Great Scott!!! Een mix van Frenchbloke!

{titel}

soundhog - curdler (french curd mix) Ja, Whitehouse heeft weer eens wat zinnigs te melden. Dit gaat je weer twee uur van je leven kosten. Frenchbloke, enigmatisch mixer (en nog Schots bovendien)  die zo nu en dan zijn gezicht laat zien, heeft weer het een en ander in mekaar geklooid en online gezet. Het is het voor hem weer bekende hak-op-de-tak-werk. Voor wie het wil downen, het is een mix van in totaal 2 uur. Er is wel een hindernis te nemen. De mix is verpakt in tien RAR bestanden. Wie niet weet hoe je dat uit moet pakken, post maar een bericht. Voor wie wel weet hoe het moet, ga hier eens kijken en downloaden maar. update: Ik heb even een sample gemaakt van soundhog - curdler (french curd mix).  Dat gedeelte zit op ongeveer 40 minuten in de mix.

Ik ga naar Amerika

{titel}

Als professioneel vakkenvuller besteed ik een flink deel van mijn leven in de supermarkt. Ik weet precies waar alles staat en soms mag ik zelfs achter de kassa. En nog zijn er mensen die zeggen dat je in Appelscha geen carrière kan maken. Ondanks dat ik heel blij ben met mijn positie in de buurt super ben ik van plan om binnenkort naar Amerika te verhuizen. Steve heeft namelijk gezegt dat vrouwen daar in hun blote reet boodschappen doen. En ik geloof hem wel.

Techno Shock…

{titel}

Het weekend is weer begonnen en net als alle andere weekenden kunnen we vanavond ook weer luisteren naar de rustgevende klanken van Online Radiostation Housetime. Vanavond zullen we de lekkerste Techno te horen krijgen, dus gooi die speakers maar lekker open. Windows Mediaplayer gebruikers kunnen hier luisteren en Winamp gebruikers doen dat hier. Natuurlijk net als altijd is vanavond ook het fietsenhok (VK Forum) open en als je het al wat heter hebt gekregen dan kun je natuurlijk altijd nog grijpen naar het middel SuperMegaSpoof. Enjoy!

Eva Green gezien?

{titel}

Frans mokkel en actrice Eva Green is verkozen tot nieuwe Bond Girl. In de 21-ste James Bond film genaamd Casino Royale zal mevrouw Green waarschijnlijk de rol spelen van lekker wijf. Nadeel van de 007 films is alleen dat de mokkels wel sexy zijn, maar je krijgt nooit echt tits & ass te zien. Die houdt James altijd lekker voor zichzelf. Gelukkig heeft Eva nog een paar B-films opgenomen met een hoop artistiek naakt. Kijkt u even mee. (Tikkie NSFW).

I Got Shot By Dick Cheney

{titel}

Na alle filmpjes en het lekkere muzieknummer wordt er nog meer de spot gedreven met het schietaccident van de vice president van Amerika Dick Cheney. Zo is onze eigen Henry Hardcore ook geraakt door Cheney toen ze samen op jacht waren naar wat lekkere breezersletjes. Je eigen Dick Cheney slachtoffers maken doe je op de website igotshotbydickcheney.com.

Synchroonzwemmen voor mannen

{titel}

Terwijl de rest van Nederland nog kijkt naar de Olympische Winter Spelen kijken wij graag even verder. We kijken daarom alvast even naar Barry en Ben die zich voorbereiden op hun Olympische finale synchroonzwemmen die wordt gehouden in Peking in 2008.

Backstabbers

{titel}

Een van de geilste filmscènes ooit moet wel uit de film Wild Thing komen. Daar laten Denise Richards en Neve Campbell zien hoe je een trio-tje op het witte doek dient neer te zetten. Goed nieuws, want er schijnt een nieuwe film met de twee dames uit te komen. Het gaat niet om Wild Things 2, die is namelijk ooit al eens uitgebracht (zonder Denise en Neve) maar om de film Backstabbers. Wel een vervolg op het verhaal, dus waarschijnlijk weer genoeg actie tussen de twee babes. Tot de nieuwe film uit is moeten we het dus nog even doen met de oude scène uit 1998. Ook geen straf.

Zo kan het ook Tom!

{titel}

Als je al langer dan 3 maanden in het bezit bent van een internetlijntje dan kun je haast Tom Cruise in gesprek met Oprah niet gemist hebben.  Tom ging compleet uit zijn plaat en dat zonder pillen of poeders (volgens Cruise zelf dan). Tuurlijk Tom. Gelukkig zijn er mensen op deze aardkloot die wel weten hoe het interview had moeten verlopen. Gewoon rustig, netjes en vooral met veel afzeikgedrag van Oprah. Laat daar nou een filmpje van zijn.

Niet mijn drugs!

