Terug naar Diemen Zuid!

{titel}

Lange Frans en Baas B maken zich op dit moment volstrekt belachelijk door te rappen over sletjes die ze alle hoeken van hun slaapkamertje laten zien, maar ondertussen komen ze niet verder dan de Hitkrant poster op de slaapkamer van Jetix meisjes van 8 waarvoor ze optreden. De rapgroep Vijfdubbelnultwee, die we nog kennen van de gigantische track O Homo, hebben een parodie gemaakt op het laatste stukje huisvlijt van Lange Frans en Baas, mee naar Diemen Zuid. Luister naar terug naar Diemen Zuid!

69 or 96

{titel}

Meneer Konijn himself heeft zijn zaakjes, zoals bekend, behoorlijk goed voor elkaar. Hij is de überpimp der pimps en heeft alle gemakken om zich heen weten te verdienen en hij laat dat graag zien. Zijn huis wordt uitgebreid besproken op MTV Cribs, zijn vriendinnen zijn de reden waarom de pagina’s van die tijdschriften onder jouw bed aan elkaar plakken. Maarrrr alles in het leven is in balans; Yin en Yang, koud en warm, lekker en vies….Het leven van meneer Playboy is dus ook in balans. Hij is slim, zijn meisjes wat minder. Kijk maar wat ik bedoel.

Samir A. schrijft bestseller?

{titel}

Bewaar die boekenbonnen die je voor je verjaardag hebt gekregen nog heel even, want de van terreurvoorbereidingen verdachte Samir A. was bezig om een autobiografie te schrijven. In zijn boek met de naam “Deurwaarders” beschrijft Samir hoe hij tot zijn ideeën is gekomen. Ook heeft Samir A. een pamflet geschreven met tips om de politie en de inlichtingendienst AIVD te omzeilen. Dit pamflet draagt als titel ‘Lessen in Veiligheid’ en heeft in verkorte vorm gestaan op de site Leeuwen van Tawhied. Deze site is inmiddels offline gehaald, maar de google cache laat nog steeds zien wat er allemaal op die site was te vinden. Iemand toevallig het bewuste bestand veiligheid.zip in zijn bezit?

Dead Body Guy

{titel}

Stel: je bent vroeger in het fietsenhok een paar keer gruwelijk op je bek geramd en als naschoolse activiteit moest je de snikkel van je leraar schoonmaken met je mond. Dan kunnen wij ons voorstellen dat je op latere leeftijd wat mankementjes gaat vertonen, zoals The Dead Body Guy die nu een ware hype is in Amerika, maar zelf graag net doet alsof hij dood is.

The Piracy Calculator

{titel}

Wij van VK vinden dat het downloaden van illegale software, muziek en games moet kunnen en als je een grootschalige downloader bent mag je daar best wel een beetje trots op zijn. Want JIJ bent immers de reden dat ik ook kan downloaden en mijn collectie up-to-date kunt houden. Natuurlijk zijn er tal van organisaties die er niet zo blij mee zijn dat wij alles gratis en voor niets naar binnen slurpen, maar die organisaties mogen van ons zonder pardon doodvallen. Wil jij weten wat de waarde is wat je allemaal hebt gedownload, dan kun je dat mooi uitrekenen met The Piracy Calculator. Natuurlijk is het stoer om even het bedrag te roepen in de comments, maar vergeet ook niet om wat linkjes te dumpen waar we het een en ander kunnen downloaden!

Don’t call this…

{titel}

Als je iets niet mag, dan doe je dat natuurlijk juist. En zo is het ook met de website dontcallthis.com waarop de makers je verbieden om een bepaald telefoonnummer te bellen. Mensen die het nummer wel hebben gebeld en een boodschap achter hebben gelaten zijn te horen via de site. Wie heeft lef het nummer te bellen en geeft een mooie speech dat VK je leven pas echt betekenis heeft gegeven?

Lekker hangen…

{titel}

Het ouderwets zelfmoord plegen begint een beetje uit de mode te raken. Tegenwoordig wurg je eerst je kinderen en sla je daarna pas de hand aan jezelf. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, dat je kinderen moeten boeten, omdat je vrouw bij je weg is gegaan. Daarom presenteert VK een ouderwetse ophanging zodat je weet hoe het moet en je kinderen nog lang en gelukkig bij je ex-vrouw kunnen wonen. Vind je deze manier te lang duren? Dan kun je natuurlijk altijd kijken op de site van de Nederlandse Spoorwegen welke trein geen vertraging heeft en je de grootste kans geeft om aan de andere kant te komen. Succes lulletjes!

