Moest je dat nu echt delen?

{titel}

Toch erg handig die profielensites zoals Hyves en Myspace waar je van alles kunt delen met je vrienden. Alleen sommige mensen zijn alleen vergeten waar de grens ligt van wat je wel en zeker niet deelt met andere mensen. En foto’s van een dode foetus plaats je zeker niet op je Myspace profiel.

Bad of Butt plug?

{titel}

In de media is het werkwaardige verhaal te lezen van de in Zwitserland wonende Dieter Bayer die bijna de dood had gevonden, toen hij zichzelf per ongeluk spieste aan een ontstopper. De 79 jarige Dieter had de ontstopper gebruikt als stop voor het bad. Toen hij even later in de badkuip ging liggen slipte hij over een stuk zeep en spieste zichzelf aan de ontstopper. Waarom schrijft iedereen het verhaal klakkeloos over? Is er dan niemand die vraagtekens plaatst bij het verhaal van de man? Wij vragen ons af. Bad of Butt plug?

Djuicy de HIV spuiter

{titel}

Normale seks, aftrekken, anale seks, CBT (lul/ballen “bewerken”), exhibitionisten, groepseks, kontlikken, naturist, orale seks, plasseks, sauna’s/badhuizen, scheerseks, seks in de buitenlucht, toiletseks/banen, triootjes, vacuümpomp, vieze praat/spugen en vuistneuken. Nee, de daders van het Groningse HIV schandaal hadden inderdaad niet in het lijstje bezigheden genoemd dat ze je drogeerde met GHB en daarna met HIV inspoten op hun bruine chocoladeridder profiel. Baresexboy laat zich graag gebruiken door Djuicy, maar lees zeker eens de achtergelaten berichten voor baresexboy, want daar valt al te lezen dat ze into HIV zijn.

Japanse TV is de bom Part 789

{titel}

Oke dames, de kogel is door de kerk. Ome Steve gaat emigreren naar Japan en zich voor elke televisieshow inschrijven dat kandidaten zoekt. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van dit spelconcept, waarbij een dame lekker met haar lichaamsdelen over je heen hangt en het enige wat jij hoeft te doen is je ogen dicht houden. Ik lijm mijn oogleden dicht en zet een extra camera klaar, laat die dame maar haar werk doen.

BNN doet inspiratie op bij Tien

{titel}

Vanavond is het zo ver! BNN zal de nu al beruchte Grote Donorshow uitzenden. In deze show zal de 37-jarige Lisa, die lijdt aan terminaal kanker, een nierpatiënt uitkiezen die een nier mag grabbelen. Kijkers kunnen haar adviezen geven door te SMS-en. Zo krijgt tenminste 1 van de 1088 mensen die wachten op een nieuwe nier nieuwe onderdelen, maar zoals altijd moeten de gristenen en de linkse moraalridders weer keihard janken omdat er op televisie wordt beslist over leven en dood. Joehoe! Doe es 8-uur journaal kijken. Daar sterft het van de mensen die doodgaan. Oja, voor de mensen die vanavond om half negen willen gaan kijken alvast een bindend stemadvies: kandidaat nummerrrrr twee. En die volkomenkutnieren van jou mot niemand, dus word alsjeblieft geen donor. Je maakt er niemand gelukkig mee. Update: Het was dus allemaal een ouderwetse HOAX. Bart Nier Network deelt geen extragratis nieren uit. Herhaling. BNN deelt geen nieren uit. U kunt het gebouw verlaten via de uitgangen aan de zuidzijde.

Blijft staan neger!

{titel}

Zou je als je last hebt van kleurenblindheid motoragent mogen worden? In Rotterdam Noord tenminste niet. Daar moet je heel goed kleuren kunnen herkennen. Het zou namelijk een beetje raar zijn als je heel hard schreeuwt BLIJF STAAN NEGER en het zou een blanke jongen zijn. Nee, de politie te Rotterdam heeft het allemaal scherp in de gaten.

