PS3 vs Wii

{titel}

De strijd tussen de gameconsole giganten Sony en Nintendo is al een aantal jaren bezig een voorlopig gaat daar geen einde aan komen. Zeker niet nu Microsoft de laatste jaren ook nog wat in de melk te brokkelen heeft met hun gameconsole. Om de zoveel tijd lanceert een van deze spelers een nieuwe console en die is natuurlijk veel beter dan alles wat er op dat moment op de markt te krijgen was. Waarschijnlijk wordt Sony toch de grote winnaar van de drie, maar deze commercial is toch heel overtuigend om de Wii te proberen.

Ajax-PSV

{titel}

Vanaf 18 uur wordt in 020 de finale gespeeld voor de Johan Cruijff beker/schaal/ding tussen Ajax en PSV. Voor mensen die niet naar de tv willen kijken, maar lekker achter die duffe pc willen blijven zitten heb ik de oplossing. Via Sopcast wordt de wedstrijd live uitgezonden. Progje installeren dus en lekker kijken. Veel plezier. Wie gaat er winnen? Update 1: 1-1 en 2x geel voor PSV (Simons en Cocu). We zijn nog maar 16 gele kaarten verwijderd van een spectakel wedstrijd. Update 2: 2-1 en een extra geel voor Ajax. Doelpunten door Rosalez, Perez en Cocu.

GTA Coke

{titel}

Het reclamebureau van Coca Cola heeft eens goed gekeken naar wat hip is bij jongeren die gamen en hebben daarna een erg wrede commercial gemaakt met gangster Tommy Vercetti uit de game Grand Theft Auto in de hoofdrol. Alleen nu Tommy aan de Coca Cola is gegaan is hij wel een watje geworden.

FFWD Update: Afgang!

{titel}

Wat heeft Ome Steve een spijt van het feit dat Tante Henry vorige week bijna een vlucht naar de Streetparade in Zurich had geboekt en dat we besloten hadden om niet te gaan, omdat er in Nederland de FFWD Danceparade werd gehouden. Dat gaan we volgend jaar mooi even anders doen, want de organisatie van de FFWD weet duidelijk niet wat een streetparade is. Natuurlijk kunnen ze zich verschuilen achter het slechte weer, maar als alle trucks met muziek in 45 minuten helemaal voorbij zijn geweest kunnen we volgend jaar beter van Rotterdam naar Groningen rijden en dat iedereen dezelfde zender op heeft staan in de auto. Wat een afgang! We hebben nog wel wat regenachtige foto’s voor jullie in de aanbieding, maar je had bijna een camera nodig die ze ook gebruiken in het Thialf stadion om nog wat op de gevoelige plaat vast te leggen. Ook hier zijn wat foto’s te vinden van het evenement de afgang. Mocht je zelf ook nog foto’s hebben gemaakt die de moeite waard zijn, mail ze dan even!

Black Jack

{titel}

Presentatrice van een belspelletjesprogramma is langzaam maar zeker een baantje geworden voor lekkere mokkels die verder niets kunnen. Maakt niet uit, ook na een brute avond zuipen moet er wat op televisie te zien zijn. Maar mochten de Nederlandse mokkels je niet helemaal bevallen omdat je nooit iets wint. Probeer het dan eens in Duitsland.

Heidi Klum in Esquire

{titel}

We zijn nog maar net bijgekomen van de nette GQ foto’s van Jenna Jameson of we stampen alweer vrolijk verder met wat plaatjes van supermodel Heidi Klum die het nodig vond om in de september editie van het blad Esquire te gaan staan. Heidi is getrouwd met Seal en heeft al een paar kinderen geworpen, maar ze ziet er nog steeds fantastisch uit.

Slopen die bak

{titel}

Een van de lelijkste auto ooit gemaakt is toch wel de Volkswagen Jetta. Natuurlijk niet de lelijkste, want dat is zonder twijfel de het eerste model Fiat Mulipla. Maar een plaats in de top 10 is wel reëel voor de Jetta. Eigenlijk zijn die wagen alleen goed om eens flink mee tegen een knotje touw te raggen of een hele grote boom of een UFO of poot van een dion of een rotsblok of een neushoorn of een muur met een ei erop of kippenwagen…

Ronaldinho Flessenopener

{titel}

Ronaldinho is niet de meest knappe voetballer en zal hoogstwaarschijnlijk zijn chicks scoren met de poen die hij heeft verdiend met de geweldige trucjes die hij kan met een bal. Het gemiddelde paard waar Ankje van Grunsven altijd gillend van klaarkomt is zeker weten jaloers op de voortanden van Ronaldinho en geef ze eens ongelijk, want deze voortanden zijn heel erg handig.

