Irak is leuk

{titel}

Terwijl de Nederlandse volksvertegenwoordigers zich op dit moment druk maken of we wel of niet een paar soldaten naar Afghanistan gaan of niet, staat Irak voor het eerst op de vakantiebeurs in Utrecht. Ik ben zo benieuwd wat er wordt aangeboden? Er zijn deze week weer nieuwe beelden vrijgekomen van de bebaarde mannen en vrouwen uit dit zonovergoten land. Peter Langhoutreizen zal je er nog niet zo snel zien rondrijden in de bussen als je de beelden zal zien.

Nipple Gate II vervolg

{titel}

Eerder deze week kwam Nigel met het schokkende nieuws over een tepel op de Amerikaanse tv. We konden je toen helaas alleen nog de foto’s laten zien. Nigel is even handig geweest en heeft alle foto’s achter elkaar gezet om ze vervolgens heel snel achter elkaar te laten zien. Resultaat: het filmpje. Kan iemand mij uitleggen waarom deze mensen midden in de ring in bed bezig zijn? Vroeger was er alleen tijd voor Hulk Hogans gevecht tegen Andr? the Giant….

Spalding billen en feestjes

{titel}

Voordat ik mijn post begin, wil ik Steve hartelijk bedanken voor het irritante deuntje uit zijn post van Saved by the Bell. Ik ben bang dat dit liedje mij de hele dag zal irriteren. Een tijdje geleden kwam ik er achter dat Steve en ik een aantal dingen gemeen hebben. E?n van die dingen is dat wij de Nederlandsche bil lang niet zo aantrekkelijk vinden. Nee, geef ons maar een tropische bil van het formaatje Spalding Infusion. Daarnaast houden we van feestjes. Lekker chillen en gluren naar meisjes met Spaldingbillen. Nou denk ik dat ik Steve toch een mooie website cadeau kan doen vandaag, want ik heb de ideale website gevonden. Graag gedaan Steve! Vanavond weer naar het schuurfeest bij boer Sietze!

Saved by the Bell

{titel}

Heel vroeger toen het internet nog van het leger en wat universiteiten was kon je niet achter je computer kruipen om lekker te gaan cammen met een breezersletje, maar moest je het doen met televisieprogramma’s zoals Full House en Saved by The Bell. We kunnen ons niet voorstellen dat je Screech leuk vond uit Saved by the Bell, maar dat je het best wel een beetje heet kreeg van Tiffani Thiessen. Laten we nog een keer stilletjes genieten van Tiffani Thiessen aka Kelly Kapowski.

En dan nu het filenieuws…

{titel}

En laten we dan nu op RTV6 even snel het filenieuws doornemen met Tom Bergs, voor het laatste nieuws schakelen we rechtstreeks over naar Tom Bergs. Heeft er iemand uit de redactie van het programma soms een hekel aan Tom?

Ga eens vreemd Party

{titel}

Vroeger kondigde je je feestje aan doormiddel van flyers die je uitdeelde op andere feesten, maar tegenwoordig maak je gewoon een leuk filmpje om je feest te promoten. 4 februari kun jij dus lekker vreemd gaan en de beest uithangen op Boerderij de Bokkesloot in Belgie. Wel even oppassen voor de vogelgriep.

Een lekkere massage…

{titel}

Weet je wat het is met ons mensen? We leven te snel, we willen alles en dan ook nog tegelijkertijd. Soms moet je gewoon even ontspannen,een lekkere massage nemen en jezelf even helemaal laten gaan. Laat het lekker losssssssss.

Ik gaf hem aids…

{titel}

Lees vooral het intrigerende zieke verhaal van een jongeman van 30 jaar die een mooie jonge dame met de naam Marie tegenkomt. Deze 22 jarige Marie was nog “maagd”, maar bezorgde de jongeman van 30 toch de ziekte aids. “Hoe kon iemand zoals ik aids krijgen. Ik begreep het niet. Wat deed ik fout met mijn leven dat mij zoiets ergs moest overkomen. Ik stond stil. Beloofde mezelf een ding: als ik ga, dan gaan er meer mensen.”

