Pssst, geheugenstick kopen?

{titel}

Vorige week vrijdag heeft defensie aangifte gedaan bij de politie, omdat ze een geheugenstick missen waar belangrijke geheime informatie opstaat. De geheugenstick zou afkomstig zijn van een geheim agent van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst, maar wat voor informatie er op het geheugenapparaat staat, is niet bekend. Ben je zelf een beetje nieuwsgierig aangelegd dan scoor je die USB geheugenstick natuurlijk op een of andere veilingsite.

Show me the money

{titel}

Je kent die flyers van de politie wel: Beloning €25.000 voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van….etc. Amerika heeft in haar oneindige jacht op terroristen een behoorlijk potje dollartjes klaarliggen voor mensen die weten waar Osama en zijn vrienden zich onder andere verstoppen. Dat is allemaal leuk en aardig, maar nooit ziet iemand eigenlijk de daadwerkelijke overhandiging van de pegels aan een informant. Nu wel! Het ziet er allemaal uit als een slechte film van Chuck Norris, maar het verhaal achter de foto’s is dat de Amerikaanse regering 100K overhandigt aan een persoon die er voor gezorgd heeft dat Toting Hano alias Abu Jacaria, een lid van Abu Sayyaf, is opgepakt.

CSI Almere

{titel}

Elke zelfrespecterende stad in de United States van chimpansee Bush heeft tegenwoordig zijn eigen versie van de populaire misdaadserie Crime Scene Investigation. Hoog tijd dus om een Nederlandse versie te maken en Almere, de leukste stad van Nederland om te wonen heeft de eer voor deze eerste Nederlandse Spinoff. Als klap op de vuurpijl kunnen we ook nog genieten van de avonturen van Hip en Hop.

Veelgebruikte achterkant…

{titel}

Altijd spannend de eerste keer met je nieuwe vriendin. Is ze beter in bed dan je ex? Kent zij wel alle standjes van de kamasutra en slikt zij wel je grote dikke witte mannenpis door? Misschien kent ze wel hele andere trucjes? Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!

Big Brother Striptease

{titel}

Als we terugkijken op de laatste Big Brother editie die we in Nederland hebben gehad kunnen we de conclusie trekken dat deze weer meer dan ruk was. In Big Brother huizen overal ter wereld weten ze wel wat de kijkers willen zien, maar hier schoppen ze een of ander zwanger varken het huis in, die na het ouderwets negerkindje poepen zo snel mogelijk weer werd geloosd door meneer de Mol. Gelukkig kunnen we ons wel verheugen op volgend jaar, want dan zetten ze een stervende AIDS patient in het huis en dan kunnen we sms-en voor de kleur van de bloemen op de met het TALPA logo versierde kist. Misschien is het nog niet te laat, want laat meneer de Mol maar eens kijken naar deze striptease van Big Brother Duitsland.

Der Hans Versteht Es

{titel}

Cabaretier Hans Teeuwen houdt niet zo van gabbermuziek en steekt zijn mening wat dat betreft niet onder stoelen of banken. Januskopf heeft de mening van Hans mooi verwoord in een lekker dansbaar muziekje met bijhorende videoclip. Luister en bekijk vooral naar Der Hans Versteht Es!

Bill Gates rent als een wijf

{titel}

Tussen Windows gebruikers en Apple misbruikers is er altijd de discussie welk platform nu beter is. De Apple fans hebben een nieuwe stok gevonden om mee te slaan en dat is dat Bill Gates rent als een wijf. Het bewuste filmpje is gratis te downloaden bij iTunes en zal op elke nieuwe iPod die in 2006 gemaakt wordt standaard geinstalleerd worden.

Best of Google Video

{titel}

Een van de betere diensten die Google afgelopen jaar heeft gelanceerd is Google Video. We hebben jullie al aardig wat leuke, hilarische, droevige of “What the Fuck” filmpjes laten zien die Google geindexeerd had en er zullen er zeker nog velen volgen. Iemand heeft de moeite genomen om zijn top 25 beste Google video’s op zijn site te plaatsen en bij te houden. Sommige van de filmpjes hebben we al gezien, maar er zitten er ook een paar tussen die we nog niet hebben gezien. Zoals op de eerste plaats een filmpje over hoe je je moet gedragen in een Sushi restaurant.

