Borat Borat Borat!

{titel}

Het is momenteel even alleen maar Borat wat de klok slaat in filmland, zelfs CNN waagde zich aan een interview. Borat zelf was een dgaje te gast als hoofdredacteur bij The Sun en dit pulpkrantje stuurde zelfs een verslagever naar Kazachstan om te kijken of het leven daar nu echt zo is als Borat ons graag wildoen geloven. Allemaal leuk en aardig die promotie, maar het draait natuurlijk allemaal om zijn nieuwe film. Je moet er heel snel bij zijn, want als de filmmaatschappij er lucht van krijgt is het snel over, maar deel 2 van de film kun je hier bekijken. Wij gaan snel op zoek naar deel 1!

Tequila!

{titel}

Edo Brunner, Tina de Bruin, Rou├ę Verveer en Arie Koomen zullen vanaf 17 november wekelijks te zien in een nieuw programma op BNN, namelijk Tequila. Het programma schijnt boordevol nieuwe, geschifte en hilarische typetjes en situaties te zitten en dit fragment beloofd in ieder geval al veel goeds.

In het Internetcafe…

{titel}

... doe je internetten? Nee hoor, internetten in een internetcafe is zo 2005, want vandaag de dag heb je hete dampende sex in het internetcafe. Vooral de laatste minuut kijken, want je bent natuurlijk nooit alleen in een internetcafe.

Jessica Alba in FHM

{titel}

Je zou bijna denken dat de voltallige VK redactie na Master_Ibo en Partyorganisator Chris alleen op vage parkeerplaatsen aan hun trekken komt inplaats van in het fietsenhok. Natuurlijk is dat een rare gedachte, vraag maar aan je vrouw, vriendin en zusje. Anyhoe, jullie hebben wel wat nazorg verdiend na deze twee webvervuilers en laat actrice, en in haar vrije tijd lekker ding, Jessica Alba nu net te bewonderen zijn in de Franse FHM.

Duet Balkenende en Bos

{titel}

Op 22 november zijn er weer verkiezingen en het Nederlandse internet begin ook langzaam, maar zeker, in het teken van deze verkiezingen te staan. Zet je boxen aan en bekijk dit geweldige duet van Balkenende en Bos met gastoptredens van onder andere Wilders en Verdonk.

Meer tazerfun

{titel}

Toch jammer dat wij in Nederland een verbod hebben op de tazer. Je kan er echt leuke dingen mee doen. Een beetje op een dronken vrijdagavond elkaars noten frituren met een flinke stroomstoot terwijl er dames zijn in BH’s en heupbroekjes die waarschijnlijk hetzelfde effect kunnen hebben op je in bed. Maar goed zo denkt de ├╝berwomaniser Nigel er over. Laat die gasten maar lekker nootjes schroeien terwijl ik in bed lig met twee hele domme, maar oh zo lekkere tjiks.

Er is geen be… lekkere!

{titel}

Print advertenties maken is niet zo moeilijk, je moet de mensen gewoon laten voelen zien wat je bedoeld. Electrolux, er is geen be… lekkere!

Lucy Pinder in Ice Magazine

{titel}

Nog niet zo lang maakte we kennis met Lucy Pinder, het Page 3 meisje van de Daily Star. Lucy heeft het buiten de deur neuken ontdekt, want ze is wederom niet in de Daily Star te vinden, maar in het Britse Ice Magazine. Natuurlijk is Engeland heel dichtbij om het blaadje te scoren, maar blijf nog even lekker achter je goedkope LCD schermpje zitten, want de foto’s staan natuurlijk gewoon op de internets. Foto 1, foto 2, foto 3, foto 4, foto 5, foto 6, foto 7 en foto 8. Via DZ.

