Bokser klaar met boksen na aanval op scheids

Bokser klaar met boksen na aanval op scheids

Dus je naam is Vido Loncar, je bent 18 jaar oud en je mag meedoen met de European Youth Boxing Championships in Zagreb. Dan gaan wij er van uit dat je enige vorm van talent hebt en dat je de sport die je beoefend uiterst serieus neemt. Dan verlies je een potje kopkloppen en je bent van mening dat de Poolse scheids Mageja Dziurgota daar de reden van is. Wat doe je dan als sportman? Inderdaad, je slaat de scheids het ziekenhuis in. Banned for life, die zien we nooit meer terug op welke toernooi dan ook.

Nee, nee en nee! Spin eet hagedis!

Nee, nee en nee! Spin eet hagedis!

Veel mensen zijn bang voor spinnen. En daar is natuurlijk wat voor te zeggen. Natuurlijk niet die jankers die bij een klein spinnetje al de auto nemen op de vlucht naar een hele andere provincie, maar bij een iets groter spinnetje mag je best bang zijn. Bijvoorbeeld als je dit hagedis etende spinnetje in je huis aantreft. Burn it! En de hele straat erbij!

Bugatti Veyron voor 2500 Euro

Bugatti Veyron voor 2500 Euro

Ruim anderhalf miljoen Euro heb je nodig om jezelf de eigenaar van een nieuwe Bugatti Veyron te mogen noemen. Tellen we de belastingen er voor gebruik in Nederland even niet bovenop. Best een berg geld voor een auto die je niet dagelijks zal gebruiken. Het kan goedkoper, voor pak ‘m beet 2500 Euro kun je namelijk een 1 op 1 model bestellen bij een paar handige jongens in een werkplaats ergens in de Boyolali Regency, Indonesië. Oké,  die gasten maken de bolide van overbodige stukjes hout en ook het motortje mist, maar voor dat geld mag je daar niet over klagen.

Gewoon wat Halloween verlichting voor 2014

Gewoon wat Halloween verlichting voor 2014

Niet alleen met kerst halen die Yankees hun beste lichtjes van stal, maar dat begint als een paar maanden eerder. Zoals met Halloween. Op dit moment hebben de mensen die lof hebben geoogst met hun lampjes in voorgaande jaren weer hun creaties geupload op internet en we hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Kelly Brook en haar 2015 kalender kiekjes

Kelly Brook en haar 2015 kalender kiekjes

Al sinds jaar en dag zijn wij wel te porren voor materiaal van Kelly Brook. Heeft alles te maken met haar enorme borsten en de rest mag er ook wel zijn. Als Kelly dus een kalender in elkaar laat zetten, dan zijn wij niet de moeilijkste en pakken even de fijne kiekjes mee. Blijven we alleen met een klein vraagje zitten. Kalenders, zou dat nou nog enigszins handel zijn vandaag de dag?

Motoragent heeft niets in te brengen tegen stuntende motorrijders

Motoragent heeft niets in te brengen tegen stuntende motorrijders

Guru Stunts ging met zijn gekke vrienden een stukje rijden op de motor en deze gasten halen dan onderweg allerlei stunts uit. Normaal reden genoeg dus voor de politie om de gasten even aan te houden en te wijzen dat het toch een beetje veilig moet zijn op de openbare weg. In ieder geval niet deze motoragent, want hem wordt eventjes netjes duidelijk gemaakt dat ie op moet rotten.

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #413

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #413

En dan is het ineens alweer woensdag. De week is door de helft en je kunt jezelf een beetje richten op het maken van plannen voor het komende weekend. Vandaag gaan we je helpen om de dag door te komen en in de aanbieding hebben we een nieuwe verzameling hilarische en WTF foto’s. Heb je ook een foto die in de verzameling moet? Stuur hem via Whatsapp naar ons op nummer 06 590 590 72.

Angry Birds Katapult Base Jump

Angry Birds Katapult Base Jump

Vroeger was het zogenaamde Bungee Jumpen nog een soort van speciaal, maar ook mede door de komst van het internet hebben we activiteiten gezien die voor een nog grotere stoot adrenaline zorgen. En wij vermoeden dat deze Angry Birds Katapult Base Jump ervoor zorgt dat degene die afgeschoten wordt echt heel de dag stijf staat van de nodige adrenaline. Update: Oeps, was nog niet de bedoeling dat deze video naar buiten kwam. De makers zijn met een video bezig en die komt binnenkort uit. Wordt dus waarschijnlijk vervolgd.

