Miss Israel

{titel}

Nee, wees niet bang. Het volgende filmpje heeft niets met de recente bezetting van de Gazastrook te maken en ook niets met het ontvoeren van soldaten. Dit filmpje gaat gewoon over de intelligentie van Miss Israel. De reporter verwoord het heel erg goed met “The lights are on, but nobody is home.” Mijn vraag aan de reporter is dan meteen: “Is dat dan echt noodzakelijk?” Kijk en oordeel zelf maar.

Run Ronaldo Run

{titel}

Gisteren twee hele mooie momenten tijdens de wedstrijd Duitsland tegen Italie en deze twee momenten waren natuurlijk beide doelpunten van Italie. Vanavond kunnen we genieten van Frankrijk tegen Portugal. Frankrijk heeft Brazilie uit het toernooi gekegeld en de schuldige bij Brazilie is natuurlijk de iets te dikke Ronaldo. In het spelletje Run Ronaldo Run krijgt Ronaldo een tweede kans, want jij moet ervoor zorgen dat hij geen frisdrank en hamburgers eet.

Duits, boem, dood, babes

{titel}

De afgelopen dagen was het een beetje komkommertijd in het nieuws, maar vandaag lijkt het wel weer ouderwets gezellig. Duitsland heeft op het padje gehad, Noord Korea speelt met vuur(werk) en vissen is ook niet meer wat het geweest is. Maar gelukkig hebben we nog wat lekker op de plank liggen om deze enerverende dag door te komen. Enjoy!

Sander Lantinga laat lul zien

{titel}

Vanaf 4 september kunnen we op Nederland 3 weer kijken naar het BNN programma Try before you die. In dit programma doen de presentatoren “stunts” die ze ooit in hun leven gedaan willen hebben. Een van de stunts die BNN presentator Sander Lantinga altijd al had willen doen is streaken op het Wimbledon Centercourt. Vandaag, dinsdag 4 juli, was het dan zover en Sander kwam in actie tijdens de kwartfinale tussen Maria Sjarapova en Elena Dementjeva. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

In Holland we smoke weed!

{titel}

Bijna iedereen weet wel dat je niet met een familielid de koffer in moet duiken, omdat je dan rare kinderen krijgt. Waarschijnlijk is er een familie uit Utrecht die dat nog niet weet, maar ondertussen hebben ze wel een zoon op de wereld gezet. Sommige mensen schamen zich werkelijk ook nergens voor!

Roskilde Rockt

{titel}

Het Roskilde Festival is het grootste openlucht muziekevenement van Noord-Europa, met bezoekers uit heel Europa. Het festival wordt jaarlijks gehouden in het Deense plaatsje Roskilde en het was dit jaar weer een dolle boel. Het wordt tijd dat de Amstelveense kutjes die met pappies geld lopen te pronken op Dance Valley wat minder preuts worden en met andere dingen gaan pronken. Want zeg nu zelf, naaktrennen op Roskilde ziet er best wel grappig uit.

Independence Day…

{titel}

Vandaag is het 4th of july en de meeste van jullie zullen deze datum ongetwijfeld kennen van de blockbuster film Independece Day. Tijd voor het VK Channel Zapruder om die zogenaamde vrijheid daar aan de overkant van de oceaan eens wat nader te bekijken. Jaja, ouderwets Bush-bashen, maar er is geen speld tussen te krijgen. Het land of the free is net zo’n fabeltje als Al Qaeda. Niet boos worden als Zapruder_Inc jullie wakker maakt uit je veilige droom.

De grote whiskeyglazen truc

{titel}

Afgelopen weekend was het weer zo ver. De gescheiden moeder van Nigel liet zich niet volproppen door Ome Steve of Henry, maar ging in de kroeg zelf op zoek naar een stuk warm kloppend vlees. Nigel had het rijk dus alleen en gaf een bescheiden feestje. Wees getuige van de vette truc die ome Steve met een muntje en een paar whiskeyglazen kan doen.

