Roze Ronnie is Tarzan

{titel}

Ook vrijdagavond lekker met je nette vriendinnetje op je splinternieuwe Ikea bank gezeten en de zoektocht gevolgd naar de Nederlandse Tarzan? Dan heb je vast en zeker ook wel gezien dan Ron Link vanaf volgend jaar in de touwen zal hangen in het Circustheater in Scheveningen. Oplettende kijkers herkende Ron natuurlijk uit het programma Idols van 2004, maar op het internet is hij beter bekend als Roze Ronnie. Heeft iemand deze mooie pikante foto’s nog ergens in een verborgen folder op zijn Aldi Peeceetje staan?

Een onvergetelijke trouwdag

{titel}

Toch best lullig. Heb je een vriendinnetje gevonden. Echt de vrouw van je leven, de vrouw met wie je oud wilt worden, dus heb je besloten om te gaan trouwen. In het huwelijkbootje stappen zonder wreed vrijgezellenfeest wat uit de hand is gelopen is als Katja Schuurman zonder Hair Extensions of bruine chocoladeridder Gerard Joling zonder haarimplantaten. Maar als het vrijgezellenfeestje zo uit de hand loopt dat de bruidegom dood wordt geschoten door een kogelregen van 50 kogels gaat wel wat ver. Helemaal als blijkt dat de politie achteraf helemaal niets kon vinden.

Zegt u het maar…

{titel}

I need a double cheeseburger and hold the lettuce, Don’t be frontin’ son no seeds on a bun. We be up in this drive thru. Order for two. I gots a craving for a number nine like my shoe. We need some chicken up in here. In this dizzle. For rizzle my nizzle. Extra salt on the frizzle. Dr. Pepper my brother. Another for your mother. Double double super size. And don’t forget the fries...

Nog meer sexuele voorlichting

{titel}

Lekker wezen stappen en een onwijze chick gescoord. Beetje zoenen en friemelen, maar nu ze je naarbinnen heeft gevraagd op haar kamer is het wel tijd voor het echte werk. Vergeten hoe het echte werk ook al weer ging? Dan is er natuurlijk altijd nog extragratis deze cursus sexuele voorlichting op het internet te vinden.

Zo kan het ook

{titel}

Je kunt een loopband natuurlijk gebruiken om op te lopen, maar geef toe, dat is gewoon bok en bok saai. Dus dan maar wat anders verzinnen. Serieus, dan ben je niet slim hoor!

Coke maak je zo

{titel}

Mocht je vanavond weer eens een lijntje scoren bij de lokale cokeboer, ga dan niet lopen miepen over de prijs. Coke maken is namelijk heel veel werk. Leuke ingredienten ook trouwens.

Daar in dat kleine cafe…

{titel}

Heeft er misschien iemand het adres van dit cafe bij de hand? Het cafe is namelijk in het bezit van gezellige mensen die je echt een handje helpen als je een goede smoes voor thuis nodig hebt.

Kinky Koala Peepshow

{titel}

Het bekende warenhuis Myer stores in de Australische stad Sydney gaat zijn openbare toiletten sluiten, omdat er iets teveel man-to-man actie plaatsvond. Ook de kerstetalage van het warenhuis heeft afgelopen week voor veel opschudding gezorgd, omdat door een technisch mankement de koalapoppen met een lekker nummertje bezig waren.

RIP Resistant X…

{titel}

Afgelopen maandag werd een school in het Duitse plaatsje Emsdetten bestormd door een oud-leerling die flink om zich heen begon te schieten. Deze oud-leerling noemde zichzelf Resistant X op het internet en tijdens zijn kruistocht verwondde hij vier leerlingen waarna hij zelfmoord pleegde. Dit incident doet de Duitsers weer denken aan een schietpartij uit 2002 waarbij een oud-leerling even 18 mensen afknalde op zijn oude school. Ook wordt nu de vraag opgeworpen of deze incidenten allemaal de schuld zijn van de geweldadige videoclips die op de televisie te zien zijn of de geweldadige games die er tegenwoordig te krijgen downloaden zijn. Het antwoord zal Resistant X zelf niet meer kunnen geven, maar er zijn wel aanwijzingen die antword geven op deze vraag, zoals deze vreemde videoboodschap, hij was erg geinteresseerd in wapens en wilde ook van alles weten over wapens in verschillende fora. Als je alle Duitse naamvallen goed beheerst kun je hier zijn dagboek lezen. Misschien dat je dan begrijpt waarom hij die school in gegaan is om eens flink een potje real life te gaan gamen. Een paar dagen voor zijn laffe daad heeft Resistant X nog een video boodschap opgenomen waarin hij verklaarde dat het oorlog was. Gelukkig verschilt een echte oorlog nogal met de spanning van een game, want daardoor zijn er waarschijnlijk geen slachtoffers gevallen. Via de les Duits.