Kopschoppers aan het werk in winkelstraat Enschede

Kopschoppers aan het werk in winkelstraat Enschede

Heftige beelden vrijgegeven uit Enschede, waar afgelopen vrijdag vier jongens op klaarlichte dag twee mannen hebben gemolesteerd. De politie weet wie de vier jongens zijn, maar is nog altijd bezig met het onderzoek en daarom is deze video vrijgegeven. Duidelijk is te zien dat de vier jongens van 14, 15 en 16 twee mannen van 33 en 35 jaar tegen de grond werken. En een paar trappen tegen het hoofd vinden ze ook heel normaal. Pas als een van de slachtoffers bewegingsloos blijft liggen stoppen de daders. De aanleiding is nog niet duidelijk. Volgens sommige getuigen was er niets aan de hand en zochten de jongens ruzie. Een anonieme getuige meldde dat de mannen hadden gedronken en de jongens hebben uitgedaagd. De vrijgegeven video kun je hier bekijken.

Rus is uitvinder van handsfree rijden

Rus is uitvinder van handsfree rijden

Nu zien we met enige regelmaat dikke vette klappers voorbijkomen uit Rusland en dan vraag je jezelf soms af hoe het toch mogelijk is. Oké, grootste land ter wereld en ze hebben niet de allerbeste infrastructuur denkbaar, maar ook dit soort weggebruikers die verantwoordelijk zijn voor een vrachtwagen zullen niet echt helpen om het veiliger te maken aldaar!

Engelse Waterval door wind geen waterval meer

Engelse Waterval door wind geen waterval meer

Een waterval dankt zijn naam aan het water dat van boven naar beneden valt. De hoogte is er zeker nog wel bij deze waterval in Engeland, maar er is ook heel veel wind waardoor het water omhoog gaat inplaats van naar beneden.

Even achteruit eten in een volle metro

Even achteruit eten in een volle metro

Je hebt wel eens van die dagen dat je niet helemaal fit bent. Van die dagen dat je gewoon keihard in je nest had moeten blijven liggen. Van die dagen dat je weet dat het niks gaat worden. Zo een dag had de knakker uit de volgende video dus. Maar ja, toch een drukke metro in kruipen hé… Tja, dan is het vragen om problemen.

Zoek absoluut geen ruzie met deze vrouw!

Zoek absoluut geen ruzie met deze vrouw!

Veronica Macedo en Chrissy Audin vechten met elkaar, maar we raden het je ten zeerste af om met deze dames te knokken. Eén van de twee heeft namelijk een erg goede trap in d’r benen. Zo goed, dat ze de ander daarmee knock-out trapt. Ouch.

Ohio State marching band gaat classic rock

Ohio State marching band gaat classic rock

Er is een plek op deze wereld waar het niet klote is om onderdeel te zijn van de drumband. Inderdaad,  Ohio State University marching band is die plek. Tijdens wedstrijden van het Ohio State American Football team stelen die gasten namelijk de show met thema optredens. Hun optreden van een paar dagen terug was een tribute aan classic rock en zag er weer awesome uit. Ga dat zien!

Hendo komt eindelijk met eerste echte hoverboard?

Hendo komt eindelijk met eerste echte hoverboard?

Iedereen die de Robert Zemeckis films Back to the Future heeft gezien wil natuurlijk zo’n hoverboard hebben. Alleen het idee uit de film van 1989 schijnt in het echte leven nogal wat voeten in de aarde te hebben. Jill en Greg Henderson, een koppel uit Californie, gaan waarschijnlijk een droom van heel veel liefhebbers waarheid maken met hun Hendo Hoverboard. Op 15 december willen ze via Kickstarter een bedrag hebben van 250.000 dollar en als dat lukt zouden de eerste hoverboards volgend jaar op 21 oktober verkrijgbaar zijn. En als je deze video ziet van het Hendo Hoverboard wil je zo’n ding natuurlijk thuis hebben!

Lekkere Candice in lekkere setjes

Lekkere Candice in lekkere setjes

Het was even heel leuk, toen begon het vervelend te worden en nu hebben ze zichzelf een beetje herontdekt. Hebben we het over de lingerieontwerpers van Victoria’s Secret. De laatste tijd komt er namelijk weer leuk spul uit die stal en als je de alleraardigste ontwerpjes dan hangt om het lijf van onze vaste vriendin Candice Swanepoel, dan krijg je dus zoiets. Heel niet erg om naar te moeten kijken!