Even lachen

{titel}

Groepsfoto’s zijn echt altijd zo leuk om te maken. Ondanks dat je zegt dat iedereen even naar de camera moet kijken en zijn beste lach moet opzetten, lukt het een aantal mensen toch weer om juist NIET naar de camera te kijken of houden ze hun ogen dicht. Kortom ik haat groepsfoto’s. Daarom vind ik het initiatief dat genomen is tijdens deze fotoshoot een geweldige! Het enige wat ik nog mis, is een grote bak water om vervolgens de grootste pannekoek ter wereld te maken.

Fietser wordt gepwned

{titel}

Je kent ze wel die oma’s in die in zo’n el cheapo Daewoo Matiz rijden. Ze rijden constant te langzaam en dan ook het liefst op de linkerbaan op het tweebaans gedeelte van de A12 tussen Gouda en Zoetermeer. In de stad zijn ze ook geen pretje. De HTM-trams moeten constant op de toeter drukken omdat ze bij het stoplicht met haar linkerwielen op de tramrails staat en begrijpt geen reet meer van de voorrangsregels van tegenwoordig. Dan is het gewoon wachten op problemen.

Criss Angel is vet

{titel}

Mensen die VK een beetje lezen, weten dat ik graag dingen post die met magie te maken hebben. Waar je vroeger Hans Kazan, Siegfried, Roy en David Copperfield had, zijn er nu nieuwe helden van de goochelacademie geslaagd. Geen goochelaars met een zwart kostuum, vlinderstrikje en een hoge hoed waar zo’n kutkonijn uitkomt. De goochelaars van tegenwoordig zijn boemlauw gekleed in streetwear en dikke bling om hun nek. Kortom toffe gasten die masterlijk veel verdienen. Een van die jongens is Criss Angel. In Amerika heeft hij zijn eigen tv-serie Mindfreak. Hierin probeert meneer Angel over te komen als een ECHTE goochelaar die geen trucage gebruikt. Nou weet ik 100% zeker dat hier wel iets nep is, maar ik weet alleen nog niet wat.

Saved by the…. T-shirt

{titel}

Vroeger toen het internet nog alleen werd gebruikt op universiteiten en het leger was je aangewezen op de televisie. Dat was helemaal geen straf, want je had geweldige series zoals Fullhouse, Baywatch, Knightrider, Airwolf en niet te vergeten Saved by the Bell. In deze laatste serie was er een grote hunk nerd, Screetch. Nu zoveel jaar later gaat het niet zo lekker met Screetch en probeert hij nu zelfs T-shirts te verkopen met zijn naam en handtekening erop.

Doneer je zaad…

{titel}

Een of andere knettergekke Franse kunstenaar heeft het in zijn botte hersens gehaald om een kunstwerk te maken waar hij 1000 liter sperma voor nodig heeft. Hij is gelukkig zelf slim genoeg om te beseffen dat hij die 1000 liter nooit zelf in zijn eentje kan volrukken en daarom kun je een donor kit aanvragen om hem te helpen.

Kleren uit!

{titel}

Als het je gelukt is een chickie te scoren en je hebt haar meegenomen naar jouw huis om eens flink te gaan ballen zonder voetbal, is het altijd weer een hele klus om zo snel mogelijk al je kleren uit te doen. Let anders even goed op hoe deze meneer binnen tien seconden helemaal naakt is.

Extreem domme bleekscheet

{titel}

Als jouw blonde vriendin zwanger blijkt te zijn ben jij als blonde adonis natuurlijk in de wolken. Het valt je zelfs helemaal niet op dat het kindje wat je vriendinnetje eruit heeft gepoept een klein negertje is. Toch zit dat je blonde vriendin niet helemaal lekker en besluit ze om op de televisie jou te vertellen van haar slippertje met meneer de neger.

Dollen met Sasquatch

{titel}

El Chupacabras de geitendoder, de verschrikkelijke sneeuwman en het monster van Loch Ness zijn wezens waar er aardig wat foto’s van zijn gemaakt, maar waarvan het bewijs dat deze wezens bestaan nooit is aangetoond. De Sasquatch is ook zo’n wezen en wandelaars hebben er nu eindelijk eentje gevonden om mee te dollen.

