Tragger Hippy

{titel}

Tragger Hippy is een hilarisch Vlaams televisieprogramma. Het draait om flauwe humor en verborgen camera’s. Veel van de clips zijn al te zien geweest op de verschillende internetten, maar ze komen orgineel van tv dus. Omdat dit het type humor is waar je Nigel mee wakker mag maken, heb ik hier ruim 60 minuten aan überflauwe humor voor je. Zo kom je de middag wel door lijkt mij.

Halloween op VK

{titel}

Halloween is een feestje dat meestal niet in Nederland wordt gevierd. Evengoed pikken de Neerlandsche ondernemers graag een graantje mee van de commerciele wereld van enge dingen, gruwels en spookjes. Maar VK is VK en dus hebben we weinig zin om voor dingen te betalen. Daarom heb ik speciaal voor jullie een eenvoudige manier om toch je huis een beetje spookachtig te maken. Have fun en post je resultaten in het fietsenhok.

Totallycrap bestaat 2 jaar!

{titel}

Totallycrap, wat ooit is begonnen als ons kleine zusje is meer onze grote broer geworden en bestaat vandaag precies twee jaar. Zoals bij elke verjaardag van een VK of TC site hebben we altijd iets leuks voor onze bezoekers in petto, alleen dit cadeautje is nog niet helemaal af en hopen we begin volgende week aan jullie te geven. Wordt vervolgd dus, maar voor nu: HAPPY FUCKING GEFELICITEERD WILLY! Update: Bijna vergeten, de ingredienten zijn meisjes, shirts en een clown. Tadaaaaaaaaaaa!

Henry junior is de duivel

{titel}

Omdat Henry zaterdag naar het tuningsding ging in Zaandam, had ik zijn kleine broertje als gast. Ik dacht even een leuke filmpje op te zetten om zo Henry junior de nachtmerrie van zijn leven te bezorgen. Tot mijn grote verbazing vond hij het alleen maar leuk en wilde meer van dit alles. Hij leek wel geobsedeerd door die bloederige beelden en duivelse krachten. Uiteindelijk ben ik maar gaan slapen, want ik werd helemaal gek van hem. Duivels jochie die Henry junior.

Moeder en kickbokser van het jaar?

{titel}

De zwangere vrouw die in Den Bosch toch een potje wilde kickboksen blijkt de 17-jarige kickbokser Pamela Vugts te zijn en is een dag na haar zege bevallen van een dochter. Moeder en kind maken het goed…

Handige paaltjes

{titel}

Je kent die paaltjes wel die ze altijd aan het begin van een winkelstraat neerzetten. Deze stalen paaltjes zijn er om bepaald verkeer te weren van de binnenstad. Zo gaan de paaltjes naar beneden als jouw auto daarvoor een bepaald zendertje bij zich heeft. Heeft ie dat niet, dan gaan de paaltjes niet naar beneden. Mocht je dan toch zo eigenwijs zijn om toch door te rijden, ja….das vragen om problemen.

Zoete wraak uit Chili

{titel}

De 24 jarige Wiel loopt stage in Chili en om een beetje contact te houden met zijn familie en vrienden in Nederland heeft hij een laptop meegenomen. Na een paar dagen feesten kwam Wiel weer terug op zijn kamer en bleek zijn laptop gestolen te zijn. Ook verdween er eten en Wiel begon zich af te vragen of hij een alcoholprobleem had of dat er hele andere dingen aan de hand waren. Na het openbreken van een kamer van een van zijn huisgenoten vond hij zijn eigen fles cola terug en…. zijn laptop. Natuurlijk was er wat gerommeld met de laptop en Wiel moest wat goochelen  om het ding weer een beetje op te peppen zodat hij er weer mee kon werken. Blijkt dat de dief ook wat documenten heeft achtergelaten, zoals een filmpje van zijn vriendin en wat foto’s waaruit blijkt dat de borsten van zijn vriendin meer plastic bevatten dat een plastic zakje. Zow, dat heet nog eens wraak nemen!

Schoonspringen zonder hersens

{titel}

Niet iedereen wordt met dezelfde hoeveelheid aan hersens in zijn pan door de ooievaar afgeleverd. En dat is maar goed ook, want we moeten toch mensen hebben die het leuk vinden om langs de snelweg andere mensen op de foto te zetten, omdat ze net iets te hard rijden. Toch zijn er ook mensen die gewoon zonder hersens uit een bloemkool zijn gekropen.

Hoogerwie?

