Kameleon 3

{titel}

Het begint langzaam een traditie te worden, want ook dit jaar komt het Nederlands online film festival weer met een paar brute online clipjes. Hadden we een tijdje terug al de opvolger van Zwartboek, nu is het de beurt aan Sietse & Hielke Klinkhamer in Kameleon 3: Schippers van de dood.

4th of July

{titel}

Gefeliciteerd met de vierde juli. Dit zegt jullie kaaskoppen niet zo verschrikkelijk veel, maar in Amerika is iedereen weer vrolijk. De nationale feestdag zorgt niet alleen voor een gratis vrije dag, maar heeft ook de traditie dat er vuurwerk mag worden afgestoken. En waar vuurwerk wordt afgestoken, zijn mensen en waar mensen zijn, worden fouten gemaakt. Dus bij deze een VK 4 juli special. De categorie bommetje lijkt mij niet meer dan logisch.

Films voor nop!

{titel}

Downloaden is zo slecht! Voor je het weet komen Tim Kuik en de zijne met een sledgehammer je voordeur in rammen en zetten ze je op water en brood voor een maand of wat. Daarom is online kijken veel beter. Kun je gewoon even wegklikken als Tim in je woonkamer staat.

Bombaarden worden soft

{titel}

Niets geen spectaculaire ontploffing als einde voor journalist Alan Johnston, die al bijna vier maanden gegijzeld was door wat gezellige bombaarden. Is het Kerstmis in de grote woestijn, want laatst zagen we Alan nog in een gezellige homevideo met een mooie bomriem om zijn middel en nu is hij zonder dat er wat dollars zijn overhandigd vrij gelaten.

Voyeur

{titel}

De Amerikaanse omroep HBO heeft een moddervette site uit de grond keskopt onder de noemer Voyeur. Met je 14 euro en 95 cent muis heb je de mogelijkheid om verschillende verhalen te volgen via je digitale verrekijker. Of dit een los project van de HBO-ers is of een vette promo voor een aankomende serie is mij niet helemaal duidelijk, maar wat het ook mag zijn. Het is motherfucking bruut!

Brrraaannddd

{titel}

Dit filmpje is echt te grappig. We volgen een politie agent op een avond tijdens zijn dienst. Tijdens zijn dienst wordt er een brand gemeld en krijgt hij de taak om alle bewoners uit het huis in kwestie te halen. Hij gaat wel erg grondig te werk als je het mij vraagt. Fakking priceless.

Extra bruin worden in Leiden?

{titel}

Leiden staat in brand! Tenminste zonnestudio Aurora is even buiten gebruik na een flink fikkie. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er aan de hand is, maar vlak na de brand werden een paar Mocro’s Noord Afrikaanse mannen opgepakt. Zal wel toeval zijn…

Plonsen met de Politie

{titel}

Politie heb je in vele soorten en maten. Zo heb de je de bonnenschrijvers, de snelweg helden, de mobiele eenheid, de speurneuzen, de geheime agent en dan heb je de platte petten die bij de normale politie werken, maar toch liever bij de politie te water hadden willen zitten.

1 Europa?!

{titel}

Europese Unie voor, Europese Unie na. Allemaal veel gelul en weinig daden. Toch is niet alles kut wat er bij die gasten vandaan komt. Neem het spotje op EUTjoep. Niks mis mee… Maar daar denken de Engels toch anders over. Volgens Godfrey Bloom is het filmpje namelijk smakeloos en goedkoop. Hey Godfrey, check dit!

Lach eens naar het vogeltje

{titel}

Het is gewoon niet slim om met je brakke bek naar een stadion te gaan. Zeker in Yankeeland is dat af te raden aangezien ze daar graag werken met grote schermen en camera’. Als je dan toch je roes uit wil slapen, dan kan je dat wel eens eeuwige roem opleveren!

Toet toet

{titel}

Met de vlam in de pijp scheur ik door de Brennerpas. Met m’n dertig tonnen diesel, ver van huis, maar in m’n sas. Met de vlam in de pijp, door die eindeloze nacht. En dan moet ik denken aan m’n vrouw die op me wacht… Toet toet.

Tissues of teiltje deel 6

{titel}

Shannon Elisabeth kennen wij natuurlijk allemaal als Nadia uit American Pie. Ze was het uitwisselingstudentje die hoofdpersoon Jim steeds via de cam wist op te geilen. American Pie ligt tegenwoordig in de uitverkoop bak bij de betere tankstations, maar Niadia… Daar kunnen jullie vast nog wel een kunstje op.

Boris, de broer van Borat

{titel}

Afgelopen weekend waren alle ogen van mensen die het beste voor hebben met de natuur en in het bezit zijn van een grote bos schaamwaar gericht op Brussel, waar de Belgische versie van de World Naked Bike Ride plaatsvond. Boris, de broer van Borat was ook aanwezig.

Mag ik even kotsen?

{titel}

Wie het weet, mag het zeggen. Wat is er met deze twee vrienden aan de hand? Samen vieze boekjes bekijken is tot daar aan toe, maar een stinkende wind via een slangetje inademen is gewoon Not Done!

Sow, die is lang!

{titel}

Mooie titel he? Nu verwacht je natuurlijk het kinderarmpje te zien van de plaatselijke buurtneger, zodat je er weer de pest over in kan hebben dat je een paar decimeters te kort komt. Maar nee hoor, de lengte maakt niet zoveel uit, het gaat er meer om wat je er allemaal mee kunt doen. Alhoewel, deze is wel heel erg lang.

Toen Britney nog leuk was

{titel}

Britney Spears hebben we in vrij korte tijd van droommeisje tot kampersletje zien veranderen. Voordat Britney het nieuws haalde met allerlei slechte gewoontes zoals winkelen, feesten, in de afkickkliniek en gewoon rondlopen, was Brit echt een heel leuk meisje. Laten we heel even terugdenken aan deze fijne tijd met deze mooie fotoreportage.