Rellen, gezellie

{titel}

Mocht iemand nog denken dat voetbal ergens over gaat. Ver-fucking-geet het maar. De clubs met de meeste poen kopen de beste spelers en winnen (meestal) de grote prijzen. Dus waarom zou je in godsnaam nog een bezoek brengen aan zo een potje ballen. Tenzij het natuurlijk Valencia - Inter op het programma staat. Die pot kan nog wel een aardige 3e helft opleveren.

Spiderman 3 Spoiler Scene

{titel}

Het duurt nog even voordat de film Spiderman 3 in premiere gaat, maar de mensen die niet kunnen wachten en het ook niet erg vinden om alvast iets meer te weten over dit nieuwe deel moeten zeker deze spoiler scene bekijken.

Bare-Knuckle-Fights zijn zo 2007

{titel}

Oke toegegeven, vorig jaar en de jaren ervoor waren er ook al bare-knuckle-fights te zien op het internet. En zeker de gevechten van meester Kimbo gaan als warme broodjes over het internet, maar wij voorspellen dat bare-knuckle-fighting in 2007 echt door zal breken op het internet. Kimbo heeft wat vriendjes en die hebben ook hele mooie combi’s in huis om elkaar wat eerder naar een tehuis te slaan. Hup Ray en Jorge, laat de straat maar meegenieten!

Betrapte winkeldieven

{titel}

Als je in een winkel voor iets niet wil betalen is het natuurlijk een sport om het te jatten. Winkeldieven zorgen er jaarlijks weer voor dat winkels een grote pot geld missen en voor hen is het ook een sport geworden om winkeldieven aan te houden.

Verboden niet te roken

{titel}

Mede door de Highlife Fair en de kookkunsten van Bakken met Baard zijn we de laatste tijd nogal in hogere sferen. Bij deze sferen hoort natuurlijk een goede plek om te smoken, wat dachten jullie van deze ondergrondse hut?

Borat krijgt een massage

{titel}

De film Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan van Borat is alweer een tijdje uit de bioscoop en zal vanaf 13 maart op DVD verkrijgbaar zijn. Op deze DVD zullen ook een zooitje deleted scenes staan en een van deze scenes is dat Borat een lekkere massage krijgt.

Aldi is goedkoper

{titel}

Wij zijn er natuurlijk al veel langer achter dat je het beste bier scoort bij de Aldi en dat je ook wel een redelijk goede multimedia pc van Duitse makelijk kunt scoren bij deze winkelketen, maar nu zijn ook de werknemers van de grote concurrent Appie Heyn erachter dat de Aldi veel goedkoper is. Via DZ.

Bakken met Baard Deel 6

{titel}

Je kunt je kokskleding weer uit de kast halen en je vriendinnetje de keuken uitschoppen, want er is weer een nieuwe aflevering van Bakken met Baard. Ditmaal leert Baard ons hoe we een ovenheerlijke saucijzenbroodje kunnen maken met zelfgemaakte vulling.

Balkenende in Amersfoort

{titel}

Afgelopen zaterdag was Premier Balkenende te gast in Amersfoort om een koffieshop te bezoeken en VK Bas aka CM Stront wilde deze mogelijkheid aangrijpen om JP wat vragen te stellen. Natuurlijk was er heel veel beveiliging aanwezig, maar toch mocht Bas een vraag stellen waar hij al nachtenlang wakker van ligt.

Nederland weer stukje grijzer?

{titel}

Als je de naam Ab hoort, denk je waarschijnlijk gelijk aan Ab konijn, het ranzige konijn dat de meest slechte en schuine moppen kan tappen. Toch zijn er ook mensen die Ab heten en het liefst weer de tijden uit de middeleeuwen weer doen herleven. We hebben het over minister Ab Klink die op het laatste moment een nieuwe publiciteitscampagne heeft teruggeroepen, omdat er te veel bloot in de foto’s zouden zitten. Te veel bloot in de foto’s? Oordeel zelf! Het wordt waarschijnlijk tijd om te emigreren uit het preutse verrotte Nederland!

Odie the horny dog

{titel}

Als je dacht dat jij een triest geval was dat je afgewezen wordt door de zoveelste tjik in het fietsenhok ontmoet dan Odie eens. Odie is een bovengemiddeld geile hond die graag zijn hondenpap deelt met lekker veel teefjes. Maar Odie heeft niet alle dagen van het jaar geluk. Hij kan zo blind zijn dat ie zelfs zijn vriendjes wil naaien. Dat vinden zijn vriendjes niet leuk, maar je blijft geil. De grote vraag is: Wat doe je dan?

Britney is helemaal 2007

{titel}

Het mag duidelijk zijn dat Britney Spears officieel geen lekker wijf meer is. Waar is de tijd gebleven dat Brit als een schoolmeisje over de vloer kroop met haar geile staartjes in… Tijden veranderen en Britje staat nu alleen nog bekend om haar kale kop, vol gesnoven neus en kamper uiterlijk. Als je niet beter zou weten zou je denken dat ze uit Panningen kwam. Natuurlijk draaien de internets overuren nu Britney van haar troon is gevallen. Zo zijn er al wat strakke shirtjes die de ronde gaan. Neem bijvoorbeeld deze, deze en deze. Maar gelukkig heeft mevrouw Spears nog een paar echte fans over. Neem deze site maar even door. Volgens de beheerder is Britney Spears namelijk minstens zo koel als ninja’s.

Indruk maken op chickies?

{titel}

Bij ons op het Dalton College in Appelscha is een nieuwe jongen gekomen en hij wil graag bij de grote mannen in het fietsenhok staan, om zo mee te delen aan het Girls Gone Wild team van dames die wij hebben geselecteerd. Alleen heeft deze nieuwkomer een klein probleem, en dat is dat wij hem een enorme sukkel vinden. Toch heeft “die nieuwe” een manier gevonden om indruk te maken op de chickies.

Trein vs Auto

{titel}

De makers van beste autoprogramma ter wereld, Top Gear, hebben weer iets nieuws bedacht om hun kijkers stijl achterover te doen slaan. De ingredienten zijn een trein en een Renault Espace die ze op het spoorwegovergang parkeren.

Chillen met de bazen

{titel}

Terwijl Ome Henry heerlijk met zijn ballen op het strand van Byron Bay, Sydney en Langkawi lag de afgelopen weken is er in Nederland dan toch eindelik een beetje schot in de zaak als het om Balk IV gaat. Geniaal idee natuurlijk om Bos op het geld te laten passen en Rouvoet in te zetten om de jeugd op het juiste pad te houden, ze zijn immers zeer goed met kindertjes binnen de kerk. Anyhoe, voor die knakkers van Buro Talpa Renkema natuurlijk weer een mooie gelegenheid om even lekker crea aan de gang te gaan. Check Chillen met de bazen.

Zangeres Wilma heeft de X-factor?

{titel}

Het programma X-factor is gelukkig afgelopen, maar die dikke uit de jury, Henkjan Smits, heeft er wel voor gezorgd dat we een nieuw woord hebben in de Nederlandse taal. Dat woord is natuurlijk het woord X-factor en jullie mogen beoordelen of Zangeres Wilma in het bezit is van de X-factor. Niet vergeten je geluid aan te doen en klagen over die pleurisherrie kan in haar eigen gastenboek.