Steve’s neefjes

{titel}

Terwijl Steve naar de Loveparade ging en Henry kansloos op een Appelscha’s terras heeft gezeten was Nigel bezig met andere dingen. Nigel heeft namelijk moeten oppassen op de lelijke neefjes van Steve. Nadat ze heel de huiskamer onder handen hebben genomen met die vieze pikpoten van ze, kwamen ze al snel aan bij de camera. Wat een irritante ventjes zijn dit zeg. Steve, bedankt! Volgende keer vraag je maar of Henry wil oppassen.

Kamasutra 3D

{titel}

Het is zomer en waarschijnlijk heb je nog wel wat daagjes vrij. Wil je dit keer niet met je uitgezakte vrouw en de vervelende kinderen naar de Ikea, pak dan even deze site erbij. Leer deze standjes uit je hoofd en verras je vrouw. Dan bellen wij vast de Ikea om te vragen of ze woonsdag kunnen omdopen tot uitwoonsdag.

Hoe word je een nazi?

{titel}

Je moet niet denken dat als je witte veters in je schoenen hebt, Lonsdale kleding draagt, Nederlands vlaggetje op je kleren hebt genaaid en heel vaak je rechterhand de lucht in steekt dat je een goede nazi bent. Nee, kinderen van Limburg en omstreken, daar zitten nog een paar belangrijpe stappen voor. Eentje ervan is dat jij je best niet doet op je werk en de rest kun je bekijken in deze cursus hoe je een goede nazi kunt worden.

Pang pang

{titel}

Bowling for Columbine is een film die ik echt kan aanraden. Als je het haatgevoel en onbegrip voor de USA wilt uitbreiden, dan adviseer zeker om nu de film te tjekken. De film draait om de vraag waarom de USA zo trigger happy is. En waarom iedereen maar pistolen, automatische geweren en weet ik wat allemaal nodig heeft. Niet iedereen weet er namelijk even goed mee om te gaan. Zo getuige het volgende filmpje. Stel je voor dat je zusje in de andere kamer staat. Linkje via de Snake’s pit.

Pedopartij nicht verboten!

{titel}

Waar een klein land weer groot in kan zijn, want de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) beter bekend als de pedopartij is door de rechtbank in Den Haag niet verboden. De rechter gaf als verklaring “Zij willen slechts uiting geven aan hun morele bezorgdheid. Dat is bij lange na niet voldoende om een partij te verbieden”. Iemand de computer van deze rechter al eens grondig geinspecteerd?

Zapruder’s Burenruzie

{titel}

Wie dit jaar vervroegd vuurwerk wil zien moet zeker een enkeltje boeken richting Israel, want het een of ander staat daar echt op springen. Onze vrienden van het VK Channel Zapruder_Inc nemen in hun maandagmorgen briefing de langstlopende burenruzie ooit nog even onder de loep. WWIII komt er aan, ben jij al aan het hamsteren geslagen?

The Love is Back!

{titel}

Na een afwezigheid van twee jaar was gisteren de Loveparade weer terug in Berlijn. De Loveparade staat altijd garant voor sex, drank en muziek “die Bum Bum machen”. Zoals aangekondigd is Ome Steve gisteren gewapend met voorgemixte flessen vodka-cola liters Shandy en een camera naar de Loveparade gegaan om wat picca’s te schieten. Door het warme weer en de drank, was het vandaag voor Ome Steve ook een verrassing wat en wie er allemaal op de foto’s staan. De foto’s kun je hier, hier, hier en hier bekijken en wat filmpjes van de parade kun je hier bekijken. Mocht je zelf ook zijn geweest en vette foto’s of filmpjes hebben geschoten, mail ze dan naar ons!

Prins B op het lijstje van Willem H?

{titel}

Voor de binnenzitters nog even wat aardigs om door te nemen. Telegraaf heeft namelijk een aardig lijstje PDF-jes staan met verklaringen tegen Willem Holleeder. Tevens schijnt Holleeder plannen te hebben gehad om Prins “was ook mijn opa” Bernhard te ontvoeren, maar verkoos later toch Freddy Heineken. Roddel en achterklap in het criminele milieu…

Ben jij een rimmer?

