Pijn in de kop op Waterpop

{titel}

Iedereen was afgelopen weekend natuurlijk op Waterpop. Wat wil je ook met namen als D!k, No Comment en The Psyke Project in de line-up… Gelukkig was er naast het ‘top entertainment’ ook nog een ouderwets gezellige kermis. Beetje in de draaimolen zitten, rondje zweefmolen doen en natuurlijk even op de boksbal rammen. Ja, dat Waterpop gaat nog eens heel groot worden.

Nozzman boekje winnen?

{titel}

De meest geniale en zieke cartoonist die we in Nederland hebben is ongetwijfeld Nozzman. Al een paar jaar volgen we op VK op de voet wat hij doet en het zal je niet ontgaan zijn dat de Nozz tegenwoordig ook tekent voor Radio 538 en NRC.Next. Sinds kort zijn de beste Nozzman cartoons verzameld in een boekje wat zeker op het toilet moet liggen. Wij gaan deze week 10 door Nozzman gesigneerde boekjes weggeven aan de leukste linktips die we binnenkrijgen. Dus leuke link of filmpje ergens gezien en VK heeft het nog niet gehad? Insturen tot en met vrijdag 17 augustus naar kutzooi@volkomenkut.com!

Even terug naar 1996…

{titel}

Feesten kon je afgelopen weekend op de Dance Parade in Rotterdam, maar ook kon je eventjes in discotheek Zak in het Duitse Uelsen teruggaan naar het jaar 1996. Namen zoals Dune, U96, Critical Mass, 4Tune Fairytales, Mark’Oh, Interactive en Charly Lownoise en Mental Theo moeten zeker bij sommige van jullie een belletje doen rinkelen. 11 jaar later is er eigenlijk nog steeds niets veranderd. Critical Mass doet nog steeds aan Playbacken en Charley Lownoise en Mental Theo weten nog steeds hoe ze een feestje moeten bouwen. Ook weten “the heroes of those days” hoe ver mensen gaan voor een lullig shirtje!

14 manieren voor een First Date

{titel}

Het Internet heeft vandaag de dag een aantal video upload sites waar iedereen zijn leven kan delen met de buitenwereld. Zo heb je Youtube, Google Video, Ifilm en nog een heleboel anderen. Elk van deze sites heeft door de tijd heen zijn eigen publiek gekregen, dus zou een filmpje er op al die sites ook verschillend uit kunnen zien. Begrijp je wat ik bedoel? Nee! Oke, filmpje hoe een First Date zou kunnen verlopen.

Georgina Verbaan vs Peggy Vrijens

{titel}

Georgina Verbaan en Peggy Vrijens zijn twee werkloze actrices die hun hoogtij dagen hebben beleefd ten tijde dat de film en serie Costa, over Spaanse proppers, enorm populair was. Nu draven de dames waarschijnlijk voor 50 euro op om een promotie filmpje op te nemen voor een evenement. Geloof het of juist niet, maar Georgina en Peggy gingen tijdens het schieten van dat filmpje op de vuist.

Fatima ongewild in de Panorama

{titel}

Hockeykutje Fatima de Moreira de Melo is de laatste tijd waarschijnlijk erg druk geweest om te ontdekken waar ze allemaal verbinding heeft met de Rabobank, want mevrouw wist er niets van dat een reportage die ze twee jaar geleden gemaakt heeft voor het ruk en trek blad voor pubers, de FHM, zonder haar toestemming doorverkocht is aan het wannabee ruk en trek blad voor gehandicapten, de Panorama. Lekker belangrijk allemaal, want de Panorama ligt natuurlijk al lang en breed in de winkel, maar wij zijn gekke Henkie met zijn korte achternaam niet en betalen natuurlijk niet voor een paar foto’s uit dat blaadje. Nee, die bekijken we gewoon online: Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4 en foto 5.

