Verschrikkelijke werkdag…

{titel}

He gasten, vanavond even niet aan mijn kop zeiken over wat dan ook! Heb namelijk vandaag een verschrikkelijke kutdag op het werk gehad.

Henry heeft een webcam

{titel}

Omdat Henry met grote regelmaat de moeder van Steve aanduwt, verdient hij een aardig centje bij. Zo kocht hij laatst een laptopje van zijn letterlijk zuurverdiende geld. Henry helemaal blij, want er zat ook een webcam in. We kunnen Henry nu niet aanspreken op MSN of hij knalt zijn cammetje aan. Henry namens Steve, Willy, je moeder en mijzelf; laat die webcam uit.

Cindy Wie?

{titel}

Cindy Margolis is een bescheiden mens als we haar website moeten geloven. Ze is namelijk Internet ster, host, spokesperson, supermodel, actress, producer, schrijver en ook nog een moeder. Tjek nogmaals haar website en weet dan dat deze tjik 40 is. Kortom we hebben hier met een hele echte MILF te maken. MILF of niet…het is een tjik met ballen waar de zwaartekracht geen reden heeft om aan te raken. Dat vond Playboy ook. Dus geheel in stijl leveren wij u in november de Playboypics van het decembernummer voor u. Linkje is tikkie NSFW.

Explosieve scheiding?

{titel}

Jammer nou zeg, Ik vond die Nouridinne en Soumaya juist zo een leuk stel. Samen allemaal leuke dingen plannen, maar daar komt nu dus niets meer van terecht. Toch jammer…

Zo heeft Steve Irwin het niet gewild

{titel}

Welkom bij de wijze les ga nooit zwemmen in een meertje waar ook krokodillen zwemmen, want dat kan weleens je laatste zwemavontuurtje kunnen zijn. Een elf jarige jongen uit Borneo heeft deze wijze les overgeslagen en ging toch zwemmen. Helaas kan de jongen het niet meer na vertellen, maar de krokodil ook niet.

Gezocht: Rokers

{titel}

De Partij voor het Roken is het zat dat we doodgegooid worden met de nieuwe antirookcampagne van de stichting Stivoro en dat er steeds meer mensen buiten in de kou staan te paffen. Om een tegengeluid te laten horen ging de partij op zoek in Zwolle naar zieltjes die ook roken.

Marketingfacts DeFaCeD

{titel}

Elke boerenlul die op de huishoudschool het vak Marketing heeft gehad leest natuurlijk de website Marketingfacts.nl. Alleen vandaag even niet, want de site is ge-defaced en door de hackers voorzien van een nieuwe lay out. Update (13.08): Oude grap, maar Marketingfacts wel in een nieuw jasje. Hoax dus!

Nigel slaat door

{titel}

Nigel, nu is het genoeg geweest! Altijd aandacht trekken en een beetje de ranzige aap uithangen. Ik vind dat het afgelopen moet zijn. Dit kan echt niet langer.

Trailer Hostel 2

{titel}

De extreem gezellige familiefilm Hostel ligt alweer een tijdje in de uitverkoopbakken van de Blokker, dus moesten de makers van de film iets nieuws verzinnen om geld uit onze zak te kloppen. Dat hebben ze gedaan, want ergens in 2007 kunnen we in de bios genieten van Hostel deel 2.

Indoor Tennis…

{titel}

Het is buiten echt herfst compleet met weeralarm, dus mensen verklaren je compleet voor gek als je met windkracht 10 buiten een potje staat te tennissen. Indoor-Tennis is dus het toverwoord, maar sommige nemen dat woord iets te letterlijk.

Lindsay Lohan’s Halloween Outfit

{titel}

Het is vandaag Halloween en als de plaatselijke pedofiel of ontsnapte TBS-er nog niet hebben toegeslagen kunnen er kinderen die verkleed zijn aan de deur komen om te bedelen om snoep. Lindsay Lohan ging verkleed naar een Halloween feestje, maar volgens ons slaat ze compleet de plank mis. Eindelijk ziet ze er wel weer lekker uit, maar wie weet als wie of wat ze verkleed is mag het zeggen.

Tara’s Tits

{titel}

Tara Reid heeft haar roem vooral te danken aan de twee American Pie films waarin ze gespeeld heeft. Tara was dat lekkertje genaamd Vickey. Na de twee blockbusters heeft ze een nog een paar rolletjes gehad in minder succesvolle films en tv producties. Tegenwoordig is Tara voornamelijk te zien als dronken huppelkut in de B-serie Taradise, verder heeft Tara haar tietjes laten aanpassen naar tieten en vervolgens weer laten aanpassen naar tietjes. En daar ging het pas echt mis. Check zelf maar.

Psssst, wie wil naar de ECT finale?

{titel}

Zaterdag 21 oktober was het hele Explosive Cartuning on Tour circus te gast bij de Hemkade in Zaandam. Natuurlijk was VK Televisie ook aanwezig en deze reportage kun je hier bekijken. Aanstaande zaterdag, 4 November, is ECT te gast in de Outland in Rotterdam en wij bieden je wederom de kans om dit spektakel van geile wijven en jumpy muziek mee te maken. Zeker een spektakel, want het is de finale van de ECT en volgens de geruchten wordt het een leuk 18+ feestje. Stuur je naam en je shirtmaat naar emailadres kutzooi@volkomenkut.com, want wij geven 10 x 2 kaarten weg en de winnaars krijgen ook nog een exlusive VKMag shirt.

Alles voor een studiepunt

{titel}

Het leven als student is vandaag de dag een stuk makkelijker geworden. Niets geen groepsprojecten meer waar altijd een wijf dat een hoog cijfer wil hebben ruzie krijgt met de nietsnut uit de klas, want tegenwoordig probeer je studiepunten te scoren door naakt door de binnenstad te lopen.

Michelle spreekt…

{titel}

We lieten jullie al even kennismaken met Tattoo Michelle. Best een lekkertje, beetje jammer van de plakplaatjes hier en daar. Nu schijnt de lopende kleurplaat voor 18 plussers ook te kunnen spreken. Tijd voor een interview.

Holleeder op dieet

{titel}

Het is toch weer een feest in Justitie land. Eerst is er weer een TBS-er zoek, nu is topboefje Holleeder weer boos over de manier waarop hij behandeld wordt door de mensen in zijn tijdelijke woning te Vught. Daarom heeft Ome Willem besloten om niet meer te knagen. Een heuse hongerstaking dus. Waarom Ome Willem zo boos is? Hij mag al weken niet met zijn raadsman (lees: maat in het kwaad) Moszkowicz spreken. Sinds een paar weken zijn ze in Vught namelijk van mening dat er best een ruitje tussen de twee mag zitten, maar de echte druppel die de emmer deed overlopen was toch wel het bezoekje van Ome Willem aan de tandarts afgelopen week. Holleeder moest namelijk geboeid en geblinddoekt naar de smoelensmit. Belachelijk natuurlijk, ze doen net of Holleeder een crimineel is.