Lekker op vakantie

{titel}

Het wordt binnenkort weer juli en dat betekent dat de zomervakanties weer beginnen. Wat ga je dan doen? Wordt het Turkije? Nee, want die stink Turken heb je in 0031 ook genoeg. Gaan we naar Spanje? Nee man, want daar zitten al die gladde gasten aan onze Arische zusters. Wat jij moet gaan doen, is naar Frankrijk gaan. Daar wordt een leuk zomerkamp georganiseerd door een paar gladgeschoren mannen die jou zullen leren hoe het echte leven werkt. Waar herken ik dat toch van?

Drive-by Hardcore Dancing

{titel}

Gelukkig is de flashmob rage van een paar jaar geleden snel voorbij gevlogen, want dat was echt voor sukkels. Daarna was Happy Slappen helemaal in, maar jammer genoeg is Sharking alleen groot geworden in Japan. Tijd dus om jezelf voor te bereiden op de nieuwse trend: Drive By Hardcore Dancing.

Rood!

{titel}

Zijn jullie al een beetje wakker geworden uit de boze droom waar scheidsrechter Valentin Ivanov een hele grote rol in speelt? Mede dankzij deze kneus wordt Oranje geen wereldkampioen en zullen die stinkende moffen in eigen land Weltmeister gaan worden. VK bezoeker Yoshi heeft wat momenten uit het duel Nederland tegen Portugal achter elkaar gezet en voorzien van het toepasselijke nummer Rood van Marco Borsato.

Hompiekurken met J.Lo

{titel}

Gabriel Sunday is afgewezen voor een hoofdrolletje in een project met Jennifer Lopez. De reden waarom hij is afgewezen is omdat hij niet het sexuele charisme had wat ze zochten. Gabriel is het daar niet helemaal mee eens en laat graag zien waarom hij het daar niet eens mee is.

Boe

{titel}

Ok, iedereen weer over de grote teleurstelling heen? Mooi, dan gaan we nu op VK weer verder met waar we goed in zijn; mensen bang maken en lachen om leedvermaak. We beginnen dan maar met het eerste. Simpel even klikken op de link en genieten van de schrikreactie van de nietsvermoedende voorbijganger. Heerlijk.

Come on her tits

{titel}

Als chirurg heb je het niet makkelijk. Elke keer ligt er een slachtoffer voor je op tafel die jouw hulp nodig heeft. Levens liggen in jouw hand. Er zullen altijd momenten zijn in je carriere dat je een patient verliest. Een creatieve geest is dan waar je op moet vertrouwen. Petje af voor chirurgen.

De politie zoekt je deze zomer!

{titel}

De Friese politie heeft eens goed gekeken naar hoe hun Amerikaanse collega’s mogelijke daders en verdachten aan de publieke schandpaal nagelen en plaatsen aankomende zomer beelden van bewakinscamera’s op het internet, zodat de inwoners van Friesland kunnen meehelpen om de misdrijven op te lossen. Natuurlijk is dit ook weer een extra kans voor mediageile mensen om met hun smoel op het internet te belanden.

Valt u eens dood!

{titel}

De volgende beelden kunnen bij sommigen onder de VK-ers als normaal worden bevonden, maar zullen hopelijk toch ook bij veel mensen veel walging oproepen. Ik snap niet veel van wat die man zegt, maar ik kan maar weinig dingen bedenken waarom dit gedrag gerechtvaardigd zou zijn. De vrouw heeft een stalen kaak, want ze staat vrij gemakkelijk op. Ik hoop dat deze meneer snel eens in zijn ster genomen wordt door iemand met een overmatig grote piemel.

Een poepie laten ruiken

{titel}

Overal in de wereld is Idols een grote hit. Waarom toch? Het is niet dat de wereld zit te wachten op de volgende Britney volgens mij. Ik denk dat Idols met name scored op het percentage mislukkelingen die de voorrondes niet halen. Nu een gevalletje uit Canada. Een gezellige jongedame doet auditie en is echt heel zenuwachtig. De ene gaat janken, de andere laat ze knallen.

WK Test

{titel}

Gloeiende vinketering! Dat liep gisterenavond even iets anders dat waarschijnlijk iedereen gedacht had. Waar het ook even anders liep was bij VK Bas die dacht dat hij het geintje bij Tros Zomercafe opnieuw kon flikken bij de WK Test. Het werd een echt succes, want Bas stal de show!

Dat was Marco?

{titel}

1 / 8- ste finales voor San Marco en de zijne. Dat wil zeggen dat “wij” op het niveau van Korea, Mexico en Ecuador zitten. Dat wil ook zeggen dat San Marco het team niet tot hoogte van Duitsland, Portugal en Engeland heeft kunnen brengen. Dus vanaf maandag in de aanbieding: witte zakdoekjes? Ooit een geweldig speler, nu een gefaalde coach. Ciao Marco, Ciao. Kom er maar in Foppe!

Portugal - Nederland

{titel}

Trek je oranje meuk maar weer uit de kast, zet je blikken Aldi pils klaar, sluit je wijf op in de kast en genieten maar. Nederland tegen Portugal begint zo dus alle frustraties, feest moment en ander gezeik zijn welkom in de comments. Engeland is door dankzij één goal van David Over Zijn Nekham dus als wij gaan winnen van die Portugezen dan ballen we tegen die eilandbewoners. Veel plezier en succes!!! Update: Wat een tyfus zooi. Zeventien gele kaarten, vier rode en een complete kutwedstrijd hebben uitgewezen dat Portugal met 1-0 Nederland eruit gegooid heeft. Haal die oranje vlaggetjes maar alvast van het dak!

Wil je met me trouwen?

{titel}

Van sommige chicks die de revue passeren in het fietsenhok weet je het gelijk. Wil je met me trouwen? Ook handig dat je die cursus liplezen voor gevorderden er extragratis bij krijgt.

Hardcore…

{titel}

Na al bijna vier jaar dagelijks op het internet op zoek te gaan naar alles en nog wat kan het soms gebeuren dat we iets neerzetten dat we weleens hebben gehad. Onze excuses daarvoor. Ons gevoel zegt dat we dit filmpje weleens hebben gehad, maar dan in een korte commercial.

Waar de neuk is Matt?

{titel}

Matt is bezig de wereld rond aan het reizen en is al in verschillende landen geweest. Natuurlijk vergeet Matt niet om overal foto’s van te maken en ook maakt hij in elk land een stukje video met de lokale bewoners. Alleen moet Matt misschien nog wat werken aan zijn dancemoves.

Ik ben vandaag zo vrolijk…

{titel}

Vroeger was het de normaalste zaak om internet thuis aan te schaffen voor werkstukken voor school, maar vandaag de dag is het internet zo ingeburgerd bij de mensen thuis dat ze van gekkigheid niet meer weten wat ze er allemaal mee moeten doen. De een zingt dat hij tieten krijgt terwijl anderen graag zingen dat ze vandaag zo vrolijk zijn.