Broekhangen…

{titel}

Binnenkort vindt in het altijd mooie Appelscha weer het jaarlijkse broekhangkampioenschap plaats op de jaarmarkt. De rest van Nederland doet aan het hippe spijkerbroekhangen, maar wij doen het altijd een tikje anders. Onze grote vriend Nigel is alvast aan het oefenen.

Weet wat je date

{titel}

Het is altijd weer spannend na een date of de dame je mee naar binnen vraagt om de avond echt met een spuitend en spetterend hoogtepunt af te sluiten. Soms wordt na het nachtzoentje de deur keihard voor je neus dicht geslagen, maar de betreffende dame zal er dan ook wel een hele goede reden voor hebben.

Weg met die kontharen!

{titel}

De echte man anno 2006 verzorgt zichzelf erg goed! Maskertje hier, komkommerschijfje daar, maar bovenal is het een absolute must om al het overtollige llichaamshaar te verwijderen. Er zijn natuurlijk van die plekken waar de zon nooit schijnt en waar het dus lastig is om haren te verwijderen, maar voor alles is een oplossing!

Burning Rubber Terrorist Style

{titel}

Amerika en vooral Bush liggen onder voor wat betreft de war on terror en wat ze in de grote zandbak allemaal uitspoken. De Amerikanen zijn geen lieverdjes, maar de tegenstanders zeker ook niet. De terroristische splinterorganisatie Mujahideen Shura Council hebben een video uitgegeven waarin twee Amerikaanse soldaten achter een auto worden gebonden en later in de fik worden gestoken. Wat zei de Paus ook alweer over de Islam? Je kunt klikken op de link, maar we raden je aan om het niet te doen.

De week volgens VKMag Zapruder

{titel}

In het gecontroleerde grote mensen nieuws heb je vandaag kunnen lezen dat onze eigen Koning Bier weer raak heeft geprikt en Prinses Maxima nu in verwachting is van de derde. Natuurlijk is er ook het echte nieuws en dat wordt op de voet gevolgd door onze vrienden van het VK Channel Zapruder. Zeker het gezicht op Mars is weer helemaal actueel, omdat de ESA nieuwe foto’s van het gezicht heeft vrijgegeven.

What a Feeling!

{titel}

De meest geile videoclip die er ooit is gemaakt is waarschijnlijk de clip die hoort bij het nummer Call on me van Eric Prydz. In deze videoclip zagen we mevrouw Deanne Berry in een strak pakje leuke bewegingen maken en dat was er mede de oorzaak van dat het nummer een onwijze hit is geworden. Tot vandaag dan, want deze videoclip krijgt een meer dan waardige opvolger. Het nummer heet What a Feeling van The Hughes Corporation en gaat vandaag op VK in premiere. Ja ja, MTV, TMF en alle andere breezerzenders moeten nog maar even wachten, want jij kunt deze videoclip nu hier al bekijken!

Elvis’ Band

{titel}

Mash Ups heb je in alle vormen en maten. Wij gaan voornamelijk voor de music Mash Ups in het muziektuintje van VK, maar ook in commercials kun je aardig los gaan qua Video Mash Ups. Check deze lauwe commercial van BBC Radio 2. THX 2 Jazs.

Psssst, pinautomaat hacken?

{titel}

De mensen die nog snel een pinautomaat willen hacken moeten snel zijn, want nu heb je nog de kans dat het wachtwoord bij bepaalde modellen 123456 is. Met dit wachtwoord kun je bij pinautomaten waarvan de meestal luie eigenaars het standaard wachtwoord nog niet hebben verandert zo programmeren dat het apparaat briefjes van 50 euro uitgeeft als je 10 euro pint. Waar wacht je nog op? Uittesten die code bij benzinestations, McDonald’s of de SNS Moneyboxen!

Aaron Carter is Gay!!!!

{titel}

Vorige week lieten we jullie nog de Playboy reportage zien van Kari Ann Peniche, de vriendin van Aaron Carter. Kleine Aaron had Kari Ann ten huwelijk gevraagd, maar hij gaat toch niet trouwen met haar, omdat hij naar eigen zeggen niet genoeg nagedacht heeft over de consequenties toen hij het aanzoek deed. Een ding staat als een paal boven water en dat is dat babyface Aaron hier zeker spijt van gaat krijgen, tenzij je natuurlijk liever je zuurstok bruin laat kleuren in een andere mannenkont.

Wandelen in het park

{titel}

In Appelscha centrum ligt een mooi park waar je lekker met je pas gevingerde tjik kan lopen om romantisch te doen. Helaas zijn er van die rot gasten die je het leven zuur willen maken als je daar lekker wandelt. Zo liep ik laatst samen met Tjarda door het park en werd ze lastig gevallen door een paar sukkels. Needless to say dat ik die avond mijn ontmaagding heb meegemaakt dankzij mijn heldhaftige optreden. Steve, echte sex is echt veel beter dan rukken. Vet man!

