Vaute Hoff

{titel}

David “The Hoff” Hasselhoff is helemaal hip! Na Nachtrijder en Baaibekijker leek The Hoff een beetje klaar in de wereld die televisie heet. Gelukkig heeft The Hoff een stem als een nachtegaaltje waardoor hij het over een hele andere boeg heeft weten te gooien. Dat levert natuurlijk ook weer andere klusjes op. Zoals deze vette doe eens lekker vaut commercial. The Hoff heeft tenminste geen gebrek aan zelfspot als hij genoeg betaald krijgt.

Politie te water

{titel}

We weten allemaal wel dat de politie op het land graag foto’s maakt van alles en iedereen die iets te hard over de openbare weg scheurt. Deze agentjes zijn dus redelijk goed bezig om de staatskas te spekken, gelukkig weten de agentjes te water wel hoe ze het zure belastinggeld wat hun collega’s hebben verdiend weer op kunnen maken, want bekijk maar eens deze aparte watersporters op het Veerse Meer.

Blik werpen

{titel}

Een beter milieu begint bij jezelf of nog erger Nederland wordt steeds schoner. Van die niets zeggende slagzinnetjes waardoor je schijnbaar geprikkeld moet worden om je tyfuszooi niet op de grond te mikken, maar in een vuilcontainer. Wat ze beter hadden kunnen doen bij Postbus 51 is er een sport van maken. Mik je blikje Shandy met een mooie boog of een speciaal effect in de vuilnisbak. Oefening baart kunst … Al helpt een beetje videofucken ook wel natuurlijk.

Je hebt een uitgewoonde grot

{titel}

Het nummer Bot Anna van Basshunter is echt keihard op weg om het ultieme zomernummer van 2006 te worden. Vorige week lieten we jullie de ik heb een boot versie van de Gebroeders Ko al zien en horen, maar DJ Falesco en Willem hebben ook een Nederlandse versie gemaakt. Ideaal voor dit warme weer, luister daarom zeker naar: je hebt een uitgewoonde grot! Via het Fietsenhok. Update: Gut o gut, iedereen zet het internet maar uit, niemand de deur uit, want we hebben mail… beste.. ik kwam ineens deze link tegen: http://www.vkmag.com/magazine/comments/je_hebt_een_uitgewoonde_grot/ Ik sloeg van verbaasdheid achterover. Ik heb namelijk dat nummer gemaakt samen met mijn neefje. Het nummer heet: Nim & Wim - Bot. Ik heb zelfs bewijs om aan te tonen dat ik het heb gemaakt, dus willen jullie een rectificatie plaatsen? Er gaat hier iemand heel lullig er met de credits van door lijkt me…

Secret agent man

{titel}

The Hoff is weer terug jongens. Is hij trouwens wel weg geweest? Was ie vorige week nog jarig, dit keer rockt ie de pan uit met een boemlauwe clip over het leven van een geheim agent. Alles wat The Hoff aanraakt verandert in goud. Ook dit keer bewijst ie dat weer. Aanschouw de meesterlijke clip. Ringtone aanvragen kan door Hoff aan te sturen naar 0900-VKMAG.

Oom Agent de zeikstraal

{titel}

Dat de politie in Nederland niet echt redelijk is ziet ome Steve wel aan de post die regelmatig vanuit Leeuwarden naar Steve’s rukbunker wordt gestuurd, maar het is erger gesteld met de Nederlandse Politie dan je zou denken. Een politieagent die waarschijnlijk net klaar was om een van zijn maatjes te nilfisken in de bosjes in natuurpark Borgerswold in Veendam heeft een 3 jarig jongetje een bekeuring gegeven, omdat hij deze betrapte op wildplassen.

Dance off

{titel}

Bij basketball heb je een aantal pauzes tussen het spel. Omdat wachten niet tof is, worden er altijd diverse dingen georganiseerd voor het publiek. Zo kon je in het verleden de million-dollar-shot maken, ten huwelijk gevraagd worden of je kan een potje dansen met de mascotte. Soms wordt dat alleen niet als voldoende ervaren.

Alsof de Sixxmixx niet dood was.

