Materazzi in training

{titel}

We kennen voetballer Materazzi voornamelijk als dude die graag de zus van Zidane zou willen doen, maar daardoor wel een kopstootje op liep. Dat zal onze grote vriend Materazzi niet nog een keer gebeuren. Dus Zidane zet je zus maar klaar, Materazzi komt haar zo halen en brengt haar gewassen weer terug rond een uur of 8.

Happy Hopper

{titel}

Okay, het is nog lang geen moederdag, maar mocht je niet weer aan willen komen met een bossie ruikertjes van het benzinestation. Koop dan nu alvast een Happy Hopper. Moet je wel even vragen aan je pa welke gaten je mama’s het liefst gevuld ziet.

9/11. Dacht je alles al gezien te hebben….

{titel}

Dat de twin towers naar beneden kwamen. Vijf jaar en inmiddels 4 dagen geleden. Je denk dat nu alles wel bekend is, dat alle homevideobeelden al eens vertoond zijn. Niet dus. Er zijn genoeg mensen die het emotioneel niet aankonden om de beelden die zij hadden geschoten prijs te geven. Neem nu dit filmpje. Deze mensen zaten niet meer dan 500 meter van Ground zero af op de weet-ik-hoeveelste etage van een nabij gelegen wolkenkrabber. De beelden maken niet veel meer duidelijk dan wat we nu al weten. Maar de reacties op datgene wat voor hun neus gebeurt is tamelijk aangrijpend. De filmster zal de beelden al talloze malen gezien hebben maar jullie zien ze nu voor het eerst.

Lindsay Lohan’s Mossel, nu echt!

{titel}

Nog niet zolang geleden maakte we jullie blij met een dooie vis. Letterlijk een dooie stinkende vis, want de foto van Lindsay Lohan’s mossel bleek fake te zijn. Waarschijnlijk heeft alle ophef rondom deze foto’s Lindsay op een idee gebracht, want madam is te lui om een slipje aan te trekken en stapte zo uit de auto dat de aanwezige fotograaf een mooie beavershot kon schieten. O jongens, maak me los. Gooi je haar los en praat vies tegen me! Het is beavershot tijd!

Halve Bungee Jump…

{titel}

Dat Duitsers niet helemaal sporen hebben ze in het verleden al twee keer bewezen. Toch zijn er ook goede Duitsers die van een 50 meter hoge kraan willen bungee jumpen en van plan zijn om op het laagste moment het touw los te laten. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan. Of wel?

Hele dikke tieten!

{titel}

Iedereen wil een beetje beroemd zijn. Of dat nu is als popster of met je eigen gemaakte sexvideo, met de komst van het grote boze Internot maakt dat helemaal niets meer uit. Natuurlijk helpt VK onbekend talent ook graag een handje naar hun 5 seconds of fame. Bekijk zeker: hele dikke tieten!

Red Bull X-fighters Livestream

{titel}

Vorige week hebben we het al aangekondigd, en vandaag is het dan eindelijk zover. Vanaf 21.00 uur kun je op deze pagina met X-fighter livestream genieten van de motor-daredevils die in Madrid hun kunsten gaan laten zien. Enjoy!”

Evolutie van bier

{titel}

Heel vroeger was de aarde een planeet in wording. Toen is er iets groots tegen de aarde opgeknald en de brokstokken daarvan hebben onze eigen maan gevormd. Ergens vlak daarna kwamen de dinosaurussen, maar deze werden weer bruut uitgeroeid door een meteoriet die in Mexico neerkwam. Daarna kwamen de mensen en deze mensen hebben het bier uitgevonden.

Gary Brolsma is terug!

{titel}

Gary Brolsma is beter bekend op het internet als de Numa Numa Guy. Deze gezellige dikzak zong de sterren van de hemel achter zijn webcam en dit filmpje is dan ook meerdere malen de wereld over gegaan. Je zult het misschien al ergens anders gezien hebben, maar Gary Brolsma is terug! Waarschijnlijk heeft Gary zijn ziel verkocht aan de duivel en is hij nu heel rijk.

Maak je eigen fleshlight!

{titel}

De uitvinding voor mannen die bang zijn in het donker en graag met zichzelf spelen is natuurlijk de fleshlight. Nadeel van deze kunstvagina is dat je er al gauw een eurootje of 60 voor moet neertellen. Bespaar jezelf dat geld en maak je eigen fleshlight van een leeg chipsdoosje en een condoom.

Stop of ik… voel!

{titel}

In Nederland ben je als politieagent maar een sulletje dat foto’s mag maken van mensen die iets te hard rijden, maar in het buitenland geniet je als diender van de wet wel echt van macht,  aanzien en respect. Niets moet heerlijker zijn dan deze macht te misbruiken om mooie dames te arresteren en ze te fouilleren. Via totallycrap.gr.

Vertaling Basshunters Dota

{titel}

De opvolger van Basshunters zomerhit van 2006, Boten Anna, heet Vi sitter här i Ventrilo och spelar lite Dota en natuurlijk is het allemaal weer Zweeds knackebrood gemompel waar we geen ene reet van verstaan, maar wat wel lekker klinkt. Als je toch nieuwsgierig bent waar het nummer over gaat en je wilt niet de LOI Cursus Zweeds volgen, dan heb je zeker wat aan deze versie met ondertiteling.

9/11 onderzoek TU-Delft doorgestoken kaart

{titel}

De mannen en vrouwen van Zapruder laten het er niet bij zitten. Eerder deze week heeft Zembla een uitzending gewijd aan de complottheorie achter 9/11. Daarin kwam ook het onderzoek naar het instorten van de diverse WTC-torens naar voren. Afgelopen dinsdag hebben de onderzoekers van de TU-Delft gezellig in de aula gezeten van de uni om haar onderzoeksresultaten te verantwoorden. Ik druk het lichtjes uit als er een aantal mensen in de zaal waren die het niet helemaal eens waren met de onderzoeksmethoden en de conclusies. Je kan hier meer vinden over deze gedenkwaardige avond. Update (13.59): Zelf een oordeel vormen kun je hier doen, waar je zelf de hele presentatie kunt bekijken.

Sextop 2000

{titel}

Dit is hét apparaat voor de VK-er van tegenwoordig. Lekker handig, snel, compatible met alles en fluisterstil als het moet. Ik heb het over de sextop 2000. Bekijk de commercial en denk na over hoe jouw leven er uit zou kunnen zien als je deze handige gadget in je bezit zou krijgen.

Slechte landing!

{titel}

Kijk, dat je aardig overweg kan met een straaljager, prima. Dat je het stoer vindt om op shows je lauwe skills te laten zien, prima. Maar waarom moet je in godsnaam een hoogspanningskabel slopen? Dat is gewoon vandalisme!

Criss Angels slechtse truc

{titel}

Hier op VK vinden we dat we jullie niet alleen top kwaliteitspostjes moeten laten zien met überfilmpjes erin. Het is tenslotte zo dat je de kwaliteit niet waardeert als je tussentijds niet eens wat slechts voorgeschoteld krijgt. Dit is zo’n moment dat VK je een slecht filmpje gaat laten zien. Criss Angel speelt hierin de hoofdrol. Normaliter ben ik onder de indruk van zijn trucs, maar dit keer zou ik me schamen als ik hem was. In de volgende posts kunnen jullie weer de top kwaliteit verwachten die jullie gewend zijn van ons.