Christina wordt genomen!

{titel}

We hebben jullie vandaag al wat leuke foto’s van Christina Aquilera laten zien, waarop ook duidelijk te zien was dat Miss Aquilera een wandelende ijzerfabriek is. Ze schijnt 8 piercings te hebben, waarvan er met het blote oog in ieder geval de piercings in haar tepels, neus, oren wel te zien zijn en we dus wel kunnen raden waar de rest verborgen zit. Christina laat zich graag bekijken en heeft dus ook een sexvideo van zichzelf laten maken. Kun jij de rest van de piercings ontdekken?

Fapperdefapperdefabfab…

{titel}

Mogen we even jullie aandacht tijdens het spoofen of Webcam Televisie kijken? Wij kunnen ons voorstellen dat je inmiddels al flink in de weer bent geweest met brandzalf, maar toch hebben we nog een Don en Ad hoogtepuntje voor jullie in de aanbieding. Natuurlijk compleet met een spiegeltje die je hier en hier kunt vinden. Via WhiteLineFirm.

Woeps

{titel}

Als je stuntman bent of professioneel entertainer dan moet je steeds op zoek naar nieuwe manieren om indruk te maken op je publiek. China of Japan heeft natuurlijk ook zijn portie aan stuntmannen en -vrouwen. Sterker nog als ik het zo zie, dan lijken het net tweelingen. Dus je kondigt je stunt aan en hangt aan het gebouw. Mijn buitenlands is niet zo goed tegenwoordig, maar ik vermoed dat de bedoeling was dat ze zichzelf losmaken en omhoog klimmen.

Ruim je rommel op…

{titel}

Een automobilist in de stad Toronto zal zich in vervolg wel twee keer bedenken voordat hij wat rommel door zijn raampje op straat gooit. Een oplettende vrouwelijke koerier zag het gebeuren, pakte de rommel netjes op en vertelde de automobilist dat hij wat verloren was en of hij dat wilde opruimen. De automobilist sprong daarop uit zijn vel en dit is wat er toen gebeurde.

Nutcrack

{titel}

Ik weet het niet met Amerikaanse radioshows. Je hebt smackfest voor gratis kaartjes, Howard Stern die je in de ticklechair zet. Er was dit keer een radioshow waar je kaartjes kon winnen. Je moest alleen 1 klein ding doen...

Danser baby yeah

{titel}

Gisteren was er weer een schuurfeest in Appelscha. Nu Henry weg is, hebben Steve en ik meer kans op het scoren bij de gewillige dochters van boer Sietze. We deden er gisteren dan ook alles aan om indruk te maken. Metertjes Shandy wegtikken, vlotte babbels houden en weet ik het. Ik moet toegeven dat Steve uiteindelijk er vandoor is gegaan met Loes, de oudste dochter van boer Sietze. Niemand kon op tegen zijn skills. 1 woord: Respect!

Christina is weer Dirty

{titel}

Al vanaf het begin van VK hebben we een hele warme band met Christina Aquilera. Dat kwam omdat Edwin Evers destijds in zijn ochtendprogramma riep dat hij foto’s uit de Maxim op zijn site had staan en daardoor de hele radio 538 server plat ging. In die tijd waren kapotte servers nog groot nieuws en kwamen veel mensen bij VK een kijkje nemen naar de foto’s van de toen nog blonde Aquilira. Christina Aquilera staat nu in het Magazine Rolling Stone en op deze foto’s ziet ze er weer lekker dirty uit. Hit it?

Webcam Televisie

{titel}

Op de Zonnebank Televisie zien we helaas alleen nog maar zwart beeld en als vervanger hiervoor hadden we al SuperMegaSpoof geherlanceerd. Toch hebben we voor jullie weer wat leuks in de aanbieding, want wij kregen van VK bezoeker Erixx een tooltje gemaild waarmee we gratis mee kunnen genieten van Webcam dames en de zielige geile chatters die zichzelf afkarren op deze dames. Webcam Televisie bekijken is heel erg simpel. Je vult op deze pagina een willekeurige naam in bij het vakje UserName en bij Model selecteer je een model uit de lijst of je vult een naam in van een van de aanwezige dames op 12webcam.nl. En voila, je kunt gratis meegenieten. Wij gaan alvast aandelen tissues kopen. Thanx to Erixx.

