James Brown is Dead!

{titel}

In de begintijd van de house was volgens LA Style James Brown al dood, maar in 1991 was de Godfather of Soul nog springlevend. Nu, bijna 16 jaar later heeft LA Style toch nog zijn gelijk gekregen, want James Brown is niet meer.

Kerstavond 2006

{titel}

Het is kerstavond, maar die vervelende gekke kutkikker weet dit gezellig avondje toch weer te verpesten. Dus absoluut niet hier klikken! Koning smut van VK, the Pinquin, heeft voor alle zielige rukkers een opzetje gemaakt om toch ook deze avond door te komen. Jullie eigen smutlinkjes kun je kwijt in de comments, zodat anderen ook makkelijk de avond doorkomen. Andere linkjes kun je natuurlijk nog steeds kwijt via het traagste kerststalletje ooit actie. Vreetse, veel plezier in de kerk en de tyvis!

Ex Miss Nevada in de rebound

{titel}

Wij deden een beetje lacherig over het schandaal wat ex Miss Nevada Katie Rees heeft veroorzaakt door leuke foto’s van zichzelf en haar vriendinnen te laten nemen, maar het “voorvalletje” is inderdaad in de States een groot schandaal geworden. Niet omdat het zo speciaal is, maar omdat iedereen de foto’s wil zien en deze eigenlijk alleen te vinden waren met irritant watermerk. Daarom dus nog een keer de foto’s van Katie Rees in de rebound.

Neuken zonder Tulipan

{titel}

Zondag is de beste neuk dag van de week. Wakker worden zo rond een uurtje of 11. Nog half zat. Even checken wat je gister uit de kroeg hebt meegenomen en als het niet te lelijk is… neuken! Als je klaar bent even pissen, en hup nog een keer. Tenminste als je zo slim bent geweest om geen Tulipan om je slurfje te trekken.

Kimbo Strikes Again

{titel}

De naam Kevin Ferguson zullen de meeste geoefende internetters niets zeggen, maar zijn bijnaam Kimbo zal bij sommige mensen wel een belletje doen rinkelen. Kimbo is namelijk een straatvechter waarvan we weleens eerder wat hebben laten zien. Wat je echt niet wil hebben is ruzie met hem, want in zijn laatste straatgevecht laat Kimbo zien hoe snel het kan gaan.

WiiKitties

{titel}

De internets heeft wat met poesjes en dan hebben wij het niet over het kijken naar natte gleuven, maar echte zachte poesjes met een vacht. De nieuwste poezenaanwinst op het net zijn poesjes gefotografeerd met een Nintendo Wii.

Gezocht: Serieverkrachter

{titel}

Ben jij een boemlauwe neger, tussen de 175 en 180 centimeter lang (niet je lul, maar je lichaam), tussen de 20 en 25 jaar oud, bruine ogen met sproetjes onder je ogen, in het bezit van normaal postuur wel met brede borst en spreek je Nederlands met een accent? Blijf dan zeker de komende tijd even binnen, want de Politie van Amsterdam Amstelland is op zoek naar je, omdat je ervan verdacht wordt meisjes aan de lopende band te verkrachten in Amsterdam Zuidoost. Update: Waarschijnlijk uit geneukt, want opgepakt...

Belgische Belspelletjes…

{titel}

Als we het over toppunten van domheid hebben dan scoren de belspelletjes van de televisie en onze Belgische buren enorm hoog. Nog leuker is dat ze in Belgie ook belspelletjes uitzenden en daaruit blijkt maar weer eens dat het vooroordeel dat Belgen dom zijn eigenlijk helemaal geen vooroordeel is, maar gewoon de harde waarheid!

Gestalkt door Paparazzi…

{titel}

We hebben allemaal al kunnen genieten van de Britney blote mossel foto’s en de andere foto’s waarop duidelijk te zien is dat de styliste van Britney morsdood is. Toch is het ook heel bizar om te zien wat Britney allemaal moet doorstaan, voordat wij thuis achter onze pc van de Aldi kunnen genieten van blote mossels en nipple slips.

Van Damme krijgt een stramme!

{titel}

De tot inmiddels C status afgedaalde acteur Jean-Claude van Damme mag zijn naam terecht wijzigen in Jan Kloot van Damme. Meneer had namelijk zijn gevoelens niet onder controle op de Braziliaanse televisie en trakteerde de kijkers op zijn boner. De Muscles from Brussels, je weet toch!

Vakkundige fietsenmaker…

{titel}

In het fietsenhok van het Dalton College in Appelscha worden niet alleen maar sterke verhalen verteld, pretsigaretten gerookt, poep gegeten of natte vingers gescoord. Ook kunnen mensen hun fiets stallen en sindskort heeft Ome Steve geregeld dat als je een lekke band hebt deze vakkundig wordt geplakt door onze eigen fietsenmaker.

Wat klopt hier niet?

{titel}

Je kent die pics wel van “who doesn’t belong here?”. Je klikt vervolgens op de pic en ziet een groep blanke, blonde tjiks met op de achtergrond een hele zwarte meneer die dankzij zijn glimlach nog net te zien is. Nou hetzelfde geldt voor deze site. Welke foto vind jij niet kloppen?

Grindhouse

{titel}

De natte droom van mening filmliefhebber gaat volgend jaar uitkomen. Niemand minder dan Robert Rodriguez en Quentin Tarantino werken samen aan de film Grindhouse. Uiteraard is het niet zomaar een leuk tussendoortje voor de heren Rodriguez en Tarantino. De film gaat namelijk uit twee delen bestaan. Quentin Tarantino’s deel is genaamd Death Proof en die van Robert Rodriguez Planet Terror. Dit moet geweldig worden. Check alvast de bagger trage, maar moddervette trailer.

Psssst, Rocky 6 kijkuh?

{titel}

Rocky, Rocky II, Rocky III, Rambo, Rambo II, Rocky IV, Cobra, Rambo III, Rocky V, Ciffhanger, Judge Dredd, Assassins en Daylight. Het lijkt er dus sterk op dat de acteur Sylvester Stallone genoeg aan onze bioscoopbezoeken heeft verdiend voordat films gewoon gratis en voor nop op het internet te downloaden waren. Je kunt wachten tot 25 januari 2007 op de Nederlandse premiere om Opa Sly te zien zweten in Rocky 6, maar je kunt natuurlijk ook gewoon vandaag je slag slaan. Download Rocky 6: Deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6, deel 7 en deel 8.

Barbara Karel Topless bij 3FM?

{titel}

Heeft iemand nog ergens 25 rooie liggen? Voor dat bedrag gaat 3FM presentatrice / MTV babe Barbara Karel namelijk topless presenteren. Niets mis mee… Tieten kijken, muziek luisteren en slachtoffers van landmijnen helpen in een donatie. Barbara, wij geven alvast een voorzetje.

Brianmo en Tropical Pete…

{titel}

Dit jaar was Nederland ook in het bezit van een heuse zomerhit en dat was natuurlijk Toppertje van Guillermo & Tropical Danny. De mensen van Bookmark zetten zichzelf het liefst elk jaar met kerst voor lul om een wit voetje te halen bij hun relaties en dit jaar is dat niet anders. Geinspireerd door de Toppertje hebben zij Brianmo en Tropical Pete uit hun duim gezogen met de kersthit Toppertje Bookmark. Via Snake’s Pit.