Chris Crocker doet een Britney

{titel}

De vorige keer dat je Chris Crocker, bekend geworden van de Britney smeekbede, naakt kon bewonderen waren het eigenlijk “Illegale foto’s”. Mocht je jezelf echt niet kunnen bedwingen en willen ondergaan hoe Chris zichzelf in de kijker probeert te spelen, moet je even hier of hier klikken. Nazorg bitte!

Youssef en Kamal deden het weer!

{titel}

In 2005 waren de extra slechte Eindhovense rappers Youssef en Kamal ineens het nieuws van de dag, omdat ze in een van hun raps Geert Wilders hadden bedreigd. Het liep voor Youssef en Kamal met een sisser af, omdat ze hun spijt betuigde in een nog slechtere rap. In augustus van dit jaar bracht het duo het nummer de rechtzaal uit waarin Geert nogal stevig door de mangel wordt genomen. Geert deed aangifte en hele website van Youssef en Kamal werd van het Internet gehaald. De mensen die het nummer nog eens willen beluisteren kunnen hier terecht. Natuurlijk kan het altijd nog slechter, maar daarvoor moet je toch echt zijn bij de Profeiten zijn. De Profeiten zijn eigenlijk Rapper-P en N-Dow (afgeleid van Down-syndroom), twee enorme kneuzen uit Den Helder.

Nico Breeze

{titel}

Niets zo gezellig als een feestje met vrienden. Nigel, de zuurkees, heeft alleen een stelselmatig probleem met mensen die roken in zijn buurt. Die rook verneukt mijn longen en laat mijn kleren stinken. Nu met de veranderingen die op komst zijn in de horeca kan Nigel niet wachten om weer eens lekker te gaan stappen. Om tegen die tijd toch nog wat van die rokerige gezelligheid in huis te halen, heb ik nu je oplossing; Nico Breeze. Heerlijk!

Kim Kardashian in Playboy

{titel}

Wij kennen Kim Kardashian als het meisje dat bekend wilde worden met haar eigen sextape en haar verschijning in Tissues of teiltje. Waarschijnlijk vond Kim de beelden dat ze uitgewoond werd door Mr. Monk ook wat ver gaan en daarom is Kim in de december uitgave van het softe blad Playboy te zien. Wat zeg je ome Steve, December? Ja, december, maar daar gaan we natuurlijk niet op wachten. Even klikken op het plaatje voor de grote versie.

De kosten van oorlog….

{titel}

Die George W. Bush toch. De man weet niet wat genoeg betekent. Doorvechten zullen ze. Terrorisme is nog niet verslagen maar ondertussen is hij druk bezig zijn eigen land te verkrachten. De financiele bodem is volgens hem nog lang niet in zicht. Dat einde komt toch wel een keertje zou ik zeggen. Als je die cijfers de hele tijd hoort denk je alleen maar aan het aantal nullen dat bij het bedrag hoort. Maar ik zou bij god niet weten hoe ik me dat moet voorstellen. Gelukkig weten de mensen bij Xinjo dat duidelijk te maken met een paar heldere grafiekjes…

VK Friday Night Cafe Part 13

{titel}

Friday Night Cafe 13 Het is weer weeeeekend! En dat betekent dat we het Internet weer even op slot doen en het VK Friday Night openen. De winnaar van de vorige editie is meesterruud met zijn hilarische onderschrift “klasseassistent op zoek naar aanwijsstok”. Nieuwe ronde, dus een nieuwe kans om dat exclusieve VK shirt te scoren. Jouw onderschrift bij bovenstaande foto kun je hier dumpen.

Miss Pijpgraag 2008

{titel}

De ideale vrouw ziet er natuurlijk uit als een fotomodel, kan beter koken dan de gemiddelde Chef Kok, praat heel weinig en nooit als wij mannen televisie kijken, vindt schoonmaken, strijken en wassen leuk om te doen en heeft natuurlijk op elk moment van de dag zin in een potje stevige sex. Wat wil je dan nog meer?

Einde Kerstman nabij?

