Steve is dood

{titel}

Nee niet Stiffbone, maar die andere. Ik heb het over de krokodillenman uit Oz. Tijdens het schieten van een docu over de pijlstaartrog en hoe gevaarlijk deze beesten kunnen zijn, kreeg Steve gelijk. Pijlstaartroggen zijn dodelijk. We zullen Steve missen vanwege zijn toffe documentaires!

Hoe Blair Witch had moeten eindigen

{titel}

In Oktober van het jaar 1994 gingen drie studenten aan de filmacademie kamperen in de bossen van het plaatsje Burkitsville in Maryland. Deze drie studenten hebben daar de film The Blair Witch Project gemaakt. Het einde van de film is volkomen kut, maar gelukkig is er een alternatief einde. Bekijk: How the Blair Witch Project Should Have Ended.

Cowabduction, een serieus probleem

{titel}

Het schijnt wereldwijd een serieus probleem te zijn dat koeien ontvoerd worden door groene mannetjes van de planeet Mars. Het probleem schijnt dermate groot te worden dat er zelfs een speciale website in het leven is geroepen: cowabduction.com.

De Pogo Stick Master

{titel}

Jij was waarschijnlijk vroeger op het schoolplein helemaal de man met een echte Lolobal, maar hoe stoer je ongetwijfeld ook was ergens in de jaren ‘80 het zal het bij lange na niet halen hoe stoer deze gast is met zijn Pogo Stick.

De ex van Howard Stern…

{titel}

Howard Stern is een geniale radiomaker die ons elke keer weer fantstische beelden laat zien van vrouwen die genieten op de Sybian trilmachine. Waarschijnlijk heeft Howard zijn ex vrouw niet op de Sybian laten zitten, want zij doet hele andere dingen om mensen te vermaken.

Auto vast?

{titel}

Sommige dingen zie je al van mijlenver aankomen. Bijvoorbeeld mensen in een spannende film die altijd de verkeerde keuzes maken, Jackass filmpjes met een winkelwagentje en natuurlijk ook als er een auto vastzit in de sneeuw en een helpende hand auto biedt uitkomst. Update: Oud, w00t, ik zag deze al van mijlenver aankomen in de vorige eeuw, VK loopt achter! Ja ja, wederom een echte classic dubbelpost, een herhaling van 2002. Schrijven jullie de televisie omroepen ook allemaal een brief dat ze herhalingen uitzenden? Nou kneuzenvolk, jullie willen iets nieuws? Dan krijgen jullie iets nieuws!

Michelle Mars in Maxim

{titel}

We schuiven de domme blondjes grappen en grollen even in de ijskast, want het uberblondje Michelle Mars schijnt met een fotoshoot in de Engelse editie van Maxim Magazine te staan. Gelukkig hoeven we niet te wachten tot oktober totdat het magazine in de winkel ligt, want de foto’s zijn natuurlijk al lang weer te bewonderen op het grote boze internot.

Guerrilla Update

{titel}

Dit weekend zijn er nogal wat evenementen waarbij er motoren en pitspoezen te bewonderen zijn en natuurlijk zijn de fotografen van het VK Chanel Guerrilla van de partij. Zo kun je op Zandvoort genieten van de DTM klassen en in Assen vindt het WK Superbike plaats. Wij hopen natuurlijk jullie zo snel mogelijk de foto’s te laten zien, maar tot die tijd moeten jullie het doen met dit voorproefje. Als het goed is kun je op Guerrilla ook de belspeldames van SBS6 volgen die meerijden met de Challenge 2006.

Advies handwerk technieken

{titel}

We hoeven jullie ongetwijfeld niets meer uit te leggen waar je allemaal gratis blote dames kunt score op het internet, want de meeste zullen wel al weten dat we daar een speciaal Channel voor hebben opgericht en dat je de rest kunt vinden met SuperMegaSpoof. Waar we jullie misschien wel een handje bij moeten helpen zijn de echte handwerk technieken. Wij kunnen ons voorstellen dat altijd met rechts het aapje een paar klappen geven ook gaat vervelen en met links vreemdgaan is ook al zo normaal geworden. Ga er even lekker voor zitten, zorg dat er wat moois op je scherm staat en volg dan deze LOI cursus ruktechnieken! Enjoy!

Steve’s moeder is een sadist

{titel}

De reden waarom Steve altijd van die zure clips post op VKMAG heeft alles met zijn opvoeding te maken. Steve komt namelijk niet echt uit een ideaal gezin. Zijn vader pimte zijn eigen dochter en moeder snoof meer coke weg op 1 avond dan Patty Brard deed in haar hele Luv-tijd. Soms waren er wel warme momenten dat er sprake was van familieliefde. Jammer dat er altijd dan weer die moeder is, die je nooit echt die aandacht geeft die je op het moment dat je het als hardste nodig hebt.

I My Me Mine

{titel}

Steeds meer bands, zangers en zangertjes hebben hun roem te danken aan het webbes. Een paar recente voorbeelden zijn Lily Allen (bekend van de hitsingle Smile), Arctic Monkeys (bekend van o.a. I Bet You Look Good on the Dancefloor) en het compleet dood gedraaide Botten Anna van Basshunter. Gelukkig kunnen we Basshunter snel vergeten, want het uit Japan overgewaaide Polysics gaat keihard op nummer 1 komen met hun smash hit I My Me Mine. begin dus maar alvast te oefenen dansje…

Boem is plat

{titel}

In Nederland moet je al 47 vergunningen aanvragen als je een schuurtje wil afbreken. Dat doen die gasten in Hong Kong toch een stuk beter. Daar blazen ze gewoon de hele flikkerse bende op. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Wu Tang Clan in New Orleans

{titel}

Of zoals het volgens DJ BC moet worden. Weer een fraai concept album. De master from Boston doet het weer. En niet alleen ik ben onder de indruk, ook de Washington Post wist hem te vinden en te waarderen. Check de wedergeboorte van ODB & Co. hiero. Directe links zijn er niet veel meer maar de torrent is gezond. Vergeet niet je Azureus te updaten. Versie 2.5 is up.

Kneuzen Zweedse Idols

{titel}

In Nederland hebben we in het programma Idols zeker een paar verschrikkelijke zwakzinnige kandidaten gehad. We noemen een Herman, een Manta, een Jim en de bruine chocoladeridder Jamai. In Noorwegen is er nu ook weer een nieuwe editie van het programma Idols van start gegaan en het begint er sterk op te lijken dat ze in Noorwegen echt alles binnen de familie houden, zelfs kinderen maken. Natuurlijk hebben we ook stuitend bewijs. Deelnemer 1 en deelnemer 2!

Slap

{titel}

Vrouwen begrijpt Nigel niet zo goed. Ze kunnen katten alsof hun leven er vanaf hangt. Zo ook in dit filmpje. Je hebt wel Smackfest in de USA waar mensen elkaar petsen moeten geven op de wang net zolang tot de ander opgeeft en zo kan je kaartjes winnen voor een suf concert. Maar laat maar in de comments achter wat jullie denken dat er hier aan de hand is.

Dronken Steve en Henry

{titel}

Het is weer eens tijd voor een geinig filmpje uit de privĂ©collectie van knappe Nigel. Dit keer heb ik Steve en Henry op de gevoelige plaat vastgelegd na het feestje met Puff Diddy. Ze hadden weer een lekker glaasje Shandy op met een rietje en gingen vervolgens als beesten tekeer op de gestolen fiets van Willy. Toch handig zo’n bagagedrager; passen hele bomen op.