Metallica slaapliedjes voor Baby’s

{titel}

Als jij er zeker van wilt zijn dat je kroost op latere leeftijd een echte rocker moet worden, moet je ze natuurlijk zo vroeg mogelijk met deze ruige levensstijl confronteren. Om te beginnen moet natuurlijk de cd Rockabye Baby! Lullaby Renditions of Metallica aanschaffen. Weg met die slapeloze nachten voor prille ouders, want van dezelfde serie zijn nog veel meer artiesten verkrijgbaar..

Help the-boys.net aan bezoekers!

{titel}

Een tijdje terug hadden we al een item over de site the-boys.net. Al lijkt het op het eerste gezicht allemaal redelijk onschuldig, na een paar verhaaltje te hebben gelezen kom je er achter dat het gewoon gaat om een site voor pedofielen. Leuk als je op zo’n site je eigen koter tegenkomt. Na het postje op VK was het even rustig in het land van Boylovers, want de site was zo plat als een tientje. Beetje jammer dus dat we nu weer moeten constateren dat de “ik ruk op kleine jochies site” weer in de lucht is. Gelukkig komt Prins op het witte paard het foetsenhok in gereden met een mooie oplossing voor dit probleempje. Update: Ook bij Ome Reet zijn ze al een tijdje bezig, dus even de schouders eronder en weg werken die pedo stakkers!

FFWD Danceparade valt in het water?

{titel}

Vandaag wordt de FFWD Dance Parade gehouden in Rotterdam, maar waarschijnlijk zal het feest echt letterlijk en figuurlijk in het water vallen. Nu, op moment van schrijven (12.38 uur) komt het water echt met bakken uit de hemel. Als je het droog wilt houden moet je thuisblijven en daarom hebben we een paar webcams voor jullie opgezocht waar je ook kunt meegenieten van alle stuiterballetballetjes. Erasmusbrug, Nieuwe Binnenweg, Hofplein, regen webcam en het WTC.

Gras happen met KLM

{titel}

Een Boeing 737 van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (afgekort Air France) heeft zojuist een schuivertje gemaakt op de Polderbaan. Volgens de spindoctors van KLM zou het voorval gebeurd zijn omdat het takken weer is. Haal die alcoholtesters maar uit de kast, want wij zijn wel benieuwd hoeveel deze bermkapitein op had…

Leven met 3 benen…

{titel}

Nog niet zo lang geleden konden we in het nieuws lezen dat er een jongen was geboren met drie armen. Natuurlijk de natte droom van iedere puber die net zijn pielemuis heeft ontdekt om lekker met drie armen je aapje van wat billekoek te voorzien. Drie armen zijn dus de bom, maar leven met drie benen is al wat lastiger.

GQ Jenna

{titel}

Jenna Jameson kennen we ondertussen steeds meer als een normaal model als pornosterretje. Van films waarin slikken en spuiten de hoofdmoot vormde is ze langzaam omgeschoold naar iemand die je bijna zou meenemen naar huis om aan je moeder voor te stellen. Deze fotoreportage is weer eentje om haar vingers bij af te likken en binnenkort te aanschouwen in GQ.

Listen to the Freestyle

{titel}

En weer een week vol bloed, zweet en tranen achter ons. Niet getreurd, want het is weekend en er staat in Rotterdam morgen nogal wat te gebeuren tijdens De FFWD Dance Parade. Voorfeesten doen we vanavond vanaf 20.00 uur met Online Radiostation DOTF. Het thema is Freestyle en de verwachting is dat de dj’s Red Alert en Taa en Sneaky-D ook aardig wat breakbeats langs zullen laten komen. Gebruik je Windows Mediaplayer dan luister je hier en Winamp gebruikers doen dat hier. Enjoy!

Moeder leende dochter uit

{titel}

Een vrouw die heel erg bang was om haar vriend te verliezen, omdat zij wegens een revalidatieperiode een tijdje niet kon neuken, heeft wel een hele rare methode gevonden om er toch voor te zorgen dat haar vriend niet vreemd zou gaan. Alhoewel, dat is ook niet helemaal waar, want de vrouw had namelijk geregeld dat haar dochter tijdens de revalidatieperiode regelmatig met haar vriend de koffer in zou duiken.