VK weekend challenge

{titel}

Mocht je dit weekend nog geen serieuze plannen hebben, dan is het volgende bericht misschien wel een leuke tip. Je hebt wel een rijbewijs, een auto, handje pillen en een berg weed nodig. Vergeet niet je kleding uit te trekken en je hebt pas gewonnen als beide benen volledig van het lijf gerukt zijn. Prettig weekend!

Line Flyer Pro

{titel}

Een paar dagen terug kwam Steve aanzetten met het zoute, maar stiekem toch wel lauwe spelletje Line Flyer op de proppen. Toen hebben we al gezegt dat het leuk is om 5 minuten van je kostebare tijd te verneuken aan deze game. Maar er zijn altijd mensen die doorslaan. Check dit filmpje maar.

Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!

Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!Ali B aan het woord, dus muil hauwe ouwe!

{body}

Miss Teacher Bangs Kiddo

{titel}

In de Verenigde Staten van Amerika is het de normaalste zaak om als minderjarige puisterige puber je liniaal van vlees diep te begrafen in de schoot van je lerares. Althans als we de berichten aan de overkant van de grote plas mogen geloven. Reden genoeg voor Southpark om het taboe rond dit onderwerp bespreekbaar te maken en dat hebben ze afgelopen week gedaan, want kleine Ike heeft een relatie met zijn lerares.