De ultieme Auto Commercial

{titel}

Auto’s verkopen is echt een vak apart. Je moet met een stalen gezicht kunnen liegen en je dode moeder kunnen verkopen als een gewillige maagd die wel in is voor een paar vunzige spelletjes. De makers van deze commercial hebben daarom de ultieme auto commercial gemaakt.

Paris zonder benzine

{titel}

Paris Hilton heeft een auto waar waarschijnlijk jij en ik alleen maar van kunnen dromen. Toch is Paris deze auto niet echt waard, want mevrouw de koningin was vergeten te tanken en kwam dus zonder benzine te staan. Paris heeft het geluk dat waar ze ook gaat er altijd wel een bus vol fotografen in de buurt is om haar tepel op de gevoelige plaat vast te leggen. En ook nu was er een fotograaf niet te beroerd om haar een handje te helpen. Toch bleef Paris in haar rol van mevrouw de koningin, want kijk maar eens welke fragmenten Jimmy Kimmel uit het hele gebeuren liet zien.

Tricia Helfer in Playboy

{titel}

Als je de serie Battlestar Galactica volgt dan weet je vast en zeker wel wie Tricia Helfer is. Ze speelt in deze serie een cyborg die op een mens lijkt en een beetje aankloot met de president. Haar rol zal ongetwijfeld veel groter zijn, maar zulke grote fans van de serie zijn we nu ook weer niet. Feit is wel dat ze ook te bewonderen is in de februari editie van de Amerikaanse editie van Playboy. Doet Playboy toch goed met deze editie, eerst al een relletje met een poserende sergeant en nu dit grietje. Het wordt tijd dat de Nederlandse Playboy weer eens gaat vlammen (Extragratis tip: Yolanthe Cabau van Kasbergen). Voor de mensen die de Amerikaanse editie willen lezen voor de interviews of toch ook gewoon de plaatjes willen kijken kunnen deze helemaal in PDF formaat hierrrr downloaden. Update: Nog meer nieuws van de Amerikaanse Playboy. Katie Rees, die eind vorig jaar voor nogal wat opschudding zorgde met leuke foto’s is met het blad in gesprek om er natuurlijk in te poseren.

Wii-kini Sports

{titel}

Nintendo heeft een goede zet gedaan door het lanceren van de Wii game console. We hebben ook gezien dat mensen heel ver gaan om zo’n apparaat te bemachtigen. Toch zijn wij ervoor om leuke dames die een Wii kopen een bikini en een webcam erbij te geven, want dat levert hele leuke beelden op.

Keeley Hazell Sextape

{titel}

Van Page 3 meisje Keeley Hazell hebben we weleens wat voorbij zien komen en we kunnen met recht zeggen dat zij op dit moment een van de heetste en prettigste glamour modellen is om naar te kijken. Je kunt tijdens het slingeren fanataseren of mevrouw Hazell lekker kan zuigen, maar wij hebben het antwoord, want er is een echte Keeley Hazell Sextape. Update: Niet zeiken maar kijken. Naar de full version. Ja ja we doen het weer!

Bibz - P.O.E.P

{titel}

Vergeet Ch!pz met hun kinderachtige liedjes en mooie melodietjes die nooit meer uit je hoofd gaan, want hier is Bibz. Deze groep bestaat uit Koen Thomassen, Maurits Spijkerman, Lonneke Jansen en Sannie Thomassen en hebben waarschijnlijk een enorme hit te pakken met het nummer P.O.E.P!

Last van Houtworm?

{titel}

Als je thuis last hebt van houtworm ben je nog niet jarig, want als je deze beestjes hun gang laat gaan kun je binnenkort je meubels, houten vloeren, balken en andere voorwerpen bij het grof vuil neerzetten. Een effectieve manier van bestrijden is dus ook noodzakelijk!

Terroristen in Noord-Holland!

