Kill time met VK

{titel}

Wat? Heb je een lunchdip? Kom je de dag niet door? Moet je nog je baas plezieren tot 18 uur omdat je je verslapen hebt vanochtend. Damn. Nou dan is het maar goed dat VK niet op de zwarte lijst staat bij systeembeheer, want anders moest je echt nog eens gaan werken. Om nog wat meer tijd te doden dan normaal, pak je een stukje vierkant papier en ga je lekker alle instructies opvolgen op de video. Maak een pic van het resultaat en post die in het fietsenhok. Het weer in Thailand is regenachtig, maar warm. Zo’n 25-27 graden. Update: Mocht je ten einde raad zijn en jezelf heel erg vervelen kun je natuurlijk ook proberen shirtjes met een beweging op te vouwen. Of ben jij beter met kip?

Kunst op VK

{titel}

Aangezien Nigel een kleine 6 keer per jaar op vakantie gaat, ziet hij nogal wat. En wat mij is opgevallen de laatste paar keren is dat je op de een of andere manier overal straatkunstenaars tegenkomt. Je weet wel van die gasten die net zo lekker ruiken als die vlek in je moeders Hema-onderbroek. Stinken doen ze, maar creatief zijn ze wel. Kortom het is tijd om jullie te laten delen in mijn vakantieontmoetingen met een straatkunstenaar die tekeningen maakt met wat spuitbussen, stukjes krant en een schoteltje. Je hebt wel wat LSD nodig om het mooi te vinden.

Making Of What a Feeling

Making Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a FeelingMaking Of What a Feeling

{body}

Goochelen met Ahmed

{titel}

Ik weet het…alle moslims gaan mij haten. Ik heb een leuk postje over goochelen en de hoofdrollen in deze clip worden vertolkt door Ahmed en een duif. Van Ahmed kunnen we toch aannemen dat hij met een zekere mate van zekerheid kunnen stellen dat het een moslim is. Ook in het land waar Ahmed vandaan komt hebben ze goochelaars nodig. Wat krijg je als je Ahmed optelt bij een goocheltruc? Yup. Let vooral op de mannelijke kreten die zijn toeschouwers geven.

Vida Guerra zorgt voor de nazorg

{titel}

Daantje aka Twirly Girly (waar blijft de hele film??), Aukje aka Moonshine en de slaapkamergeheimen van Ron en Marianne kunnen er mede de oorzaak van zijn dat je afgelopen week geen enkele hap vreten binnen hebt gehouden. Tijd voor nazorg dus! Snoepje Vida Guerra heeft zich laten bodypainten als een stoute tijger. We hebben ook wat Olympisch naakt in de aanbieding, maar pas een beetje op met speerwerpen, want sommige spelers kunnen nog niet zo goed richten. Dan is er ook nog opmerkelijk nieuws over nepborsten, want een vrouw uit Bulgarije is gered door haar 40DD implantaten en heeft door deze extra airbags een auto ongeluk overleefd. Weet je gelijk wat je je vriendin voor kerst moet geven.

Pudding nieuwe stijl

{titel}

Gooi al je kookboeken maar weg en zeker ook dat boekje dat vol staat met Oma’s recepten om eten op smaak te brengen. Een beetje flavour aan je eten toevoegen is heel erg simpel, wij doen de pudding alvast voor. Eet smakelijk!

Start DOTF 96 Hours

{titel}

Dames en heren, mogen we even jullie aandacht. Online radiostation DOTF waar we altijd op vrijdagavond met veel plezier naar kunnen luisteren gaat vanavond rond 20.00 uur beginnen met een 96 uur durende uitzending. Van 4 oktober tot 8 oktober kun je dus Non Stop genieten van onder andere de DJ’s Stanton, Bass D, Ricky da Dragon en de Darkraver. Dat beloofd dus veel goeds de komende dagen! Gebruik je Windows Mediaplayer dan kun je hier luisteren en ben je een Old School Winamp gebruiker kun je hier luisteren. VK wenst DOTF veel succes, enjoy!

Boze Opa nodig?

{titel}

Het mag dan vandaag wel dierendag zijn, maar als jij last hebt van muizen, kakkerlakken, spinnen, moffen of muggen, dan vind je vast wel in de geile gids een boze opa die je zo van als je problemen af kunt helpen.

Roodkapje waar ga je heen?

{titel}

Zeg Roodkapje waar ga je heen? Zo alleen, zo alleen. Heeft iemand misschien Roodkapje gezien? Is die snol nu alweer alleen het bos in gegaan om grootmoeder koekjes te brengen? Zelfs de Efteling weet niet meer waar Roodkapje heen is gegaan sinds medewerkers van het pretpark hebben ontdekt dat ze uit het sprookjesbos is verdwenen. Is TBS-er Dhr G.B. Wolf weer ontsnapt tijdens zijn proefverlof?

Swingen met Ron en Marianne

{titel}

Het is vandaag dierendag en laten wij deze kans maar eens aangrijpen om een paar dieren in de belangstelling te zetten. Wij laten je graag kennis maken met Ron en Marianne, een swingerstel! Zoals je weet bij swingers schamen zij zich nergens voor, swingen is een levensstijl en alleen mensen die hun oordeel al klaar hebben zouden zich moeten schamen. Op Ron hebben we niet zoveel aan te merken, zijn levensverhaal zou juist verfilmd moeten worden. Marianne is waarschijnlijk wel te dom om zelf te kunnen poepen, want die kwakt me daar even een heftig levensverhaal neer. Zou Marianne er nooit bij nagedacht hebben dat echt werkelijk iedereen met toegang tot het internet kan lezen hoe Marianne tegen haar wil uit elkaar is getrokken en dat daar een kind uit voort is gekomen? Waar zal het gesprek morgen op het schoolplein over gaan? Misschien toch wel over de zelfgemaakt SM speeltjes van Ron. Bekijk VK vandaag nog maar eens goed, want het kan weleens snel over zijn. Op de website van Ron en Marianne vinden we namelijk de volgende waarschuwing “Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van rakira.nl en haar medewerkers.”.

Papa’s ergste nachtmerrie

{titel}

De ergste nachtmerrie van een vader is natuurlijk dat zijn stoere zoon alleen maar met Barbies speelt inplaats van met stoeren GI Joe action figures. Wat wordt er van je oogappeltje als hij wat ouder wordt? Wat denk je? Niets aan het handje of heeft papa zich met recht zorgen gemaakt?

Het is dierendag!

{titel}

Vandaag is het 4 oktober en dus dierendag. Vandaag dus geen schaapjes van achteren besluipen, paardjes in de wei pijn doen of katjes in de fik steken. Nee vandaag moeten we een beetje aardig zijn voor de dieren.

Gezellige kerst met Mohammed?

{titel}

Het is voorlopig nog geen kerst, want we gaan over een maandje eerst de grootste pedofiel en kindervriend welkom heten in ons koude kikkerlandje voordat we daarna met heel de familie een paar gezellige dagen gaan vieren rond de kerstboom. Toch kun je er met kerstcadeautjes inkopen niet vroeg bij zijn, zeker niet als je deze Dashboard Mohammed wilt bestellen.