Proost

{titel}

Mocht je nou weinig te doen hebben dit komende weekend, dan heb ik nog wel een leuke uitdaging voor je. Bekijk het volgende filmpje, bel al je vrienden van het plaatselijke cafe op en nodig ze uit voor een bierchallenge. Het is allemaal niet zo moeilijk. Het enige wat je goed moet kunnen doen is bier tot je nemen. 1 tip: vergeet geen lege emmers paraat te houden.

tazer + bier = plezier

{titel}

Wat doe je als je een flaming gay bent, een blikje bier op de shotgun-manier kan leegdrinken en je partner je graag wilt voorzien van 20.000 volt op je binnenbeen? Nou? Inderdaad, je laat jezelf filmen en zet jezelf voor lul op internet. Geweldig dat er dit soort mensen zijn en wat ben ik dankbaar dat de internets hierin een plekje heeft voor ze.

Boys middagen & avonden…

{titel}

Dus jij hebt alles al gezien en gedaan en bent op zoek naar iets nieuws? Dan moet je je zeker aanmelden voor een van de verwen middagen en avonden in Amsterdam-Oost van partyorganisator Chris. De huisregels zijn heel erg simpel, geen bril tijdens het seksen, dit om schade te voorkomen. Viagra kost 4 euro en poppers moet je zelf meenemen. Hou er wel rekening mee dat het betaald parkeren is. Ook introducees zijn welkom, zeker ook donker getinte boys met een kinderarmpje. Hebben wij je overtuigd? Meld je dan aan op emailadres c.vd.bosch@planet.nl of laat in het gastenboek weten dat je van de partij bent.

Ted Haggard is gay

{titel}

We hebben weer een hypocriet erbij in de wereld. Dit keer in de naam van Tedje Haggard. Teddy Trekveer preekt overdag als dominee voor een gezellig clubje mensen (een kleine 30 miljoen) waar hij het woord van God doorgeeft. Ted stond vooral bekend voor zijn haat richting het homoleven. Hij moest er niets van hebben. Waar hij overdag zo hard tegen vecht, laat hij in de donkere nachten van zijn leven hard varen. Ted blijkt namelijk toch van de mannenliefde te zijn. Ted, succes met het oprekken van je roze tulp en doe de groeten aan je vrouw en 5 kinderen.

Roef en Marian hebben het wel!

{titel}

Het programma Idols is in een nieuw jasje gestoken en heet nu X Factor. Duo Roef en Marian deden aan de audities mee en werden om onverklaarbare redenen afgewezen door de jury, waar ook die dikke uit de Idols jury Henk Jan Smits deel van uitmaakt. Zeg nou zelf, Roef en Marian hebben toch gewoon de X Factor? Gelukkig laten Roef en Marian het er niet bij zitten, zij gaan gewoon keihard door. Hun carriere kun je volgen op hun website. Misschien wel leuk als we een allemaal een opbeurend berichtje plaatsen in hun gastenboek, want dat hebben ze wel verdiend na het commentaar van de jury.

Brute wekdienst

{titel}

Ben jij zo’n persoon die moeilijk wakker kan worden? Die altijd door de herrie van zijn wekker heenslaapt en daardoor overal te laat komt? Laat je dan eens inspireren door deze brute wekdienst. Er is vast wel iemand te vinden die jou op deze manier gratis wil wakker maken.

Pssst, nieuwe cd Faithless downen?

{titel}

De nieuwe cd van Faithless To All New Arrivals ligt pas op 27 november in de bakken van je platenboer, maar op internet gaat dat allemaal net even anders. Daar is het album natuurlijk gewoon al te downloaden en de grote voordelen daarvan zijn dat je niet naar de platenboer hoeft te gaan en dat je wat muntjes in je zak kunt houden. Via mp3zzz.

Gezocht: Date voor Master_Ibo

{titel}

“EyE mEiSjEs, mIjN nAaM iS MaStEr_iBo eN iK bEn eChT vErLiEfT oP mEzElF. NaTuUrLiJk kAn Ik NiEt MeT mEzElF tRoUwEn, dAt mAg ZelFs nIeT iN dE iSlaM. MaAr eR iS gEnOeg MaSTeR_iBo vOoR iEdErEen, dUs iK zOek eEn dAtE! dIe mOtOr VaN mIjN gEiMpOrTEeRdE MeRcEdEs dRaAiT aL, dUs nEeM CoNtAcT mEt mE oP! Ik wIl oOk dE FieTsEnHoK beDaNkEn vOoR dIt KaNS.”