{titel}

Ho ho ho! Het duurt nog iets meer dan twee maanden voordat het Kerst is, maar misschien moeten we het dit jaar doen zonder de Kerstman. Ja ja, het is weer viraltijd en volgens deze duistere video is de kerstman ontvoerd. 1 november horen we meer.

Laat het langer duren!

{titel}

Sex! Het lijkt zo makkelijk, maar als je er eenmaal mee bezig bent kom je toch vaker dan je wil tot de conclusie dat 30 seconden ook heel erg lang is. Onze vijanden van Durex doen al veel moeite om het langer te laten duren met hun rubbertjes, maar in combinatie met deze kussens moeten ze wel oppassen dat Harde Jan niet ineens een slappe Willy wordt!

Leuk zo’n helicoptertje

{titel}

Op Youtube stikt het van de clipjes van mensen die los gaan met een afstandbestuurbare helicopter. Geweldig om te zien en ergens ook wel knap. Dat deze gasten niet geboren worden met deze skills, laat Jan de Droeftoeter wel even zien. Voor de mensen die dit weekend nog naar de Intertoys willen gaan voor een dergelijk speeltje. Kijk vooral even goed naar het volgende filmpje.

Chinese Straatrukker

{titel}

Wat weten wij nou eigenlijk van de Chinezen? Even een paar feitjes op een rij: Er zijn zo’n 1.306.313.812 van die knakkers. Ze hebben daar helemaal geen maandmenu’s met extra Babi Pangang. Ze gaan de Olympische Spelen van 2008 hosten. Ze kunnen heel goed dingen namaken. Ze hebben kleine pikkies. Ze eten zo een beetje alles en ze rukken graag op straat

Wanktasia

{titel}

Het Australische slingerblaadje The Picture heeft een alleraardigste commercial in elkaar gezet om duidelijk te maken dat hun blaadje zuiver en alleen is om te rukken. Geen tits & ass in beeld, maar duidelijke verwijzingen naar bijnamen voor een potje solo sex.

Sex on the beach

{titel}

Bereidingswijze: Giet alle ingrediënten met ijsblokjes in een cocktail shaker. Schud de shaker goed. Giet vervolgens de cocktail over in longdrink glazen, zonder de ijsblokjes. Optioneel kun je de cocktail nog garneren met een schijfje sinaasappel.  Ingrediënten: 30 ml wodka 20 ml perzik likeur 15 ml crème de cassis 60 ml sinaasappelsap 60 ml cranberry sap en gezelschap waarmee je het kan drinken natuurlijk.

Sonja Bakkeren voor nop

{titel}

Natuurlijk zijn de VK Boys net als jullie het gehele jaar door zomerfit. 6 Packje… bier in de morgen, sateetje onder de middag om vervolgens de dag af te sluiten met een lekker flesje whiskey. De ideale slachtoffers dus om door dieetheks Sonja Bakker gehersenspoeld te worden, maar waarom zou je betalen voor haar bijelkaar gejatte boeken als het ook extragratis op Internet te vinden is?

Koop de toverstaf van Harry Potter

{titel}

Sinds de komst van Harry Potter wil iedereen ineens kunnen toveren. Harry doet dingen met zijn toverstaf die geen mens voor mogelijk houdt. Hoe doet hij dat toch? Gelukkig geven de internets antwoord op al uw vragen. Ik kwam in mijn zoektocht uit op de site van Ebay, waar de toverstaf van Harry himself te koop staat. Je kan nog bieden tot 2 november, dus wees er snel bij. Op=op. De verkoper heeft fotomateriaal toegevoegd om te bewijzen dat het echt een toverstaf is.

Extra enge griezelfilm

{titel}

Toen ik je van de week liet kennismaken met de engste horrorscenes van de afgelopen jaren, waren ze duidelijk nog niet op de hoogte van dit griezelige pareltje. Het is een beetje het verhaal van de serie Lost, maar in plaats van duistere krachten die heerschen op het eiland, zijn het oranje poppetjes met golfballetjes als ogen. Brrrrrr wat eng.