Breakdance remix

{titel}

Van de week hadden we een filmpje over hoe stoer de breekdensers zijn. Beetje toffe moves maken om vervolgens een klein kutkind 3 meter de lucht in de schoppen. De internets zouden de internets niet zijn als hier geen remix van gemaakt zou worden.

JvT zegt bedankt voor de aandacht!

{titel}

En wederom nemen de heren P. Fabergé, Willy Wartaal en Vieze Freddy van De Jeugd van Tegenwoordig de Nederlandse media keihard in de zeik. Trapte zo een beetje iedere vorm van ‘serieuze media’ in het verhaal dat de 3 mannen elkaar hebben leren kennen bij een auditie van Idols, nu trapten ze wederom in een prachtig lulverhaal. De Jeugd van Tegenwoordig hebben namelijk in samenwerking met TMF en hun label Top Notch een actie opgezet. De deal was simpel, maak een fresh videoclipje voor het nieuwe nummer Shenkie. Had je de beste clip gemaakt, dan was eeuwige roem en props van een TMF sletje de beloning. Natuurlijk leuk bedacht, maar wat als niemand een clip gaat maken… Dan maak je natuurlijk voor de zekerheid zelf een dope ‘homemade’ clip. Sssst, tegen niemand zeggen natuurlijk, dan is de lol er namelijk vanaf. Uiteindelijk was het deze clip die aan de haal ging met de eerste prijs. En laat dat stom toevallig ook de clip zijn die al in januari opgenomen werd door filmmaker Maurice Trouwborst. Met andere woorden, laat de media maar lekker veel schrijven over de leuke actie van de Jeugd, steken die gasten hun motherfucking middelvinger way up in the air en zeggen, Dank voor de free publicity sjembekken!

Jaap is de Baas!

{titel}

Hoe kut het ook is om toe te geven, ik kijk sinds een paar dagen De Gouden Kooi (op Youtube, want betalen is voor debielen). Niet dat het me ene reet kan schelen wat al die kneuzen uitvreten in dat hok, het gaat zuiver en alleen om Jaap. King Jaap zoals hij zichzelf noemt is een beest. Dik, luid, grof, vies en compleet gestoord… Met andere woorden hij doet mij enigszins aan Nigel denken. Dat ik niet de enige ben die Jaap graag een digitaal hart onder de riem streekt is te zien in deze rapvideo van Gele Haas en Kos met de Snor!

Bezorg Nawijn geen hit!

{titel}

Nederland is een raar land en als we niet ingrijpen kan het weleens gebeuren dat mediamongool Nawijn met zijn dieptreurige nummer Hey Jumpen een hit gaat scoren. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. KOOP DAT NUMMER NIET!!! Maar download die meuk gewoon, zodat Nawijn weer gauw in de vergetelheid raakt en we alleen nog aandacht aan hem moeten besteden als hij gestopt is met roken. Mirror van de ultraslechte track vind je hier. Alvast bedankt! Als je als weblog ook deze actie steunt, stuur ons dan een mailtje. Update: Weblog nummer 1 dat de actie ook steunt heeft zich aangemeld. Nummer 2 heeft zich ook aangemeld. Hoppakee, nummero 3.  Ook hebben we een nummer 4. Ook Pinq is als nummer 5 van de partij. En nummer 6 is ook gespot. Mocht je een Ekudos account hebben, dan moet je even hier stemmen. Bezitters van een nujij account doen dat hier! Als je de gelukkige bezitter bent van een Geenredactie account, dan kun je hier stemmen.

Oceans 13 – Behind the Scenes

{titel}

Als je het hebt over George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac, Andy Garcia en Al Pacino in één film, dan heb je het uiteraard over de aankomende Oceans 13 flick. Oceans 11 en Oceans 12 waren zwaar de bom, dus de verwachtingen zijn hoog. De trailer van de nieuwe Oceans is al een tijd je uit, maar nu is ook een korte behind the scenes. Bekijk ‘m hier!

Speenvarken krijgt plakplaatje

{titel}

Mocht je ooit een plaatje op je barst hebben laten prikken door de lokale kleurplaat, dan weet je dat tattoo’s best verslavend kunnen zijn. Iedere keer als je langs een studio loopt en je hoort het geluidje van zo’n apparaatje begint het spontaan te kriebelen. Tenminste, bij de meeste. Deze chick heeft daar waarschijnlijk helemaal geen last van.

Wij zijn geen sletten!

