Niet met vreemde mannen praten…

{titel}

Van je ouders leer je als het goed is dat je bij het oversteken eerst naar links moet kijken, dan naar rechts en dan weer naar links. Als er dan niets aankomt dan is het veilig om over te steken. Natuurlijk leer je ook dat je niets van vreemde mensen mag aannemen en zeker niet met vreemde mannen mag praten. Het laatste deed de 15 jarige Melanie Sijber, die afgelopen vrijdag dood werd gevonden in de bossen in Someren, wel. Melanie heeft had haar eigen Sugababes.nl profiel en volgens een goede vriendin sprak Melanie regelmatig af met mannen die ze niet kende. Toch is ze niet omgelegd door een onbekende die ze ontmoet heeft via haar profiel, maar waarschijnlijk door een bekende. Melanie zou namelijk een cadeautje gaan kopen met Peter H., de stiefvader van hartsvriendin Sharon. Ze vertrouwde het zelf niet helemaal en ze vroeg een vriendin haar elk half uur te bellen, maar na tien minuten was Melanie al niet meer bereikbaar. Haar vriendje Erik die ze ontmoet heeft met haar Sugababes profiel heeft ook een leuke werkgever. Rouwen of de ziektewet is er in 2006 niet meer bij. Als je vriendinnetje afgeslacht wordt, word jij gewoon ontslagen.

En wie niet springt…

{titel}

Hey klootzak! Spring dan! Voor jou heeft het leven geen zin meer! Je bent je baan kwijt, omdat je onder werktijd naar porno zat te kijken. Je vrouw is bij je weg en heeft zich laten uitwonen door minimaal vier negers, dus jij raakt zeker de kantjes niet meer, om over enge ziektes maar te zwijgen. En je kinderen willen je ook niet meer zien! Spring dan! Als je lef hebt spring je nu! Kom op kneus, SPRING!

Human Drifting

{titel}

Driften is al een tijdje in autoland helemaal de bom. Als kneusje moet je het niet proberen, want je moet aardig wat oefenen om het onder de knie te krijgen. En als je eenmaal denkt dat je een beetje kunt driften moet je zeker dit filmpje eens bekijken, want dan weet je dat je nog steeds een kneusje bent.

Nieuwe generatie oplaadbare batterijen

{titel}

Bijna alles kun je tegenwoordig wel krijgen met een USB aansluiting erop. Zo heb je waterkokers die je op je USB poort kunt aansluiten, maar ook hele BBQ sets, zodat je in de middle of nowhere lekker met je laptop een hamburgertje kunt bakken. Het is misschien niet de meest vreemde USB Gadget die we gezien hebben, maar de usbcell ziet er wel uit als een hele handige gadget om in je USB poort te prikken.

Matt Damon op bezoek bij Kimmy Kimmel

{titel}

Acteur Matt Damon heeft nooit de tijd gehad om op bezoek te gaan bij de Jimmy Kimmel show. Eindelijk vielen Pasen en Pinksteren op een dag en had Matt de moeite genomen om Jimmy Kimmel te vereren met een bezoekje, maar dat had hij achteraf beter niet kunnen doen.

Honda Tetris?

{titel}

Hoe verkoop je een auto die eigenlijk helemaal niet zo bijzonder is? Dat is heel erg simpel, want je maakt gewoon een erg leuke commercial waarin je de andere eigenschappen van die auto nog een benadrukt. Zo schijn je nu met de Honda Jazz een potje Tetris te kunnen spelen.

Dennis Steyfa is weer vrij man

{titel}

Vaste bezoekers van VK kunnen zich ongetwijfeld nog wel oplichter Dennis Steyfa herinneren. Dennis verkocht spelletjes op het internet, maar na betaling hebben zijn klanten nooit een spelletje binnengekregen. Ook vond Dennis het leuk om foto’s van echte piepjonge Tiny Teens op zijn computer te bewaren, maar wij vonden Dennis zelf naakt ook wel leuk. Tante Dennis is met zijn praktijken keihard door de mand gevallen en heeft een tijdje opgesloten gezeten, maar aan goede dingen komt meestal ook een einde, dus Dennis is weer een vrij man. Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken en zeker smoesjes verzinnen is Dennis nog niet verleerd. Aan de site opgelicht.net heeft Dennis een mooie open brief geschreven, echt een ware tranentrekker!

