Happy Birthday!

{titel}

Nu wij onveilige sex gaan hebben met de grote boze kaartenboer beweren wij natuurlijk dat er niets gaat veranderen aan VK. Natuurlijk is dat helemaal niet zo, want wij willen een tweede Sugababeshyvescu2.nl worden. We willen vast een beginnetje maken door alle jarigen van vandaag een Happy Birthday te wensen!

A Day at the VK Office!

{titel}

Ziel verkocht aan de duivel? Anna Kournikova gespot met multi multi triljaidair Henry Hardcore? Steve Stiffbone afgezet na stille coup? Nee dames en heren, niets van dit alles is waar. Wat wel waar is, is dat we af en toe een klein beetje onveilige sex hebben met kaartjesboer Boomerang. En om dit heugelijke feit te vieren willen we jullie een kijkje gunnen achter de schermen van VK. Bekijk de awardwinning movie: A Day at the VK Office!

Hoor jij bij 1 van de 10?

{titel}

Uit een zeer betrouwbaar onderzoek is gebleken dat 10% procent van de hetero mannen in New York weleens een andere man alle hoeken van de kamer laat zien? What da Fok? 1 van de 10 mannen houdt helemaal niet van vrouwen, maar van mannen. Hoe hoog zal dit percentage zijn onder de Nederlanders?

Tough guys

{titel}

Een heeeele tijd geleden hadden we een filmpje van een stoere meneer die een salto maakt, flink hard op zijn bek gaat, maar wel doorging met zijn act. Ik voel de tranen nog over mijn tedere wangetjes rollen als ik er aan terugdenkt. Kennelijk maakte deze meneer met zijn vechtstokjes deel uit van een groepje stoere mannen. Daarom wilde ik je toch nog deze klassieker laten zien, maar nu met zijn vrienden erbij.

White slavery

{titel}

Dit keer heb ik een fijn stukje video voor de SM freak onder ons, voor die gasten die liever werken met leer dan met dons, Prettige gesprekken voeren met een bal in je mond, gevolgd door tien zweepslagen op je kont. Allemachtig prachtig hoe een vrouw wordt vastgebonden met touw en een knoopje of tachtig. Macht en kracht is het thema van de dag, op je knietjes bevend voor het gezag. Oh, hier het betere werk. (tikkie NSFW).

Meer ruimte nodig?

{titel}

Vliegen is al lang niet meer wat het ooit geweest was. Tegenwoordig moet je je helemaal uitkleden om je vervolgens te laten fouilleren door een iets te bruine chocoladeridderachtige leernicht. Laten we maar helemaal zwijgen over de ruimte en service aan boord en dat stewardessen lekkere gewillige dames zijn is al helemaal een droom. Zouden al deze problemen met deze luchtvaartmaatschappij zijn opgelost?

Carla’s Ondeugende Groepje

{titel}

Als jij in de omgeving van Den Helder woont en je bent een beetje slecht ter been, dan ben je een echte geluksvogel. Je hebt dan namelijk kans dat de 23 jarige Carla bij jou thuis de plantjes water komt geven en boodschappen komt doen. Toch doet Carla op het internet ook een beetje aan thuiszorg, want zij zorgt er namelijk voor dat wij thuis kunnen genieten van haar ondeugende groepje. Via de VK Rukbunker.

Aaron Carter is een geluksvogel

{titel}

Als je vroeger een natte vinger had gescoord in het fietsenhok en je ging met het desbetreffende meisje naar huis om ook een natte free Willy te halen, had je grote kans dat er boven het bed van het meisje een poster hing van Nick Carter van de Backstreet Boys. Deze Nick had ook nog een klein broertje, Aaron Carter, dat meeliftend op het succes gebler van zijn grote broer ook een poging heeft gewaagd om een grote ster te worden. Of Aaron, die er nog steeds als 12 uitziet, een grote is ster is geworden weten we niet, maar wat we wel weten is dat kleine Aaron een enorme chick heeft gescoord. Of kun jij geen trucje op Kari Ann Peniche, voormalig Miss Teen USA?

Put your ass on my face

{titel}

Put your ass on my face I love the way your pussy anus tastes! Girl Dude you know you are the one, take that ass and make me come”

Daaaag Donner en Dekker

{titel}

Het is een mooie dag voor Nederland. Een van de slechtste politici die ons land ooit gekend heeft neemt namelijk eindelijk eens verwantwoordelijkheid. Piet Hein Donner is klaar, over, weg en zoek. Uiteraard komt dit voort uit de Schiphol brand waar enorme vauten gemaakt zijn. Piet Hein heeft gevochten voor wat hij waard was, maar onder dit verhaal kan zelf hij zich niet uit lullen. Niet alleen Donner is weg, ook dat ouwe wijf van VROM heeft extra vakantiedagen.

Let op Trekkers

{titel}

Altijd lachen met die boeren. ‘S ochtends vroeg eerst koeien melken en daarna zoep’n en tekeer gaan als een beest. De boeren in de Noordoostpolder hebben ook humor, want op verscheidene plekken in de Noordoostpolder zijn de Let op trekkers verkeersborden vervangen door andere borden. Je kunt het originele verkeersbord en de nieuwe versie hier bewonderen.

Muzikale Handen

{titel}

Als je je vroeger verveelde ging je natuurlijk bushokjes kapot maken of een beetje treinen onderkalken. Tegenwoordig doe je alleen nog in het weekend tijdens het stappen aan zinloos geweld en door de weeks probeer je jouw 5 seconds of fame te bereiken op het internet. Ditmaal niet een chubby Jamai look-a-like, maar iemand die alleen zijn muzikale handen heeft gefilmd.

Volksvknl.mag.com?!

{titel}

Als je het over VK hebt, dan heb je het uiteraard over het bruutste weblog van Nederland. Beetje sneu was het dan ook dat het stoffige bolwerk genaamd Volkskrant de afkorting VK ging gebuiken voor haar online activiteiten. Moeten ze natuurlijk zelf weten, maar trust us Volkskrantje, het is alleen maar verwarrend voor jullie lezers. Onze lezers / klikkers / zeikerds / spammers weten gelukkig wel waar VK voor staat.

Xander de Buisonje op versiertour

{titel}

Zanger Xander de Buisonje heeft het leven wat vele mannen waarschijnlijk willen leven. Een van de dames die Xander wel al heef gedaan (en zelfs een kind bij heeft) en wij nog niet, is ijskoninging Wendy van Dijk. Ook de dames die zich gewillig verstoppen in zijn kleedkamer na een concert lijkt ons helemaal de bom. Toch is Xander de rotste niet, want in deze commercial geeft hij wat van zijn versiertips prijs. Nu moeten we allen nog leren zingen.

Lange Frans, kijk je even mee?

{titel}

Hoeveel moet je nog verkloten? Hoeveel moeten we nog doorstaan? T.E.D. heeft een speciale videoboodschap voor Lange Frans. Frans Frederiks, kijk je even mee hoe je gedissed wordt? Man man man, let eens op de ogen van T.E.D., syndroompje van down? Gezien in het VK Fietsenhok.

Daniela Cicarelli sex on the Beach

{titel}

Voetballer Ronaldo schijnt alweer uitgespeeld te zijn met zijn speeltje Daniela Cicarelli. Gelukkig heeft speelgoed vandaag de dag een tweede leven en zo ook mevrouw Cicarelli die zich maar al te graag laat verwennen op het strand door meneer Tato Malzoni.