Flavor Flav gaat solo

{titel}

Flavor Flav ken je misschien nog wel uit zijn tijd bij Public Enemy. Hij het kleine mannetje met een grote klok om zijn strot. Na zijn Public Enemy succes raakte het dwergje zwaar aan de sos. Zo een beetje al zijn poen werd omgezet naar poeder en sindsdien was het rustig om zijn persoontje. Tot nu, want The Flavor is back met een solo project!

Cooking with Kiwi’s

{titel}

Koken geen hobby van je? Neem dan les van Moon TV. Die Kiwi gasten maken een volledige maaltijd in een paar seconde. Hoe dat werkt? See for yourself

Zielig he?

{titel}

Mensen die het slecht hebben moet je helpen, of ze natuurlijk keihard uitlachen. Want er is nog steeds een gouden regel. Geen beter vermaak dan leedvermaak. Daaag arme mannetjes en vrouwtjes!

Pixelloto

{titel}

De website Million Dollar Homepage was natuurlijk een briljant idée. Alex Tew de bedenk heeft er dan ook aardig wat cash mee weten te scoren. Tijd voor een nieuw plannetje dus, want met geld maak je geld. Het idee is wederom simpel. Adverteerders betalen de pixels en door bezoekers te laten klikken maken ze kans op 1 miljoen dollar. Tevens mag je als winnaar ook nog een tonnetje overmaken aan een goed doel. Win win situatie dus… Vooral voor Alex

Twee vliegen in een klap

{titel}

Zoek je nog een leuk kerstkado voor je bitch? Maak van de nood een deugd. Laat die slet de was doen en gelijk een pleziertje beleven met de Orgasmatron 3000.

De Sint Terug Op Zijn Boot

{titel}

Godver kinderen. Hebben jullie ook zulke mooie kadootjes gekregen gisteravond? Ik wel en als ik Henry en Nigel mag geloven dan zitten zij wat betreft hun SM hobby ook goed voor de komende jaren. Al die kadootjes krijgen is natuurlijk leuk en aardig, maar sta ook eens stil bij wat de Sint hier allemaal voor moet doen. Heel Nederland voorzien van speeltjes is hard werk. Voor die paar dagen feest moet de Sint wel de rest van het jaar op zijn boot zitten mensen. Hij moet gewoon door beuken tot na zijn 465ste hoor.

Watchmandreams

{titel}

Toen Microsoft met het idee om aan ieder hotmail accountje een Spaces te plakken hadden ze natuurlijk nooit gedacht dat ze eigenlijk de wereld aan het redden waren. Daar hadden ze dan ook hulp bij nodig. Die hulp kwam uit de hoek van Watchmandreams. Lees de site maar eens goed door. Daar wordt je namelijk een goed mens van…

Take That

{titel}

Sinds kort wordt Nederland weer overspoeld door die lekkere boys van Take That. Ze hebben een nieuwe CD gemaakt en zijn vervolgens in alle vormen weer te vinden in de media. Heb je het over Take That, dan heb je het over het fenomeen boysbands. Heb je het over Boybands, dan moet je ook deze naam noemen. El Simbolo…

Stappen met VK

{titel}

Heb je al die pepernoten op? Al je pakjes uitgepakt? Mooi, dan is het nu tijd om plannen te gaan maken voor het weekend. Onze vrienden bij Club Players hebben dit weekend weer leuke feestjes. Vrijdag met U Rock met Real El Canario, Posh E en Tony King. Op zaterdag knalt het dak eraf tijdens ICE. Onder leiding van Chucky, Leroy Styles en Jody San komen rauwe beats op je pan. Voor de mensen die niet genoeg hebben aan de zaterdag alleen is er zondag ook nog een leuk feestje. De avond is van 19.00 uur tot 01.00 uur en wordt gevuld met de klanken van Ramon Diaz (Hed Kandi), Billy de Klit en Leon Benesty VS MeMo. Kortom reden genoeg om te zweten. Nigel heeft hoogstpersoonlijk 10 x 2 gastenlijst geregeld voor jullie VK-ers. Dus wil je indruk maken op je tjik of vriend, .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) dan. Zie je @ Players.

De VK Top 1000

{titel}

Het eind van het jaar is in zicht. Dat merk je vooral als je de radio aanzet. Nagenoeg alle stations zijn weer bezig met het maken van lijstjes zodat de Dj’s straks tussen kerst en oudjaar de plaatjes niet aan elkaar hoeven te lullen. De top 100’s en top 1000’s vliegen je werkelijk om de oren. Natuurlijk kan het VK fietsenhok niet achter blijven. Thepinquin deed zijn ding, dus upload je favo tunes en plempen die handel.

Titanic 2.0

{titel}

Zo, dat hebben we ook weer gehad. Opbrengst was in Huize Hardcore: Een paar setjes witte sokken, Hema ondergoed, een chocolade H, een kortingskaart voor zwembad Bosbad Appelscha en een videoband van Titanic 2.0. Het laatste cadeau natuurlijk direct even omgezet om met jullie te delen. Op naar de kerst

Heeerlijk avondje

{titel}

Vanavond is het weer het “heerlijk avondje” weer gekomen. Jullie kunnen dus allemaal het dak op (tenminste als je zwart ben of Piet heet) de rest zal het even moeten doen met een all time classic in de vorm van Sinterklaas bij Jiskefet.

Kots op je kop

{titel}

Een of ander radioprogramma genaamd The Opie and Anthony Show vonden het een goed idée om een of andere vetklep 75 kopjes Egg Nog te voeren. Dat die bolle die zooi niet binnen ging houden was wel duidelijk, want na de 75 kopjes meuk was de echte Egg Nog Challenge pas.

Meer Rachael

{titel}

Al eerder kwamen die zatlappen van hiernaast al aan met pics van Rachael uit Beauty en de Nerd. Nu komen dezelfde stamgasten met meer materiaal. Even snel kijken dus… (tikkie NSFW).

Ach mens, ga toch koken…

{titel}

Wat mensen tegenwoordig al niet in hun lelijke kop halen om een paar knaken te verdienen. Zo kun je nu via Navigatiestemmen.nl de stem van wijlen Pim Fortuyn downloaden. Echt wansmaak en nog eens bizar slecht uitgevoerd ook. Zo had Pim het vast niet gewild…

Koekoek

{titel}

In Nederland krijg je max 25 jaar als je iemand vermoord of de belasting oplicht. Raar volk die Nederlanders. In het Midden Oosten denken ze daar anders over. Vermoord je iemand, zeg je klootzak tegen de dictator of pik je een snoepje? Tjop hand, arm, been of hoofd eraf. Simpel en duidelijk. Wellicht een tikkie Middeleeuws, maar er schuilt wel een ontmoedigingsbeleid achter. Maar wie zijn die gasten die het hakken uitvoeren?