Het beste idee van Nederland

{titel}

Het is natuurlijk altijd makkelijk om boeren uit te lachen, maar het woord boerenwijsheid komt natuurlijk ergens vandaan, waarschijnlijk bij Haiko en zijn bierbroeders. Check hun ultra vette vinding. Binnenkort ook verkrijgbaar in een bureau uitvoering voor op het werk. Nu al het beste idee van Nederland.

8 bit quiz

{titel}

Vroeger ook dag in dag uit achter de Commodore 64 met cassettebandjes en later de Nintendo Nes gezeten? Dan moet de volgende game echt appeltje eitje zijn. Luister naar het 16 8 bit geluidje en klik op de game die erbij hoort. Succes!

Hollands Heetste Part 6

{titel}

Naakte chicks, grof geweld, brute games en een onvervalste pornofilm. Jazeker, het zit allemaal in Hollands Heetste virals van deze week. Benieuwd wat je gemist hebt? Doe dan KLIKKERDEKLIK:

Meer van Vanessa Hudgens

{titel}

We zagen eerder deze week Disney sterretje Vanessa Hudgens vertellen bij Tyra Banks dat ze het nogal dom vond van Britney Spears en Paris Hilton dat deze dames te pas en te onpas met weinig kleding op foto’s staan. Ondertussen heeft heel het Internet de doos van Vanessa gezien, maar daar blijft het niet bij. Ondertussen gaan de geruchten dat Vanessa het uit heeft gemaakt met haar vriendje Zac Efron en tadaaaa… Daar waren nog eens 32 leuke foto’s van Vanessa! Zou Zac dan toch zelf de foto’s hebben gelekt?

Bill flikt het weer

{titel}

En weer heeft Bill Gates het voor elkaar. Meneer is wederom uitgeroepen tot rijkste man ter wereld door de lijstjes freaks van Forbes. Het gaat weliswaar om de lijst van rijkste Yanks, maar met een bedrag van van 59.000.000.000 Yankee Dollars op de zilvervloot kunnen we rustig stellen dat niemand daar even overheen klapt. Op de tweede plaats staat investeerder Warren Buffett. Op drie staat de gokkoning van Vegas Sheldon Adelson. De boys van Google klimmen nog steeds, maar moeten het doen met een gedeelde 5e plaats. Checken de rest van de lijst met rijkste Yankees kan hier.

En wat kan jij met je ballen?

{titel}

Verbaasd zijn over wat mensen allemaal op het Internet durven te flikkeren doe je maar op andere sites. Henry Hardcore en Ome Steve zijn van mening dat dit filmpje van muziek moet worden voorzien. Wat zijn jullie suggesties voor bijpassende muziek?

Mag ik uw kaartje even zien?

{titel}

In de trein kun je lekker een biertje drinken, stiekem een blowtje roken, beetje flirten en heel interessant doen met je mobiele telefoon. Maar wat doe jij allemaal in de trein?

Opnieuw slachtoffer wederopbouw

{titel}

Slecht nieuws uit het Afghaanse Uruzgan, want begin deze avond is Tim Hoogland, een 20 jarige soldaat eerste klas, omgekomen bij een vuurgevecht. Dit gebeurde ten noorden tijdens een langdurig vuurgevecht van de Nederlandse basis in Deh Rawod. De teller staat nu op 11. Wanneer wordt Nederland eens wakker en verlaten we de zandbak?

Tissues of teiltje deel 55

{titel}

Oke, nieuwe ronde met nieuwe kansen. Jullie hebben thuis allemaal je eigen puntgave versie van Pamela Anderson in haar jonge jaren op de bank zitten, maar wij zijn toch benieuwd wat jullie van actrice Kelly Brook vinden? Engeland kan binnenkort genieten van een dansende Kelly Brooke, maar wij genieten vandaag al van Kelly in bikini. Jullie mogen het zeggen, tissues of teiltje?

kapotte knieen krijg je zo!

{titel}

Voetballers en kapotte knieen gaan onafscheidelijk samen, maar als jij voetbal haat en een sick fuck bent zijn er natuurlijk ook andere manieren om kapotte knieen te krijgen. Zo kun je altijd een vleeshaak door je knie jassen en een uurtje op je kop gaan hangen.

Ambulance nodig?

{titel}

Al sinds jaar en dag zijn de reclames van Centraal Beheer zwaar de bom! Ze hebben wat dat betreft ook echt een reputatie hoog te houden. En dat doen ze ook. De allernieuwste kan er weer keihard meedoor. Binnenkort op je kijkdoos, nu alvast op VK.

Chuck Norris in de Blender

{titel}

We hebben Tom Dickson van de website willitblend.com al van alles zien gooien in zijn veel te dure blender. Zo zagen we iPods, een PSP en een iPhone verpulvert worden tot een zielig hoopje stof, maar zou er ook iets zijn wat sterker is dan de blender van Tom? Actieheld en meervoudig redder van de aarde Chuck Norris waagt graag een poging!

Feesten met je oude condooms!

{titel}

Aan jullie reacties te zien op de Italiaanse presentatrice Giorgia Palmas is geen enkel meisje goed genoeg voor jullie. Waarschijnlijk online een hele grote bek, maar ligt er in jullie nachtkastje nog steeds het niet uit de verpakking gehaalde pakje condooms dat je van je vader kreeg toen je dertien werd. Deze rubbertjes zijn nu natuurlijk al lang een jaartje of 20 over de datum heen en misschien wordt het tijd om een nieuwe bestemming aan deze condooms te geven. Wat dacht je van wat brute lichtjes om je Aldi speaker setje mee te verrijken?

Tissues of teiltje deel 54

{titel}

Noem drie echt lekkere presentatrices binnen het Nederlandse televisieaanbod. Lukt je niet he? Daarom hebben we ook gekozen voor Giorgia Palmas om mee te doen in tissues of teiltje. Dit Italiaanse brok sexyness kan er wat mij betreft zeker mee door, maar wat vinden jullie… Tissues of teiltje voor Giorgia?

Free Willem!

{titel}

Free Willem! Echt VK Die Hards weten ondertussen wel dat we op vrijdagavond het Internet even dichtgooien en het vrijdagavond cafe openen. Ditmaal laten we het Internet wel open, maar openen we ook het VK Cafe. We hebben namelijk 10 Free Willem shirts weg te geven aan degene die het beste onderschrift weet te verzinnen bij bovenstaande foto waarop we Holleeder en Endstra gemoedelijk op een bankje zien zitten. Onderschriften dump je in de comments en kan tot vrijdag 18 uur.

VK’s Online Idols voor Paupers Part 10

{titel}

Nog maar net bekomen van de hilarische act uit VK’s Online Idols voor paupers 9 gaan wij alweer door met nummertje 10. In deze versie stellen we je voor aan Tonny Kamper en haar achternaam maakt ze helemaal waar. Jullie zijn de jury en het bekijken van Tonny’s kunst tot entertainen doe je hier! Justin Timberlake, kom er maar in met je wurgcontract! Via RC.