Leipe shit weer ouwe

{titel}

Jawel, onze grote vriend Dave aka Levy heeft weer wat te zeiken ouwe. Hij zat namelijk op het strand ouwe, aan de wappeltjes (wodka appelsap) ouwe. Kost 13 euro 50 cent ouwe. Tot die cowboylaarzen begint te zeiken ouwe, kost het in eens 15 euro ouwe. Dat is toch niet normaal meer ouwe

Disco Dansen Tijdens De Lunch

{titel}

Nog 5 minuten en dan is het lunchtijd voor de gewaardeerde VKers op het werk. Heerlijk dat broodje bal of gefrituurde visje door je strot laten glijden. Het is vandaag natuurlijk het begin van de zomer en dat moet gevierd worden met verhalen over de camping, de caravan en de geplande zomervakantie. De lunch duurt dus gewoon wat langer. Om de boel op te vrolijken brengen we jullie een heerlijk stukje muziek. In elkaar gemixt door onze maat John MaRR tijdens een Diskokitten sessie. Geniet en drink met maten.

Wat?! Hoe?! Waarom?!

{titel}

kan iemand even uitleggen wat de hell dit is? Hoe het werkt en waarom?

Kijk, daar heb je die laffe hond

{titel}

De Nederlandse misdaad is dood. De Neus zit vast, zijn handlangers praten met de Politie en de rest van de grote jongens heeft een tuintje op zijn buik. De enige die nog rondloopt is Steve Brown. De schrijven en voormalig hasjhandelaar is de laatste tijd dikke vrienden met de mensen van Campus TV, dus als hun camera’s aanwezig zijn bij De avond van het spannende boek klimt Steve Brown graag nog even in de rol van ‘topcrimineel’. Kijk maar eens goed hoe hij Peter R de Vries compleet in elkaar beukt… Had ik al gezegd dat de Nederlandse misdaad dood is? Update: Mark Koster en de zijne kunnen de drukte niet echt lekker aan, vandaar even een spiegeltje van het filmpje.

Fire In The Hole

{titel}

Medewerkers van Mc Donalds hebben echt een kut leven. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar je zo voor lul kan staan voor een schijt loontje. Toch weten de filiaalhouders nog steeds volk te vinden om hamburgers te bakken en teringleijers te woord te staan. Tja, dan vragen ze natuurlijk wel zelf om geintjes alla Fire In The Hole. We wachten met smart op de eerste Nederlandse versie!

Tyra’s toilettip

{titel}

Terwijl de geruchten steeds sterker worden dat mevrouw Banks een sextape heeft rondzwerven over de internets, geeft ze al haar kijkers allebei nog een tip mee. Gelukkig dat ze er even bij uitlegt dat het een tip is die alleen online kan worden bekeken, want het kan wel eens te vies zijn voor de tv-uitzending….sow…nou en smerig is ie!

What a freak!

{titel}

Iedereen moet natuurlijk lekker zelf weten wat hij in de slaapkamer uitvreet. Als jij het geil vindt om een takke wijf in te huren om je total loss te slaan, fine by me, maar zelfs dat soort wijven kunnen natuurlijk te ver gaan!  We blijven natuurlijk wel mannen.

Tikkie kansloos

{titel}

Zoals je weet zitten er nog flink van Yankees in het zonovergoten Irak. Wat ze daar doen is niet helemaal duidelijk. Volgens Bush zijn ze daar het land veilig aan het maken. Volgens vele zijn ze daar ruimte aan het maken voor olieverwerkende bedrijven uit de US. Ergens in het midden zal waarschijnlijk de waarheid liggen, maar ik kan me niet voorstellen dat ze met dit soort acties ook maar iets positiefs bereiken.

Balls of steel

{titel}

Hackers hebben wel humor hoor. De meeste hackerts doen wel kwaad door persoonsgegevens te misbruiken nadat ze hebben ingebroken. Dit keer hebben we een leuke hackert. Hij heeft ingebroken op een Ventrilo server. Vervolgens heeft hij het Duke Nukem soundboard gepakt en is flink gaan huishouden. Hi-fucking-larisch. Degene die dit gedaan heeft, heeft op Youtube flink wat stof doen opwaaien.

Oeps, gaatje

{titel}

50 jaar geleden kwam een of andere bosvrucht op het briljante plan om een gloednieuwe wagen in een capsule onder de grond te bewaren. Leuk voor later en een uitgelezen kans om een leuke prijsvraag op te zetten. De vraag was: Hoeveel mensen wonen er in Tulsa in het jaar 2007. De persoon die het dichtst in de buurt komt wint de ‘All American Classic Car’. Alleen of de winnaar ook echt blij is met zijn prijs

Welcome at Zombo.com

{titel}

Er zijn wel eens van die website waarbij je jezelf werkelijk afvraagt hoe je er ooit terecht gekomen bent en waarom je na 30 seconde nog steeds op de site vertoeft. Zombo.com is zo’n siteUpdate: En wij maar denken dat Nigel alleen retro shit kan plaatsen. Zombo.com is een van de eerste websites in kleur en stamt al uit 1999. Hij was tenminste millennium proof.

Beter dan de Betuwelijn

{titel}

Mocht je nou geen fuck te doen hebben vandaag. Ga jezelf dan even lekker vermaken op een treinspoor bij u in de buurt. Wellicht is er wel een aardige Intercity om tegenaan te lopen of zoiets, of je bouwt natuurlijk een lauwe looping, geef je mensen tenminste nog iets van spanning voor hun te dure treinkaartje.

Drama in de muziekwereld

{titel}

Het moet verdomme niet gekker worden. De gehele Nederlandse muziekwereld ligt volkomen op zijn reet! Roef en Marian zijn per direct uit elkaar gegaan. Volgens Marian zit Roef aan de drank en wil hij geld zien. DRAMA! Geen Roef en Marian meer. Hoe nu verder… Tijd om partij te kiezen dus. Roef of Marian?

Hells Angel Hudson opgepakt!

{titel}

Het is allemaal wat. Ben je lekker een jaartje de Backpacker aan het uithangen (lees: zuipen en andere backpackers naaien) in Australië, loop je net op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Resultaat 3 gaatjes in je barst en eeuwige roem in Kangoeroeland (nog meer andere backpackers naaien dus). Het gaat inmiddels weer wat beter met onze backpacker en er is goed nieuws. De Hells Angel Christopher Wayne Hudson heeft zichzelf inmiddels aangegeven.

Collega’s gezocht

{titel}

Een of andere toko genaamd Connected Ventures is opzoek naar leuke nieuwe werknemers. Om te laten zien dat ze een ‘hip en jong’ bedrijf zijn hebben ze een super leuk filmpje opgenomen. Kunnen ze aan de hele wereld laten zien dat het zoooo gezellig is bij hunnie op de kantoor. Maar serieus, als dit je aanstaande collega’s moeten worden… Dan ren je toch je tweede dag met een machinegeweer het pand binnen en maait ze allemaal af?

Die Hard the game

{titel}

Volgende week komt officieel Die Hard deel 4 uit. De echte bikkels hebben hem natuurlijk al binnengeslobberd via de vaste kanalen. Retecoole film natuurlijk, maar wat nog toffer is, is om zelf Bruce Willis te spelen. Dat kan nu in dit übervette spel, die je zeker tot in de kleine uurtjes zoet gaat houden. Wat is jouw hoogste score? Menketjotte Mijondau (Jippikajee madafakka!) In het spel gewoon de rode knoppen drukken en je komt er wel.