnende films te mogen zien, maar vandaag even niet. Zorg dat je genoeg keukenrollen in huis hebt en voor de rest wensen we je een prettige avond. Via.

Steel geen brood in Iran

{titel}

Van het land Iran hebben we een beeld dat het leven er niet al te prettig moet zijn, zeker voor vrouwen, en dat het land het beste vergeleken kan worden met de middeleeuwen. Het verhaal dat dit 8 jarige jongetje zwaar gestraft wordt, omdat hij brood zou hebben gestolen klinkt heel erg aannemelijk. Of zijn het foto’s van de Hans Klok achtige truc van een straatartiest?

Ontbijtkoek naaien

{titel}

Zet een paar coole negers donkere mensen een paar uur in een kamertje zonder geile groupies en die gasten worden helemaal te leip. Voeg daar een slijmerig R&B nummer aan toe en je krijgt zeer schokkende beelden. Die gasten beginnen spontaan een enorm stuk ontbijtkoek te naaien.

Wat is de beste Examenstunt van 2007?

{titel}

Het einde van het schooljaar is alweer ingezet, dus een mooie reden om die leraren en leraressen eens flink voor lul te zetten. Je leraren laten Jumpstylen is wel 2007, maar ook ontzettend Lame. Ook je school in de fik zetten is niet bepaald een goed idee. Nee, bij een scholengemeenschap in Epe pakken ze dat iets beter aan. Strippers inhuren en de camera laten lopen. Heeft jouw school ook een boemlauwe examenstunt uitgehaald? Stuur het filmpje of de url van het filmpje naar kutzooi@volkomenkut.com. De beste inzendingen belonen we met een VK shirt. Update (14.57): Videodienst YouTube heeft de video van de stripact op een scholengemeenschap in Epe verwijderd, maar gelukkig hebben we een spiegeltje.

Belgische Tania Derveaux zuigt?

{titel}

We kunnen natuurlijk allemaal lachen om een goede Belgen mop, maar nu moeten die Belgen niet gaan denken dat wij het domme volk zijn, want er is maar een dom volk op de wereld en dat zijn nog altijd onze Belgische buren. Of wil jij het tegendeel bewijzen en geloof je dat Tania Derveaux van de Belgische partij Nee! echt 40.000 blowjobs gaat uitdelen aan mensen die zich ervoor opgeven?

Da’s pas vliegen met je kite

{titel}

Kite-surfen is helemaal hip. Je kan het strand niet meer op of de ‘hippe gasten’ vliegen je links en rechts om de oortjes. Het mooiste is dat de meeste kite-surfers eigenlijk helemaal geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Ze springen een beetje heen en weer in de hoop dat het er cool uitziet. Dat ze zo nu en dan face firts op het strand terecht komen of nog beter, een strandtent raken is slechts onderdeel van de sport. En daar hebben ze weigenlijk wel gelijk is, het kan namelijk altijd erger.

Eric doet Huub in De Gouden Kooi

{titel}

We kunnen rustig stelen dat het Talpa Tien programma De Gouden Kooi op sterven na dood is. Dat krijg je er van als je de streams achter een betaalsysteem gooit. Geen hond die wil betalen voor een paar zwakzinnige die elkaar het leven zuur maken. Voor de mensen die De Gouden Kooi nog wel een beetje volgen hebben we ‘schokkend nieuws’. Huub de sluimernicht is klaar met bitches als Nena en Amanda. Daarom heeft hij laatstgenoemde aan de kant kepleurt en zoek zijn heil bij übernicht Eric. Natuurlijk is alles keurig netjes vastgelegd, maar of je daar blij van moet worden… Hoe dan ook, hier de beelden van een potje mannenliefde tussen Huub en Eric. Thx 2 Rotkind Update: Fuck Dailymotion, dus dan maar even op Flurl: Deel 1, deel 2 en wat piccaz.

Maar ik ben toch Paris?!

{titel}

Zoals je waarschijnlijk links en rechts hebt kunnen lezen gaat Paris Hilton binnenkort voor een paar dagen achter slot en grendel. Moet je maar niet met een slokje op achter het stuur gaan zitten en dat gewoon blijven doen als je rijbewijs afgepakt is. Maar Paris snap er helemaal niets van. Waarom moet zij nog de bak in… ze is toch Paris Hilton… Bitch!

Psssst, verse vis kopen?

{titel}

En jij koopt nog gewoon vis bij de lokale visboer? Daar doen ze in Bulgarije allemaal niet aan, want de visboer heeft de verse vis gewoon in zijn auto rondzwemmen. Je begrijpt natuurlijk wel dat de slager een iets grotere auto nodig heeft.