{titel}

Het is tyfus mooi weer, dus verwacht vandaag niet al te veel van jullie VK team. De een ligt bij te komen van een avond stampen in Berlijn, de anders ligt onder de John Deere (nieuw oliefilter) en weer een ander ligt plat met zijn zak op het strand. Maar niet voor we de vraag van vandaag hebben gesteld. Rimjobs? Yah or Nay?

Too Cold?

{titel}

IJsland is al jaren bezig om toeristen hun kant op te laten komen. Terecht overigens. Want IJsland en vooral hoofdstad Reykjavik heeft een goede naam qua tunes, chicks & clubs. Enige nadeel van IJsland is dat het zo bloody koud is. Maar om nou te zeggen Too Cold???

Veel koek en geen tanden

{titel}

Reclame maken is een bepaald gevoel bij je product meegeven. Channel No 5 is niet te betalen, ruikt matig, maar heeft wel een bepaalde feel. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Rolex. Is en blijft een klok, maar door de naam en het gevoel is het toch weer iets bijzonders. Misschien had iemand dat de maker van deze koekjes commercial ook even moeten vertellen. Het gaat om het gevoel wat je bij een product hebt…

Live from Berlin

{titel}

Dit weekend zul je ome Steve weinig aantreffen op VK, want er schijnt zo in Berlijn een bescheiden feestje te gaan losbarsten. Afgelopen nacht was Nederlands trots DJ Tiesto al bezig op een Pre Party van de Loveparade en dat was weer ouderwets genieten. Om 14.00 uur gaat de parade beginnen en op de Loveparade site schijnt een livestream te komen, zodat jullie thuis ook kunnen genieten. Gewapend met een paar voorgemixte flessen cola-vodka en een camera zal ome Steve voor jullie een poging wagen de chicks van de Loveparade 2006 op de gevoelige plaat vast te leggen. Wordt vervolgd… Update (14:03): THE LOVE IS BACK! Update (14:21): En de servers liggen plat…

A Day In The Life: Britney Spears

{titel}

Vroeger, toen Britney Spears nog een lekkere kledder was heeft menigeen de hand aan zichzelf geslagen bij het zien van de sexy zangeres. Tegenwoordig is dat allemaal anders. Ze is lelijk, getrouwd en is aan het biggen geweest. Dat komt dus nooit meer goed. Toch nog steeds benieuwd hoe een dag uit het leven van Britney er vandaag de dag uitziet? Bekijk dan de docusoap A Day In The Life: Britney Spears.

Mini for man

{titel}

Bij ons in Appelscha hebben ze sinds kort illegale straatraces. Het is nog niet zo heel groot, want tot nu toe doet alleen onze grote vriend Willy Wanka mee in zijn Totally Crap Mini Cooper S. Natuurlijk willen Nigel, Steve en ik ook wel een lauwe bak als we straks 18 zijn, dus zijn we alvast een beetje gaan shoppen. Een ding is duidelijk, het gaat dus een Mini worden.

Warriors for Islam vs Wilders 2 - 0

{titel}

Zoals we vandaag al even lieten weten was de site van Geert Wilders gehacked. Geert had er dit over te zeggen tegen nu.nl: Wilders denkt niet dat er iets mis is met de beveiliging van zijn website. “Mijn site is niet lek als een mandje, maar ik ga er wel voor zorgen dat dit nooit meer gebeurt”. Mooi Geert, doe dat, want net was je opnieuw gehacked en nu ligt zelfs de hele site eruit.

Alltime Classics

{titel}

Het weekend is weer begonnen en dit weekend is een goed weekend voor de mensen die van lekkere opzwepende house houden. In Nederland hebben we namelijk de Miss Amstelveen verkiezing tijdens Dance Valley en onze Duitse vrienden houden weer eens een ouderwetse Loveparade. Mocht je niet naar buiten durfen, dan kun je natuurlijk vanavond ook je weekend beginnen met Online Radiostation DOTF. Het thema is Alltime Classics en deze oude meuk zal je worden aangeboden door DJ’s Sneaky-D , Stanton en Gijs. Gebruik je Windows Mediaplayer, dan kun je hier luisteren en Winamp gebruikers doen dat hier.