{titel}

De politie van Noord-Holland Noord is een onderzoek gestart naar een groep jongeren die zichzelf ‘Terreur Corps Medemblik’ noemen. Het ‘corps’ richt vernielingen aan in de omgeving van Medemblik en filmt daarbij hun daden. De filmpjes, waarop ze zelf ook in beeld zijn, zetten de debielen op YouTube, want dan dwing je respect af bij allebei je vrienden die niet bij je terroristische organisatie zitten. Helaas voor ons heeft YouTube de filmpjes offline gehaald, maar onze Medemblikse vrienden hebben nog wel meer domme acties uitgehaald op de internets. Een van de leden van de groep gaat online door het leven als Nebutralox. Hij heeft niet alleen een Nintendo DS, maar ook een Wii. Wat zou hij ervan vinden als wij die eens gingen verbouwen? Ook heeft de stoere jongen wat problemen met Wiigamer.nl, omdat daar zijn racistisch getinte MSN-gesprekken te vinden zijn (beide links klein stukje naar beneden scrollen).

Het gaan en staan van Stichting BREIN

{titel}

Stichting BREIN. Al jarenlang teisteren ze de media op zoek naar aandacht. Ik ben de beroerdste niet, dus ik zal ze dat kleine beetje aandacht gunnen, Bij deze heb ik de geschiedenis van Brein opgetekend, of in elk geval de kant die het minst oninteressant is. Elk woord in dit verslag linkt naar een nieuwsbericht waarin het woord ‘brein’ voorkomt, dit is om te laten zien hoe mediageil BREIN is. Zo mediageil, dat op een groot deel van alle webpagina’s waarin het woord ‘brein’ voorkomt, daarmee ‘Stichting BREIN’ bedoeld wordt. Goed werk van de marionet der platenmaatschappijen.

Hold Your Wee for a Wii

{titel}

De 28 jarige Jennifer Strange deed op de radiozender KDND 107.9 mee aan het spelletje Hold Your Wee for a Wii waarin het de bedoeling was om zoveel mogelijk water te drinken zonder naar de wc te gaan. De winnaar ging naar huis met een Nintendo Wii, maar na afloop van het spel kreeg Jennifer ernstige hoofdpijn, begon te huilen inderdaad en overleed. Uit de lijkschouwing bleek dat ze inderdaad is overleden, omdat er teveel water in haar lichaam zat. Soms is meedoen belangrijker dan winnen.

We gingen hard man…

{titel}

RIP, de gabbers Klaas-Jan Mensink, zijn broer Arend-Willem, Hendrik-Jan Draaier en Jose Berghorst, maar waar waren jullie nu in hemelsnaam mee bezig? Een ruzie op de weg aan het uitvechten?

Nakkie erbij?

{titel}

De koekjesmakers van Verkade hebben eindelijk het ultieme koekje ontwikkeld om de jeugd aan zich te binden. Binnenkort zal het koekje Peppie Continu in elke supermarkt verkrijgbaar zijn, maar wij vragen het jullie nu al. Nakkie erbij?

Mug vs Rug

{titel}

Weet je, doe eens iets spannends in je leven en ga niet naar de dokter als je door een mug in het buitenland bent gebeten. Als je een beetje geluk hebt laat het beestje wat eitjes achter en kun jij de wereld een stoer filmpje laten zien met je eigen rug in de hoofdrol.

Duur slippertje

{titel}

Een werknemer van de Antwerpse garage Beeren heeft echt een enorme pechdag achter de rug. Deze werknemer, Gert Beerts, moest een gloednieuwe Nederlandse Spyker ter waarde van 271.000 euro naar een grote autoshow in Brussel rijden, maar ome Gert draaide iets te bruut aan zijn stuur, slipte hij op z’n kant in de sloot en raakte de wagen zwaarbeschadigd. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

De foto’s van Michelle Manhart

{titel}

Vanmorgen hadden we een heel verhaal over Sergeant Michelle Manhart. Mevrouw heeft heel veel extra vakantiedagen gekregen omdat ze op de gevoelige plaat is vastgelegd door Playboy. Leuk natuurlijk zo een verhaal, maar het gaat uiteindelijk om de pics. En voor de zekerheid een mirror. Uiteraard NSFW.

Beckham uit de selectie Real Madrid

{titel}

Het kon ook niet uitblijven. Het vertrek van David Beckham naar Los Angeles Galaxy is Fabio Capello in het verkeerde keelgat geschoten. De trainer van Becks zijn huidige club Real Madrid heeft laten weten dat Posh Spice zijn voetbalshirtjes niet meer hoeft te wassen. Er is namelijk geen plaats meer voor Beckham in de selectie. Ben benieuwd of David daarvan wakker gaat liggen met een 5 jarig contract a 225 miljoen Euro op zak. Update: Had iemand het over Posh Spice?