Dubbel wat?

{titel}

Verslaggeefster worden is een meisjesdroom. Je komt dan ook niet zomaar bij een groot televisie netwerk. Daar moet je heel wat lullen voor zuigen, maar als je dan eenmaal binnen bent, dan kun je rustig verder werken aan je carrière.

Gek oud wijf is boos!

{titel}

Wat is het eigenlijk toch onwijs mooi om oud te worden. Je mag weer lekker veel slapen, in je bed pissen en heel veel dingen vergeten zonder dat mensen boos op je worden. Sommige oudjes laten zich wel heel erg gaan, zoals deze vrouw die de telemarketeer die haar durfde te bellen eens haarfijn uitlegt dat ze haar nooit meer mogen bellen.

Afvallen met Photoshop

{titel}

Helaas hebben we niet allemaal een mega lekker mokkel in huis om bier te halen en de was te doen. Sommige van ons hebben nu eenmaal gekozen voor een mokkel dat een beetje ‘extra’ in huis heeft. Natuurlijk vertel je dat tegen niemand, maar als je vrienden dan toch een foto van haar willen zien is er niets aan de hand. Gewoon even Photoshop openen en in no time is je hangbuikzwijntje een lekker geil neuk konijntje.

Dag rijbewijs!

{titel}

Mocht je nog twijfelen of je een Russisch postorderbruid wilt nemen of een Bulgaars postbruidje, ga dan absoluut voor het Russische blondje sletje, want de Bulgaarse zijn echt te dom om zelf te kunnen poepen. Neem als voorbeeld de Bulgaarse vrouw die met haar rij-instructeur ging vieren dat ze haar rijbewijs had gehaald. De nodige drankjes gingen naar binnen en vervolgens bracht de Bulgaarse vrouw haar rij-instructeur met de auto naar huis. Onderweg moest ze wel even blazen bij een routinecontrole, dus haar rijbewijs mocht ze mooi inleveren.

Wuzz.nl belazert de boel?

{titel}

Louise & Brigitta hebben meegedaan aan het programma Dragons’ Den, waarin mensen die een briljant idee of product hebben, maar niet het geld hebben om het te lanceren op de markt, een investering kunnen krijgen. Zij hebben een investering gekregen om Wuzz.nl te starten, de site waar je je zelfgemaakt wallpapers en ringtones voor je mobiel kunt verkopen aan iedereen die het maar van je wilt kopen. Alleen met de tarieven die de dames durven te vragen en wat mensen zelf overhouden klopt het een en ander niet. Als je een Wallpaper voor 0,25 cent verkoopt krijg je niets. Dus kun je ervan uitgaan dat die 0,25 cent naar de telecomboeren gaat, maar als je een Wallpaper verkoopt voor 1,50 euro, krijg je 0,35 cent van Wuzz en steken zij 0,90 cent lekker in hun eigen zak. Het andere addertje onder het gras is dat ze pas uitbetalen bij 25 euro. Weet je hoeveel Wallpapers je moet verkopen als je maar 0,35 cent per verkochte Wallpaper krijgt als je ze voor 1,50 euro verkoopt? Dag Wuzz, dag Louise en Brigitta!

Kop d’r af. Slachten!

{titel}

Je zou zeggen dat die leipe Mohammed Bouyeri na twee en half jaar water en brood een beetje milder geworden is, maar nee hoor. De Allah Hooligan lijkt alleen maar erger geworden te zijn. Hey, ‘soldaat van Allah’, rot lekker weg in je cel!

Even stoom afblazen!

{titel}

Landskampioenschap verspeeld en de Bekerfinale verloren, dus vond aardappelfabrikant Celavita het nodig om nog even een derde klap in het gezicht van Louis van Gaal en zijn club AZ te geven. Een dag na de bekerfinale belden ze op naar AZ en kregen de telefoniste aan de lijn die nogal leuk reageerde op de vraag of ze het moeilijk had met het grote verlies. Celavita verwerkte haar antwoorden in hun nieuwe stoom afblazen radiocommercial en gooide deze de ether in. Wat alleen niet zo netjes is van de aardappelboer is dat ze voor het gemak maar even vergeten zijn om toestemming te vragen aan AZ en de telefoniste en die willen nu natuurlijk grof geld zien. Update (12.27): Radio538 heeft vanochtend even gebeld met de telefoniste, zodat zij even stoom kon afblazen.