Pimp mtv.com…

{titel}

Het domein mtv.com werd in 1993 geregistreerd door Adam Curry, die toen nog de presentator was van het programma Top 20 Video Countdown. Later heeft Curry de domeinnaam voor een schandalig hoog bedrag verkocht aan MTV, maar het lijkt erop dat we er toch weer een Nederlandse stempel op kunnen drukken. Het lijkt erop dat het een en ander op de server van MTV open staat. Zoekt er iemand nog emailadressen om wat viagra, ROLEX horloges of andere Nigeriaanse producten te verkopen?

Uw reporter Lauren Bowden…

{titel}

Lekker wijf Lauren Bowden is een verslaggever voor de sport televisie zender Fox Carolina. Mogen mannen graag fantaseren over Lauren als ze weer een flut sportreportage aan elkaar lult, maar fantaseren gaat waarschijnlijk een stuk makkelijker als je weet hoe Lauren er naakt uitziet. De wijze les voor vandaag is dat je nooit je ex-vriend boos moet maken.

Valentijnsdag Cadeautip 2

{titel}

Omdat Valentijnsdag steeds dichterbij komt en wij 15 februari geen treurige gezichten willen zien zijn we op zoek naar het ideale Valentijnsdagcadeau, zodat jullie jezelf 14 februari goed in de kijker spelen bij dat leuke meisje. Mocht je relatie nog wat te pril zijn voor onze eerste cadeautip dan kun je je vriendinnetje vast wel blij maken met een mooie ring.

Don’t Fuck with Keith Richards

{titel}

Keith Richards kennen we allemaal wel als lid van de Rolling Stones, de cokesnuivende rockband voor mensen die de eerste en tweede wereldoorlog hebben overleefd. Met Keith moet je geen ruzie zoeken, want voor je het weet gebruikt hij zijn gitaar om je finaal van zijn podium te meppen.

Mohammed B B B Bouyeri Spreekt

{titel}

Vanochtend mocht de moordenaar van Theo van Gogh weer speechen in de streng beveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp. Nieuwe Revu wist een taperecorder mee naar binnen te smokkelen en hebben de 43 minuten dat Mohammed Bouyeri aan het woord was online gezet. Je kunt zijn speech hier beluisteren. Mo vindt trouwens dat je hem niet kan vergelijken met Osama Boem Laden, want dat is teveel eer voor hem. Wij vinden dat je Mohammed niet kunt vergelijken met een dode kakkerlak, het zou ook teveel eer zijn voor hem… Update (16.54): Waarschijnlijk zijn veel mensen aan het extreem zuigende geluidsbestand aan het zuigen waardoor het weleens een stuk langzamer je pc binnenkomt. Daarom dus een zuigende mirror.

Parodie America’s Next Top Model

{titel}

Het programma America’s next top model is eigenlijk te simpel voor woorden. Neem een stel halfzachte nichten, een oud “topmodel”, een fotograaf en Tyra Banks, die vervolgens allemaal doen alsof het werk van een fotomodel zo verschrikkelijk belangrijk is en je hebt een waanzinnig programma. Zeker als een nog een paar negerinnetjes in het team van deelnemers worden gestop, dan heb je het feest compleet. Reden genoeg om er een parodie op te maken.

Carmen is nice

{titel}

Misschien is ze niet de slimste, ze zal zelfs niet de liefste vrouw op aarde zijn, maar ze is wel erg aantrekkelijk. Speciaal voor het Amerikaanse magazine Load is er een fotoshoot geweest voor de aflevering maart. VK zou VK niet zijn als wij de foto’s niet even voor hebben opgezocht, zodat je niet dat Amerikaanse flutblaadje hoeft te kopen. . Kijk en geniet van deze schone siliconentante.