Ontmoet Meneer No Legs

{titel}

Maak eens kennis met Meneer No Legs, waarschijnlijk na Little Superstar een nieuwe Internet legende. Meneer No Legs is een professionele huurmoordenaar in dienst van een gevaarlijk drugs kartel en hij is mist een paar benen. Maar met zijn rolstoel voorzien van de nodige wapens en zijn kung fu expertise laat hij zich door niets en niemand tegenhouden.

Yankees Triggeryhappy sinds 1960

{titel}

En wij ons maar afvragen waarom die gekke Yankees zo schietgraag zijn. Misschien heeft het iets te maken met de manier waarop die hamburgerbakkers groot gebracht zijn. Paplepel werk van de hoogste klasse.

Nintendo Classics

{titel}

Voor de anderhalve debiel die nog binnen zit. HET IS MOOI WEER BUITEN!!! Mocht je echt niet naar buiten willen, ga dan even heel erg terug in de tijd met deze verzameling Nintendo classics!

Tissues of teiltje deel 40

{titel}

Kalendermodel lijkt niet het zwaarste baantje ter wereld, heb ik nieuws voor je, is het ook niet. Het enige wat hoeft te doen is een beetje met je billen en ballen schudden, fotograaf lief aankijken en je envelop met cash in ontvangst nemen. Daarvan ga je dan lekker op verkaansie, waar de paparazzi vrolijk verder schieten. Ook niet verkeerd, hebben wij namelijk weer een goede reden om tissues of teiltje in het leven te roepen. Zegt u het eens, een pak tissues of een Blokker teiltje voor Alena Seredova

Cursus landen vergeten?

{titel}

Het maakt vandaag de dag echt geen reet meer uit hoe jij aan je 5 seconds of fame komt. Hijgen als Lassie in programma’s als de Gouden Kooi, zingen of niet kunnen zingen in Idols,  foto’s van jezelf met je ex plaatsen op het Internet, maar de allerleukste manier om een beetje bekend te worden is natuurlijk een video van jezelf op het Internet waarin iedereen kan zien wat een stuntman jij bent.

Extreem zuigende commercial…

{titel}

Je weet, als je de juiste deo gebruikt kun je vrouwen lokken waar je normaal alleen van mag dromen. We zien eigenlijk nooit hoe het afloopt als de dames eenmaal gelokt zijn, maar na het bekijken van deze commercial doen wij geen deo meer op, maar drinken we alleen nog maar van dat spul.

Foto’s FFWD Dance Parade Rotterdam

{titel}

De FFWD Fit For Free Dance Parade, zoals dat tegenwoordig heet, is nog steeds bezig in Rotterdam, maar Ome Steve vertrekt nu naar Duitsland voor een ander leuk feestje. Het weer en de sfeer waren beter dan vorig jaar en we hebben al “enkele” foto’s van vanmiddag online staan. Bekijk de foto’s van de FFWD Dance Parade: deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6 en deel 7.

Zelfgemaakte auto airco

{titel}

Airconditioning in de auto is vandaag de dag al net zo standaard als het stuur en de 4 wielen die je erbij geleverd krijgt. Mocht de airco stuk gaan, dan is dat een redelijk dure grap. Dat ondervond ook Scott Dawson uit de Amerikaanse stad Houston die netjes werd gevraagd om even 1200 dollar te lappen om zijn airco te fixen. Maar waarom zou je zoveel geld lappen als je ook gewoon uit de voeten kunt met de oude airco uit huis?

The Darkness…

{titel}

Als je de site van de game The Darkness bekijkt zou je het liefst direct een PS3 aanschaffen en jezelf een paar dagen opsluiten om het spelletje uit te spelen. Het ziet er allemaal heel erg strak en duister uit, maar is de game werkelijk zo stoer als de site beweert? Volgens de maker van dit clipje tenminste niet.

Tissues of teiltje deel 39

{titel}

Avril Lavigne zal jou met je kaki jeans en bijpassende polo wel een sukkeltje vinden, want zij laat zich liever uitwonen door sukkels op een skateboard. Is mevrouw Lavigne het waard om je garderobe iets aan te passen? Met andere woorden, tissue of teiltje voor rockbitch Avril Lavigne?