Sint Vidler deelt uit!

{titel}

Wow! Dat gebeurt niet vaak. Dat er ineens zoveel megabyte aan pret los komt bij Go Home Productions. Mark Vidler heeft een tweetal toffe mixen online gezet die voorheen alleen op een 12” stonden. De eerste is een mix van Queen met AC/DC, de andere is een flinke dosis ratjetoe met o.a. Prince, Led Zeppelin en Black Sabbath! Ook heeft hij een wat oudere mix uit de la getrokken (70 megabyte) en weer op het net gezet. Laden en fikken maar!!

Keep the Fire Burning!

{titel}

Na zeven dagen grappen en grollen is het weekend weer aangebroken en ook vanavond kun je luisteren naar Online Radiostation DOTF. De show van vanavond heet “Freestyle Classics” en zal dan ook helemaal in het teken staan van de beste housemuziek van vroegah. Achter de stalen wielen vinden we tussen 20.00 uur en 01.00 uur Sneaky-D, Ricky da Dragon, Benny Siegel en Menace. Gebruikers van Windows Mediaplayer kunnen hier luisteren en Winamp gebruikers doen dat hier. Enjoy!

‘t Sleurhuttie

{titel}

Zo, het is weer weekend, dus het gaat weer los in de achterhoek. Vanavond keihard zuipen in de keet. Er komen vrouwen, dus trek je beste shirt aan. Vergeet niet om cool te kijken, anders ga je dit weekend weer geen meisje score. Wat staat er verder op het programma? De lokale Ali B komt natuurlijk optreden, dus steek twee vingers in de lucht. Na het indrinken is het tijd voor het echte werk. Ja ja, we zijn vandaag te gast bij de enige echte gangsters van ’t Sleurhuttie!

Nigel krijgt klappen

{titel}

Bij ons in Appelscha zijn we gastvrij en verwelkomen wij een ieder met open armen. Alleen die Nigel… Daar worden we soms schijtziek van. Te pas en te onpas komt dat joch de deur plat lopen met zijn sterke verhaaltjes over de chicks uit onze klas. Laatst was Steve het zat en dat heeft die droeftoeter van een Nigel geweten ook.

Dance 4 Life

{titel}

Zaterdag aanstaande is het feest in de Gelderdome, daar wordt namelijk het Dance 4 Life feestje gehouden. Naast Tiësto, Don Diablo en Party Squad komen ook de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig een kijkje nemen. Repoter Willy Wanka heeft een date met de heren, dus dat kan wel weer een aardig stukje VK TV opleveren. Alleen WTF vraag je die gasten? Laat je vragen achter in de comments en wie weet krijg je antwoord van Vieze Fur, P Dronq of Willy Wartaal. Vragen over fotografie zijn natuurlijk ook welkom, want Guerrilla is tevens in da house! NB: Er staat ook een Surprise Acts op het programma. In de wandelgangen gaat het gerucht dat het om Faithless / Maxi Jazz zou gaan.

Adios Acapulco

{titel}

Heel Nederland is opgetrommeld om mee te doen aan een of andere verkiezing waaruit moet blijken of je de X factor hebt of niet. Nu de audities er bijna op zitten is het programma ook helemaal niet leuk meer. Wie zit er immers te wachten op de zoveelste Trijntje Oosterhuis wannabee? Inderdaad, helemaal niemand! Trouwens, echt talent komt gewoon bij onze buren vandaan! Via ZV natuurlijk.

Sinterklaas The Battle

{titel}

Sinterklaas is weer in het land en hoewel wij het afgelopen jaar niet altijd even zoet en braaf zijn geweest had de goede Sint toch een gaatje gevonden in zijn overvolle agenda om met ons op pad te gaan. Enjoy!