Vechtpartij Vlaardingse Derby

{titel}

Het was gisteren weer extra gezellig bij de Vlaardingse amateurvoetbal derby Zwaluwen tegen HVO. Vooral de 89ste minuut zullen mensen niet snel vergeten, want daarin gebeurde het een en ander dat vrij weinig met voetbal te maken heeft. De wedstrijd ontaarde namelijk in een ware veldslag waarbij spelers en supporters van beide ploegen met elkaar op de vuist gingen. Na een tijdelijke staking liet de scheidsrechter wel de resterende minuten uitspelen. De eindstand bleef 0 - 0. Volgend jaar weer? Via.

Kimbo Slice doet MMA

{titel}

De grote stoere neger Kimbo Slice is de favoriete straatvechter van het Internet. Op 10 november gaat Kimbo zijn krachten meten met Bo Cantrell in een MMA gevecht. Het lijkt er sterk op dat Kimbo het echt serieus wil gaan aanpakken, want hij heeft een echte sponsor achter zich staan en traint met MMA legende Bas Rutten. Nu maar hopen dat Kimbo een beetje zijn mannetje staat en niet binnen een minuut van het podium geslagen wordt.

Bar Games

{titel}

Vanmorgen weer alleen wakker geworden? Genoeg chicks gisteravond, maar weer geen indruk weten te maken? Leer dan ook gewoon een paar bar games. Vinden die mokkels prachtig en je laat andere je drankjes betalen. Hier alvast een paar voorbeelden.

Larry vs Jerry

{titel}

In Nederland is de comedyserie Seinfeld nooit echt groot geweest, dat in tegenstelling tot de zo een beetje de gehele rest van de wereld. Seinfeld was destijds één van de best bekeken programma’s in de Verenigde Staten van Yankeeville. Na negen seizoenen was Jerry Seinfeld het zat en is de serie gestopt. Ondanks smeekbeden van NBC is er nooit meer een aflevering opgenomen. Na de serie is Jerry Seinfeld verder gegaan als succesvol Stand-up comedian. Een tijdje terug heeft Jerry de stem ingesproken voor een bij uit de film Bee Movie, nu de film op het punt van uitkomen staat doet Jerry zijn rondje promotie. Dus naast de late night shows moet je dan ook even aanschuiven bij CNN fossiel Larry King. Check hoe Larry door een mega domme vraag even op zijn nummer gezet wordt door Seinfeld.

2 Girls 1 Cup Tribute

{titel}

De herontdekking van het filmpje 2 Girls 1 Cup is nog steeds in volle gang. Steeds meer video’s met de reactie van mensen op het filmpje verschijnen online. Reden genoeg voor Jon Lajoie om een heus 2 Girl 1 cup nummer op te nemen. Luister even goed naar de tekst, die is namelijk bril-fucking-jant! Update: MP3-tje hebben? downloaden maar.

Scheten laten is de bom!

{titel}

Als het gaat om nieuwe rages en trends zijn wij er op VK altijd als de kippen bij. De nieuwe rage in reclameland is om vrouwen af te schilderen als mannen met alle bijkomende slechte manieren. De SNS bank liet al een chick een scheetje laten en de mensen die shit voor Bud Light bedenken zijn ook met dit gegeven aan de gang gegaan. What’s next? Ruftende dames in een maandverband commercial?

The Day The Routers Died…

{titel}

Echte nerds weten natuurlijk dat het hele Internet aan elkaar hangt met routers en switches. Zonder deze kastjes zou je gewoon weer naar de videotheek moeten om een pornofilmpje te huren of om eens je ballen uit je broek te lachen op VK. Op het eerste gezicht niet de beste ingredienten voor een gevoelige chanson, maar als je het niet probeert zul je het nooit weten.

Tissues of teiltje deel 85

{titel}

Er is bijzonder weinig te melden over Vikki Blows. Gewoon een 19 jarige geile chick die zo een beetje in alle mannenblaadjes ter wereld heeft gestaan met haar heerlijke lichaam. Als je van rock chicks met tattoo’s en piericings houdt, dan zit je goed bij Vikki. We horen het graag… Tissues of teiltje voor Vikki? (Tikkie NSFW).

