Als konijnen…

{titel}

Het was vandaag weer een erg warme dag, waardoor we door de dames weer getrakteerd op veel bloot en inkijk. De echte Die Hard VK fans weten dat het na zo’n voor mannen zware dag altijd goed vertoeven is in het VK NSFW Channel om wat druk van de ketel te halen. Speciaal voor jullie om wat te ontspannen hebben we vandaag een filmpje van een stelletje dat bezig is als een stel konijnen.

Rotterdam jat logo Hennepdesk

{titel}

Erg creatief zijn ze niet bij de Gemeente Rotterdam, klein voorbeeldje. Het hebben van je eigen wietkwekerij is fout en de Gemeente Rotterdam vindt dan ook dat wiettelers aan de hoogste boom moeten worden opgeknoopt. De gemeente Rotterdam naait de mensen die betrapt worden aan de publieke schandpaal en dat doen ze met onder andere een poster. Maar hoe komt de gemeente aan het hennepblad wat ze gebruiken op de poster? Dat hebben ze mooi gejat van Hennepdesk.eu.

De vrouwen van Starbucks

{titel}

Als je in het buitenland dure smerige koffie wil drinken ga je naar een Starbucks koffietent. Wil je in het buitenland je smerige koffie gebracht krijgen door een lekkere chick ga je ook naar een Starbacks koffietent. Althans als we de Playboy mogen geloven die de dames van Starbucks functioneel naakt voor de camera heeft gekregen. Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7, foto 8, foto 9, foto 10, foto 11, foto 12, foto 13, foto 14, foto 15, foto 16, foto 17, foto 18, foto 19, en foto 20, Vergeet de Tell a Friend optie niet, als je deze foto’s naar iemand wilt sturen.

Iconfactory in de steigers

{titel}

Mensen die het internet voor anderen een stuk leuker maken, zoals webdesigners, halen hun icons natuurlijk standaard weg bij The Iconfactory. Omdat de Iconfactory nog was opgebouw uit HTML codes uit de vorige eeuw zijn ze bezig de site te restylen. Terwijl zij zitten te zweten op een nieuwe site kunnen wij genieten van drie geweldige pixelneuk animaties. Via RC.

De speeltuin

{titel}

Vroeger ging je graag naar de speeltuin toe met je vriendjes en vriendinnetjes om te wippen, te schommelen en om van de glijbaan af te sjezen. Tegenwoordig zijn de speelplaatsjes overgenomen door de br33z@hsletjes en johnies van de wereld. Waar jij je armen uit je lijf moest rukken om die draaimolen aan te zwepen, heeft de jeugd van tegenwoordig hulpmiddelen om het draaien wat eenvoudiger te maken.

Nichtje Balkenellende zoek?

{titel}

Wat lezen we vandaag? Sinds zondag wordt in Almere de zestienjarige Mandy Gina Balkenende vermist. Zou Mandy familie zijn van onze nationale aftrekpop JP Balkenellende? Anyhoe, als je dit meisje ziet op de hoek van je straat met wat lovermocro’s even contact opnemen met 0800-6070. Leuke advertentie staat er ook onder het bericht, “Mist u warmte tijdens uw vakantie?”. Update (14.53):  Mandy is inmiddels weer terecht en de politie heeft tijdelijke opvang voor haar gevonden.

Boy Lovers zijn geen pedo’s…

{titel}

Sinds wij als eerste land in de gehele wereld een partij krijgen voor pedofieltjes lijkt het hek van de dam. Ineens moeten wij maar accepteren dat er mensen zijn die kleine kinderen als lustobject zien, sterker nog, als het aan die viespeukjes ligt moeten wij zelfs accepteren dat kinderen van 12 best te neuken zijn. Onder het motto: rekt het niet, dan scheurt het wel dus… Nu schijnen er ook nog verschillende pedo’s te zijn. Zo heb je de kleine meisjes liefhebbers, maar de ook de Boy Lovers. Uiteraard zijn Boy Lovers geen pedo’s, tenminste dan vinden ze zelf, als je de rest van de site bekijkt krijg je ook helemaal niet dat idee…

Luie zweet eruit Servicemededeling

{titel}

Wij van VK zijn liever lui dan moe, vraag maar aan je moeder en vriendinnetje, want we laten ze altijd bovenop zitten. Toch hebben we ons de laatste paar dagen het schompes gewerkt om wat dingen die eigenlijk al hadden moeten werken te fixen. We hebben nu weer een ubergeile Tell a Friend optie staan op de pagina’s waar je de comments kunt lezen, zodat jij al je twee vrienden kunt spammen met VK Topics. Een ander probleem was dat je in het fietsenhok geen avatar kon uploaden met je lelijke boeventronie, maar dat hebben we ook gefixed. Ja je leest het goed AVATARS werken in het fietsenhok, gebruiken dus! En last but zeker niet least gaan we ons best doen om de Viral Top 5 vaker te updaten, kijken en klikken dus! Tot zover deze servicemededeling! Update (12.12): Ja hoor, deze keer niet wie heeft de dikste of de langste, maar wie heeft de coolste!