Drifting Away…

{titel}

Als kleine jongen heb je vast weleens met een bestuurbare auto gespeeld. Liefst natuurlijk een duurdere variant, want die waren draadloos, je kon alle kanten opsturen en ze konden een stuk sneller dan de suffe karretjes die je bij de Blokker kon scoren. Ook als je wat ouder bent is het nog steeds fantastisch speelgoed om mee te spelen, alleen deze gasten hebben wel hele vette skills om te driften.

Griekenland zuigt: De video

{titel}

Die Japanners zijn echt knettergek, maar de Britten kunnen er ook wat van. Lekker met zijn allen liefelijk naar een stuk sushi staan kijken terwijl het door de riolering van London zwemt en diezelfde avond elkaar lekker in afmatten in de lokale pub. Tijdens de vakantie gaan die Britten helemaal los. Zuipen, vechten en neuken, meer doen ze niet. Een tijdje geleden lieten we jullie de foto’s al zien van een zuig wedstrijd in Griekenland. Gezien de Grieken lui zijn, zijn de bewegende beelden nu net pas bij ons binnengekomen. Haal snel jouw eigen zuigpompje erbij, want misschien kan ze nog wat leren.

Chloformed…

{titel}

Waarschijnlijk zullen we ons altijd blijven verbazen over onze Japanse medemens en hun ranzige gedachtes en vreemde fantasieën wat betreft sex en alles wat daarbij komt kijken. We hebben al aardig wat gezien uit het land waar aaltjes niet in het water zwemmen en ook dit filmpje past weer mooi in dat rijtje thuis. Gewoon proberen vanavond tijdens het stappen, niet de GHB en de schroevendraaier vergeten om het feest compleet te maken.

Zeg maar dag tegen je…

{titel}

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Je gaat het ziekenhuis in voor een simpele bevalling, maar je wordt wakker zonder armen en benen. Het overkwam de Amerikaanse Claudia Mejia en het ziekenhuis wil er geen verdere verklaring voor geven, alleen dat ze besmet was geraakt met een vleesetende bacterie.

Fast and furious deel III

{titel}

Rob Cohen heeft toch wel een intense hype veroorzaakt. Wie? Rob Cohen is de regisseur geweest van Fast and the Furious. Ondertussen is deel 2 ook al op de markt en dat was ook weer een succesje. Klaarblijkelijk hebben de Hollywoodbazen er zoveel vertrouwen in dat er een deel 3 in de maak is. Hier hebben we alvast wat sneakpics voor je. Als autoliefhebber doet het echt pijn om de verknalde auto’s zo te zien staan.

Bin Laden’s Boektip

{titel}

Deze week was er weer een mooie geluidsopname te horen van Radio Onthoofding met de altijd sportieve, charmante en vredelievende presentator Osama Bin Laden. Een nieuw onderdeel van het programma was Osama’s boektip, want hij gaf Amerikanen de tip om het boek The Rogue State van auteur William Blum te lezen. Het resultaat was dat de boekverkoop van dit boek enorm is gestegen, namelijk van de 209.000e plaats van de verkooplijst van internetwinkel Amazon.com naar plaats 30.

Mariah does Midden-Oosten

{titel}

Mariah Carey is in het Westen toch wel uitgekakt. Van de zoetsappige liedjes uit het begin van haar carriere tot de stoere sluttysongs uit het midden van haar repetoire tot wederom de zoetsappige lovesongs van het heden, niemand van onder de 29 vindt haar nog echt een goede zangeres. Nu is ze haar focus aan het verleggen richting het Midden-Oosten. Het probleem voor haar is dat ze daar niet zo van hangtieten en blote benen houden. Vandaar dat dit ex-vrouwtje van Tommy Motola haar CD-covers wat moest kuisen.

Birdwatching: Jessica

{titel}

Jessica is nogal verliefd op Patrick en ze is zelfs zo verliefd dat ze graag een foto van Patrick aan ons laat zien. Patrick kan ons geen ene reet schelen, als Jessica maar haar andere kunsten laat zien. Zoals hier op de bank en hier in bed. Zou jij in Patrick zijn schoenen willen staan?