Tissues of teiltje deel 65

{titel}

Bij MTV Amerika draait al een tijdje de serie The Hills. Een soort reality show over mokkels in de modewereld. Boring… maar tussen de cast zitten wel een paar snoepjes, zoals Heidi Montag bijvoorbeeld. Bekijk de dame in kwestie Baywatch-achtige fotoshoot en geef je oordeel. Tissues of teiltje voor Heidi?

Het gaat fout in Burma

{titel}

Normaal ben ik zo a-politiek als een Belgenmop maar dit moet even van mijn lever. Het zal niemand ontgaan zijn wat er zich allemaal afspeeld in Burma. Monniken komen in opstand tegen het militaire bewind. En nu is het dan zover dat er doden vallen. Het internet in Burma was even tijdelijk offline, waarschijnlijk om dit soort beelden niet aan de buitenwereld te laten tonen. Het eerste buitenlandse slachtoffer is een Japanse journalist. Ze wilden de beelden tegenhouden, dat is ze niet gelukt. Duidelijk is te zien dat de man point blank door een militair omgelegd wordt. De Franse regering staat stilzwijgend langs de zijlijn. De belangen van Total zijn denk ik groter dan een onderdrukte bevolkingsgroep….

Ga eens grappig dood

{titel}

Met enige regelmaat vragen wij mensen om zo snel mogelijk dood te gaan. Niet echt aardig want er is helemaal niets leuks aan dood gaan, alhoewel

Roll the Dice

{titel}

Dus je wilt graag aandacht voor je gokportaaltje. Dan is het natuurlijk mogelijk om zoveel mogelijk banners in te kopen, het liefst van die hele grote met veel knippereffecten en dat soort ellende, maar je kan natuurlijk ook iets origineel verzinnen. Zoals het bedrijf GNUF gedaan heeft bijvoorbeeld. Twee enorme dobbelstenen, een helikopter en een hele hoge berg.

Kansloos!

{titel}

En net als je denkt dat je het internet uit hebt kom je dit tegen… Klein advies, niet klikken, want het is echt de slechtste manier om je tijd te besteden ooit.

Cop Watch - These Streets Are Watching

{titel}

Nog steeds kutweer, nog steeds opzoek naar een nuttige invulling van je zaterdag? Check dan even de docu Cop Watch - These Streets Are Watching. Altijd leuk om te kijken hoe mensen in de weg lopen bij Politie werk. Wel even voor gaan zitten. 53 minuten 15 seconde om precies te zijn.

A1GP World Cup of Motorsport

{titel}

Hoe kom je in godsnaam een regenachtige zaterdagmiddag door… Gewoon even de A1 race meepakken vanaf het circuitpark Zandvoort. De race beelden zijn hier te bekijken en aan de rechterkant kun je kiezen voor de pits of start / finish beelden. Baan is zeiknat dus crashtechnisch moet het allemaal goed komen!

Crashen doe je zo

{titel}

Beetje met je wagentje door de bocht schuiven is best stoer, maar dan moet je alles wel onder controle houden, anders krijg je dit soort ellende en dat dekt je verzekering vast niet!

Tissues of teiltje deel 64

{titel}

Wrestling geen reet aan? Think again! Met mokkels als Candice Michelle in de ring kan die ‘sport’ nog wel eens heel groot worden. Vraag van vandaag is dan ook tissues of teiltje voor deze worstelgodin?

Meg White sextape is echt wel echt

{titel}

Die Meg White toch, ze is in de media aan het rondbazuinen dat de sextape die over het internet gaat niet van haar is, maar volgens de mannen van Liquid Motion moet Meg niet zeuren en gewoon toegeven dat het haar tape is, ze hebben immers keihard bewijsmateriaal!

Hangtieten?!

{titel}

Vrouwen en tieten, het blijven twee heerlijke dingen. Alleen kan iemand ons uitleggen waarom die mokkels altijd apart moeten doen? Als je hangtieten hebt, leer er mee leven, als je ze niet hebt, geniet ervan! Maar deze dingen kunnen echt niet! Pak kipfilets of ga naar Dokter Schumacherts, als je deze dingen maar vergeet!!!

VK Friday Night Cafe Part 9

{titel}

Hahaha die is dood   Thank fuck it’s Friday! Borrelnootjes, lauwe cola en ijskoud pils mag je zelf pakken. Traditiegetrouw gooien we een boemlauw VK shirtje op de bar voor het beste onderschrift bij de foto. Doe gek, gooi je haar los en maak ons gek met je ziekengeest in de comments!

Vodka en rijden? Gaat best!

{titel}

Russen en drank. Daar mogen we god voor danken op onze blote knieën. Wat zouden de internets saai zijn zonder die combinatie. Het zou toch doodzonde zijn als je dit soort tafereeltjes zou moeten missen… Gewoon keihard door blijven zuipen hoor stelletje ?????????‘s.

Tissues of teiltje deel 63

{titel}

De Engelse serie Hollyoaks hebben wij in Nederland nooit op het scherm gehad. Best jammer, want er zaten een paar heerlijke mokkels in. Neem bijvoorbeeld Jodi Albert en Tiffany Mulheron. Kledders 1e klasse als je het mij vraagt. Tissues of teiltjes voor deze twee kledders?

Hollands Heetste Part 7

{titel}

Naakte Duitse konijnen met anorexia die Maze spelen. Dat zou pas een goeie viral zijn. Helaas komen de vijf heetste virals van deze week niet verder dan een onderdeel daarvan. Toch zijn ze leuk. Benieuwd geworden? Doe dan maar weer KLIKKERDEKLIK

Halo gaat ons kapot maken

{titel}

Het zal niemand ontgaan zijn dat er een nieuwe spelletje gemaand Halo 3 op de markt is gebracht. Direct sneuvelen alle voorgaande verkooprecords en haalt de game op de verkoopdag 110 miljoen eu-tjes op. Allemaal geweldig natuurlijk, maar moeten we ons geen zorgen gaan maken? Als dit zo doorgaat kan het wel eens het eind van de wereld betekenen. Tenminste… Als we dit filmpje moeten geloven.