{titel}

Alle jongens die de volgende keer Brent en Babet op straat zien lopen en willen fluiten naar de dames even opgelet. Brent en Babet zijn geen sletten! Het is dat je het weet, voor de rest zijn ze wel in voor alles waar ze een breezer en 10 euro beltegoed mee kunnen verdienen. Via het fietsenhok.

V-Tech Rampage

{titel}

Grote ophef op het internet, want een 21 jarige man uit Australie heeft een internetspel gemaakt die gebasseerd is op de schietpartij die op de technische universiteit van Virginia vorige maand aan 32 mensen het leven kostte. De Australier wilde het spel niet verwijderen, maar de provider van de man dacht daar anders over en heeft de website waar het spel te spelen was gesloten. Een gouden regel op het internet is dat als iets eenmaal op het internet heeft gestaan er nooit meer afgaat. Wil jij eens in de huid kruipen van dader Cho Seung, dan kun je het spel gewoon hier spelen.

Omhoog en naar beneden…

{titel}

Ook zo gelachen om die coole negers donkere mensen die een demonstratie bank gangbangen gaven en zichzelf daarmee ontettend voor lul hebben gezet op het internet? Dan hebben we goed nieuws voor je, want diezelfde gasten hebben nog een mooi filmpje gemaakt. Het gezegde een ezel stoot zich nooit twee maal aan dezelfde steen gaat nu dus niet op.

Het neukertje van Nick

{titel}

Vroeger viel er nog wel eens iets te lachen op MTV, het programma Newlyweds bijvoorbeeld, waar we het leven van Jessica Simpson en Nick Lachey konden volgen. Echt briljant om te zien hoe Nick compleet gestoord werd van zijn oerdomme wijf. Uiteraard was het huwelijk tussen beide niet van lange duur. Sindsdien zien we Jessica nog regelmatig in de spotlight, maar zien en horen we weinig meer van zangertje Nick. Toch is Nick niet verkeerd bezig, check zijn mokkeltje Vanessa Minnillo maar eens. Goed bezig Nick.

Statler & Waldorf

{titel}

Zeggen de namen Statler & Waldorf je nog iets? Het zijn de twee oude baasjes die aan het eind van iedere aflevering van de Muppet Show nog even duidelijk maken dat ze het programma vinden zuigen. Een aantal van de beste Statler & Waldorf opmerkingen zijn netjes voor ons op een rijtje gezet. Enjoy!

Nawijn ga eens dood!

{titel}

Oke, het was even lachen toen we hoorde dat Hilbrand Nawijn ging jumpen. Gele plekken in je witte Hema slip toen je daadwerkelijk zag hoe Nawijn aan het jumpen was bij Jensen, maar heeft er iemand een kogel voor Nawijn, want het nummer plus bijhorende videoclip van Hey Jumpen is wel heel erg zielig. Echt niemand zal hem meer serieus nemen!

kindje kick dans

{titel}

Natuurlijk altijd leuk als een paar werkloze negers mensen een leuk dansje doen om zwart wat knaken bij te verdienen, alleen een beetje lullig als je net je kotter uit het oog bent verloren en uiteindelijk terugvindt met een paar melktandjes door de lip en een scheurde milt.

Vodka maakt creatief

{titel}

Als je net even te diep in het glaasje gekeken hebt is het niet verstandig om nog achter het stuur te kruipen. Sterker nog het is tegen de wet en je kunt je rijbwijs kwijtraken. Dat geldt trouwens niet alleen voor het rijden in een auto, ook in bijvoorbeeld een trekker is verboten. Maar is er eigenlijk een wet tegen het scheppen met een sloot vodka op?

Try Drugs

{titel}

In Noorwegen is het ten strengste verboden om te smoken, te snuiven of jezelf vol te spuiten met giftige troep die er voor zorgt dat je een paar jaar eerder dood bent. Meeste shit is in Nederland ook verboden, maar wij zijn er door de jaren heen wat makkelijker in geworden. De Noren hebben wel een handige website gemaakt die laat zien wat het effect is van sommige verboden genotsmiddelen.

Spiderman in een handomdraai

{titel}

Vroeger ook wel eens een superheld op papier gezet tijdens de vrije opdracht in de tekenles? Toch klote dat Batman, He-man of Spiderman er altijd net iets anders uitzag dan in de tekenfilms, tegenwoordig hebben die kiddo’s het maar makkelijk. Gewoon even Photoshop opstarten en je hebt in no-time een boemlauwe Spiderman gemaakt. Too easy!