Politie achtervolgen ouwe

{titel}

Weetje wat leuk is om te doen ouwe, da’s echt niet normaal ouwe, ga je tussen de politie en iemand die ze moeten hebben rijden ouwe, Leipe shit ouwe, kunnen ze ‘m niet aanhouden ouwe, worden ze lekker gefokt van ouwe. Echt lachen ouwe.

GeSSelig, Nationaal Revolutionair

{titel}

Aaah bijna weekend. Bier staat in de koelkast, BBQ is startklaar en nu alleen nog even een gezellig brokkie muziek downloaden. Dus dan ga je even naar Nationaalrevolutionair.nl. MP3-tjes in overvloed en allemaal geheel gratis. Lekker chillen met klassiekers als Trouw aan rood, wit, blauw of het aanstekelijke Whitepower. Mocht je toch liever nog even wat clipjes bekijken voor je de BBQ in de fik steekt, geniet dan van de boemlauwe Youtube pagina. Wees er snel bij, want voor je het weet is de site weer dicht. Alvast een prettig weekend…

Nieuw behangetje Totallycrap!

{titel}

Zo, waar is het bier? Onze Engelse site Totallycrap.com was toe aan een nieuw behangetje, en dat heeft het gekregen ook.  Topics zijn voorzien van een plaatje en met de nieuwe videoplayer hadden jullie al een beetje kennis kunnen maken. Het design is gemaakt door Nozzman. Alle html en css is in elkaar “gesjeft” door Bruud, wat scriptjes door Chris en de hele mietserse bende is in ons CMS geflikkerd door Ome Steve himself. Neem zeker eens een kijkje, want dan krijg je een idee waar we binnenkort met VK ongeveer heen willen.

Nog even en het is weer vaderdag

{titel}

Nog ruim twee weken en dan is het weer vaderdag. Mocht je er achter gekomen zijn dat je paps regelmatig in Groningen te vinden was op feestje met een stel kompleet geflipte nichten, zet die man dan dit jaar even extra in het zonnetje. Zo’n HIV-je is voor die ouwe ook niet leuk hoor. VK cadeau tip voor dit jaar is dan ook de Sitting Cage. Zeer duurzaam, comfortabel en eindelijk weer eens een cadeau waar hij echt iets aan heeft.

Niet vergeten bij brand!

{titel}

Niet vergeten bij brand!

Zeg mij maar na

{titel}

Zeg mij maar na: Wij komen jullie land opbouwen, wij hebben het beste met jullie voor en wij zijn hier niet om jullie voor lul te zetten. geintje!!!

Een slimme meid…

{titel}

”Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”. Dat geldt zeker voor de meiden van tegenwoordig. Zit het niet mee op school? Niks aan het handje, gewoon even door de knietjes… Mocht dat niet genoeg zijn, dan neem je toch gewoon een handje knetterkauwgum .

Smack My Fergie Up

{titel}

Zangeres Fergie is een enorme bitch waar wij graag een beschuitje mee zouden willen eten. Dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren, maar iemand is zo vriendelijk geweest om Fergie met de Prodigy door de mixer te gooien, zodat we toch van haar kunnen genieten. Via het Belgische Mediabom wat hier te bekijken is voor alle Belgen die verdwaald zijn.

Shaydie is terug

{titel}

Vorige week hebben we genoten van alle dingen die vroeger beter waren. Een van deze dingen was natuurlijk het zangeresje Shaydie dat vroeger meezong met de commerciele liedjes van DJ Paul Elstak. Je zou denken dat Shaydie niets meer doet, maar niets is minder waar, want Shaydie is gewoon 10 jaar later in 2007 weer van de partij. Natuurlijk de hamvraag, wie kan het nog op Shaydie?

Wat een helden!

{titel}

Oh wat zijn er toch een helden op deze aardkloot. Neem deze twee stumpers die het nodig vinden om zich voor te doen als politie en een of ander mongooltje bang te maken. Echt heel erg stoer. En nu terplekke dood neer pleuren graag!  Update: Eerst stoer doen, dan snel offline halen… te laaaaat!