Fistfucker worden?

{titel}

Het is zondag, heerlijk weer en het laatste waar je aan moet denken is de werkweek die er weer aan zit te komen. Daarom is de zondag ook een pefecte dag om een na te gaan of je eigenlijk nog wel plezier in je werk hebt. Mocht dat niet het geval zijn, neem dan eens contact op met de verzorgers van Jackson. Misschien hebben zij nog wel een leuk baantje voor je.

Lekker weertje he?

{titel}

Lekker weertje he? Update (14.50): Het is ook nooit goed. De marathon van Rotterdam is voortijdig beëindig wegens de hitte en het grote aantal uitvallers.

Schoen met USB aansluiting

{titel}

Stel: op kantoor zit je met twee hele leuke stagaires aan een eilandje. Om te polsen of deze dames een beetje in zijn voor een leuk avontuurje probeer je natuurlijk of ze in zijn voor een potje voetje vrijen. Dat is ook gelijk de enige reden die wij kunnen bedenken waarom iemand deze schoen met USB aansluiting zou moeten aanschaffen. Helaas hebben we slecht nieuws voor de mensen die zo’n schoen wel zien zitten, want het is een viral commercial van het schoenenmerk Converse.

Oude junks bestaan niet

{titel}

Drugshandel is natuurlijk een prachtige bron van inkomsten. Waarom zou je van 9 tot 5 in en stoffig kantoor gaan zitten terwijl er duizende gebruikers zijn die je kan voorzien van hun volgende hit. Het mooiste is nog dat je klanten enorm trouw zijn. Mocht je een keerte laat komen of een van je klanten vergeten zijn, dan zijn ze alleen maar blijer om je te zien. Een enorm nadeel van drugshandel is dat je klantjes niet zo heel oud worden.

Leuke leerzame DVD…

{titel}

Wat was die tijd vroeger toch mooi, toen je van de mees en de juf alle tafels uit je hoofd moest leren of vermenigvuldigen met breuken. Je dacht er helemaal niet bij na dat leerkrachten ook sexuele gevoelens hadden en dat deze gevoelens thuis natuurlijk gebotvierd werden. Later hoorde je pas dat sommige meesters wel sexuele gevoelens hadden, maar gelukkig was jij nooit het bokje geweest om met de mees onder de douche te kruipen. Nee de tijden zijn anders. Juf en mees doen het met iedereen in de klas en als ze nog wat tijd over hebben doen ze het met elkaar. Helemaal leuk wordt het pas als er ineens een dvd rond gaat op school waarin je de meester en de juf de les biologie in praktijk ziet brengen. Iemand de dvd al gezien of gevonden?

Oefening met kleine verrassing

{titel}

Alle Rambo films vond je fantastisch en ook alle delen van Die Hard konden je goedkeuring wegdragen. Het perfecte baantje voor jou is dan ook als lid van een Swat invalsteam en soms lijkt een oefening heel erg op de scenes die je hebt gezien in je favoriete films. Volgende keer dus iets minder explosieven gebruiken.

Creatief met bever

{titel}

Die gekke Amerikanen. Ik moet toegeven, er is hier wel wat inspiratie voor nodig. Ik bedoel, je staat niet zomaar op met het idee dat je een Bever gaat verbouwen. In dit geval stel ik me zo voor dat iemand in de bosjes klaar heeft gestaan met z’n Ford Mustang in de aanslag, wachten tot er een stevige bever over zou steken. Is het eenmaal raak, dan ga je naar de preparateur. Heb je een mooie bever voor op de schoorsteen. Maar wat als je nu uitgekeken bent op die grijze kast naast je beeldscherm? Nou, dan ram je even wat RAMs, een moederbord en Gygabytes in de butt van die bever. En voor je Windows Vista kunt zeggen heb je een fraaie case-mod! Zouden we in Nederland ook zo doen, Muskusratten zat.

Cornelis in actie!

{titel}

Zo, 20 cm. groot, en geil stijf kan hij dus worden. Zoals ik boven al schreef, hou ik er van om lang en om en om zacht en stevig, wild, aan m,n tepels, te worden gezogen, en dan tegelijk met je andere hand aan m,n andere tepel. Dan gebied ik jou om m,n lul te likken en of te zuigen. Als ik geil ben kan ik ook jouw mondje neuken. Je gaat net zo lang door totdat ik jou iets anders vraag. Misschien toch niet zo verstandig om iedereen zo maar ons web op te laten... Via het Fietsenhok en een tikke NSFW.

