Computers jaloers op Nokia N95

{titel}

Heb je een Nokia N95 gekocht, dan moet je deze zeker uit de buurt houden van je Aldi PC, want je computer kan weleens jaloers worden op deze pc in miniformaat. Althans dat wil de HeCoVoG, een afkorting van Healthy Computing Volunteer Group, ons doen geloven op de website jealouscomputers.com. Alle wonderen lijken de wereld dus nog niet uit te zijn, maar als je het echt wilt geloven moet je zeker eens deze boodschap gericht aan jullie, de Appelschaase kauwgomballenbende, bekijken.

Superman is gay

{titel}

Als je op verkansie bent geweest op Bali of Thailand, dan kan je er bijna niet omheen, want je struikelt bijna over de drag queen bars. Dit soort barretjes zijn altijd goed voor een lach. En als je een beetje geluk hebt, krijg je een optreden dat zo slecht is, dat het weer leuk wordt. Zo’n optreden heb ik nu voor je. Kijk, geniet en luister.

Kinderen uit Irak

{titel}

Daar zit je dan als echte Amerikaan, die de Amerikaanse droom leeft, in de hal van de zandbak die Irak heet. Je zou denken dat je weet waarom je deze oorlog vecht als je de kinderen van het land bekijkt, maar dat is ook niet helemaal waar.

I Believe I Can Fly Country Style

{titel}

Afgelopen week hebben we gezien dat niet alle Country muziek bij het grof vuil kan worden gezet. Dat moet ook Martijn van Osch hebben gedacht, want hij heeft op de tekst van I Believe I Can Fly van R pedo Kelly een heus countrynummer gemaakt.

Slipper kanker?!

{titel}

Het lekkere weer wil nog niet echt doorbreken deze zomer, maar in Yankeeland hebben ze plekken waar het weer nagenoeg altijd goed weer is. Daar loopt de bevolking dan ook op arme mensen schoenen genaamd slippers. Dat die nep schoenen kut voor je voeten zijn is geen nieuws, maar dat er dan nog volk is die daar over durven te zeiken…  Asociaal!

Stoer doen met neger bak

{titel}

Een van de stoerste neger auto’s ooit is zonder twijfel het oude model BMW 7 serie. Lekker blokje van een litertje of 4 erin en het mans doen kan beginnen. Alleen als je zo een bak gaat rijden als witte man en ook stoer gaat doen, dan is het vragen om leed!

Tissues of teiltje 23

{titel}

Sommige celebs hebben van die dagen dat je ze het liefst zo je grot in trekt. En ze hebben van die dagen dat je ze het liefst een grot in trapt er een grote steen voor pleurt zodat ze er nooit meer uit kunnen. Pamela Anderson is zo iemand. Helemaal geschikt dus voor Tissues of teiltje?

Boze neger docu

{titel}

Een flinke tijd terug wisten we jullie al te vervelen met een documentaire over Metal. Vandaag is het de beurt aan de boze negers uit de muziekindustrie. Check de 2 uur en 22 minuten docu The Hip Hop Years Documentary. Voor de liefhebbers echt een must see!

Goedkoop in Rotterdam wonen?

{titel}

Er was 60 jaar geleden een klein aanslagje voor nodig, maar vandaag de dag is het goed vertoeven in Rotterdam. Op straat is het stuivertje wisselen tussen de harde Antiliaanse klanken en de binnenmondse Joegoslaavse taal. Echt de stad in Nederland om te wonen en daarom willen we jullie wijzen op dit buitenkansje. Steenvoorde nummertje 51 is te koop. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en heeft zowel aan de voor- als de achterzijde een zonnig balkon. De woning is met uitzondering van het toilet en badkamer voorzien van laminaat en wordt verwarmd d.m.v. een cv-moederhaard. Warmwater via een geiser. De ruime en lichte woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte d.m.v. een toogmuur. De slaapkamer heeft een ruime inbouwkast met schuifdeuren. Klinkt natuurlijk allemaal voortreffelijk, maar het is vooral de prijs die het helemaal afmaakt. Dit paleisje kan namelijk helemaal van jou worden voor de prijs van 118 euro, wel kosten koper.

Eettips uit het Verre Oosten

{titel}

Stel, je bent een echt Hollands boertje dat alleen vreet wat je kent. De Chinees, Pakistaan, Turk, Indiër, Egyptenaar, Surinamer en elk ander uitheems eethuisje laat je standaard links liggen als je maag begint te knorren en gevoed moet worden. Toch maar die vakantie naar het Verre Oosten geboekt, omdat er geruchten gaan dat je daar makkelijk een vrouwtje kunt scoren. Dan kom je er echt niet onderuit om dingen te eten waarvan je de naam zelfs niet kunt uitspreken. Wees een man en gooi gelijk het roer helemaal om. Eet smakelijk alvast!

Leuk zo’n bedrijfsbusje

{titel}

Toch leuk als je van je baas een busje meekrijgt met de naam van het bedrijf waar je voor werkt erop. Klein nadeel alleen is dat je iets moeilijker hoeren onderweg kunt aanspreken, zonder dat iemand het vastlegd op video en loslaat op het grote boze internet. Gevalletje betrapt en hoe ga ik dit uitleggen aan de baas.

The White Stripes - Mini concert

{titel}

Voor de liefhebbers van muziek is het vanavond smullen op VK. We hebben via via het beste optreden ooit weten te verkrijgen. Het gaat om een show van de band The White Stripes. Neem een glas cola Shandy en ga er even goed voor zitten. VK presents The White Stripes. (Beelden zijn van een meisje, dus de eerste paar seconde weet ze nog niet hoe het allemaal werkt).

Jenny

{titel}

Soms heb je geen zin in een goed gesprek. Soms wil je niets te maken hebben met slim volk, soms heb je gewoon zin in flinke dosis Jennifer Ellison.

Rooney haalt zijn gram

{titel}

Nike is al een tijdje bezig met een campagne in Yankeland. Via spelers als Beckham en Rooney proberen ze te laten zien dat voetbal een sport is waar meer bij komt kijken dan alleen balletje trappen. Eerder lieten we Rooney al even in actie zien, maar die clip kan niet tippen aan deze viral.

All in kloessif 5 sterren verkansie

{titel}

Wat is er allemaal aan de hand ouwe? Allemaal leipe shit ouwe. Het verkansie ouwe, maar het is alleen maar takke weer ouwe. Gan je toch lekker ook op verkansie ouwe. Moet je wel zorgen voor een ander hotel dan die van Dave ouwe. Anders heb je slechte drank ouwe en lelijke ouwe heksen ouwe. Dat is toch niks ouwe. All-in-kloessif m’n reet ouwe…

Maar schatje…

{titel}

Maar schatje, jij bent toch helemaal niet handig? Jawel, ik ben toch een man. Mannen weten allemaal hoe een auto in elkaar steekt, daar zijn we immers mannen voor. Maar schatje, er komt allemaal rook uit… Jahaa, dat komt omdat de uitlaat verstopt is, nou even aan de kant, want als ik dit dopje losdraai dan is alles in no time opgelost. Een twee, drie