Pssst, Jackass II al zien?

{titel}

In Yankeeland is de film Jackass II al in premiere gegaan en wij kaaskoppen moeten nog tot minstens 30 september wachten op de Nederlandse premiere. Mensen die echt niet kunnen wachten en genoegen nemen om mee te genieten met de mensen uit de bioscoop kunnen op Rapidshare terecht, want deel 1 van de film kun je hier downloaden en na een kleine plaspauze kun je deel 2 hier downloaden. Pssssst, niet tegen Uberstormbahnfuhrer meneer Kuik van Stichting Brein zeggen hoor!

The Bagman

{titel}

Als je houdt van goed acteerwerk en actiescenes in een film, dan kan ik je zeker het volgende videofragment aanraden. Het fragment komt uit de film The Bagman. Het staat helaas niet op IMDB, maar ik denk toch echt dat het een sterretje of 7/8 zal krijgen als ie ook bij het grote publiek bekend zal worden. Hopelijk brengt de toetreding van Roemeniƫ een impuls voor de filmindustrie daar, want dan kunnen we nog veel moois verwachten van ze.

VKsugababeshyvescu2mag.nl

{titel}

Ome Steve heeft vorige week het systeem waar VK op draait weer even geupgrade en daardoor hebben we een paar nieuwe features die misschien wel leuk zijn om te gebruiken. Zo is het VK Fietsenhok nu in verschillende smaken verkrijgbaar. Een beetje onderop de pagina’s kun je kiezen uit vier stijlen. Natuurlijk werken wij achter de schermen aan de officiele VK Nozzman Lay, dus daar zullen jullie nog even op moeten wachten. Een ander feature is dat je op VK geen lid hoeft te zijn om te kunnen reageren, maar moet je even laten zien dat je menselijk bent door een woord (CAPTCHA) in te vullen wat je bij de velden ziet om een reactie achter te laten. De mensen die een member zijn geworden van VK hebben natuurlijk de voordelen dat ze niet elke keer die gegevens hoeven in te vullen en zelf berichten kunnen plaatsen in het fietsenhok, maar we hebben ook Private Messaging aangezet. Op je eigen profielpagina kun je priveberichten ontvangen en versturen naar andere VK Members. Alle parkeerplaatsen voor mannen zullen wel snel overvol zijn nu deze feature aanstaat! Op deze profielpagina kun je overigens ook je foto, avatar voor het fietsenhok, wie je bent en je paswoord wijzigen. Heb je zelf opmerkingen en suggesties dan kun je deze kwijt in het fietsenhok, het testen van een reactie achterlaten als je niet ingelogd bent doe je hier en heb je toch nog problemen met je account of heb je een vette linktip, gebruik dan ons contactformulier. Zow, nu eerst een shandy!

Niet met vreemde mannen praten…

{titel}

Van je ouders leer je als het goed is dat je bij het oversteken eerst naar links moet kijken, dan naar rechts en dan weer naar links. Als er dan niets aankomt dan is het veilig om over te steken. Natuurlijk leer je ook dat je niets van vreemde mensen mag aannemen en zeker niet met vreemde mannen mag praten. Het laatste deed de 15 jarige Melanie Sijber, die afgelopen vrijdag dood werd gevonden in de bossen in Someren, wel. Melanie heeft had haar eigen Sugababes.nl profiel en volgens een goede vriendin sprak Melanie regelmatig af met mannen die ze niet kende. Toch is ze niet omgelegd door een onbekende die ze ontmoet heeft via haar profiel, maar waarschijnlijk door een bekende. Melanie zou namelijk een cadeautje gaan kopen met Peter H., de stiefvader van hartsvriendin Sharon. Ze vertrouwde het zelf niet helemaal en ze vroeg een vriendin haar elk half uur te bellen, maar na tien minuten was Melanie al niet meer bereikbaar. Haar vriendje Erik die ze ontmoet heeft met haar Sugababes profiel heeft ook een leuke werkgever. Rouwen of de ziektewet is er in 2006 niet meer bij. Als je vriendinnetje afgeslacht wordt, word jij gewoon ontslagen.

En wie niet springt…

{titel}

Hey klootzak! Spring dan! Voor jou heeft het leven geen zin meer! Je bent je baan kwijt, omdat je onder werktijd naar porno zat te kijken. Je vrouw is bij je weg en heeft zich laten uitwonen door minimaal vier negers, dus jij raakt zeker de kantjes niet meer, om over enge ziektes maar te zwijgen. En je kinderen willen je ook niet meer zien! Spring dan! Als je lef hebt spring je nu! Kom op kneus, SPRING!

Human Drifting

{titel}

Driften is al een tijdje in autoland helemaal de bom. Als kneusje moet je het niet proberen, want je moet aardig wat oefenen om het onder de knie te krijgen. En als je eenmaal denkt dat je een beetje kunt driften moet je zeker dit filmpje eens bekijken, want dan weet je dat je nog steeds een kneusje bent.