Gay Army

{titel}

Je kunt tegenwoordig de televisie niet aanzetten of er is wel een of andere real live soap bezig. Is natuurlijk Big Business voor de televisieproducenten om ons een kijkje te geven in het leven van de minder validen van deze wereld. Gay Army is ook zo’n real live soap, maar hier botsen twee verschillende werelden frontaal op elkaar, namelijk de vrouwelijkste bruine chocoladeridders en de stoere bikkels uit het leger.

Reinout Oerlemans IQ test

{titel}

De dames van het weblog Useloos hebben de woede van televisieproducent Reinout Oerlemans op de hals gehaald door het domein nationaleiqtest.nl te registreren. Daarna hebben ze het domein geprobeerd te verkopen aan Arnie voor een schijntje van de werkelijke waarde, namelijk 9500 ouderwetse guldens. De hele mailconversatie tussen de verkoper van het domein crimineel Nick Leeson en Reinout is online te lezen met als uitkomst dat Reinout het domein graag in Nick’s reet ziet verdwijnen.

Snow and Fire

{titel}

Door alle ophef over het filmpje van de lokale hangjeugd van Zoetermeer, de hilarische voorbereidingen van de Dakar rally en de ex-vriendin van Sletslayer waren we vandaag een klein beetje vergeten waar we nog meer goed in zijn. Graag maken wij het goed met wat artistiek naakt.

Mens vs aap

{titel}

Op deze planeet worden hele rare onderzoeken gehouden. De mens zoekt altijd bevestiging in hoe goed/snel/leuk/lelijk ze zijn ten opzichte van andere dingen. In dit filmpje neemt de mens het op tegen een aap. Het is niet zomaar een aap, maar een Orang Oetan van 13. In deze strijd der titanen neemt zij het op tegen een flinke jongen, namelijk een sumoworstelaar van ruim 100 kilo schoon aan de haak. Zet je geld maar in en kijk wie er gaat winnen.

Hofstadgroep Kalender 2006

{titel}

De Hofstadgroep houdt nog steeds Nederland in zijn greep. Is het een professionele organisatie of zijn het echt maar een paar jongetjes die houden van geile onthoofdingsfilmpjes en alleen bij de les scheikunde opletten? De Schipholtunnel staat er in ieder geval nog en omdat we in Nederland toch echt rekening moeten houden met een constante terreurdreiging hebben de dames van Neplog de Hofstadgroep Kalender 2006 gemaakt. Je kunt deze buitengewoon explosieve kalender met een Bittorrent client hier downloaden en anders kun je de kalender rechtstreeks hier downloaden. Uitpakken doe je met Winzip. 2006 gaat een explosief jaar worden!

Eindhoven Dakar

{titel}

Graag stellen wij je voor aan Ties van Stratum die met zijn Desert Warrior mee gaat doen aan de Dakar rally. 1000 CC 8 takt en er zitten gadgets op waar James Bond jaloers op zou zijn. Check hoe Ties en zijn team bezig zijn met de voorbereidingen van Eindhoven - Dakar.

Nipple Gate 2

{titel}

Amerika is weer eens in rep en roer. Er is weer een tepel op tv gekomen en dat nog wel op kabeltelevisie rond de klok van acht. Er zullen wel weer petities gehouden worden en rechtzaken komen van mensen die compleet de weg kwijt zijn door dit onoverkomelijke evenement. Waar gaat het nou over? Tijdens een worstelwedstrijd liet een sidekick per ongeluk tijdens een act een tiet zien. De tepel was toch wel zeker 1,1 seconde in beeld….Ach beoordeel zelf maar de beelden.. Het gaat in ieder geval om deze siliconentante genaamd Lita de Diva.

Sexvideo Colin Farrell lekt uit

{titel}

Het was een tijdje stil rondom de uitgelekte sexvideo hype die gestart was door gratenpakhuis Paris Hilton, maar we hebben een nieuw slachtoffer. Er schijnt een sexvideo van acteur Colin Farrell en zijn voormalige vriendin Nicole Narain te bestaan en deze werd aangeboden op de inmiddels al verdwenen website DirtyColin.com. Screenshots uit de bewuste sexvideo kun je hier bekijken en als je de video ergens gezien hebt of je bent in het bezit ervan, mail ons dan! Update (12.29): Van de dirtycolin website staat nog wel het een en ander online, waaronder de preview.