Dom blondje en haar iPod Shuffle

{titel}

Over domme blondjes kunnen we natuurlijk een hele slechte grap gaan vertellen waarom domme blondjes aldijd naar hun MP3 Speler aan het luisteren zijn, maar iedereen zal bijna het antwoord wel weten dat deze domme blondjes een nummer op hun MP3 Speler hebben staan met de tekst “adem in en adem uit”. Nee, laten we de slechte grappen skippen en kijken naar deze iPod Shuffle commercial.

En dan nu het ..bwerghhh

{titel}

Als je jezelf hebt opgeneukt tot een baantje bij de televisie en je mag een programma presenteren dan is het natuurlijk de ultieme uitdaging als dit programma live wordt uitgezonden. Wat hiervan een nadeel kan zijn is dat echt iedereen kan zien dat je gisteren iets verkeerds hebt gegeten.

Last van rupsen?

{titel}

Vlinders zijn mooi en rustgevend om naar te kijken, maar voordat we kunnen genieten van zo’n vlinder is het eerst een rups en als je daar iets teveel van hebt rondkruipen in je tuintje kun je hele bizarre foto’s maken. Het is te hopen dat die beestjes hun eigen rotzooi opruimen, anders ben je nog wel even zoet.

VK Mini meets TC Mini tijdens F3!

{titel}

Terwijl het echt spannend begint te worden bij het Formule 1 circus speelt zich er ook een leuk evenement af in Nederland, om precies te zijn op de baan in Zandvoort. Daar is namelijk de BP Ultimate Masters of F3 gaande. Naast uiteraard een vette race met de Formule 3 bakkies, een demo van Jos Verstappen en zijn A1 bak is ook onze enige echte Berry van Elk in zijn lauwe VK Mini in actie. We gaan er vanuit dat Berry wederom de overwinning zal pakken, maar dat is later uiteraard terug te zien, want naast een dik blok zit er ook meestal een camera in de Mini van de heer van Elk. Verder valt er nog te melden dat de festiviteiten nu al bezig zijn en dat zowel Patman van Guerrilla als onze Totallycrap verslaggever Willy aanwezig zullen zijn op dit gigantische evenement. Doe je doppen dan ook even goed open, want Willy neemt zijn TC Mini mee. Fijne piccaz van de VK & TC Mini’s zijn dus op komst. Voor de mensen die morgen een kijkje willen gaan nemen, kom op tijd, want het gaat een mega druk evenement worden!

Betonpaolties bennen kut!

{titel}

De Drentse band Skik heeft ooit al eens een nummer gemaakt met de tekst “betonpaolties bennen kut” en dat schijnt toch echt zo te zijn. Zeker als je kijkt wat dit anti terreur paaltje allemaal doet met je mooie vrachtwagen. Geen geslaagde aanslag betekent natuurlijk ook geen 72 lekkere maagden, betonpaolties bennen kut!

Jeuk?

{titel}

Heb jij weleens kriebels in je edele delen of netter gezegd, heb jij weleens jeuk aan je ballen? Nette mensen grijpen niet gelijk naar hun kruis om de jeuk te doen stoppen, maar gebruiken de ballen scratcher.

Pink doet een plasje

{titel}

Zangeres Pink is echt een lekker stoer wijf dat zich echt nergens voor schaamt. Al eerder waren we getuige van de tepelpiercing die ze liet zetten en nu kunnen we ook genieten van het gezeik van Pink. Eh, willen we dat eigenlijk zien?

Gebruikt Israel chemische wapens?

{titel}

De oorlog tussen Israel en Libanon wordt per minuut leuker om naar te kijken, alleen dan wel als je aandelen in een of andere wapenfabriek hebt. Op deze pagina kun je een brief lezen van iemand die Israel ervan verdenkt dat ze wapens gebruiken die eigenlijk niet zo netjes zijn. Hij basseert deze mening op de lijken die hij gezien heeft en dat deze lijken misvormd en zwart waren, uiterlijke kenmerken die gewone bekende wapens niet zouden aanrichten. Hij heeft er ook wat gezellig ex-familiekiekjes bij geplaatst, maar als je een zwakke maag hebt raden wij je niet aan om hier naar te kijken. Misschien weet Zapruder het antwoord?