Stapje terug voor Juve?

{titel}

Vanavond om 21:00 uur speelt Duitsland tegen Italië om te kijken wie er de meeste munten heeft betaald aan de scheidsrechter. Waarschijnlijk dus een winstpartij voor Italië, want die gasten zijn echt goed in omkopen. Dat blijkt maar weer eens uit de eis die een aantal Italiaanse clubs te horen hebben gekregen. Vooral Juventus heeft een aardige eis aan zijn broek hangen.

Leuke spot, verkeerde timing

{titel}

Als jij als merk een televisiespot wil hebben moet je diep in de buidel tasten. Er moet natuurlijk een idee voor een commercial worden bedacht en de commercial moet ook nog geschoten en afgemonteerd worden. Vergeet vooral de kosten om zendtijd in te kopen niet. Dan kan er eigenlijk toch niets meer mis gaan? Of toch wel?

Ivanov on tour

{titel}

Een naam die we in Nederland nog lang zullen herinneren is die van scheidsrechter Ivanov. De man die sneller kaarten trek dan zijn schaduw. Net zoals rockband heeft ook Ivanov nu een boemlauw eigen tour t-shirt. Check ‘m hier! Thx 2 Daanster

Jump in my Car

{titel}

De cult held van de jaren tachtig is natuurlijk David Hasselhoff, die de meest spannende avonturen beleefde met zijn ultrabrute auto Kit in de serie Knight Rider. Wat zou het toch een feest zijn geweest als jij zelf eens met David mee mocht rijden in Kit, maar het is misschien nog niet te laat. Nu, zoveel jaren later, kan je natte droom nog uitkomen, want The Hoff brengt graag mensen thuis om ze waarschijnlijk vervolgens compleet te misbruiken.

Schoonheid is niet alles

{titel}

Vandaag de dag draait alles om looks. Het maakt bijna niet uit hoe slim je bent, als je maar een setje niet-hangende D80’s op je borstkas hebt hangen als vrouw, zal iedereen je geweldig vinden. Als man zal je eerder een baan krijgen als je geschoren bent, Dubai-bruin bent en de bouw van Brad Pitt hebt. Kortom it’s not the inside that counts. Wat gebeurt er dan met de misvormde mensen van de wereld? Juist; of ze bezoeken VK of ze nemen filmpjes op voor internet.

Peter en Stewie

{titel}

Belachelijk als het is, maar wij hebben nog steeds geen Family Guy op de Nederlandse televisie. Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, Net 5, SBS 6, RTL7, Veronica en nog een paar van die bagger zenders. Wake up en koop in die serie. Tot die tijd. Een korte samenvatting met het beste van Stewie en Peter.

Courntey Cox en Pink Geven Zich Bloot

{titel}

Dit is spannend zeg. Normaal kom ik hier nooit en zeker niet zonder eerst Steve en Henry ieder een pakje zware shag te geven. Ik denk dat ze de blote dames borsten van Courntey Cox en Pink ook wel zullen waarderen. Courtney Cox kennen we allemaal als het irritante kind uit Vrienden. Daarin was ze eigenlijk de tweede in lijn om geneukt te worden als je het met de dames zou mogen doen. Sindsdien is het stil rond Courtney maar daar brengt haar dochter Coco verandering in. Pink kennen we dan weer van haar muziek meuk en haar tepelpiercing. Toen zagen we er maar 1 bolletje, nu mogen we naar allebei kijken en ik verheug me al op het moment dat we naar Pink’s pink mogen staren.

Da da da!

{titel}

Na een warme dag vol zweten, puffen en steunen is nu de tijd aangebroken voor verkoeling. Zet een lekker nummertje op en zet het volume van je stereotoren helemaal open. Niet vergeten om wat kleren uit te doen en zeker niet vergeten om alles op video op te nemen en het filmpje naar ons te mailen.