Beloof jij je vader dat…

{titel}

...je geen geile neuksex zult hebben tot je huwelijksnacht? Deze vraag wordt gesteld aan meisjes die met hun vader naar een zogenaamd Purity ball gaan. Op zo’n avond moet een meisje tijdens een trouwerij achtige ceremonie aan haar vader beloven dat niemand haar cherry mag poppen voor de huwelijksnacht. Daarna wagen vader en dochterlief een dansje en jij bent letterlijk en figuurlijk de lul als je verliefd wordt op zo’n meisje. Laat dit AUB geen trend worden, want sommige meisje vragen gewoon om een speciale behandeling.

Galgje met Saddam naspelen

{titel}

Zijn er toevallig beelden van Nederlandse kinderen die de moord op Pim Fortuyn of Theo van Gogh hebben nagespeeld? Nee? We moeten een beetje denken aan de PR van Nederland, anders worden we nooit een gevaarlijk land. Er waren al eerder berichten dat wat zwakzinnigen de executie van Saddam met succes hadden nagebootst, maar nu zijn er ook beelden van kinderen die hun speelgoed aan de kant hebben geschoven en galgje met Saddam naspelen. Thanx 2 GoeieSaak.

Bikini’s from Brazil

{titel}

Waar draaien de hele internets nou eigenlijk om? User-generated content, web 2.0 initiative of andere nep marketing blaat verhalen? Natuurlijk niet, de internets draaien om lekkere mokkels! Ga dus de eerste 25 minuten maar eens lekker zitten voor deze docu over bikini’s in Brazil.

Da’s pas reclame!

{titel}

In tegenstelling tot schansspringen zou je denken dat voetbal een veilige sport is om te beoefenen. Dat zal ongetwijfeld ook zo zijn, maar degene die de reclameborden bij deze wedstrijd heeft opgehangen kan beter uitkijken naar een nieuw baantje.

Nieuwe trend: Kleedkamer Boksen

{titel}

We zijn een pas paar weken weg in 2007 en de eerste nieuwe trend dient zich al aan. Ben jij al aan het kleedkamer boksen geslagen? Schijnt onder ijshockey spelers echt heel normaal te zijn om in de kleedkamer mano el mano met elkaar op de vuist te gaan en het filmpje op internet te plaatsen.

Fuck you

{titel}

Fuck you! Fuuuuuuuuuuck Youuuuuuuuu! Fuck fuck fuck you! Hey pet, Fuck you! Snorremans, Fuck you! En nu even met z’n alle… FUCK YOU.

Peta’s State of The Union

{titel}

23 januari zal President Bush tijdens de jaarlijkse State of the Union weer een partijtje gaan liegen over zijn plannen en politieke doelstellingen voor het komende jaar. Totale Bullshit dus, maar gelukkig hebben de mensen van Peta, een organisatie die zich bezighoud met het invoeren en beschermen van dierenrechten, een eigen State of The Union gemaakt. Het is even een lange zit, maar ze trekt wel al haar kleren uit. Hopenlijk houdt Bush morgen zijn kleren aan!

Crashende Schansspringer

{titel}

Het gaat niet zo goed met de schansspringer Jan Mazoch, want hij kwam nogal ongelukkig ten val tijdens de World Cup Schansspringen in Polen. Ongelukkig ten val is eigenlijk nogal zacht uitgedrukt, want eigenlijk heeft Jumpy Jan geluk gehad dat ie nog leeft.

Wii goes porn?

{titel}

Het zal niet lang meer duren voor we de eerste porngames kunnen spelen op de Nintendo Wii. Zo een Wii controller vraagt gewoon om geile handelingen. De eerste voorzichtige stapjes zijn inmiddels genomen. To be cuntinued (woordgrapje alert) zullen we maar zeggen.

Hold Your Wee for a Wii Update

{titel}

Even een kleine update over de vrouw die meedeed aan een radiospelletje om zoveel mogelijk water te drinken voor een Nintendo Wii. Het slechte nieuws is dat de vrouw nog steeds dood is en haar kinderen waarschijnlijk nog geen Wii thuis hebben. Het bizarre nieuws is dat de vrouw nog een radio interview heeft gegeven terwijl ze al teveel water had gedronken. Maar het goede nieuws is toch wel dat de verantwoordelijke radio dj’s ontslagen zijn.

Voetjevrijen wordt weer leuk!

{titel}

Billenmannen kunnen even een blokje om, want we gaan eens gezellig keuvelen met de borstenmannen onder jullie. Niets is zo lekker als een paar zachte borsten om mee te spelen, maar weet je wat gek is? Als een vrouw een tepel onder haar voet heeft.

Weblog Winterweer

{titel}

Hallo allemaal, mijn naam is Mark Kovac en ik kom uit Hellevoetsluis. Mijn hobby’s zijn het weer, gaming, architectuur, films enz. Vooral mij eerste hobby is mijn lust en mijn leven. Niets zo boeiend als het weer. Vandaar dat ik een boemlauw weblog uit de grond heb gestampt over… Jawel, het weer! Natuurlijk is een weblog op zich wel leuk, maar met wat extragratis bezoekers is het helemaal lachen. Dus heb ik besloten om een beetje reclame voor mijn site te maken. Na uren en uren zoeken op het wereldwijde web heb ik het eindelijk gevonden. Midden in de doelgroep, mensen zoals jij en ik die elkaar treffen om te praten over het weer. Jawel, de beste plaats om reclame voor Weblog Winterweer is natuurlijk het VK fietsenhok.

Liefde op het tweede gezicht…

{titel}

Een van de nieuwsberichten vandaag is dat het aantal vuurwerkslachtoffers dat in ziekenhuizen is behandeld dit jaar voor het eerst in zes jaar fors is gestegen. Wij voorspellen dat iedereen volgend jaar met bommen gaat klooien, want een ander nieuwsbericht is dat kampingzender SBS6 komt met een datingshow voor mensen met verminkte gezichten.

Odijk Tv

{titel}

Move over bejaardenzender RTL4, kampingzender SBS6 en zeker het kanaal met alleen kijkers overdag Talpa, want nu is er Odijk Tv. Slechter dan slecht en rukker dan ruk, maar wat verwacht je ook van een paar boertjes uit Odijk. Bekijk deel 1 en deel 2.

Rocky’s klappen

{titel}

Nog een keertje is Sylvester Stallone aka Opa Sly in de huid van Rocky Balboa gekropen om deel 6 van de Rocky serie te maken, welke je nu kunt bekijken in de bioscoop. In de eerste 5 delen heeft Rocky om precies te zijn 694 rake klappen gekregen en iemand verveelde zich en heeft al deze klappen achter elkaar gezet.

Beasttube is beestachtig!

{titel}

Alle ogen zijn de laatste tijd gericht op de videosite Youtube. Overgenomen door Google voor een schrikbarend hoog bedrag en nu er geld te halen valt zijn verschillende bedrijven bezig om straks een leuke claim bij Youtube neer te leggen wegens schendig van Copyright. Gelukkig komen er steeds meer initiatieven, zodat we niet afhankelijk zijn van Youtube. Wat dacht je bijvoorbeeld van Beasttube?