WTC Attack Ringtones

{titel}

De ringtone industrie wacht met smart op de opvolger van de Crazy Frog en hoopt deze te hebben gevonden met de Dolly Song. Toch zijn er bedrijven die zich op een hele andere doelgroep richten dan de webcammende breezersletjes. Wie wil er nu niet zo’n wrede ringtone waarop je de Twin Towers naar beneden hoort komen?

Vingeren met een echte gamer

{titel}

Een beetje gamer weet natuurlijk precies hoe hij de toetsen moet bedienen voor de meest brute acties. Deze gamers zullen er dan ook geen moeite mee hebben dat ze meer met hun vingers kunnen dan mensen die niet gamen.

Annuska uit Undercover Lover

{titel}

We lieten je al eerder kennis maken met Dido uit het programma Undercover Lover, maar de foto’s van Dido verbleken bij de foto’s van een andere deelnemer aan het programma. Annuska doet ook mee aan Undercover Lover en zij schijnt een carriere als publieke dame (lees HOER) te hebben gehad. Onze Belgische Zatte vrienden hebben het bewijs dat Annuska een kei is in het geven van body-to-body massages. Wij wachten met smart op de foto’s waarbij we de happy ending zien.

Lekker inloggen…

{titel}

Overal lees je dat belangrijke informatie zomaar op straat kan komen te liggen, dus schaf jij als “betrouwbare hostingpartij” een moddervet inlogsysteem aan voor je klanten. Het systeem is echt Top of the Bill! Niets geen moeilijke encryptie en andere snufjes waardoor hackers moeilijk binnen komen, want de inlognamen en paswoorden staan gewoon in de source van deze pagina. Natuurlijk kun je ook naar binnen zonder inloggegevens. Ja jongens en meisjes, dat is nog eens een handige dienst van ErWi Hosting.

Cursus snel scheren

{titel}

Niets geen gekloot meer met te scherpe mesjes en scheerschuim. Ook geen geworstel meer met een scheerapparaat, want er is een veel snellere manier om jezelf te scheren. Natuurlijk wel alles filmen en naar ons mailen!

Lucy Pinder In Maxim

{titel}

Lucy Pinder is het Page 3 meisje van de Daily Star, maar in december gaat ze even vreemd met Maxim Magazine. Alleen is het natuurlijk erg moeilijk om de foto’s tot december te bewaren, want de foto’s van lekkere Lucy zijn uitgelekt. Goed idee trouwens, uitlekken en nog een keer kijken!

Wannabe Winfrey

{titel}

Tyra Banks heeft grote jopen. Dat weten we allemaal. Wat jullie misschien nog niet weten, is dat Tyra ook een dagelijkse talkshow heeft. Erg leuk natuurlijk voor een ghettosletje die het heeft gemaakt tot tv-presentatrice. Jammer is het toch dat je altijd zult worden vergeleken met mevrouw Oprah Winfrey. Zij heeft namelijk ook een dagelijkse talkshow. Het leuke is, is dat Oprah elke aflevering gratis goodies weggeeft aan het publiek. De ene keer krijg je een auto, de andere keer krijg je een telefoon, luxe bedlakens etc. En als je dan Tyra bent, wat geef jij dan weg? Yup…een bakje Vaseline. Hou vol Tyra. Je komt er nog wel.

Fartmask

{titel}

Niets is er zo koel bij iemand een scheet in zijn gezicht laten. Het idee dat er iemand jouw darmluchten tot zich neemt wetende dat je bloemkool hebt gegeten…oefff. Het enige jammere is altijd dat er nog zoveel zuurstof bij kan komen, waardoor je niet de volle aroma’s tot je kan nemen. Nou daar weten de boys van Jackass wel raad mee.

Auw Auw Den Haag

{titel}

Stefan Postma was dus gisteren niet aanwezig bij de wedstrijd FC Utrecht tegen Ado Den Haag. Officiele verhaal is dat Ado de keeper in de luwte wil houden, maar waarschijnlijk kan Stefan nog niet zitten na zijn avontuurtje via de achterdeur. Toch nemen de Ado supporters hun verlies sportief op.

De BOB zijn is zo 2005

{titel}

Het weeekend was weer fffantaasstisch, hik. Gesellig wat in het kafe gezeten en de nodigge bbiertjes, Jenever, Whiskey, Vodka, rum en Cognac gedronken. Alleen het thuiskomen was iets lastiger.

Eerste 4 minuten Borat film

{titel}

Als je volgende week naar de film van Borat gaat, die dan te zien zal zijn in de Nederlandse bioscopen, doe dan maar lekker rustig aan. Maak nog maar eens een praatje met het leuke meisje achter de kassa. Ga nog maar eens extra lang plassen op zoek naar nieuwe schaamharen voor je verzameling, want hier zijn de eerste 4 minuten van de film.

Halloween staat voor de deur!

Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!Halloween staat voor de deur!

{body}

Geld moet rollen

{titel}

Geld moet rollen, want je leeft maar een keer. En dat van het rollende geld hebben de makers van deze commercial perfect in beeld gebracht. Hoeveel keer zouden ze geoefend hebben?

Google Tube

{titel}

Een paar weken geleden kocht Google de videosite Youtube voor een astonomisch hoog bedrag. Iedereen is dan ook erg benieuwd hoe de toekomst eruit zal gaan zien voor Youtube, maar wij hebben voor jullie het antwoord op deze vraag.