Actiegroep Floriade Festival Vrij?

{titel}

Op 26 augustus kunnen we weer beven en raven op Mysteryland, welke dit jaar plaatsvindt op het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer. Waarschijnlijk is het evenement nog lang niet uitverkocht, want ID-T probeert zieltjes op het internet te winnen door ze te laten geloven dat er een actiegroep is er tegen is dat Mysteryland wordt gehouden op het Floriadeterrein. Het ziet er allemaal heel geloofwaardig uit, wij ontvingen zelfs een linktip van een @devrijeorde.org emailadres en als we een beetje gaan spitten wie het domein heeft geregistreerd zien we al gauw dat deze mensen ook Innercity the Game hebben ontwikkeld. Toch is het wel leuk gedaan, want zelfs het Haarlems Dagblad is omgekocht erin getrapt.

Rechtstreeks uit A’dam Zuid!

{titel}

Het mag ondertussen geen geheim meer zijn dat ons fietsenhok tegenwoordig een leuke bron is geworden voor leuke filmpjes en andere grappen en grollen. Applausje voor jezelf dus! Zo vonden wij in het fietsenhok de boemlauwe videoclip van DBuurt Productions, jawel gangsters uit de Amsterdamse Diamantbuurt. Je hoeft als gangster tegenwoordig helemaal niet meer stoer te zijn, want een beetje dom lullen, een camera en een internetaansluiting is voldoende om jezelf flink voor lul te zetten. Je weet toch?

Tampon Shooter

{titel}

Vroeger toen je klein was heb je ongetwijfeld wel gespeeld met pijltjes van papier en een PVC buisje om deze pijltjes met een rotgang op voorbijgangers af te schieten. Ook kon je de PVC buis vullen met witte besjes om de kleding van de voorbijgangers smerig te maken. Dat waren nog eens tijden, want tegenwoordig is de PVC buis echt hopeloos ouderwets en tel je pas weer mee als je een echte gun hebt gemaakt van tampons?

Severance

{titel}

Vergeet de nieuwe Rocky film of de zoveelste remake van de kauwgomballenbende uit Tokio met veel te snelle auto’s, want deze zomer gaat er in Engeland de film Severance in premiere. Het verhaal gaat over zeven collega’s die fijn een weekendje gaan teambeelden, maar wat schijnt te eindigen in een bloederig avontuur. Vergeet zeker niet even op de site het bloederige spel te spelen.

Wijf als een bouwvakker?

{titel}

Heb jij ook zo een mokkel die nog steeds denkt dat piercings hip zijn? Zo’n mokkel die twee jaar terug nog een lekker strak buikje had, waar zo’n pornoringetje nog best aardig stond? Tegenwoordig heeft ze natuurlijk een dikke reet en een flubber pens. Met andere woorden ze ziet eruit als een bouwvakker. Geef haar dan ook een bijpassende piercing.

Aalmoes, aalmoes…

{titel}

Het is een tijdje rustig geweest, maar online bedelen is weer helemaal hip. Niet vragen om een sportwagen, dat heeft iemand anders al gedaan. Ook niet vragen om een huis, want een alleenstaand moedertje was je al voor. Vragen om geld te storten zodat je kind geopereerd kan worden is zooo 2001. Tegenwoordig moet je vragen om doekoe om je muil te laten voorzien van 14 karaat gouden tanden, uiteraard met hier een daar een beetje ice!

Bob vs Evo

{titel}

Top Gear blijft toch leuker dan ons programma “de heilige koe”. Waar Bob de Jong het hield bij het vertellen hoeveel beenruimte je had in de nieuwe Fiat Panda. Top Gear neemt nieuwe auto’s laten zien naar een heel ander niveau. In de volgende clip neemt een bobslee het op tegen een Mitsubishi Lancer. Aardige race al zeg ik het zelf.

Help Rocky!

{titel}

Dat ze in Hollywood geen problemen hebben met een concept tot op het bot uitmelken blijkt wel aan het enorme aantal sequels dat uitgebracht wordt. Op het moment in de bios het derde deel van The Fast and The Furious. Hoeveel meer van het zelfde kun je uitbrengen? Koploper in het lijstje van uitgekauwde filmideeën is zonder twijfel de Rocky serie. De eerste paar gingen nog wel, maar nu ze Rocky 6 (genaamd Rocky Balboa) gaan uitbrengen is de geloofwaardigheid natuurlijk ver te zoeken. Ik bedoel, Sly is inmiddels 60 en dus alles behalve een geloofwaardige bokser. Is het daarom niet gewoon een beter plan om Balboa met pensioen te sturen? Die man was ooit een held en zo dienen wij niet met onze helden om te gaan!