Alllaaaaaf

{titel}

De gehele VK bemanning is woonachtig boven de rivieren. Dat zal dan ook gelijk de reden zijn waarom wij carnaval een achterlijk feestje vinden. Niet zo zeer omdat volwassen mensen het leuk vinden om zich te verkleden en zichzelf vervolgens omver te zuipen. Daar kunnen wij de lol nog wel van inzien, maar het wordt pas sneu als dat volk het wereld wijde web op gaan. Neem bijvoorbeeld de site van Tejrepke. Die is gemaakt onder invloed van drank, dat kan niet anders. Tevens moet iedereen lam geweest zijn om de carnavals disco leuk gevonden te hebben. Ben benieuwd of het dit jaar weer zo een knalfeest zal gaan worden.

Spoof Zoetermeer de Gekste

{titel}

Het filmpje van de gangsters uit Zoetermeer die stoer een ruit ingooien van een basisschool staat nog in ons geheugen gegrift. Zelfs de politie is zich met het filmpje gaan bemoeien, maar wat daar uitgekomen is horen we pas in 2010. De jongens en meisjes van zoetown.nl hebben in ieder geval een moddervette spoof gemaakt van de Zoetermeerse gangsters.

Mohammed was my Homeboy

{titel}

De Deense spotprenten oorlog heeft al een paar doden opgevelerd, maar in ons koude kleine kikkerlandje houden we het graag luchtig. Daarom kun jij nu in het bezit komen van dit geweldige shirt die ons allen moet verbroederen. Shirt gezien op bastiaanbos.com.

Virtueel Vriendinnetje

{titel}

We hebben de laatste tijd wel heel erg veel websites gezien waarin je mensen opdrachten kon geven en daarna in je luie stoel kon bekijken hoe deze opdrachten uitgevoerd werden. Om nog even een kwartiertje van jullie kostbare tijd op te snoepen is er nu ook het virtuele vriendinnetje. Woorden die het goed doen zijn suck, jump en lick. Andere woorden die de mooie mevrouw leuke dingen laten doen kun je natuurlijk kwijt in de comments. Update: Jawel, de url verneukers zijn wakker geworden en hebben alle opdrachten gevonden. Thx 2 WebForce04 in de comments.

Ben jij een Nazi?

{titel}

Echte geschiedenislessen worden tegenwoordig niet meer gegeven op school en dat is waarschijnlijk een van de oorzaken waarom moslims het liefst met hun rugzakje de metro opblazen en kaaskopjes het leuk vinden om op het schoolplein te sieg heilen en de plaatselijke moskee in de fik steken. Waar is de tijd gebleven dat je onder de indruk was van het verhaal van Anne Frank? Wij van VK voorspellen gevaarlijke tijden in Nederland en daarom kun jij nu al kijken hoeveel procent Nazi je bent door deze test te doen.

GOD Warrior Website

{titel}

We hebben Marguerite Perrin, ook wel beter bekend als de moeder uit de hel aka the GOD Warrior, al eerder voorbij zien komen op VK. Marquerite deed mee met de Amerikaanse versie van het programma jouw vrouw, mijn vrouw en kwam nogal getraumatiseerd terug van haar gastgezin. Toch heeft dit helse avontuur Marguerite Perrin waarschijnlijk geen windeieren gelegd, want ze heeft inmiddels haar eigen site en merchandise. Via Snake’s Pit.

Love Parade is back!

{titel}

Goed nieuws voor feestvierders wereldwijd. De wereldberoemde Love Parade in Berlijn is na twee jaar afwezigheid weer terug van weggeweest. Dit jaar zal het grootste feest ter wereld gehouden worden op 15 juli. Even vrijhouden dus!

Bram Moszkowicz Sextape?

{titel}

Het is bijna niet mogelijk, maar er is een website online die nog meer zpelvauten bevat dan jullie eigen VK. We hebben het uiteraard over Zijonline. Laat deze zeer betrouwbare roddelsite nou een briljant verhaal hebben staan. Het schijnt namelijk zo te zijn dat top advocaat Brammetje Moszkowicz in de tang zat bij Willem Holleeder vanwege een heuse sextape. Moszkowics zou namelijk de zus van Dino Soerel (maat in het kwaad van Holleeder) gedaan hebben terwijl er een camera op zijn witte reet gericht stond. Tevens komt uit het verhaal naar voor dat Bram M uit A ook de vrouw van de vermoorde Evert Hingst zo nu en dan een doorsmeerbeurt gaf. Helaas is daar niets over terug te lezen op de website van de dame in kwestie. Klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, maar waar rook is vuur. Via WH

Potje strippoker?