Ontbijtje op bed

{titel}

Zijn jullie wel een beetje aardig voor je vriendinnetje? Je weet wel, op zondagochtend een glaasje vers geperste sinaasappelsap, wat warme broodjes uit de oven en om het feestelijke ontbijtje helemaal af te maken een lekker gekookt eitje.

Gezocht: 5 miljoen bezoekers

{titel}

Het is tegenwoordig onwijs hip om een website op internet te kwakken en mensen te beloven dat als er heel veel bezoek komt dat je een berg foto’s van je ex-vriendin laat zien of dat je huidige vriendin een triootje wilt doen. De meeste van deze websites houden niet hun woord als er daadwerkelijk zoveel bezoekers komen, maar mochten ze wel goede bedoelingen hebben en niet het aantal bezoekers halen is dat natuurlijk een gemiste kans. Jürgen heeft ook een leuke weddenschap met zijn vriendin, want als er 5 miljoen bezoekers komen naar zijn website, dan zal zijn vriendin gaan streaken tijdens de finale van het WK voetbal in Duistland. Allemaal even hier klikken dus en wij houden wel in de gaten of Jürgen zijn woord gaat houden.

Vaderdag..

{titel}

Graag herinneren wij je er even aan dat het vandaag vaderdag is en dat alle winkeliers van Nederland willen dat we onze vaders bedanken voor het achterlaten van een vingerhoedje grote witte mannenpis bij je moeder. Natuurlijk gaat het leven als vader niet over rozen.

Open dag Leeuwarden airbase

{titel}

Zo, was me het dagje wel. Eens in de vier jaar, en hopelijk nu eens in de drie jaar, houd vliegbasis Leeuwarden een open dag. Kan iedereen eens een kijkje in de keuken werpen van minister Kamp. En Jan Modaal, die het allemaal betaald, werd niet teleurgesteld. Goeie demo’s waren er te zien. En ook Sterreporter Whitehouse was ter plekke om even lekker te raggen met de Canon 350D met Tamron lens. Twee geheugenkaarten van een Gieg volgeschoten en alles is hier en hier te zien. Worstel even door die 400 foto’s. Hier een lijstje van foto’s die ik zelf de mooiste vond. 1, 2, 3, 4, 5, 6, en 7.

Streakers…

{titel}

Elke mooie sportwedstrijd heeft natuurlijk als ingredienten dat er op de een of andere manier gescoord moet worden, dat het spannend is en dat er op het eind een winnaar is. Wat een sportwedstrijd helemaal aantrekkelijk maakt is een onderbreking door een zogenaamde streaker. Het leven van streakers gaat niet over rozen, want sommige worden echt keihard aangepakt zoals we kunnen zien in deze compilatie van mensen die een wedstrijd storen.

Huckin’ Chicken Extreme Air

{titel}

De Burger King is al een paar jaar enorm goed bezig om mensen op het internet te bereiken met originele concepten en sites. Een extreem goed voorbeeld daarvan is de Subservient Chicken. Deze kip hebben ze weer uit de kast gehaald, op een motor geflikkerd en hem wat mooie stunt laten uithalen.

647 straattermen voor Marijuana

{titel}

Magic Smoke, Assassin of Youth, Ouff the Dragon, Sherman Stick, Wake and Bake, Mooster, Kentucky Blue, Burnie, Golden Leaf, Atom Bomb, Sticky Icky, Blast a Roach, Grasshopper Brown en zo zijn er nog 634 andere woorden die op straat worden gebruikt voor de plezierdrug Marijuana. De Amerikaanse overheid is zo aardig geweest om alle 647 straatwoorden samen te vatten in een mooie poster. Niet vergeten om op de foto van de poster te klikken voor een grote weergave.

De knakworstenshow

{titel}

Radiogrootheid Howard Stern heeft wel wat goed te maken nadat hij ons liet zien hoe een oma plaatsnam op de Sybian trilmachine en ook nog eens in kleuren en geuren vertelde wat ze voelde aan haar verschrompelde pruim. Gelukkig hebben we het wel over Howard Stern en natuurlijk heeft hij weer wat bedacht om zijn publiek te entertainen, zoals de knakworstenshow.