LCD Soundsystem remixed.

{titel}

Het nieuwe album van LCD Soundsystem ligt nog niet eens in de winkel of er is al een remix van gemaakt. Van dezelfde outfit die de Prodigy en de Chemical brothers onder handen namen, zijn nu aan de haal gegaan met “Sounds of silver”. Voor liefhebbers van de betere electronica blieps en zo is hier LCD Soundsystem, remixed.

Afgekeurde Wii games

{titel}

Je kunt een spelcomputer helemaal volstoppen met techniek die we pas over 5 jaar echt gaan gebruiken, maar Nintento heeft voor haar Wii spelcomputer gekeken naar welke gameplay mensen eisen aan een spelcomputer en heeft daarom een grote hit in handen met de Wii. Toch jammer met zo’n heersende gameplay dat sommige van deze games afgekeurd zijn.

Hallo, daar was ik weer. Weer wat oorvoer

{titel}

Al een tijdje niet meer gepost. Niet dat ik veel te doen had of zo, maar goed. Ik dacht dat het weer eens tijd was voor wat muziek. De onvolprezen site Mashuptown heeft een enorme lading video mash-ups online gezet en dat gebeurde nog elke seconde dat ik er naar keek. Kakelvers dus. Allemaal gemaakt door VJ Brewski. Leuke mixen te zien van ACDC/BEP, Hendrix/Snoop, Michael Jackson/Nellie Furtado etc. etc…. En dan heb ik het nog niet over de vele audio gehad. Binnenkort ook nog wat nieuws van GoHomeProductions. Voor de liefdadigheidsactie Comic Relief heeft hij een dikke mix in elkaar geknutseld. Die is nu alleen nog streamend te beluisteren bij de Beeb maar hij zal wellicht binnenkort een mp3 online zetten. Vol verwachting klopt m’n hart! Nog een mix van hem die ik nog niet eerder gemeld had is de ‘Post Punk Dub Funk Junk Spunk Dance Mixture’ mix. Een hele mind vol maar dan heb je ook ruim 25 minuten pret. check out die playlist!

I’m creepy

{titel}

Dat Internet mag dan heel groot zijn geworden, maar echt goed is het niet voor je. Het ultieme bewijs van deze stelling is deze besnorde jongeman die een beetje vreemd is. Ongetwijfeld zal hij wel een enorme grote hit in handen hebben.

Stiertje rijden

{titel}

Jarenlange training, nieuwe Wrangler spijkerbroek gekocht voor het grote moment. Je vrouwtje de dag daarvoor nog even het cowboy hoedje laten schoonmaken. En dan het grote moment. Je gaat eindelijk je droom waar maken. Jij gaat de hele wereld laten zien dat je niet bang bent om op de rug van een stiertje te klimmen. En dan het grote moment

Gooi maar in de hoek, bij de rest

{titel}

Als je met grote bedragen werkt kan het wel eens gebeuren dat je vergeet naar de bank te gaan. Dat er dan een flinke som geld in je rukbunker ligt is niet echt een prettig idee. Maar wat als er helemaal geen bank in de buurt is? Dan kunnen dat soort bedragen nog wel eens oplopen. Check de 6 pics van een invalletje bij een nachtapotheker.

Piss on a leprechaun

{titel}

Morgen zijn de Ieren over de gehele wereld zo zat als een molen. Eigenlijk een dag zoals alle andere dus, maar morgen is voor die lui echt speciaal. Morgen is het namelijk St. Patricks Day. Een uitgelezen kans dus om als merk een geinig spelletje in zetten om een beetje aandacht te vragen. Piss on a leprechaun is zo een game. Speel ‘m hier en vergeet vooral niet om even de teksten rondom de game te lezen, zit aardig wat humor in. Mocht je zin hebben in meer games, eat your heart out.

Nog een keer DOTF!

{titel}

Het is de laatste tijd wat stil rondom Online Radiostation DOTF, maar vanavond vanaf 18.00 uur gaan nog een keertje de schuiven open om de lekkerste Oldschool je housekamer in te pompen. Wij zijn erg benieuwd naar de toekomstplannen van de makers van DOTF, maar tot die tijd gaan we vanavond nog eens lekker genieten met DJ Sneaky-D achter de wielen van staal. Gebruik je Windows Mediaplayer, dan kun je hier luisteren en Winamp gebruikers doen dat hier. Enjoy! Update: Zo gezellig avondje is geweest, op dit moment kun je genieten van de herhaling. En waarschijnlijk later deze week een fijne download om je iPodje te vullen. Hoppakee, op naar de toekomst!

Meth, gewoon een keer proberen

{titel}

De drugs Meth schijnt nog steeds niet zonder gevaar te zijn en wordt ook een steeds groter probleem bij die Yankees aan de andere kant van de grote plas. We hebben jullie ooit al eens een paar keiharde commercials laten zien die Amerikanen op de gevaren van Meth moet wijzen, maar uit diezelfde serie zijn er nog meer commercials.

Nederland op zijn best?

{titel}

“Familieleden en vrienden van een overleden vrouw hebben in Enschede de begrafenisplechtigheid gemist, omdat ze bij een verkeerscontrole door agenten uit de rouwstoet werden gepikt. “ Waarom kijk je van sommige Nederlandse nieuwsberichten niet of nauwelijks op?

Carmen Electra vs de Catwalk

{titel}

Ook zo genoten van de stilstaande beelden van Carmen Electra? Ook op bewegende beelden kun je genieten van Carmen, alleen zou Carmen de cursus catwalk nog eens over moeten doen, want nu gaat ze keihard op haar plaat.

Allemaal naar…

{titel}

...links. En nu twee seconde stilstaan en dan met zijn allen in een hoog tempo naar rechts. Hier even stil blijven staan. De voorste vier mensen weer naar links. Even wachten, en nu allemaal tegelijkertijd de handjes in de lucht. Ja ja, een commercial maken is zo makkelijk nog niet.

Moeilijk he, lopen?

{titel}

Gisteren weer iets teveel gedronken. Zelfs zo veel gezopen dat ik helemaal vergeten ben hoe ik thuis ben gekomen. Ach, ik zie straks op het internet wel hoe ver ik heen was.

Wie is hoofdelijk aansprakelijk?

{titel}

Iemand heeft een stoomcursus nodig “hoe maak ik indruk op een meisje”, want deze nog onbekende persoon heeft het helemaal verkeerd aangepakt. De zeventien jarige Crystal Brown was al een tijdje haar hondje zoek, maar een zoektocht naar het beestje bracht niets op. Ineens was daar een leuk ingepakt pakje voor Crystal, maar toen ze het pakje openmaakte werd haar hart in twee stukken gescheurd, want in het pakje zat het hoofd van haar hondje en wat valentijnsdagsnoep.

Jay & Silent Bob Strike Back…

{titel}

Fuck, fuck, fuck, motherfucking, fuck, motherfucking fuck, fuck, fucking fuck, fuck, fuck, fuck, motherfucker, fucking motherfuck, motherfucking fucking motherfucker. De film Jay & Silent Bob Strike Back teruggebracht naar waar het eigenlijk allemaal om draait.

Greatfirewallofchina

{titel}

Als we de cijfers moeten geloven vertrekken er steeds meer Nederlanders naar het buitenland. Niet zo gek natuurlijk, door het steeds goedkoper worden van vliegtickets en natuurlijk de internets is de wereld een stuk kleiner geworden, mocht je ook plannen hebben om Hollandia te verlaten en je hebt je wil gezet hebben op China, check dan eerst even of je favo sites wel te bezoeken zijn.