VK genomineerd Beste Vormgeving

{titel}

Al sinds een paar jaar worden in Nederland de Dutch Bloggies gehouden, een soort Miss Drenthe verkiezing onder weblogs. Normaal besteden we op VK nooit aandacht aan de Bloggies, want een paar jaar geleden hebben we de boel een beetje in de war geschopt, waardoor de beste mannelijke logger bijna een vrouw was geworden. Maar dit jaar is volkomenkut.com genomineerd in de categorie Beste Vormgeving. De vormgeving is gemaakt door Nozzman, die hard aan het klussen is voor versie 4.3.2.1,5. Dit jaar worden er 3 categorieen door het publiek gekozen en de categorie Beste Vormgeving is daar een van. Vind jij ook dat VK de beste vormgeving heeft dan kun je op volkomenkut.com stemmen op deze pagina. Op je to do lijst van vandaag staat dus even een account aanmaken en stemmen dus!

Daar gaan we weer

{titel}

Een paar jaar geleden stond Los Angeles op zijn kop. Rodney King was door een vier of vijftal agenten tot moes getrapt. Alle agenten werden in eerste instantie vrijgesproken. De rellen braken uit. Ik ben benieuwd of het dit maal weer zover zal komen, want er is weer een neger geslagen door 4 agenten en het staat weer op tape. Toch grappig dat als een blanke man wordt geslagen, er gesproken wordt over een vechtpartij. Als er 4 blanken een neger slaan, is het racisme. Ik probeer hier helemaal geen discussie uit te lokken, dat begrijpen jullie wel he?!

Jordan’s Jurkje

{titel}

Geile sexbom Jordan ziet er altijd uit alsof ze zo uit een filmset komt lopen van een film waarvoor je zeker ouder dan 18 jaar moet zijn. Toch kan ook Jordan er lekker uitzien in een mooie galajurk. Wie zou het kunnen op Jordan?

Startkabels zijn lekker

{titel}

VK zal binnenkort wel uit de lucht worden gehaald door een stel verdwaalde kamikaze piloten die ingehuurd zijn door de Ambassade van Japan, maar wij kunnen er ook niets aan doen dat Japanners graag vunzige, vieze en gore dingen doen en dit op video opnemen. Gebruik jij je startkabels ook voor hele andere dingen dan om je auto te starten?

Alles voor het eindbal

{titel}

Een stel Duitse schoolmeisjes hebben een pikante kalender uitgegeven om zo hun einbal te kunnen bekostigen. De dames die in de leeftijd van 17 tot 19 jaar oud zijn, kwamen met het idee nadat de school bekend maakte geen geld te hebben voor het jaarlijkse eindexamenbal. Duitse meisjes houden over het algemeen hun binikilijn niet bij, dus willen we eerst de foto’s zien voordat we misschien de kalender aanschaffen.

De oksel van Tyra Banks

{titel}

We zagen vorige week al dat Tyra Banks nogal uit haar vel sprong tegen een kandidaat van het programma America’s Next Topmodel, maar zou de woedeaanval van Tyra misschien ook te maken hebben met wat er onder haar arm groeit?

World Ugliest Cat

{titel}

We hebben ooit al eens met verbazing gekeken naar de foto’s van wijlen Sam, de lelijkste hond die de wereld ooit heeft gekend. Sam was niet moeders mooiste, maar The World Ugliest Cat trekt ook geen volle zalen.

The Lego Suicides

{titel}

We hebben in het verleden aan aardig wat mensen voorbij zien komen die zich verveelden of die iets teveel vrije tijd hadden om met Lego te gaan spelen. Aan het rijtje teveel vrije tijd en Lego kunnen we ook deze gasten toevoegen die een serie foto’s hebben geschoten met als thema Lego en zelfmoord. Wie geeft ze een echt wapen met echte kogels?

Steve en Nigel zijn cool

{titel}

Nu Henry tijdelijk ergens anders grote verhalen aan het ophangen is, zijn Steve en ik een beetje op elkaar aangewezen. Het blijkt dat Steve en ik elkaar toch altijd wel goed weten te begrijpen. Steve en ik zijn nu op elkaar ingespeeld dat we aan een half woord genoeg hebben. Zegt Steve Gr. dan weet ik dat hij trek heeft in groene thee met twee schepjes suiker zonder koekje geserveerd door een Kaapverdiaanse schoonheid met ronde billen. Ja, die codetaal van ons gaat nog aan slaan.