Pssst, Walvis Wally water kopen?

{titel}

Vorige week dook er ineens een verdwaalde walvis op in Londen en de Engelsen gaven deze Walvis de naam Wally en probeerde het dier weer richting zee te drijven. Wally groeide uit tot een nationaal icoon, maar heeft het niet overleefd. Niet getreurd, want jij kunt nu in het bezit komen van echt Wally de walvis water.

Ander soort training

{titel}

Waar ik in mijn vorige postje nog enigzins de humor kon vinden in het belachelijke gedrag van de cameraman, nu weet ik niet hoe boos ik ben. Het gaat weer eens over Saddam en zijn schrikbewind. Hoe heeft hij nou zoveel macht kunnen hebben? Hoe kan het toch dat heel het land zijn naam scandeerde? Nou hij trainde sommige mensen doen en dan vooral in het pijn doen van niet luisterende mensen. En dan heeft iemand het lef om een klacht in te dienen tegen de USA (die ik trouwens ook niet koel vind) omdat ze een paar mannen naakt laat opstapelen enzo. Ik zeg: Saddam heeft ergere dingen gedaan. Geef me alsjeblieft 1 minuut alleen met Saddam! De filmpjes zijn behoorlijk grof, dus geen zwakke hartjes! 1, 2, 3 en helaas 4.

Kattentraining

{titel}

Martin Gaus gaf vroeger (en misschien nog steeds) mensen tips over hoe zij hun huisdieren beter konden verzorgen. Nou is lief zijn tegen je dieren al een tijdje achterhaalt. Je kan gewoon tegen dieren doen zoals je ook tegen je vriendin doet; hard, direct en zonder enig gevoel van medeleven. Het blijkt uit deze instructievideo dat het goed werkt, want de lieve katjes luisteren allemaal.

Mijn eigen paard…

{titel}

“De volgende morgen ging de wekker, al was het weekend al vroeg af. Eefje moest naar de manege. Daar had ze een bijbaantje om geld te verdienen, en Eefje hoopte dat ze ooit genoeg gespaard had om een eigen paard te kopen. En natuurlijk dat ze haar moeder zou overhalen! Eefje sprong uit bed. Ze had een leuke droom gehad. Een droom over dat ze een eigen paard had. Een groot zwart paard, met grote trouwe ogen. Met dat paard maakte ze een buitenrit en daarna had ze haar paard geborsteld en geaaid.”

Self Nut Punch

{titel}

Als er een lichaamsaanhangsel voor ons mannen heilig is, dan zijn het wel onze ballen, ook wel noten genoemd. Een iets te hard tikje tegen onze noten doet ons al door de grond gaan van de pijn en van een harde schop in onze noten kunnen we zingen als bruine chocoladeridder Gerard Joling. Het is dan ook onbegrijpelijk dat een stel gasten het zo leuk vinden om zichzelf in hun noten te slaan, dat ze hiervoor een website hebben gemaakt.

Vunzigheid uit eigen Land

{titel}

Oplettende VK kijkers was het al opgevallen dat er afgelopen zondag geen aflevering te zien was van de altijd spraakmakende Don en Ad. Vandaag wordt dat even goedgemaakt, zodat je toch aan je trekken kunt komen. Mocht het servertje door al jullie rukgeweld bezwijken dan vind je hier en hier een spiegeltje. Via WhiteLineFirm.

Jongen of meisje?

{titel}

Het lijkt er sterk op dit we dit jaar toch een vrouwelijke winnaar krijgen van de Nederlandse editie van het programma Idols. In andere landen zijn ze ook nog steeds op zoek naar “zogenaamde Idolen” met bepaalde factoren en het wordt sommige juryleden wel heel erg moeilijk gemaakt. Aan jullie ook de vraag, is deze deelnemer een jongen of een meisje?

Gangsta gangsta

{titel}

Ik denk dat Snoop, DMX, 50 en Memphis nu echt wel hun spullen kunnen pakken. Waar onze waschenste knacke vorige week misschien nog wat vaag was waarom hij de real thing is, laat hij nu geen onduidelijkheid bestaan! Hij is een echte gangsta! Sterker nog hij heeft zelfs een clip gemaakt. Ik zeg Duitse psychorap gaat het helemaal worden in 2006!

Young Chuck Norris

{titel}

De Chuck Norris hype blijft maar voortduren, zeker nu ook een van Amerika’s populairste televisieprogramma Saturday Night Live zich ermee is gaan bemoeien. SNL komt op de proppen met the Young Chuck Norris.