{titel}

Bij ons op school zit een nieuw meisje en Ome Steve had gelijk wel in de gaten dat er iets niet helemaal klopte aan dit meisje. Zo doet dit meisje elke week mee met de gym, in tegenstelling tot de andere dames die minimaal een keer per maand op de bank plaatsnemen, het nieuwe meisje is veel beter met speerwerpen dan voormalig kampioen van Appelscha Henry Hardcore en bij het gezamelijk douchen heeft ze altijd een smoes om zo snel mogelijk weer naar huis te gaan. Na een potje strippoker zijn we er eindelijk achter gekomen wat er nu precies mis is met het nieuwe meisje.

De metrosexuele man

{titel}

Mensen van VK, ik heb uw hulp nodig bij het volgende. Gisteren meldde ik al dat de meisjes in het fietsenhok een lichte voorkeur gaan krijgen voor de gekleurde boys van school. Daarom wil ik mij meer gaan onderscheiden van de rest. Nou kwam Henry gisteren met zijn nieuwe wapen; de lingeriecatalogus voor de metrosexuele man. Ik weet het nog niet helemaal wat ik moet doen. Kies ik voor nou voor deze outfit of deze? Via ons forum.

Bollywood special

{titel}

Bollywood is een serieuze industrie. De dansende mannen met geföhnde kapseltjes laten met veel emotie en heupwiegen zien dat zij, ondanks het verschil in kaste, de juiste persoon zijn om mee te trouwen. Een heel blabla-verhaal waar Nigel niet altijd helemaal bij kan met zijn pet. Feit blijft wel dat de dames in de films, behalve de moeders in de films, echt waanzinnig mooie vrouwen zijn. Dat werpt zo op internet ook zijn vruchten af. Daarom heb ik voor u een Bollywoodspecial hierrrrr op VK. Kijk en geniet op de mensen die we graag op het witte doek zien terugkomen inclusief de man uit het laatste filmpje. Hierin zie je het zogenaamde antwoord op Usher uit India.

Mobiele Home Video

{titel}

Mobiele telefoons zijn al lang niet meer om alleen mee te bellen. Tegenwoordig maak je er ook foto’s mee en als je een iets duurder model hebt maak je er ook filmpjes mee. Het ultieme is natuurlijk dat jij en je partner geinspireerd zijn door de Home sexvideo van Paris Hilton en vele anderen en zelf ook het idee hebben gekregen om een eigen homevideo te maken. Opgenomen met een mobiele telefoon is deze home sexvideo. Volgens de degene die het filmpje naar ons opstuurde schijnt er een verhaal achter het filmpje te zitten wat ergens in de lokale media is verschenen. Weet iemand het verhaal achter dit filmpje?

Klik je Sick…

{titel}

Wat hebben dames zoals Anna, Lola, Lucie, Karin, Irene, Isabelle, Fabienne en vele anderen met elkaar te maken? Ze staan allemaal open en bloot in deze Open Directory. Doe daarom even wat vingeroefeningen om je vingers wat soepeler te maken, haal een paar keer diep adem en klik je sick in deze Open Directory vol met schone vrouwkes.

Veeg je reet af met Duitsland

{titel}

We hebben de laatste paar weken al wat WK 2006 items voorbij zien komen, zoals een Nazihelm, Oranje Burka en een deurmat om je voeten te vegen. Het volgende initiatief is redelijk sneu, maar daarom zeker de moeite waard. Ten eerste is het sneu, omdat WC papier met de Duitse vlag erop eigenlijk heel het jaar in de schappen van de supermarkt moet liggen. Ten tweede zijn de mensen achter het idee nogal sneu, omdat ze ook wcpapier hebben gemaakt met onze Oranje leeuw erop. De initiatiefnemer van het wk wc papier mag van ons in de stront zakken, en diep ook!

Echte negers

{titel}

Er zijn een paar dingen zeker in het leven en dat is dat een gemiddelde neger een klein kinderarmpje tussen zijn grote tenen heeft hangen en echte negers zijn stoer. Soms zijn er toch uitzonderingen op de regels. Het is verrotte hard zoeken, maar ze zijn er echt en ik heb er 1 gevonden. Deze gangsta schreeuwt als een klein wijf in een reuzenrad. Wat ik erg mooi vind aan dit filmpje dat zijn matties allemaal blank zijn en de tijd van hun leven hebben.

Geheimtaal ontcijferd

{titel}

De concurrentie is moordend op internet. Waar Steve en ik een paar weken geleden nog een geheimtaal hadden bedacht, is de taal oncijferd door een paar Punjabers. Erg a-relaxed want Steve en ik hebben ook gemerkt dat de de dames in het fietsenhok een voorkeur aan het krijgen zijn voor de tropische man. We houden daarom ook liever voor ons wat deze jongens nu zeggen in hun geheimtaal.