Hollands Heetste Part 10

{titel}

Hadden we vorige week nog een overdosis hete virals, deze week is het drie keer niks. Nouja, niks. Er zijn er altijd wel een paar die het een beetje goed doen. Bijvoorbeeld Steve - O in zijn nakie of een Lada in een halfpipe. Voor Hollands Heetste van deze week doe je weer… KLIKKERDEKLIK

vrouwen en auto’s… deel 2

{titel}

Vrouwen en auto’s… Het is gewoon geen gelukkige combinatie. Tijdens het rijden zijn die mokkels al doodeng, maar bij het parkeren hou je helemaal je hart vast. Voorbeeldje: Deze vrouw heeft een parkeerplek waar je moeiteloos een Leopard tank in kan schuiven. Dan zou je zeggen dat een klein koekblikje ook geen probleem moet zijn. Wel dus!

Dood = kunst

{titel}

Als ik aan kunst denk, zie ik schilderijen als de Nachtwacht of een ding van Van Gogh. Er zijn klaarblijkelijk mensen in deze wereld die hele andere ideeën hebben over wat kunst is. Men neme de kunstenaar Guillermo Habacuc Vargas, een straathond, touw en een kunstatelier. Vervolgens laat je de hond uithongeren tot ie dood gaat en noemt het kunst. De bezoekers van deze expositie mogen ook allemaal een langzame dood krijgen dat zij de hond niet gered hebben. Teken hier de petitie om de kunstenaar dood te wensen.

Papegooi met vette moves…

{titel}

De tijd van alleen een kat of hond als huisdier zijn we een beetje voorbij, want tegenwoordig hoor je er echt niet meer bij als je thuis geen Python of alligator in de gang hebt liggen. Vergelijken met dat soort exotische dieren is een papegaai maar een doorsnee huisdier, maar niet als je hem wat vette moves kunt aanleren.

Interpol heeft hem!

{titel}

Al eerder werd bekend dat de gezochte Interpol pedofiel, de 32 jarige Canadese Christopher Paul Neil was, maar het goede nieuws van vandaag is toch wel dat vieze Christopher is gearresteerd in Thailand. Overleven als pedofiel in een Thaise gevangenis? No way! Dag Neil!

Speeding Ticket Preventerizer

{titel}

Hardrijden is de bom. Niet eens om eerder te zijn waar je moet zijn, maar gewoon de kick van het scheuren op niets af. Een ideaal bakkie om in te scheuren is een Mini. Het is immers net een kart. Alleen die altijd en eeuwige boetes… gelukkig hebben de kabouterautobouwers daar iets op gevonden. Gewoon even de Speeding Ticket Preventerizer site bezoeken en alles is weer onder controle.

Waar was onze uitnodiging?

{titel}

Toch leuk dat meisjes onder elkaar heel veel plezier kunnen hebben en gekheid kunnen maken, maar als jullie de volgende keer weer van plan zijn om een feestje te houden stuur ons dan aub ook een uitnodiging. De foto’s van het feestje zijn trouwens wel goed gelukt! Tikkie NSFW.

Thaipusam Festival 2007

{titel}

Het Thaipusam Festival is een Hindoe aangelegenheid waarop de geboortedag van Lord Murugan, de jongste zoon van Shiva en Parvati wordt herdacht. Toch is er op het festival veel meer te doen, maar dat ziet er allemaal een beetje eng uit.

Wraak nemen doe je zo

{titel}

Als je een huisgenoot hebt die na een nacht stappen elke keer de boel onderkotst om vervolgens zo dronken als een tor in slaap te vallen op een plek naar keuze, dan is het een keer tijd om hem te wijzen op zijn gedrag. Als praten niet helpt, is er altijd nog de tondeuse die uitkomst kan brengen. Nou heeft Nigel in zijn tijd echt wel eens een paar Shandy’s op, maar ik kan me niet voorstellen hoeveel je op moet hebben om niet door te hebben dat je met stroop ingesmeerd wordt. Priceless!

Windows Vista Song

{titel}

Heb je al eens iemand gesproken die tevreden is met zijn Windows Vista installatie? Wij ook niet! Computers worden traag, het systeem barst van de bugs en eigenlijk is heel Vista gewoon een slechte kopie van Mac OSX. Windows doet dus wederom waar ze goed in zijn. Om gek van te worden, vooral de Duitse versie!

Hello Kitty HK-AK-47

{titel}

Je bent misschien zo’n type die nog gelooft in wereldvrede en dat vegatarier zijn cool is, maar helaas moeten we je telleurstellen, want de aarde is echt naar de klote. Toenemende aggressie, spanningen tussen verschillende rassen en niet te vergeten het toemende aantal moorden. Wat wel weer moddervet is, is dat je je buurman binnenkort kunt omleggen met een echte Hello Kitty AK 47.

Aardige crash

{titel}

Je vraagt je af waarom, maar er zijn nog steeds mensen die het nodig vinden om hun auto om een paal te vouwen. Als je eenmaal aan het vouwen bent, dan is het natuurlijk niet de bedoeling om het wagentje in twee te scheuren. Het aan elkaar lijmen van de twee delen is echt een takke werkje. Iemand trouwens enig idee van welk merk het wagentje was?

Hoeveel verdien jij per minuut?

{titel}

Eens even kijken wat ik verdien terwijl ik deze post aan het maken ben.*voert salaris in en drukt op calculate*. Mooi nu kan ik je vertellen wat je kan doen met deze link. Volg de link, voer je salaris in dollars of euro’s in en druk op calculate. Terwijl je op de berekening wacht, stroomt het geld lekker binnen. *Controleert saldo: aaah mooi weer een paar euro verdiend*.

Airbus A380

{titel}

25 oktober zal Singapore Airlines als eerste de Airbus A380 in gebruik nemen als passagier vliegtuig. Op het schema staat een vluchtje Singapore – Sydney. Zit je economy, dan zit je nog steeds kut, maar de Business en First Class zijn andere koek. Business is nog steeds een stoel, maar is in een handomdraai een bedje. First is helemaal bizar. Niks last van een snurkende buurman of een irritant wijf die de hele tijd tegen je aan blijft ouwehoeren. Gewoon je eigen cabine inclusief volwaardig bed. Doppie maken in de lucht is nog nooit makkelijk geweest. Vaag alleen dat iedereen zo moeilijk doet over de komst van het grootste passagiers vliegtuig ter wereld. Zo een ding zet je in 7 minuten en 15 seconde in elkaar.

Voetjes van de vloer

{titel}

Als je een beetje onvervalste disco wil leren dansen moet je natuurlijk de bekende Finlandse Disco dans video stap voor stap nadoen om geen flater te slaan in de boerenschuur waar je uitgaat. Diesel heeft dankbaar gebruik gemaakt van het originele filmpje en de boel een beetje verbouwd om hun eigen producten te verkopen. Via HS.

Rubberman

{titel}

Iedereen heeft wel een bepaalde voorkeur als het op erotiek aan komt. De een gaat voor de blondjes, de ander voor de dikke tieten. Weer andere zijn vooral op zoek naar chicks met een kale kano en dan heb je natuurlijk de heren die gek zijn op rubber… heel veel rubber.