Golf voor Feministen

{titel}

Ontspanning zoek je vandaag de dag niet meer in een nachtclub of striptent. Ook relaxen doe je niet meer in een Turks stoombad! Nee als je echt helemaal wilt ontspannen en tot jezelf wilt komen laat je je natuurlijk verwennen door een feminist die een potje wil Golfen.

VK zelfverdedigingscursus

{titel}

Omdat we in Nederland steeds vaker worden overvallen en lukraak worden lastig gevallen door rotjongens, heeft VK iets moois bedacht. WE gaan met z’n allen op zelfverdediging. Als goed bezocht weblog hebben we toch ook een maatschappelijke functie en willen wij die wel nakomen. Daarom presenteren we hier extragratis een zelfverdedigingstechniek die zijn weerga niet kent. Zo zal je aan na het doorlopen van deze cursus iedereen te lijf kunnen gaan met een soort zwarte dildo.

Er kom weer geluid uit VK Music

{titel}

Het was even stil rondom het VK Music Channel, maar onze grote vriend Roppenzo is wakker geworden uit een diepe zomerslaap en is als een gek afgelopen week aan de gang gegaan om ons weer helemaal bij te praten op Mash-Up gebied. Vergeet ook zeker niet om de Mash Up video’s te bekijken, vooral de Mashup van The Prodigy is geniaal!

Philly Politie slaat er op los

{titel}

Vanavond weer lekker stappen? Kijk dan uit voor de politie, want op zaterdagavond delen ze naast de gebruikelijke bonnen voor te snel rijden ook graag klappen uit. Tenminste wel de politie uit de stad Philadelphia. Vorige week was er een opstootje voor de deur van een nachtclub en de politie deelde Rodney King Style rake klappen uit. Tegenwoordig hebben de meeste mensen een mobieltje bij zich met complete camerastudio erin, dus de hele matpartij is mooi opgenomen.

I need drugs

{titel}

Drugs zuigen grote tijd. Het maakt je arm, lelijk en al je vrienden en je familie raak je kwijt. Toch nog zin om zodirect je lijntje weg te snuiven? Toch nog die honger naar het zakje bruin? Vanavond toch maar weer aan dat glazen pijpje zuigen? Kijk en luister dan maar eens goed naar deze gevoelige chanson.

Little Superstar

{titel}

Vergeet de moonwalk van Michael Jackson uit de vorige eeuw, vergeet ook de soepele bewegingen van Justin Timberlake en zeker de ritmische bewegingen van Usher verbleken al helemaal bij de vette dance moves van deze Little Superstar!

Osama exit?

{titel}

Wat een nieuws toch weer op deze bewolkte zaterdagmiddag. Osama Bin Laden heeft namelijk de geest gegeven. Tenminste, dat zegt men bij de Franse krant L’Est Republicain. Osama is al ruim een maandje stuk, meneer had namelijk tyfus. Wat een nieuws toch weer.

Our Missing Angels

{titel}

Man man man, wanneer leren mensen het nu eens dat je niet alles op het internet hoeft te kwakken of te delen met anderen. Verwerk het verdriet alleen, neuk een nieuw kind in elkaar, maar val ons niet lastig met je treurige momenten en foto’s!

Froukje de Both in Maxim

{titel}

Van beroep lekker wijf dat van wijn houdt Froukje de Both hebben we al meerdere malen kunnen bewonderen in het rukblaadje dat Playboy heet, maar deze maand is Froukje ook te bewonderen in Maxim Magazine. Hou je geld maar in je zak, want de makin of van de photoshoot kun je hier vinden en de gescande foto’s staan natuurlijk ook op het Internot. Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5 en foto 6.