JB on LSD

{titel}

Jack Black komt binnenkort uit met zijn nieuwe film Nacho Libre. Echt een geweldige film die uw Nigel natuurlijk alvast voor u heeft bekeken. Mocht je niet van de film Napoleon Dynamite houden, ga dan niet naar deze film. Maar goed waar ik het over wilde hebben is dat Jack Black een mafketel is. Kijkt u maar eens naar dit filmpje. Jack Black on LSD.

What goes around comes around

{titel}

Karma is een begrip uit het hindoeïsme en het boeddhisme, dat het idee inhoudt dat alles wat we doen, denken en zeggen weer bij ons terug komt. Karma omhelst de volledige cyclus van oorzaak en gevolg. Karma is de som van alle individuele impulsen, gedachten, woorden, handelingen in heden verleden en toekomst. Het effect daarvan creëert de ervaringen (van heden, verleden en toekomst) en maakt ieder individu verantwoordelijk voor het eigen leven, vreugde en pijn, voor zichzelf en voor anderen. Met andere woorden, als je iemand naait die op sterven ligt voor zijn geld, dan kun je er op wachten dat je ooit zelf gestraft zal worden.

Pwned! deel X

{titel}

Sommige mensen wil je echt niets laten doen bij je. Je weet gewoon dat er gevaarlijke dingen gebeuren als je die persoon vraagt van “Joh, kan je even helpen” of “doe eens bij mij, het is simpel”. Kortom weet aan wie je sommige dingen vraagt. Het zou je wel eens een ritje naar de tandarts kunnen besparen.

John Henderson is vet

{titel}

John Henderson is een bovenmatig grote man die het spelletje American football redelijk onder de knie heeft. Bij de Jacksonville Jaguars speelt hij in de defensie. Kortom hij moet alle aanvallen zien tegen te houden. Hij heeft een vrij bijzonder ritueel om zich op te laden voor de wedstrijd. Wat ik wel mooi vind, is dat John brullend wegloopt alsof hij fucking King Kong is, maar wel een soort panty aan heeft. Heerlijk mannelijk die John. Trouwens…het weer in New York: 14 graden en zonnig.

Tazers zijn koel

{titel}

We sluiten nog helemaal niet af voor vandaag. Er is namelijk niets koelers dan een politieagent zijn en mensen irriteren met je parkeenbonnetjes of mensen pakken op snelheidsovertredingen. Wat nog koeler is, is het altijd kunnen roepen van back up op het moment dat je of bang wordt, of als je gewoon nodeloos wilt los gaan op een fietsendief. Wat misschien wel het allerkoelste is, is het mogen gebruiken van een tazer. Ja, de politie is vet!

Kwestie van “ow, wat zonde…”

{titel}

Er gebeurt heel wat op zo’n 70% van het aardoppervlak, te weten de open zee. Meestal gaat een vracht rimpelloos van A naar B maar deze zomer ging er toch iets fout. Een auto carrier met aan boord zo’n 3000 Mazda 3’s en 1000 Mazda CX-7’s lag niet meer horizontaal op de golven… En dat met $91.000.000 aan auto’s aan boord. Geloof het of niet, als je de eerste pagina bekijkt denk je dat het een verloren zaak is, tot je pagina’s twee en drie bekijkt.

Tube Crushing

{titel}

En voor je het weet is een van de meest besproken dagen van het jaar alweer bijna voorbij. We sluiten deze dag dan ook af met keiharde geiligheid. Tenminste als je hier een liefhebber van bent. Het wordt gemaakt, dus moeten er haast wel mensen zijn die graag een paar Dollar lappen voor deze onzin…

This Film is Not Yet Rated

{titel}

In Yankeeland krijgen alle films een zogenaamde Rating mee. Dat bepaald ook gelijk of een film een groot of klein publiek kan bereiken. Vraag is alleen, wie bepaald nu precies welke films door wie bekeken mogen worden? Dat vroegen de makers van This Film is Not Yet Rated zich ook af. Bekijk zeker even de trailer!

Roze broeken zijn voor mietjes

{titel}

Vechten heerscht natuurlijk de pan uit. Hoe zinlozer hoe geweldiger. Dit keer zien we 2 mannen in de hoofdrol. Althans ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat de persoon met het blonde haar een man is. Mocht het met lelijk zijn niet helemaal gaan lukken, dan voorzie ik altijd nog een leuke worstelcarriere voor deze persoon.

Pearl Jam live

{titel}

Pearl Jam was onlangs in ons kikkerlandje. Niet iedereen zal deze band kennen, maar ze hebben in de 90’s toch een flinke naam opgebouwd met nummers als “Jeremy” en “Alive”. Speciaal voor deze mensen die deze nummers wel kennen, heb ik een crapidshare-download-linkje-ding van het concert van 29 augustus van dit jaar.

Strak is lekker

{titel}

Wij mannen weten dat vrouwen er echt alles aan doen om in dat eeuwige maatje 34 te passen. Die vatsige wijven die gezellig samen kleren gaan kopen en niet eerlijk tegen elkaar zijn dat die broek echt niet meer kan…ik begrijp jullie niet. En als je dan die broek eindelijk aan krijgt, zie hem dan nog maar eens op een makkelijke manier uit te krijgen.

Zembla

{titel}

Gisteravond was het dan eindelijk zover. De uitzending van Zembla waar een hoop van jullie naar uitgekeken hebben. Het verhaal was duidelijk. Sommige ideeën werden volgend de Zembla redactie ontkracht, andere ideeën blijven vraagtekens opweken. Mocht je het om wat voor reden dan ook gemist hebben de uitzending is hier te bekijken. Vergeet vooral niet om even naar onze eigen Patman te zwaaien.

Cheerleader boem

{titel}

15 seconds of fame is hoe de yankees het noemen. Die paar seconden dat jij in de schijnwerpers staat. De hele natie kijkt via live-televisie naar jou wat jij te bieden hebt; jij bent hetgeen waar het nieuws op gericht is. Hoe ga je er mee om? Juist!

Schumi stopt

{titel}

Na een klinkende overwinning gisteren in Monza liet Michael Schumacher weten dat hij stopt met het rijden in de formule einz. De tijd dat Schumi aan de kop gaat van het klassement zal niet meer zijn. Nieuwe helden zullen op staan en Ferrari zal zijn best moeten doen om weer zo’n grootheid te vinden om de overwinning te garanderen. Ter ere van deze man even een kleine compilatie.  

5 jaar

{titel}

Wat waar is en wat niet waar is, daar zullen we het nog heel lang over hebben. Zolang er geen onafhankelijk onderzoek komt, blijven de twijfels en vraagtekens. Feit is dat er 5 jaar terug 2973 mensen het leven lieten en dat er nog 24 mensen vermist zijn. Wikipedia pagina 9-11 Wikipedia pagina Flight 93 Zapruder Inc Zapruder Inc agenda Google Video resultaat 9-11 Youtube resultaat September 11 Complete 9-11 Commission report Flickr resultaat 9-11 The New York Post lijst van overleden reddingswerkers Nieuwsberichten van 5 jaar terug Digitaal archief 9-11

Lakentje scoren?

{titel}

Aangezien onze grote vriend Theodorrus waarschijnlijk al vol zit voor vanavond moeten we zelf ons best doen in bedje. Gelukkig zijn er mensen die meedenken en troep op de markt brengen waardoor wij goed overkomen op de vrouwtjes. Succes straks en niet vergeten vanvond Zembla te kijken!