{titel}

Gonny van Oudenallen weet de laatste tijd wel aandacht te trekken. Mevrouw is namelijk wederom in het nieuws. Dit keer kreeg het schele hert het voor elkaar om Minister Hoogervorst over het hoofd te zien. Daar bleef het niet bij, want nadat Hoogervorst duidelijk had gemaakt in de zaal te zitten had tante Gonny nog steeds niet door wie die kale hufter voor haar was. Misschien toch eens een ander baantje zoeken Gonny…

Doe eens gek!

{titel}

Al bijna vier jaar lang proberen we op VK de dagelijkse beslommeringen van het Internot vast te leggen doormiddel van links en filmpjes die we op onze speurtochten of via de linktip optie tegenkomen. In die vier jaar hebben we dingen groot zien worden, maar ook geruisloos weer zien verdwijnen. Trends hebben we zien komen en ook weer uit de mode zien raken. De trendsetter van dit moment is toch wel de Ado Den Haag keeper Stefan Postma, die het taboe heeft doorbroken dat jongens niet mogen experimenteren met hun poepertje. Dus gewoon straks even je vriendin lief aankijken en uitleggen wat de bedoeling is. Je kunt natuurlijk ook eens lekker gek doen en zelf op onderzoek uitgaan. Instant nazorg vind je hier!

De betrapte Cokedealer

{titel}

Het is natuurlijk nooit goed nieuws dat je lokale cokedealer is gearresteerd, maar wat dan wel weer leuk is, is dat je op nationale televisie kunt zien wat ze allemaal in zijn huis aantreffen.

Groetjes uit Rotterdam!

{titel}

Wat is de vreemdste plek waar jij ooit je toekomstige ex-vriendinnetje hebt getrakteerd op je grote dikke witte mannenpis? Wat je antwoord ook zal zijn, het zal waarschijnlijk niet op het dak zijn van de plaatselijke V&D garage in Rotterdam. Iemand zag het gebeuren en stuurde het filmpje van de vrijpartij voorzien van wat leuke teksten naar Retecool.

Wilt u even stoppen?

{titel}

Als Ome Steve een beetje in zijn Manta aan het cruisen is stopt hij eigenlijk voor niemand. De politie in Nederland stuurt graag en vaak liefdesbrieven dat je iets te hard hebt gereden, maar in het buitenland zijn de Cops iets minder lui en komen ze ook onderweg achter je aan en dwingen je tot stoppen. Volgende keer is het misschien wel verstandig om even te stoppen.

Kickboksen is een mooie sport…

{titel}

“Gisteren was ik in Den Bosch bij een Rings gala en tot mijn verbazing kwam een dame in de ring met een ronde buik waar de navel uitstak ze was ook nog 8 kilo te zwaar.” Mooie sport dat kickboxen, zelfs zwangere vrouwen mogen meedoen. Wie geeft deze vrouw vast op voor de verkiezing moeder van het jaar?

DSC Assen: VKMag Report

{titel}

Afgelopen weekend was het de Dutch Supercar Challenge Finale Races te Assen. Uiteraard was VKMag er weer om de VKMag Mini Turbo van Berry aan te moedigen en de catering weer van heerlijk eten te ontdoen. Tijdens de zaterdag race verging het Berry niet zo goed. Zijn Mini had een bepaalde aantrekkingskracht tot een Alfa en dat liep fout af. Zondag moest ie dus achteraan starten en dat zorgt altijd voor mooie beelden. Uiteindelijk komt de Mini toch als 5de in zijn klasse over de streep. Niet slecht, maar volgend jaar moet het wel iets volkomen kutter. VKmag was op Assen goed vertegenwoordigd met 5 VKMag promo meiden (bedankt Nona en je vriendinnen) en een 30 tal prijswinnaars. Van wat wij horen vonden jullie het allemaal fantastisch en moeten we dit vaker doen. Dat gaan we in 2007 zeker proberen. Bedankt aan heel de DSC, Berry en zijn team, Dick van Elk en de dame en jochies van de catering voor de goede zorgen in 2006. Speciale dank aan Martijn van Boathouse Media voor het inspringen als VKmag fotograaf op Assen.

Eerdmans kijkt in de toekomst

{titel}

Het gaat niet goed met de partij van Marco Pastors en Joost Eerdmans. EénNL is zeg maar op sterven na dood. Met een 1 zetel in de laatste peilingen ga je natuurlijk alles uit de kast trekken om weer een beetje in de aandacht te komen. Vandaar dat Pim voor de 10.000-ste maal uit zijn graf getrokken wordt. Volgends Eerdmans gaat de achterban van Fortuyn namelijk Volkert van der G(raaf) na zijn vrijlating doodvermoorden. Wat een nieuws toch weer op deze druilerige dinsdag…