{titel}

Meldde ik jullie vorige week al de XFM mix van Partyben, deze week alweer een mix van een half uur. En zoals hij het zelf zegt bestaat deze min of meer uit andermans mixen, net als wat ooit de Sixxmixx (r.i.p.) was. Deze keer werd een mix in elkaar gezet voor twee radio stations in San Diego en Los Angeles.  Veel plezier met de X-MIX / KJEE MIX 9.

Imagination69 Part 1

{titel}

We hebben jullie al wat foto’s laten zien van het Imagination69 Festival wat een paar weken geleden in Belgie werd gehouden. Onze eigen VK Bas was dat weekend ook afgereisd naar Belgie om te kijken wat er allemaal gebeurde in het tijdelijke fietsenhok voor grote mensen. Natuurlijk had Bas zijn camera bij zich en de eerste compilatie van het weekend kun je hier bekijken. Vooral de act die begint bij 4 minuten en 52 seconden is fantastisch!

Zet daar maar neer

{titel}

In Amerika heeft ieder televisiestation minimaal een helicopter tot zijn beschiking om snel verslag vanuit de lucht te doen. Een televisiestation zal waarschijnlijk een nieuwe helicopter moeten aanschaffen, want de piloot had het ding niet helemaal meer onder controle en moest hem ergens op het dak van een flat parkeren.

Top 10 vette Lego Gadgets

{titel}

Alle meisjes mogen nu even achter de computer vandaan en voor hun partner een lekker koud biertje gaan halen uit de koelkast en zich daarna bij manlief onder het bureau verstoppen voor een mondeling examen. De mannen nodigen wij graag uit om met ons even mee te kijken naar de Top 10 van vette Lego Gadgets. Niet af en toe vergeten te kreunen zodat vrouwlief weet dat ze goed bezig is.

Zoals dieren het doen…

{titel}

Hoe zou het leven zijn als wij meer zoals dieren zouden leven? Bijvoorbeeld je loopt in het park en je ziet een ongelovelijk lekkere chick. Natuurlijk ruik je even aan haar lekkere billetjes en je staat er ook niet raar van te kijken als zij even aan jouw stinkreet gaat ruiken. Als het geurtje jullie allebei bevalt is het natuurlijk tijd voor heftige sex. Wat moet het leven als dier toch fantastisch zijn.

Cursus veilig vrijen

{titel}

Henry en Ome Steve maken er geen geheim van dat we af en toe de moeder van Nigel ballen om ons zakgeld te verdubbelen. Nu hebben we deze week sexuele voorlichting gehad op het Dalton College in Appelscha, maar terwijl alle jongetjes al doof zijn van het rukken en de leuke meisjes al meerdere keren ons een natte vinger hebben laten halen in het fietsenhok, ging er voor Nigel echt een wereld open. Sindsdien is hij ook bang dat wij zijn moeder zwanger maken en hij ons papa moet noemen. Nigel presenteert daarom ook een cursus veilig vrijen.

Potje blufpoker

{titel}

Bij het spelletje pokeren moet je kunnen bluffen om je tegenspelers af te troefen. Hoe kun je dit bluffen dan als Online Casinoboer aan potentiele klanten laten zien? Inderdaad je neemt een filmpje op in het herentoilet. Over bluffen gesproken, doe je moeder de groeten, ze gaf me een 9.

Top 10 foute domeinnamen

{titel}

Het internet bestaat nu al een paar jaar. En van handig hulpmiddel van universiteiten en het leger is het echt uitgegroeid tot een massa communicatiemiddel voor iedereen die het maar wil gebruiken. Ook bedrijven kunnen zich tegenwoordig niet meer veroorloven om geen website te hebben en iemand is zo vriendelijk geweest om een lijstje te maken van de 10 ongelukkigst gekozen domeinnamen. Hebben we in Nederland eigenlijk ook echte fout gekozen domeinnamen?

8 1/2 Mile

{titel}

Het filmdebuut van rapper Eminem was de film 8 Mile uit 2002 en eerlijk is eerlijk, het was nog best een aardige film ook. Zeker de soundtrack van de film mag niet ontbreken in je verzameling illegaal gedownloade albums. Volgens deze spoof gaat er een vervolg komen op de film 8 Mile, namelijk 8 1/2 Mile, Eminem vs. Fellini.