Snoop Dog bij Jensen

{titel}

Jensen een vieze bruine chocoladeridder noemen met slecht gejatte grappen roept bij jullie nogal wat reacties op. Dus laten we jullie de beste Jensen show ooit eens voorschotelen. Jensen praat internettend Nederland weer eens na, maar het is gangsterrapper Snoop Dog die de show steelt.

Plymouth goes Amsterdam

{titel}

Dus iemand is op het geniale plan gekomen om 500 Britse studenten naar Amsterdam te laten komen voor een sporttoernooi… Da’s niet zo slim hé. Iedereen weet toch dat Britten hun dagen slijten met het zuipen van enorme hoeveelheden lauw bier en slechte liedjes zingen schreeuwen. Hoe dan ook, de varkens uit Plymouth werden op de voet gevolgd door de mensen van Campus TV met alle gevolgen van dien. En het bleef nog lang onrustig in de Coco’s Outback.

Christenunie vs mooi billboard

{titel}

Christenunie vs mooi billboard Wie wil er nu niet bovenstaand plaatje als billboard aan zijn gevel hebben hangen? Inderdaad, de Grrrriiistenunie! Volgende keer zwarte sokjes aan op de foto en we lullen nergens meer over.

Knut moet Kaput!

{titel}

Beertje Knut is nog steeds Alive and Kicking en zorgt op dit moment voor een giga omzet voor de dierentuin waar het kut ijsbeertje woont. Net als de rest van de Duitsers mag het beertje van ons ook gewoon dood en bij de buurvrouw kun je Knut nu helemaal kaput knallen! Zo, dat lucht op!

Slim?!

{titel}

Even snel een vraagje tussendoor. Is het verstandig om met je hippe zwembroek en een brandblusser in een plastic zak te gaan staan. De zak vervolgens afsluiten en de brandblusser te legen? Volgens mij niet, maar daar denken sommige mensen anders over.

Keith Richards snoof zijn vader

{titel}

Van Keith Richards is het algemeen bekend dat hij graag een snuifje nam uit de pot met verboden middelen. Maar als je alles al hebt geprobeerd op het gebied van drugs ga je toch op zoek naar nieuwe uitdaging. Zo ook Keith Richards die tegenover het Britse muziekblad Music Express heeft gezegd dat hij de as van zijn gecremeerde vader heeft gesnoven. Kan het nog gekker? Via.

Liever geen berouw…

{titel}

...Huur een vrouw! Hoe mooi zou het zijn als je een vrouw kunt huren en dat je alleen de lusten hebt en niet de zware lasten? In Belgie is dat mogelijk op de website rentawife.be. Is natuurlijk een reclamesite voor een winkel die dvd’s verkoopt, maar daarmee hebben ze wel de woede op de hals gehaald van verschillende Belgische politici en organisaties die er niet om kunnen lachen.

Comedytrain deel 2

{titel}

Vorige week trapte we af met de eerste aflevering van het programma Comedytrain. Afgelopen zondag was het Brabo Steef Cuijpers die zijn ding deed. Ga er maar even voor zitten, wederom een hilarische uitzending!

Daniel’s ex is boos!

{titel}

Op het internet is het leven easy. Terwijl je vrouwtje gewoon op de bank GTST zit te kijken, kun jij al je geile fantasieën proberen uit te laten komen. Hoe doe je dat? Datingsites natuurlijk! Even een voorbeeldje: “ben een jongen van 21 jaar en zit op dit moment te wachten op een geile gozer die langskomt om me lekker te neuken. zit tot 23.00 alleen in een kantoor pand. wie komt er langs?”. Zo gemakkelijk gaat dat. Advertentie plempen en buiten de deur neuken maar. Mannen, vrouwen of een voetbalelftal, het kan onze grote vriend Daniël niet gek genoeg. Daar kwam het vriendinnetje ook achter met als resultaat: Een eigen webstek mede mogelijk gemaakt door je ex!

Heb jij al een Nudesuit?

{titel}

Vergeet die nieuwe Nike sneakers die je hebt gekocht en vergeet ook die ultabrute Stone Island trui waar je 3 jaar lang voor gespaard hebt, want in de nieuwe mode heb je dat allemaal niet meer nodig. Met de nieuwe mode gaan we weer terug naar de natuur. Gaan we terug hoe jij uit je moeders doos bent geklommen. Heb jij al een geboortekostuum?

Blauwe bal, blauw gezicht

{titel}

Kinderen moet je vrijlaten. Laat ze zelf maar ontdekken waar hun grenzen liggen. Vroeger of later komen ze er echt wel achter welke acties die ze ondernemen wel en niet goed aflopen, wat je by the way niet moet vergeten is een camera mee laten draaien terwijl ze op onderzoek uit gaan.

OCC goes HP

{titel}

HP, u weet wel van de printertjes heeft al een tijdje commercials met bekende Yankees in de hoofdrol. Zo was rapper Jay Z te zien in een spotje en ook snow / skate boarder Shaun White kreeg een zak geld voor een clipje. Aangezien de campagne nogal succesvol is heeft HP nog maar een paar dollars afgedrukt om de brommerbouwers van Orange Country Choppers in een spotje te laten spelen. Om het maximale uit hun doekoe te krijgen is er ook een making of gemaakt. En die is best vermakelijk SCHUIM OUWE, SCHUIM!

Jean-Marie Pfaff de gekSSte?

{titel}

Jean-Marie Pfaff, Oud doelman van de Rode Duivels en Bayern Munchen scoort, vandaag de dag hoge ogen met zijn livesoap de Pfaffs. Waarschijnlijk was Jean Marie even vergeten dat de camera’s ook mee waren op zijn vakantie op het eiland Barbados, want kijkers van de soap konden in de aflevering van zondagavond zien hoe meneer Pfaff een zwarte tuinman van het hotel een trap onder zijn reet geeft, omdat Jean Marie vond dat deze man in de weg stond. Het Belgische Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding heeft Jean Marie inmiddels al op de vingers getikt wegens onvoorbeeldig gedrag.

My Humps door Alanis Morissette

{titel}

Het nummer “My Humps” kennen we natuurlijk uitgevoerd door de Black Eyed Peas. Het is dan ook heel erg vreemd om een andere versie te horen en zeker als Alanis Morissette er eentje voor haar rekening neemt.

Happy Feet 300

{titel}

Heb je enig idee hoe de trailer eruit zou zien als je liefste film van het jaar, Happy Feet, door de mixer haalt met waarschijnlijk de bloederigste film van het jaar, de film 300? Waarschijnlijk zou Happy Feet 300 nog een leuke film worden ook.

Nog meer kut Knut

{titel}

Al eerder kreeg je het verschrikkelijke kutnummer Lief klein beertje van staatsmongool Johan Vlemmix te horen. Wat die man wel niet doet om een paar knaken te verdienen. Maar het kan nog erger. Johan heeft namelijk ook een videoclip laten maken. Kan iemand er even voor zorgen dat die kut Knut dood in de comments terecht komt? Alvast bedankt!