Global wat?

{titel}

Global Warming? Niks mis mee, flikker maar lekker een eind op met je Elfstedentocht en andere kut tradities onder nul. Zomer in april heerst gewoon keihard. Toch wel aardig dat andere mensen zich wel lekker druk maken over het opwarmen van onze aarde. Hebben we tenminste iets te bekijken op het web. Want een origineel idee is het wel.

De opvolger van jumpen?

{titel}

Oke, laten we eerlijk zijn. Dat hele jump gebeuren is natuurlijk te gek voor woorden. Als een jongen vroeger vertelde dat hij op balletles zat of dansles dan liet je die jongen de rest van het schooljaar toch ook links liggen? Waarom gaan we nu met zijn allen dan tof danspasjes maken op iets ruigere muziek? Het is waarschijnlijk dan ook beter om alvast de pasjes en bewegingen te oefenen voor de volgende hype.

Ezeltje prik in Colombia

{titel}

Het gerucht gaat dat in sommige dorpen in Colombia het heel normaal is dat jongens hun eerste sexuele ervaring hebben met een ezel inplaats van met een echt meisje van vlees en bloed. Zo’n gerucht smeekt natuurlijk om nader onderzocht te worden, maar als je denkt dat het echt bullshit is, zul je zeker van een koude kermis thuiskomen. Zo zou het op vroege leeftijd ballen van een ezel ervoor zorgen dat je een grotere penis krijgt. Wie biedt?

Bokito is wereldnieuws!

{titel}

Normaal zit je heel de dag voor aap, maar omdat je bent uitgebroken ben je heel eventjes wereldnieuws. We hebben het natuurlijk over Bokito die afgelopen vrijdag ontsnapte in diergaarde Blijdorp en voor het gemak maar even een 57 jarige vrouw zwaar mishandelde. Achteraf blijkt dat de vrouw en de aap een speciale band met elkaar hadden, alleen deze beelden die een week voor zijn uitbraak zijn gemaakt laten zien dat Bokito misschien niet zo blij was met deze band, want de man die hij probeert te pakken is de man van de vrouw die hij tijdens zijn uitbraak heeft verwond. Ook zouden er afgelopen vrijdag stenengooiers aan het werk zijn geweest om de aap op stang te jagen. Update: Privebeelden van de vrouw toegevoegd van haar dagelijkse bezoeken aan de aap. Eigenlijk heeft die vrouw gewoon gesmeekt aan Bokito om haar eens flink te pakken.

John Rambo will be Back!

{titel}

Je zou denken dat Sylvester Stallone aka Opa Sly het na de onnodige laatste versie in de Rocky reeks wat rustiger aan is gaan doen, maar niets is minder waar. Opa Sly zit waarschijnlijk op zwart zaad, want vanaf volgend jaar mei kun je gewoon in de bioscoop gaan genieten van een nieuwe Rambo film. Via het fietsenhok.

Audi 0.5

{titel}

Ali en Mohammed hebben een stoere Mercedes om indruk te maken op de Nederlandse meisjes, maar in Appelscha pakken we dat toch eventjes anders aan. Niets geen dure Mercedes of BMW. Nee, wij proberen de meisjes te verleiden in een echte Audio 0.5. Het enige wat je echt mist is een achterbank voor de grote ontmaagdingstruc.

Plakplaatjes humor

{titel}

Ook zo een tyfus hekel aan dat volk met een plakplaatje waar een verhaal achter zit? “ik heb deze tattoo laten zetten omdat ik mezelf hervonden heb na een moeilijke relatie” Pleur toch een eind op. Tattoo’s neem je omdat je dat graag wil of omdat ze grappig zijn. Toch benieuwd hoe deze gast een natte vinger haalt…

Moederneuker!

{titel}

Dus een of andere kneus zit vast op verdenking van 3 verkrachtingszaken. Tijdens het onderzoek blijkt dat de verdachte niet alleen van wildvreemde meisjes geniet, maar ook van zijn mams. Sick verhaal zou je zeggen, maar het kan erger. Zijn mams is namelijk ook aanwezig bij de verkrachting van een 7 jarig kind. Heeft iemand een passende straf voor dit soort mensen wezens?

Hulptroepen voor Tania Derveaux

{titel}

Tania Derveaux van de Belgische partij Nee! kwam al eerder op VK voorbij, omdat zij 40.000 blowjobs wilde uitdelen aan mensen die zich ervoor opgaven. Tania heeft meer dan 100.000 inschrijvers gekregen die weleens flink afgezogen willen worden door de Belgische politica en daarom heeft ze wat hulptroepen ingeschakeld.

Dane Cook - Vicious Circle

{titel}

We hebben het op VK wel vaker gehad over stand-up comedian Dane Cook. De man is simpelweg briljant. Dit keer geen clipjes en fragmenten, maar zijn gehele show Vicious Circle. Check ‘m hier. Wel even voor gaan zitten, 94 minuten en 21 seconde om precies te zijn.

Roxanne, je haar danst

{titel}

Roxanne is een heel leuk meisje die menig mannenhart een aantal slagen per minuut sneller doet kloppen. In het bezit van een lekker kontje en niet geheel onbelangrijk is dat Roxanne weet hoe een wasmachine werkt. We kunnen dus wel stellen dat Rozanne echt een droomvrouw is.

Met een bakkie de brug op!

{titel}

Als je een paar bakkies op hebt en je moet nog naar huis kun je beter een taxt nemen, voordat je de volgende dag wakker wordt met een onwijze pijn in je ster. Soms is er geen taxi in de buurt en moet je wat obstakels overwinnen om thuis te komen.

Geen zin om tol te betalen?

{titel}

Wat doe je als je geen tol wilt betalen? Je kunt natuurlijk een stukje omrijden, maar als je daar geen zin in hebt kun je natuurlijk ook met een noodgang aan komen rijden en hopen dat je zonder te betalen door de tolpoortjes heen komt.

Pam in Cannes

{titel}

Pamela Anderson heeft de woede van een berg fotografen op de hals gehaald door te laat aanwezig te zijn op de premiere van haar nieuwe film Blond and Blonder. Daardoor hadden de kiekjes schieters bijna geen tijd om haar vast te leggen op de gevoelige plaat. Gelukkig hebben wij gewoon internet en hoeven we niet in de rij te staan voor een paar plaatjes van Pam die ze trouwens weer los in de tas heeft hangen.

Echte Duitse Gangsterrappers

{titel}

Als we het over rap hebben, dan hebben we in Nederland maar een zielige scene die beheerst wordt door candybarverkoper Ali B en de aanhangers van zinloos geweld Lange Frans en Baas B. Buurland Duitsland doet het beter, want die zijn in het bezit van echte gangsters die muziek maken.

Britney, tientje verdienen?

{titel}

Het gaat weer wat beter met Britney Spears. Ze schijnt wat minder sos door haar neus te trekken, wat minder Whiskey in haar keeltje te laten gieten en wat minder tabletjes te slikken. Maar waarom ziet ze er dan nog steeds uit als een straathoer die bijna klaar met werken is?  Trouwens, kan ik even een tientje van iemand lenen?