First date

{titel}

Eindelijk heb je succes in het fietsenhok en er komt een schatje mee naar huis. Uiteraard wil je meteen die tjik de jouwe maken en prop je haar vol met cadeautjes om je toewijding te laten zien. Je zit lekker op de bank nadat je een kant en klaar maaltijd voor haar bereid hebt. Je wilt de ultieme sfeer creëeren om zo eindelijk haar genadeloos te kunnen ballen. Sommige mensen leren het nooit!

Trouwen is de bom!

{titel}

Geloof het of niet, maar er zijn VK-ers die willen trouwen of net zijn getrouwd. Je geeft je zuurverdiende geld uit aan eten, drinken en de jurk + diamantenring van je aanstaande om vervolgens stomdronken in slaap te vallen op je huwelijksnacht. De volgende dag wordt je wakker en moet je gaan vertellen aan iedereen die er op je trouwdag bij was hoe je de dag ervaren hebt. Jaaa….trouwen is echt de bom! Zeker als je op een jolige manier door de lobby rent van je te dure hotel en vergeet de deur open te doen. Trouwen is echt vet!

Terug naar Diemen Zuid!

{titel}

Lange Frans en Baas B maken zich op dit moment volstrekt belachelijk door te rappen over sletjes die ze alle hoeken van hun slaapkamertje laten zien, maar ondertussen komen ze niet verder dan de Hitkrant poster op de slaapkamer van Jetix meisjes van 8 waarvoor ze optreden. De rapgroep Vijfdubbelnultwee, die we nog kennen van de gigantische track O Homo, hebben een parodie gemaakt op het laatste stukje huisvlijt van Lange Frans en Baas, mee naar Diemen Zuid. Luister naar terug naar Diemen Zuid!

69 or 96

{titel}

Meneer Konijn himself heeft zijn zaakjes, zoals bekend, behoorlijk goed voor elkaar. Hij is de überpimp der pimps en heeft alle gemakken om zich heen weten te verdienen en hij laat dat graag zien. Zijn huis wordt uitgebreid besproken op MTV Cribs, zijn vriendinnen zijn de reden waarom de pagina’s van die tijdschriften onder jouw bed aan elkaar plakken. Maarrrr alles in het leven is in balans; Yin en Yang, koud en warm, lekker en vies….Het leven van meneer Playboy is dus ook in balans. Hij is slim, zijn meisjes wat minder. Kijk maar wat ik bedoel.

Samir A. schrijft bestseller?

{titel}

Bewaar die boekenbonnen die je voor je verjaardag hebt gekregen nog heel even, want de van terreurvoorbereidingen verdachte Samir A. was bezig om een autobiografie te schrijven. In zijn boek met de naam “Deurwaarders” beschrijft Samir hoe hij tot zijn ideeën is gekomen. Ook heeft Samir A. een pamflet geschreven met tips om de politie en de inlichtingendienst AIVD te omzeilen. Dit pamflet draagt als titel ‘Lessen in Veiligheid’ en heeft in verkorte vorm gestaan op de site Leeuwen van Tawhied. Deze site is inmiddels offline gehaald, maar de google cache laat nog steeds zien wat er allemaal op die site was te vinden. Iemand toevallig het bewuste bestand veiligheid.zip in zijn bezit?

Dead Body Guy

{titel}

Stel: je bent vroeger in het fietsenhok een paar keer gruwelijk op je bek geramd en als naschoolse activiteit moest je de snikkel van je leraar schoonmaken met je mond. Dan kunnen wij ons voorstellen dat je op latere leeftijd wat mankementjes gaat vertonen, zoals The Dead Body Guy die nu een ware hype is in Amerika, maar zelf graag net doet alsof hij dood is.

The Piracy Calculator

{titel}

Wij van VK vinden dat het downloaden van illegale software, muziek en games moet kunnen en als je een grootschalige downloader bent mag je daar best wel een beetje trots op zijn. Want JIJ bent immers de reden dat ik ook kan downloaden en mijn collectie up-to-date kunt houden. Natuurlijk zijn er tal van organisaties die er niet zo blij mee zijn dat wij alles gratis en voor niets naar binnen slurpen, maar die organisaties mogen van ons zonder pardon doodvallen. Wil jij weten wat de waarde is wat je allemaal hebt gedownload, dan kun je dat mooi uitrekenen met The Piracy Calculator. Natuurlijk is het stoer om even het bedrag te roepen in de comments, maar vergeet ook niet om wat linkjes te dumpen waar we het een en ander kunnen downloaden!