Uitgekeken op je Real Doll?

{titel}

Ben jij uitgekeken op je Real Doll? Worden reparatie kosten van je lievelingspoppetje te hoog? Denk er dan eens over na om een echte Teddy Babe aan te schaffen. Zoals de makers zelf beweren, Once you go Plush, you never go back.

Klaus Harmony…

{titel}

Ieder genre muziek heeft zijn eigen topcomponist. De topcomponist in het genre aanduwmuziek uit de jaren zeventig oftewel de pornotunes die je hoorde als je aan het slingeren was bij iets oudere films zijn gemaakt door Klaus Harmony. Zijn muziek is gewoon te bestellen, zodat je je eigen homemade gemaakte Pornflick wat kunt opleuken met wat lekkere tunes.

Mag ik weer normaal doen?

{titel}

Een Amerikaanse vrouw heeft toegegeven dat ze haar kinderen had geleerd om zich te gedragen als een mongool, om op deze manier wat extra geld te cashen. Ze schijnt op deze manier meer dan 280.000 dollar binnen gehengeld te hebben van sociale instanties. De vrouw brengt hopelijk geen mensen op ideeen?

Poep eten voor geld Part 2

{titel}

In de laatste maand van 2006 werd er een nieuwe trend gezet door een scholier uit Assen die poep at in ruil voor 100 euro aan wiet.  Iedereen sprak er schande van en zeker ook VK kreeg er flink van langs, omdat wij het filmpje lieten zien aan de buitenwereld. Toch kan onze nationale poepeter weer gewoon over straat, want hij is gewoon een echte trendsetter. Alleen deze jongen jongen doet het niet voor 100 euro, maar voor een lullige 15 Canadese dollars.

Sashimi is de bom

{titel}

Iedereen kent die bekende tv-koks wel. Jamie Oliver, Gordon Fuck, Herman en Cas Spijker. Nou tel daar het volgende bij op: je bent gay, draagt je haar in een knot, draagt kleding in het kleurenschema van Supermans outfit, presenteert een suf tv-programma en hebt trek in vis…Wat doe je dan om een leuk itempje te maken over Sashimi. Dat moet toch wel bijzonder zijn toch?

Hammer & Coop

{titel}

Vergeet alle veroveringen van David Hasselhoff aka Michael Knight. Vergeet ook alle hete vuren waar hij voor heeft gestaan met zijn homofiele auto KITT, want het is enorm hip om tegenwoordig speelfilms te maken voor het grote boze Internet. Mini presenteert daarom het bijna komische duo Hammer en Coop.

Jenna Jameson wordt oud

{titel}

Jenna jameson is een vrouw die in veel films heeft gespeeld voor boven de 18 jaar. Toch is voor Jenna waarschijnlijk ook de tijd aangebroken om eens na te denken over een ander baantje, want ze begint echt oud te worden.

Venlo de gekSSte!

{titel}

Als we diep graven in de geschiedenis van VK kunnen de wat oudere bezoekers zich waarschijnlijk zeker nog wel de Skinhead Scouting herinneren. De Skinhead Scouting was een plek waar rechtsgestemden samen konden komen om hun rechterarm te trainen. Toch heeft de website van deze aparte scouting het niet lang uitgehouden op het internet, en jullie waren daar onder andere de oorzaak van. Wat is er eigenlijk terecht gekomen van beheerder Aug? Aug traint nog steeds zijn rechterarm, maar dan bij de Casual Crew Venlo. Gezellig groepje mensen. Echte voetbalfanaten ook. Of zouden zij het rellen leuker vinden? Anywayz, als je echt wil lachen kun je terecht op het Partyflock profiel van Aug! Ja ja, daar kan Nederland echt trots op zijn!

Lekker masseren

{titel}

Die televisiereclames van teleshop en rtl-shop zijn niet echt tof. Veels te lang geouwehoer over nutteloze snijplanken en onbreekbare trappen. In Duitsland is dat net zo. Dit keer is echter wel een keer tof. Het product in kwestie is een massagekussen. Als ik haar moet geloven kan dit ding wonderen verrichten voor je. Erg mooi om te zien hoe ongemakkelijk de specialist, compleet met vlinderstrikje, zich voelt als zij er telkens doorheen loopt te kreunen. Met zo’n undercover trilding breekt Duitsland een hele nieuwe markt aan voor eenzame huisvrouwtjes! Erg slim.

Het meisje van Fiat

{titel}

Als je naar een autoshow gaat zul je ongetwijfeld niet als eerste naar de stand van Fiat gaan om hun nieuwe auto’s te gaan bewonderen. Bij Fiat zijn ze daar ook achter gekomen en hebben daar een hele leuke oplossing op gevonden.

Don’t Stop!

{titel}

Misschien heb je die nieuwe brute commercials van Snickers al gezien die nu zijn ronde maakt over het internet. De commercial is gemaakt om in de Verenigde Arabische Emiraten op televisie te worden uitgezonden en van de commercial is ook een directors cut versie gemaakt. Deze commercial is nog bruter en de muziek die eronder hangt is van Snoop Dog en Limp Bizkit.

Teaser Highlife Fair

{titel}

Afgelopen weekend werd er in het RAI complex in 020 weer de bekende Highlife Fair gehouden. Natuurlijk was VK Televisie daar ook bij en hun uitgebreide verslag zul je later deze week zien. Wel hebben we nu alvast een kleine teaser voor wat komen gaat.

Mevrouw Margera

{titel}

Bam Margera kennen we allemaal ondertussen wel. Hij maakt deel uit van de boys van Jackass, is een bekende skater, heeft zijn eigen kledinglijn, rijdt voor de gein hummers en lambo’s aan goort. Ergens gaat nog het gerucht dat hij Jessica Simpson heeft geknald toen ze bij Nick weg was. Nu heeft ie een ander kippetje te pakken en ze heet Missy Rothstein; een beetje een butterhead, maar hey…het is naakt en ze komt in het grote konijnenblad dus have fun.

Schansspringen is moeilijk

{titel}

Dat de wintersport schansspringen best wel moeilijk is bewijst de Japanner Daito Takahashi die even een kleine demonstratie geeft hoe je niet moet schansspringen.

Mexicanen hebben humor?

{titel}

Al eerder lieten we jullie een scene zien uit een Mexicaans programma waarin ze nietsvermoedende mensen onwijs lieten schrikken. Of Mexicanen humor hebben kun je bekijken in dit langere fragment uit datzelfde programma. Ze weten in ieder geval wel mooie dames uit te kiezen om de stuipen op het lijf te jagen.

Cursus netjes uit een auto stappen

{titel}

Te pas en te onpas stappen dames zoals Paris Hilton, Lindsay Lohan en Britney Spears uit dure auto’s en laten dan de hele wereld genieten van hun vleeswaren. Onderhand kunnen we wel dromen hoe de mossel van deze dames eruit ziet, dus laat ze aub even naar deze cursus kijken.