{titel}

In Nederland doen we niet zo moeilijk over een paar containers vol met drugs. In andere daarin tegen kost het je soms letterlijk je kop als je gepakt wordt met wat goede dope. Daarom is de reactie ook hilarisch van mensen die wat drugs cadeau krijgen in hun golftas, terwijl ze van niets weten.

Godzilla’s Mail order bride

{titel}

Het science fiction monster Godzilla heeft ook zo zijn behoeftes en daarom is er voor het monster uit Rusland een bruidje besteld. Even opblazen en Gozilla’s droom komt uit. Zo zie je maar weer dat Godzilla’s hetzelfde probleem heeft net zoals alle andere mannen, na de daad vallen ze in slaap.

Hotel Hannah Galore

{titel}

Veel sites hebben de laatste tijd geclaimd dat ze nieuw materiaal van Hannah hadden, maar sinds Hannah’s moeder erachter is gekomen is Hannah nooit meer op internet gezien. Wij hadden daarom nog even alle galleries en filmpjes die rondzworven van Hannah op een rijtje gezet. Een belangrijk stuk uit de geschiedenis van Hannah missen we nog en dat zijn de video’s die Hannah en Luke hebben geschoten toen ze een triootje deden met Karl op een hotelkamer. Het was eerst helemaal niet de bedoeling dat deze video’s op het internet zouden belanden, maar Karl was er zo trots op dat hij met Hannah had liggen ballen dat hij twee delen op het internet had geplaatst. Omdat ons zusje Totallycrap in het bezit was van de hele Hotel Hannah serie gingen wij ervan uit dat deze toch op internet geplaatst mochten worden van Luke, de voormalige vriend van Hannah. Niets was minder waar, want nadat de hotel serie op Rapidshare was aangeboden is na een uurtje de serie van Rapidshare verwijderd. Toch waren de filmpjes na dit kleine uurtje toch al meer dan 20.000 keer gedownload. Omdat de Hotel Hannah video’s eigenlijk de beste video’s zijn presenteren wij na de eerdere filmpjes en de foto gallerie vol trots alle Hannah Hotel filmpjes in zes delen. Deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5 en deel 6. Enjoy!

Dick is a Killer!

{titel}

Het zal je niet ontgaan zijn dat Dick Cheney, de vice president van Amerika, afgelopen weekend iemand met zijn jachtgeweer heeft neergeknald. Het slachtoffer is de advocaat Harry Whittington (78), die nu ligt bij te komen op de Intensive Care afdeling van een ziekenhuis in Texas. Natuurlijk de ideale gelegenheid voor de Yankees om een paar lekkere grappen over Cheney uit de kast te halen, zoals deze vier filmpjes. Filmpje 1, filmpje 2,  en filmpje 3 afkomstig van The Daily Show. En om het feest helemaal compleet te maken mag natuurlijk de audiomix Dick is a Killer in het rijtje niet ontbreken.

Heidi Klum in Sports Illustrated

{titel}

Eerder deze week zagen we al de foto’s van tennisster Maria Sharapova die gestrikt was door Sports Illustrated om wat badkleding te showen, maar diezelfde Sports Illustrated hadden ook Heidi Klum gestrikt om te poseren. Heidi hebben ze voorzien van een laagje verf en de video van deze Body Paint sessie kun je hier bekijken en als je nieuwsgierig bent naar het resultaat dan kun je dat hier bekijken. Niet slecht voor een vrouw die net bevallen is.

Next!

{titel}

Vrouwen blijven standaard maar een maand of 3 goed. De eerste 3 maanden van een relatie doe je leuke dingen zoals filmpje pakken, hapje eten bij kaarslicht en neuken alsof je leven er vanaf hangt. Na 3 maanden heb je alle films wel weer gezien, wil je gewoon pizza bestellen en heb je alle ranzigheid die op je To Do list stond wel uitgevoerd. Tijd voor een nieuwe vriendin dus. Daar speelt het bedrijf achter deze commercial handig op in. NEXT!

Boem… boompje!

{titel}

Als je een Corvette als auto onder je reet hebt wil je natuurlijk ook die motor laten brullen en een kijken of je een beetje hard kunt rijden. Volgende keer als je weer stoer doet wel even opletten in de bochten. Via Snake’s Pit.

Altijd prijs!

{titel}

Natuurlijk blijven we trouw aan lauw Aldi bier, maar als er bij Heineken iets extragratis te halen valt zijn wij er natuurlijk als de kippen bij. Op de site van Heineken hebben ze een gouden plak checker, om te checken of je een prijs hebt. Alleen wat niet zo slim is, is dat de code HBMSSCGXX altijd prijs geeft. Dus vul de code HBMSSCGXX in op de site en je wint wat zonder dat je die drap hoeft te drinken.