Air Sex

{titel}

Mocht je nog geen plannen hebben voor vanavond, waarom ga je dan niet even langs de Jap voor een geil potje Air Sex, Kost niets, is veilig en schijnbaar nog vermakelijk ook.

Wie was jouw eerste?

{titel}

Ome Willy moet nog even wachten totdat zijn ruk bunkertjes weer operationeel zijn. Om vast in de swing te komen kom ik VK maar wat vervelen. In de comments las ik dat jullie (of toch een aantal) niet kan wachten totdat Totally NSFW weer in de lucht is. Nog even geduld. In de tussentijd kan je misschien even terugdenken aan al die NSFW momenten die jij met anderen hebt gedeeld. Michael Ian Black deed dat ook en kwam tot de conclusie dat hij een brief moest schrijven aan Emily. Het eerste meisje dat hij ooit met zijn vingertje mocht verkennen. Toen kreunde Emily het waarschijnlijk uit, maar nu geeft ze geen kick en dat zint Michael niet zo.

Hogan op z’n Japs

{titel}

Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan is in het land van hamburgers en overgewicht nog steeds een half god. Op een real life soap en hier en daar wat promotie werk voor zijn dochter na doet de ‘worstelaar’ niet veel meer. Waarom zou hij ook, in zijn dikke jaren heeft Hogan namelijk miljoenen verdiend met zijn kunstjes in de ring. Tevens heeft de Anabole Steroïde junk in die tijd een paar luceratieve reclame dealtje gemaakt en niet alleen in Amerika, ook in Japan, maar of dat een slimme zet was

This is living!

{titel}

De gast in het volgende filmpje heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Er gaat toch niets boven een PS3, een glaasje wijn, flesje JD en een wijf die aan je stok zuigt… Okay, er zijn nog twee kleine puntjes die verbeterd zouden kunnen worden. Ten eerste, trek dat wijf d’r stembanden eruit en ten tweede laat haar verbouwen bij dokter Schumacher. Verder zou ik zo ruilen.

Eerst denken, dan toch doen!

{titel}

Iets op de internets plaatsen is bloedlink! Moet je echt mee opletten, voor je het weet heb je bezoekers en daar zit natuurlijk niemand op te wachten, vraag maar aan Sarah.  Uit dezelfde serie is er nog een commercial opgedoken. Zo zie je maar weer vrouwen en internet…

Date My Wife!

{titel}

VK een week uit de lucht, dus je hebt alle kans gehad om weer een normaal leven op te bouwen. Ben je er ook achter gekomen dat wijven op Hyves moeilijker te pakken zijn dan de dames op Sugababes? Vergeet deze “playing hard to get sloeries”, want wij hebben echt iets veel beters voor je. Als wij ooit weer de stekker eruit trekken kun je terecht op datemywife.nl. Het is namelijk de wens van Vera om sex te hebben met een volslagen onbekende, terwijl haar man Kees van een afstandje toekijkt hoe je zijn vrouw alle hoeken van zijn huis laat zien. Lekker druppelen op de goedkope Seats en Sofa bank van Kees en ook jouw dag kan niet meer stuk. Het domein staat trouwens op naam van itfeweb.nl, wat weer melding maakt dat de website van de adviescentrale.com wegens verbouwing tijdelijk offline is. Zou Kees uit de adviesbusiness zijn gestapt om zijn vrouw voor 300 euro per date te verhuren?

Hallo, daar zijn we weer!

{titel}

En wat heb jij de laatste week allemaal gedaan? Wij hebben alles en iedereen helemaal de tering in gescholden, maar het mocht allemaal niet baten. Servers die niet werken en al onze sites waren zo dood als Steve Irwin nadat hij een pijlstaartrog had aangeduwd. Op zoek naar een permanente oplossing van het probleem van een langzame site zijn we uiteindelijk aangekomen bij Netholding. Ook Totallycrap en TotallyNSFW zullen spoedig weer in de lucht zijn, dus nog heel even geduld. WE DOEN HET FUCKING WEER, W00T!

Ingewanden nodig

{titel}

Vorige maand werd er een publisiteitscampagne op het laatste moment afgekeurd, omdat er te veel bloot in de foto’s zou zitten. Daar zit je dan als reclamebureau, want het eigenlijk het enige wat echt verkoopt in 2007 is sex. Dus terug naar de tekentafel en tadaaaa, hier is de campagne die wel door de zware keuringscommissie is gekomen. Kleine tip als je ook nog een andere manier zoekt om heel dicht bij een leuk meisje te komen, dan moet je even zo’n donorformulier invullen en doodgaan.