Captain Jack vs Britney

{titel}

In een heel ver verleden hebben we jullie weleens Kylie vs Scooter voorgeschoteld. Diezelfde maker heeft ons nu zijn laatste creatie opgestuurd en hierin wordt de dode eurobeat-instructor Captain Jack door de mixer gehaald met white trash icoon Britney Spears. Bekijk Captain Jack vs Britney.

Dodelijke banaan

{titel}

Het zal je maar gebeuren. Je vlucht uit Slovenië met wat peper in je zak om een beter leven te vinden in het buitenland. Je hebt je jeugd doorgebracht in een land waar een dictator met ijzeren vuist regeerde. Uiteindelijk kom je dan terecht in Australië. Je doet daar veel vrijwilligerswerk.  Je zou denken dat je dan wel een soort beloning voor jouw verdriet en moeite zou krijgen. Eindelijk heb je dan even rust en wil je een lekker banaantje eten. Door een klunzige beweging valt de banaan op je schoot en ga je dood. Om het allemaal nog erger te maken, zeggen je vrienden vervolgens dat je een unique and fruitful life hebt gehad. Maar goed je komt wel meer maffe dingen tegen in Aussieland.

Public Service Announcement

{titel}

Beste heren van het goede leven, even opgelet. Willen jullie oppassen als jullie in Amsterdam buiten de deur gaan neuken bij dames die er geld voor vragen, want uit een steekproef onder prostituees  blijkt gemiddeld 7% besmet te zijn met HIV. Einde servicemededeling.

Naughty America

{titel}

In het land waar de mensen dikker zijn dan een dode walvis in Londen, vragen ze zich maar af waarom er zoveel vrijgezelle mensen zijn. Speed dating is over zijn top heen, dus is er behoefte aan nieuwe mogelijkheden om mensen te ontmoeten. Daarom hebben een paar IT-nerds een spelletje ontwikkeld gebaseerd op het succesvolle The Sims. De bedoeling is dat je een figuur maakt die jou of je alterego moet voorstellen. Vervolgens speel je in een multiplayerwereld. Je kan bijvoorbeeld naar de club toe gaan etc. Hier ontmoet je geile tjiks en hete boys die ook door mensen worden bestuurd. Het spel heet Naughty America en belooft weer voor veel opschudding te zorgen. Zeker als je ook nog eens met de webcam kan spelen. Tjek de trailer.

Winnaars de Bouw Not Amused!

{titel}

Trudy en Herman Pieper zijn de winnaars van het Talpa programma de Bouw en zijn nu dus de eigenaar van de luxe villa. Alleen Trudy en Herman zijn zich letterlijk de tering geschrokken, want ze waren niet geinformeerd over de plannen voor een TBS-kliniek op 150 meter van hun villa in Almere. Misschien hadden Trudy en Herman toch eens VK moeten bezoeken, want voordat de eerste uitzending op televisie was geweest wisten wij al te melden dat hun kinderen waarschijnlijk voor hun 11e ontmaagd worden door een ontsnapte TBS-er. We hadden zelfs een mooie bouwtekening waarop duidelijk te zien is wat voor onheil er naast hun komt komen. Trudy en Herman, we wensen jullie veel succes!

Leuk Pyjamafeestje…

{titel}

Petra, Trixy en Barbara hebben afgelopen weekend een pyjama feestje gegeven en wij in het fietsenhok fantaseren al wekenlang over wat er zich allemaal afspeelt op zo’n avond en hoe de dames eruit zouden zien. De dames hebben ons “een handje” geholpen door foto’s te nemen van hun pyjama feestje. Grrrrrrr doekje!

The Song Tapper

{titel}

Dat internet gaat nog eens heel groot worden. Heb je een liedje gehoord, maar je weet niet van wie het is en die klote melodie gaat niet uit je hoofd? Probeer dan eens The Song Tapper. Gewoon met de melodie van het liedje dat je zoekt de spatiebalk aanraken van je toetsenboard en The Song Tapper weet welk nummer je zoekt.

Prince of Persia Flash

{titel}

Een erg verslavende game uit de tijd dat je monitor nog niet zoveel kleuren aankon is ongetwijfeld Prince of Persia. Oude tijden herleven dan ook absoluut weer met deze flash versie van het spel. Alleen de bediening laat nog wat te wensen over, maar voorlopig ben je hier toch wel een paar uurtjes zoet mee.

The Brian Peppers Song

{titel}

Op VK heb je wel eerder kennis gemaakt met verkrachter Brian Peppers. Brian heeft een nogal opvallend uiterlijk en is daarom een soort internet-icoon geworden. Gelukkig denken meer mensen er zo over en daarom heeft Brian Peppers nu ook zijn eigen liedje.