He psssst, meisje meisje…

{titel}

Overal in Nederland worden Marokkanen geweigerd, omdat men van mening is dat ze het spelletje “meisjes lastig vallen” hebben uitgevonden en dat overal willen spelen waar ze ook maar komen. Warenhuisketen Hema is dus binnenkort waarschijnlijk ook een van de weinige uitgaansgelegenheden waar Marokkanen wel welkom zijn, maar daar moeten ze wel wat voor doen.

OMFG PWND ROTFLOL!

{titel}

Geen zin om te betalen voor een account om online te gamen? Doe jezelf voor op MSN als Greg, een werknemer van spelletjesmaker Valve, en misschien trapt er wel een sukkel in die jouw zijn accountgegevens geeft en jij verder kunt gamen met zijn account.

StefAnus de Kinky Keeper

{titel}

Man man man, wat maakt Stefan Postma en zijn kinky bedgeheim veel los bij de mensen. De komende jaren kan hij zelfs een vakantie naar Hongarije vergeten zonder dat mensen hem finaal uitlachen op straat. Als jij zelf eens voor de gevende partij wilt spelen, dan kan dat nu in het spel StefAnus de Kinky Keeper waarin je dildo’s moet werpen in de reet van Postma! Update: StefAnus de kinky keeper Postma kan niet alleen achterlangs ontvangen, maar ook praten. Vandaag stond er in het Algemeen Dagblad een interview met de keeper.

Behind Heleen van Royen

{titel}

Op 9 november ligt de editie van Playboy in de winkel waarin schrijfster Heleen van Royen en Ton te zien zullen zijn. Omdat websites zoals Mokkels en VKMag een doorn in het oog zijn van Playboy hebben ze besloten om het deze keer maar eens helemaal anders te doen. Je kunt je nu voorinschrijven op de website zodat jij als eerste op de Behind the Scenes foto’s van Heleen kan rukken. Enige nadeel is dat je je gegevens bij Playboy moet achterlaten, zodat zij je netjes wat Nigeriaanse spammail kunnen sturen. Je kunt die stap ook gewoon skippen en hier het Behind the Scenes filmpje bekijken van Heleen van Royen.

Satan viert feest in South Park

{titel}

Maandag is het Halloween en Satan viert daarom een feestje op aarde. Iedereen is uitgenodigd, als je maar de juiste armband draagt… Biggie Smalls wil er ook heen maar hij heeft wat last van vier dikke vrienden en een paar andere klasgenootjes. Hij mist het feest. Of komt het allemaal toch nog goed? Bekijk het allemaal hiero. Let ook op de bijzondere gastrol, al werd die aanwezigheid niet door iedereen op prijs gesteld.... Overigens was hij al eens eerder aanwezig in een episode van South Park.

Training voor rapvidehoes

{titel}

Videhoes…oftewel sletjes die met hun billen schudden in rapvideo’s. Ze zijn lekkerder dan een Sanne van HNTM. Wat een lelijke grafdel is dat. Ik heb het over lekkere tjiks die kunnen schudden met die billetjes alsof ze een eigen leven hebben. Maar hoe krijg je in godtewereld die billen zo getraind? Ik heb hier de instructievideo.

Gezocht: Verkrachter

{titel}

Bij Opsporing gezocht krijg je wel eens compositietekeningen te zien van daders die een crimineel feit hebben gepleegd. 9 van de 10 keer herken je de dader niet, want ze komen toch uit Polen of een ander Oost Europees land waarvan je de naam niet kan uitspreken. Maar wat doe je nou als je denkt te weten waar de dader werkt? Deze presentator zal wel een paar belletjes hebben gekregen van de politie.

Snellere vingers dan hun schaduw.

{titel}

Weten jullie nog? Vroegah, toen alles nog beter was. Nederland had de gulden nog, Balkenende was nog volkomen onschadelijk en Mohammed Bouyeri speelde nog met blokken in plaats van messen. Toen was er nog geen CD. Muziek kwam nog van grote zwarte schijven. LP’s heten die dingen. De meeste mensen zijn die dingen al lang vergeten maar er is een dapper legertje dat weerstand houd tegen de CD. Die mensen koesteren hun platenspelers en spelen naar hartelust met hun vinyl. En soms laten ze zien wat ze kunnen. Mocht je meer van die kunsten willen zien dan kun je hier van alles vinden.

Time to Rock!

{titel}

Na hun 96 uur durende uitzending was het even stil rondom de heren van Online Radiostation DOTF, maar ze zijn helemaal uitgerust en hebben weer zin om flink te gaan knallen. Vanavond kun je tussen 20.00 uur en 01.00 uur genieten van de beste Oldskool, Early Rave en Jump. Achter de wielen van staal staan het Prozaq DJ Team, Sneaky-D, OCD, Menace en C-mon. Gebruik je Windows Mediaplayer dan luister je hier en Winamp gebruikers doen dat hier. Enjoy!

Moeilijke Woorden Dictee

{titel}

We zijn vandaag live aanwezig bij de finale van het Moeilijke Woorden Dictee. Er zijn drie finalisten over die gaan strijden voor de titel. De eerste kandidaat staat op, loopt naar de microfoon en krijgt van de jury het woord te horen wat hoe moet spellen. Eh ja, ga dat woord maar eens spellen.

Schumi gaat door met werken

{titel}

Je vraagt je af wat een man als Michael Schumacher nu met zijn vrij tijd aan moet. Geen lange race weekenden meer, geen testsessies, geen verplichtingen en we kunnen rustig stellen dat hij er financieel warmpjes bij zit. Alhoewel

Sow, dat zijn leuke tattoos

{titel}

Je kunt vandaag de dag bij veel te hippe shirtshops t-shirts bestellen met leuke teksten erop. Hoe leuk en grof deze teksten ook zullen zijn, ze zullen het waarschijnlijk net niet halen bij de teksten van de tattoos waar Michelle haar lichaam mee heeft versierd.

Sing a long…

{titel}

Eindelijk weer eens een lekker liedje om mee te schreeuwen terwijl je Limewire, Kazaa, Torrentspy of een ander downloadprogramma / site aan het leeg trekken bent, doet u even mee?

Borat Soundboard

{titel}

Al een paar weken weet Borat de gemoederen aardig bezig te houden met zijn aankomende film. Allemaal leuk en aardig die promotiepraatjes waar steeds dezelfde vragen komen en voorzien worden van dezelfde antwoorden, maar dat moet beter kunnen. Met enige trots laten we jullie dan ook graag kennismaken met het brute Borat Soundboard. Eer na wie eer toekomt, Ome Steve, meesterlijk werkje!

No time for nuts

{titel}

Voor iedereen die Ice Age heeft gezien, is Scrat een bekende. Dit keer speelt Scrat de hoofdrol in een te grappige animatie. Ja je hoort het. Nigel kijkt naar tekenfilms. Dit clipje rockt de pan uit. Helaas geen blote tieten voor je deze keer, maar wel een grote eikel in beeld.

Nigel’s Moeder

{titel}

Jullie gastheren Henry en Ome Steve duwen weleens de moeder van Nigel aan, omdat we op deze manier op een makkelijke manier ons zakgeld kunnen verdubbelen. Nadat we gisteren de gescheiden mevrouw Notenkraker weer eens de zevende hemel hebben laten zien en we onder het genot van een grote pretsigaret in bed zaten na te praten ging het gesprek al gauw over VK. Nigel’s moeder vond dat we zulk fantastisch werk deden voor de Nederlandse samenleving dat ze ook graag iets wilde doen voor jullie. Zie hier, Nigel’s moeder!