Get a room

{titel}

Meneer en mevrouw Smit hebben zin in ouderwets potje geile neuksex. Niet te moeilijk doen, gelijk kleding van haar lijf scheuren en gaan! Maar dat loopt allemaal net even anders in deze commercial voor exclusieve naaikamertjes aanbieder Mr Smith & Mrs Smith.

Bange proefkonijntjes

{titel}

Je voelt jezelf natuurlijk enorm speciaal als je uitgenodigd wordt door de fabrikant van een computergame of als een van de eerste hun nieuwe game te testen. Door het speciale gevoel vergeet je dat je in Japan bent en die zoeken altijd een reden om mensen aan het schrikken te maken. Zo ook op deze proefkonijnen dag.

eBay Scammer pesten!

{titel}

Op onze Engelse site Totallycrap kregen we een linktip binnen van iemand die een mailtje had ontvangen van een Fake eBay Scammer. Alleen deze crimineel was zo stom geweest op zijn inlognaam en paswoord van zijn FTP server ergens te noteren waar het iedereen het kon zien. Omdat wij een hekel hebben aan eBay scammers die goedgelovige mensen naaien voor een paar knaken kunnen we ook maar beter even gebruik maken van zijn server. Inloggen die je op IP adres 203.167.71.13 met inlognaam Administrator en paswoord sysadmin. Liefhebbers van Photoshop CS3 kunnen terecht in de filess map. Upload leuke dingen en laat in de comments weten wat je hebt geupload, zodat anderen er wat aan hebben. We gaan voor een rokende server, dus… Enjoy!

Nederland 0 - Bermbom 1

{titel}

Tussen alle lolligheid schakelen we even over naar de grote zandbak van Afghanistan. De 21-jarige korporaal Ronald Groen ging samen met Nederlandse strijdkrachten naar Afghanistan om de mensen daar te helpen. Natuurlijk wordt onze hulp daar enorm op prijs gesteld, ze zijn ons zelfs zo dankbaar dat ze vanochtend een bermbom tot ontploffing hebben gebracht waardoor Ronald er nu niet meer is.

Gelijk de kop indrukken

{titel}

Als je met een 4x4 op het strand bent, dan moet je natuurlijk even laten zien wat er allemaal mogelijk is met zo’n bak. Niks mis mee, maar als je maatje het dan nodig acht om je bekleding te verkutten door op je stoel te gaan staan en zijn kop uit je sunroof te steken, dan is er maar een passende manier om hem dat voor eens en altijd af te leren.

[REC] op de kaart zetten doe je zo

{titel}

Als je een film aan de man wil brengen is het raadzaam om een trailer uit te brengen. Kunnen mensen alvast een beetje proeven aan wat gaat komen, maar het is ook mogelijk om het net even iets anders te doen. Naast de trailer gooi je ook een filmpje van mensen die de film aan het bekijken zijn online. Vooral bij een horror levert dat zeer de juiste promotie beelden op. Check trailer en het bioscoop filmpje! Film waar het over gaat is overigens [REC]. Een Spaanse film waarvan ik hoop dat er snel een download DVD beschikbaar is.

VK Friday Night Cafe Part 14

{titel}

Friday Night Cafe 14 FHM Buurmeisje is hoertje, India aan de rubbers, verkoopt u Pok?, kots voor cash, crack is slecht, zou hij rennen?, de gekSSte hyverSS uit AppelSScha en toen was het alweer weekend. Tijd dus om het Internot dicht te flikkeren en het VK Friday Night Cafe te openen. De winnaar van de vorige editie is Ron met zijn hilarische onderschrift “mama, mag mn auto weer uit de garage?”. Met bovenstaande foto weer een nieuwe kans om het VK Shirt te scoren. Je onderschrift kun je kwijt in de comments!

Dronken achter het stuur…

{titel}

Er zijn natuurlijk wel duizend redenen te verzinnen waarom je niet dronken achter het stuur moet kruipen, maar een hele goede reden is toch wel dat jij niet de dood van een mooie chick op je geweten wil hebben. Zo’n zelfde soort chick die je graag eens op een andere manier dan met je auto kapot had willen scheuren.