Rhonetta Johnson is een Idol

{titel}

We lieten je al eerder de audities zien van dit meisje en Crystal Parizanski uit de Amerikaanse zoektocht naar het een nieuwe Idol, maar daar kan ook zeker wel de auditie van crackhoer Rhonetta Johnson bij. Rhonetta heeft zelfs auditie gedaan bij de politie en was daar succesvoller dan haar auditie bij Idols. Zoek maar eens op deze pagina naar Johnson en Rhonetta en er komen een paar mooie Mug Shots bovendrijven. Toch heeft Rhonetta zelfs al haar eigen fanclub op rhonettajohnson.com. Via Darch.

Val eens lekker dood…

{titel}

We hebben onze grote vriend Henry Hardcore al een tijdje niet gezien. Er gaan geruchten dat Henry op sabbatical is bij de Aboriginals, maar daar is niets van waar. Henry had weer eens een grote bek in het fietsenhok dat hij wel even van een klimrekje zou springen. Toen Henry zijn woorden in daden wilde omzetten gebeurde er dit.

Maybach Schadeservice

{titel}

Als jij een Maybach kunt rijden dan zul je wel enorm veel moeten werken om die auto te kunnen betalen of om het hippe karretje op de weg te houden. Veel werken betekent weinig tijd en weinig tijd betekent dat je niet even langs een fatsoenlijk schadeherstelbedrijf kunt gaan als je wat schade hebt aan je auto. In Roemenie doen ze niet zo moeilijk, want de Roemeense Maybach uitdeukservice repareert zelfs de ergste schade.

OCD

{titel}

Ociewattes? OCD: Obsessive Compulsive Disorde oftewel dwangneuroses. Hier heb ik er eentje voor je die daar dus last van heeft. Het is onwijs zielig voor de patient zelf, maar voor een buitenstaander is dit echt te grappig! Jaja, ik brand in de hel voor deze humor.

Back 2 da Past Time

{titel}

Het weekend is begonnen en dus kunnen we weer lekker stuiteren op de rustgevende klanken van Online Radiostation Housetime. Vanavond veel lekkere Oldschool en beukende Hardcore uit vroegere tijden. Windows Media gebruikers kunnen hier luisteren en Winamp gebruikers doen dat hier. Natuurlijk kun je tijdens het luisteren jezelf vermaken in het VK Fietsenhok of proberen wat pakjes tissues er doorheen te rukken met SuperMegaSpoof. Enjoy!

Lekker matten

{titel}

Wat doe je in hemelsnaam op je vrijdagavond rond de klok van 18.00 uur als je in Texas vlakbij een woonwagenkamp woont? Nou gewoon, knokken! Videocameraatje erbij, een paar hysterische mokkels en een doorgedraaide broer die het niet kan verkroppen dat iemand zijn broertje net bewusteloos heeft gewurgd. Geen wonder dat je dan je honkbalknuppeltje erbij haalt. Twee keer doorhalen en als dat niet voldoende is, loop je gewoon naar je achterbak waar je blaffer ligt. Ja, Amerika is echt een vet land!

Tietuuhhhh

{titel}

Met mijn schoolvriendjes zat ik stoer naar de radio te luisteren. Slam FM pompte door mijn radiootje heen. Daar hoorde ik van een toffe wedstrijd waar je gratis tieten kan zien. Meteen naar die website toegegaan dus en inderdaad….je kan een heleboel tieten zien. Helaas zijn het niet de volste jopen. Nog niet, want de winnaar van de wedstrijd kan add-ons winnen. Kortom…breng je stem uit. Mijn voorkeur gaat uit naar Anja. Ik denk dat de combinatie van bruin borstelachtig haar en die ribbenkast de winnende is.

En wie niet springt…

{titel}

Stel je eens voor dat je vast zit in een brandend gebouw en de enige uitgang naar buiten is via het raam of balkon. Zou je springen? We hebben het gezien bij mensen die in de val zaten bij de aanslag op het WTC in New York en pas geleden zaten er ook mensen in de val in een flatgebouw in Rusland. Deze beelden waren toen te zien op de Russische televisie.