Lekkere heling sessie…

{titel}

Het weekend is begonnen en vanavond kunnen we tussen 20.00 uur en 03.00 uur weer lekker luisteren naar een uitzending van het Online Radiostation DOTF. Vanavond staat DJ Pat C achter de wheels of steel met zijn programma Healing Sessions en daarin kun je luisteren naar de lekkerste progressive, trance en classics. Gebruik je Windows Mediaplayer, dan kun je hier luisteren en Winamp gebruikers doen dat hier. Enjoy!

Transsexueel uit Nijkerk

{titel}

Welkom bij VK in de Polder. Het bejaardehuis Sint Joseph in Nijkerk wordt al enige tijd onveilig gemaakt door een transsexueel die het leuk vind om rondjes te lopen voor het bejaardehuis. Oude mensen laten schrikken is dan misschien voor de transsexueel wel leuk, maar wij vinden het weer leuk om de transsexueel te laten schrikken. Iemand is zo vriendelijk geweest om de transsexueel uit Nijkerk even op de gevoelige plaat te zetten. Is de transsexueel geen lekker wijf? En natuurlijk mag een diepte interview niet ontbreken. Volgens de laatste berichten is de transsexueel aangehouden bij een ander bejaardehuis, dus iedereen kan weer veilig over straat.

Vrijstijl Vrijdag: Truitje

{titel}

Al een paar weken is het enorm hip om je kleren te showen via je webcam. Het begon allemaal met dit Stone Island filmpje en nog steeds duiken er nieuwe versies op. Onze eigen Ceremoniemeester Stront neemt vandaag in de Vrijstijl Vrijdag even al deze mensen die hun kleding via hun webcam showen onder de loep. Luister naar Truitje!

I Like Big Balls!

{titel}

Willen de heren met grote ballen in hun Speedo zwembroekje even opletten. Aankomende zomer hoef je je grote ballen niet te verstoppen, want als het nummer I Like Big Balls een grote hit wordt kun jij lekker je skippyballen laten zien aan de dames.

Casual Friday

{titel}

Het is vandaag vrijdag en natuurlijk bijna weer weekend. Bij veel bedrijven waar het de gewoonte is dat mensen in saaie pakken rondlopen hanteren ze het “Casual Friday” principe en op deze dag komen de saaie grijze pakken mensen in zogenaamd hippe kleding op hun werk. Allemaal leuk en aardig, maar wij hebben toch een open sollicitatie gestuurd naar dit bedrijf waar ze ook een soort Casual Friday hebben.

Great Britain Ukulele Orchestra

{titel}

Zanger Kurt Cobain van de band Nirvana ligt alweer een paar jaartjes onder de zoden nadat hij zichzelf van kant heeft gemaakt. Toch klinken de chansons die Nirvana heeft gemaakt nog steeds erg lekker, zelfs zoals de Great Britain Ukulele Orchestra het nummer Smells Like Teen Spirit op de ukulele speelt.

Urmila Disst Yes-R

{titel}

Yes-R is het rappende neefje van de nationale Nederlandse kuffel marokkaan Ali B. Zoals een goede rapper betaamt leeft Yes-R het leven van een echte superster en alles wat daarbij komt kijken. Zo mocht hij op breezerszender TMF bekend maken wie de chick wordt in zijn nieuwe videoclip, alleen de verliezende dame laat zich niet voor lul zetten op televisie.

Negers zijn negers…

{titel}

Mocht je de laatste tijd een winterslaap hebben gehouden, dan praten wij je even snel bij over de kwestie Verdonk vs Ayaan Hirsi Ali. Mevrouw Hirsi Ali heeft gelogen over haar naam en daarom moet ze volgens mevrouw Verdonk Nederland verlaten. De brief die Verdonk aan Ayaan heeft getypt kun je inclusief verbeteringen hier lezen.

Liggen kreng!

{titel}

Wat bessenjenever wat al over de datum is, wat mooie vrouwen en een digitale camera zijn de beste ingredienten voor wat leuke foto’s. Wie had er in deze situaties niet aanwezig willen zijn om er flink misbruik van te maken?

Op een regenachtige dag..

{titel}

Regen regen en nog eens regen! Dat waren de omstandigheden waarin afgelopen weekend weer een race in de Dutch Supercar Challenge werd gereden. Natuurlijk was de VK Mini ook weer van de partij en foto’s en een verslag van de race kun je lezen en bekijken in het VK Channel Guerrilla.

Immer Gerade Aus!

{titel}

De Oranje koorts begint steeds grotere vormen aan te nemen. Iedereen hoopt een beetje te kunnen verdienen aan Oranje, maar sommige slaan echt volledig de plank mis. Zo ook de artiest Von Basten met zijn hitsingle Immer Gerade Aus. Het enige wat misschien nog wel potentie heeft is de videoclip, maar dan moet je hem wel bekijken zonder geluid. Vergeet niet dat alles wat je op die site ziet voor “promotion and airplay only” is en je deze MP3 dus niet mag downloaden als je geen eigen radiostation hebt.

Vandaag sterven we!

{titel}

Eric Julien heeft tijdens zijn werk als militair luchtvaart verkeer controleur waarschijnlijk teveel coke gesnoven, want al eerder heeft hij een UFO gevolgd die met 15.000 knopen vloog en Eric verkondigt op zijn website ook dat we er vandaag, 25 mei, allemaal aangaan. Hopelijk is het de lancering van een nieuw boek van Eric Julien, want het bedrijf wat het domein heeft geregistreerd is Allies Publishing Inc. en zoniet…. was het leuk jullie gekend te hebben!

Get The F*ck Out

{titel}

Als je uitgekeken bent op je huidige vriendin en je wilt weer vrijgezel zijn is het altijd lastig om je vriendin even duidelijk te maken dat ze vanaf nu de titel ex-vriendin mag dragen. Het sturen van een smsje of een mailtje is zo onpersoonlijk, maar als je het op televisie doet is de boodschap wel gelijk duidelijk.

Even voorbereiden voor de WK

{titel}

Nog een week of drie duurt het nog en dan barst het voetbal geweld los in die Heimat. Ik heb er best zin in, maar ja, dat geweld… De Britten en de Polen willen laten weten dat de één nog gekker is dan de ander en hebben al aangekondigd dat het matten wordt. Tijd voor wat voorbereiding. Er zijn manieren om een aanval af te weren. Kijk daarom even naar deze instructiefilm.

Ghost Rider Trailer

{titel}

Als acteur Nicolas Cage meespeelt in een film, dan moet het haast wel een goede film zijn. Volgend jaar komt de film Ghost Rider uit en Cage heeft een klein rolletje in deze verfilming van de populaire comic serie Ghost Rider. De trailer van Ghost Rider kun je hier bekijken.

WK Contract voor vrouwen

{titel}

Over een paar weekjes begint het WK voetbal en wij willen je vast even waarschuwen voor het fenomeen “vrouw”, oftewel geboren voetbalhaters. Om alles dicht te timmeren zodat je geen last hebt van je vrouw of vriendin tijdens het WK, kun je het beste even dit WK Contract downloaden, uitprinten en laten ondertekenen. Via Oranjegekken.