De dingen die je soms hoort…

{titel}

Gebeurt je dat wel eens? Soms hoor je de vreemdste dingen als je bij anderen in de buurt staat. Je kunt er niets aan doen. Het gebeurt gewoon. Je staat bij een bushalte, je bent op het strand, je zit op kantoor en je nieuwsgierigheid wint het van de ethiek. Wat doe je in zo’n geval? Tuurlijk houdt he het niet voor jezelf en laat anderen meegenieten en post de conversaties hier, hier en hier.

Hoe draag jij je schaamhaar?

{titel}

Vroeger verborg je je schaamhaar, en daarom heet het ook schaamhaar. Vandaag de dag mag je best gezien worden met een mooie bijgewerkte dot en daarom nemen wij vast de trends voor komend seizoen met je door. Schaam je niet om ons je eigen bijgewerkte creaties toe te zenden.

Groovy Tunes 4U!

{titel}

Ja ja, weekend! Natuurlijk kun je vanavond weer luisteren naar Online Radiostation DOTF. Achter de stalen wielen vinden we tussen 20.00 uur en 01.00 uur Alex Pi, Ricky da Dragon, Rudishi en Sneaky-D om onze oren te voorzien van wat ultrarielexte Groove, Club en Oldschool. Windows Mediaplayer Gebruikers stemmen hier af op de juiste zender en Winamp gebruikers doen dat hier. Blok alvast 4 tot en met 8 oktober in je agenda, want dan gaat DOTF 96 uur knallen, later meer hierover. Enjoy!

Maak je eigen mash video.

{titel}

Tegenwoordig schijnt het niet meer zo moeilijk te zijn je eigen clip te maken. “Radio Star” maakte zijn eigen clip bij zijn zelf gemashte tracks waarbij hij gebruik maakte van The Sims2. Ziet er gelikt uit maar hoe zal een clip eruit gaan zien als er weer een volgende serie Sims uit zal komen? De grens tussen realiteit en fictie gaat verdwijnen.

Happy Birthday!

{titel}

Nu wij onveilige sex gaan hebben met de grote boze kaartenboer beweren wij natuurlijk dat er niets gaat veranderen aan VK. Natuurlijk is dat helemaal niet zo, want wij willen een tweede Sugababeshyvescu2.nl worden. We willen vast een beginnetje maken door alle jarigen van vandaag een Happy Birthday te wensen!

A Day at the VK Office!

{titel}

Ziel verkocht aan de duivel? Anna Kournikova gespot met multi multi triljaidair Henry Hardcore? Steve Stiffbone afgezet na stille coup? Nee dames en heren, niets van dit alles is waar. Wat wel waar is, is dat we af en toe een klein beetje onveilige sex hebben met kaartjesboer Boomerang. En om dit heugelijke feit te vieren willen we jullie een kijkje gunnen achter de schermen van VK. Bekijk de awardwinning movie: A Day at the VK Office!

Hoor jij bij 1 van de 10?

{titel}

Uit een zeer betrouwbaar onderzoek is gebleken dat 10% procent van de hetero mannen in New York weleens een andere man alle hoeken van de kamer laat zien? What da Fok? 1 van de 10 mannen houdt helemaal niet van vrouwen, maar van mannen. Hoe hoog zal dit percentage zijn onder de Nederlanders?

Tough guys

{titel}

Een heeeele tijd geleden hadden we een filmpje van een stoere meneer die een salto maakt, flink hard op zijn bek gaat, maar wel doorging met zijn act. Ik voel de tranen nog over mijn tedere wangetjes rollen als ik er aan terugdenkt. Kennelijk maakte deze meneer met zijn vechtstokjes deel uit van een groepje stoere mannen. Daarom wilde ik je toch nog deze klassieker laten zien, maar nu met zijn vrienden erbij.

White slavery

{titel}

Dit keer heb ik een fijn stukje video voor de SM freak onder ons, voor die gasten die liever werken met leer dan met dons, Prettige gesprekken voeren met een bal in je mond, gevolgd door tien zweepslagen op je kont. Allemachtig prachtig hoe een vrouw wordt vastgebonden met touw en een knoopje of tachtig. Macht en kracht is het thema van de dag, op je knietjes bevend voor het gezag. Oh, hier het betere werk. (tikkie NSFW).

Meer ruimte nodig?

{titel}

Vliegen is al lang niet meer wat het ooit geweest was. Tegenwoordig moet je je helemaal uitkleden om je vervolgens te laten fouilleren door een iets te bruine chocoladeridderachtige leernicht. Laten we maar helemaal zwijgen over de ruimte en service aan boord en dat stewardessen lekkere gewillige dames zijn is al helemaal een droom. Zouden al deze problemen met deze luchtvaartmaatschappij zijn opgelost?

Carla’s Ondeugende Groepje

{titel}

Als jij in de omgeving van Den Helder woont en je bent een beetje slecht ter been, dan ben je een echte geluksvogel. Je hebt dan namelijk kans dat de 23 jarige Carla bij jou thuis de plantjes water komt geven en boodschappen komt doen. Toch doet Carla op het internet ook een beetje aan thuiszorg, want zij zorgt er namelijk voor dat wij thuis kunnen genieten van haar ondeugende groepje. Via de VK Rukbunker.

Aaron Carter is een geluksvogel

{titel}

Als je vroeger een natte vinger had gescoord in het fietsenhok en je ging met het desbetreffende meisje naar huis om ook een natte free Willy te halen, had je grote kans dat er boven het bed van het meisje een poster hing van Nick Carter van de Backstreet Boys. Deze Nick had ook nog een klein broertje, Aaron Carter, dat meeliftend op het succes gebler van zijn grote broer ook een poging heeft gewaagd om een grote ster te worden. Of Aaron, die er nog steeds als 12 uitziet, een grote is ster is geworden weten we niet, maar wat we wel weten is dat kleine Aaron een enorme chick heeft gescoord. Of kun jij geen trucje op Kari Ann Peniche, voormalig Miss Teen USA?

Put your ass on my face

{titel}

Put your ass on my face I love the way your pussy anus tastes! Girl Dude you know you are the one, take that ass and make me come”

Daaaag Donner en Dekker

{titel}

Het is een mooie dag voor Nederland. Een van de slechtste politici die ons land ooit gekend heeft neemt namelijk eindelijk eens verwantwoordelijkheid. Piet Hein Donner is klaar, over, weg en zoek. Uiteraard komt dit voort uit de Schiphol brand waar enorme vauten gemaakt zijn. Piet Hein heeft gevochten voor wat hij waard was, maar onder dit verhaal kan zelf hij zich niet uit lullen. Niet alleen Donner is weg, ook dat ouwe wijf van VROM heeft extra vakantiedagen.

Let op Trekkers

{titel}

Altijd lachen met die boeren. ‘S ochtends vroeg eerst koeien melken en daarna zoep’n en tekeer gaan als een beest. De boeren in de Noordoostpolder hebben ook humor, want op verscheidene plekken in de Noordoostpolder zijn de Let op trekkers verkeersborden vervangen door andere borden. Je kunt het originele verkeersbord en de nieuwe versie hier bewonderen.

Muzikale Handen

{titel}

Als je je vroeger verveelde ging je natuurlijk bushokjes kapot maken of een beetje treinen onderkalken. Tegenwoordig doe je alleen nog in het weekend tijdens het stappen aan zinloos geweld en door de weeks probeer je jouw 5 seconds of fame te bereiken op het internet. Ditmaal niet een chubby Jamai look-a-like, maar iemand die alleen zijn muzikale handen heeft gefilmd.