De Jody Bernal Ringtone

{titel}

Jody Bernal heeft zich deze week echt onsterfelijk belachelijk gemaakt door eerst stoer te vertellen dat hij alles neukt zonder schaamhaar om vervolgens aan iedereen met schaamhaar die boos werd over zijn uitspraak “hoe dichter bij nul, des te strakker om de lul” zijn welgemeende excuses aan te bieden. Maakt niet uit hoor Jody, je blijft een bruine chocoladeridder, maar dan wel een poepstamper die ergens voor staat. Na de speciale Jody Bernal Remix is er nu ook de dichter bij nul ringtone van de Jody Swingers. Natuurlijk klik je op beluisteren om ernaar te luisteren!

Frogger in het eggie

{titel}

Als je al een aantal jaartjes een computer in huis hebt, dan heb je omgetwijfeld weleens het spelletje Frogger gespeeld. De bedoeling van het spelletje is dat je een kikker veilig naar de overkant brengt, maar sommige mensen raken zo verslaafd aan het spel dat ze denken dat ze zelf ook weleens de kikker kunnen uithangen op de snelweg.

Let there be house!

{titel}

Na een week van boemlauwe filmpjes kijken is het weekend dan toch weer aangebroken en kunnen we onszelf aan alles overgeven wat God heeft verboden. Wij hebben alvast wat lauwe blikken Aldi bier ingeslagen en zijn helemaal klaar om te gaan luisteren naar Online Radiostation DOTF. Achter de stalen wielen vinden we vanavond de DJ’s Arjan V, Psyckodj en Spike, zij zullen de digitale ether onveilig maken van een 20.00 uur tot 01.00 uur. Gebruik je Windows Mediaplayer dan kun je hier luisteren en Winamp gebruikers doen dat hier. Enjoy!

Klein misverstandje…

{titel}

Ken je dat? Van die situaties die compleet anders eruit zien dan dat ze eigenlijk bedoeld zijn? Ome Steve had er vanochtend voor dag en douw weer last van toen hij de koeien ging melken. Morgen toch nog eens dezelfde situatie proberen, maar dan wel zoals ie bedoeld is.

De dames van de Loveparade 2006

{titel}

Ome Steve heeft jullie al geprobeerd een beetje te laten zien wat voor mensen er allemaal rondliepen op de Loveparade in Berlijn, maar dat kan het Duitse Viva TV natuurlijk veel beter die met verschillende camera’s aanwezig waren. Het nummer wat je hoort heet United States Of Love van Westbam en dat was dit jaar de themesong van de Loveparade.

In My Mind voor nop

{titel}

Pharrell is al een tijdje de man waar je mee moet samenwerken om een hit te scoren. Als het met zijn beats en inbreng niet wil scoren, dan kun je beter een ander baantje gaan zoeken en het artiest zijn overlaten aan iemand anders. Aangezien Pharrell steeds andere heeft geholpen is het nu payback time. Pharrell heeft o.a. Gwen Stefani, Snoop Dogg en Kanye West ingezet om zijn solo album In My Mind een beetje op te leuken. Uiteraard mag je het nieuwe album van Va-rel niet downloaden, maar even snel beluisteren kan natuurlijk wel. (Niet vergeten het weer weg te gooien he).

Maak een mummie

{titel}

Altijd leuk om je overleden huisdier eens van de binnenkant te bekijken. Blijkt dat er allemaal leuke orgaantjes en stukjes vlees in zitten. Als je de onderdeeltjes er eenmaal uitgehaald hebt zit je met een leeg velletje waar je natuurlijk een lauwe mummie van kunt maken. Fotoreportage bekijken?

JoJo en Vincent

{titel}

Onze VK vriendin ook weleens 14 jarige pijphoer genoemd, Evelien, heeft zich waarschijnlijk erbij neergelegd dat haar pijpkwaliteiten beter zijn dan de rest van de meisjes uit haar klas en daarom gaan wij snel verder het volgende sneue stel die graag hun kunsten willen vertonen via de webcam. Maak kennis met JoJo en Vincent die als hobby hebben om rare filmpjes te maken. En dat kunnen ze hoor, zeker als ze verkleed zijn als Shakira en Alejandro Sanz en zichzelf compleet voor de wereld voor lul zetten.