People are Awesome 2014

People are Awesome 2014

Je zou het soms vergeten als je het nieuws een beetje volgt, maar mensen zijn best is staat om hele gave dingen te doen. Gelukkig hebben we Youtube kanaal People are Awesome om ons daar eens in de zo veel tijd aan te helpen herinneren. Zoals nu bijvoorbeeld, want ze hebben een 2014 jaaroverzichtje gemaakt en het klopt inderdaad. People are awesome!

Staken in Belgie doen ze zo!

Staken in Belgie doen ze zo!

Een paar dagen geleden lag ons buurland Belgie helemaal plat, want er werd gestaakt in het land. En deze stakingen waren tegen het bezuinigingsbeleid van de Belgische regering. En dat staken aldaar moet je niet te licht opvatten. Nee, wij zouden dat gewoon een goed feestje noemen.

Noor doet mal in kraan

Noor doet mal in kraan

Noorwegen, er zijn dagen dat we er niet mee bezig zijn. Sterker nog, kan probleemloos een maand voorbij gaan dat we niet denk aan die gasten het hun fjorden, Aquavit en trollen. Toch maken we vandaag even een plekje vrij voor een Noor. Eentje die graag mag klimmen en naarstig op zoek is naar een cameraman om zijn kapriolen te filmen. Dat zal nog lastig worden, want welke gek gaat er nou mee met Slavik Mus de kraan in?

Emily Ratajkowski doet ook een Love filmpje

Emily Ratajkowski doet ook een Love filmpje

Iedere dag tot het grote kerstfeest geneuzel begint komt Love Magazine met een filmpje op de proppen. Actrices, modellen en andere vrouwenvolk uit het celeb wereldje in de hoofdrol en dan krijg je dus clipjes als deze van Kendall Jenner en van voormalig fap materiaaltje Pam Anderson. Nu is lang niet iedere dag de moeite waard, maar het filmpje van Emily Ratajkowski, een hele grote freaky knuffelbeer en de eigen versie van de Michael Jackson zijn classic Don’t stop til you get enough van Usha Uthup… Die pakken we dan toch graag eventjes mee.

Dronken Belg had nog trek in wat lekkers…

Dronken Belg had nog trek in wat lekkers…

Belgen hebben bij ons niet de naam het meest slimme volk op onze aarde te zijn en graag onderbouwen wij dat zo nu en dan met een goed voorbeeldje uit de praktijk. En daarom hebben we vandaag deze dronken West-Vlaming in de aanbieding die na een avondje stappen nog trek had in wat lekkers. Hij steekt zijn hoofd in de oven en dat had hij beter niet kunnen doen.

Kelly Brook in haar New Look setjes

Kelly Brook in haar New Look setjes

Kelly Brook, wat gaan we er nog over vertellen wat niet al eerder gezegd is. Eigenlijk niets. Nog steeds lekker, nog steeds een paar enorme memmen en nog steeds niet het 13 in een dozijn modellen lijfje waarbij je spontaan honger krijgt als je er naar kijkt. Gewoon Kelly Brook dus en ditmaal voor haar vaste werkever New Look. Oh ja. Die ballen! Damn…

Sydney siege einde vanuit 7News gebouw

Sydney siege einde vanuit 7News gebouw

Het Lindt Chocolat Cafe aan Martin Place, Sydney. Zo had je er vast nog nooit iets van vernomen en zo was het afgelopen maandag en dinsdag eventjes wereldnieuws omdat een geflipte Iraniër genaamd Man Haron Monis daar 15 man wist te gijzelen en zijn actie uiteindelijk ruim 16 uur vol wist te houden. De afloop kennen we. 3 doden, waaronder die randdebiel zelf. Nu zit de redactie en studio van 7News tegenover Lindt en ook hun pand was ontruimt tijdens de gijzeling. Al was er nog een cameraman aanwezig die naast een sniper zat en beeld mocht schieten van de politie omdat hij een hoge kwaliteitscamera tot zijn beschikking had en die beelden weer bruikbaar waren voor de politie. Nu zijn die beelden uitgegeven en ze laten het eind van de gijzeling vanuit een andere hoek zien.

Blond, lekker en maar een klein beetje dom!

Blond, lekker en maar een klein beetje dom!

Als je blond bent en er best heel aangenaam uitziet, dan hoef je niet het meeste heldere licht ooit te zijn. Dingen komen dan toch wel op je pad omdat dat nou eenmaal zo werkt bij lekkere blondjes. Wat je dan alleen niet moet doen is jezelf inschrijven voor een quiz op televisie. Zou je jezelf namelijk nog best eens mee voor lul kunnen zetten zoals deze Australische deelneemster van het spelletje Who Wants To Be A Millionaire dat deed.

Vrouw krijgt wielklem en geeft er geen reet om!

Vrouw krijgt wielklem en geeft er geen reet om!

Wat doe je als je een wielklem krijgt? Inderdaad als je geen mannetje kent met de juiste hulpmiddelen betaal je gewoon de boete zodat ze de wielklem verwijderen. Je gaat absoluut niet rijden, want je kunt je auto echt flink beschadigen. En deze vrouw die een wielklem krijgt op haar BMW heeft daar echt schijt aan en rijdt gewoon weg. Je zult als hardwerkende man maar deze video van je vrouw terug zien op het internet…

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #437

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #437

En ondertussen is het gewoon weer woensdag. We hebben twee keer goed nieuws en 1 keer slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat je nog een paar dagen moet werken. Het goede nieuws is dat het eerste deel van de week achter de rug hebt en het tweede goede nieuws is dat je het tweede deel kunt beginnen met een nieuwe verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto’s. Ben je daarna weer helemaal op de hoogte.

Video Schietincident in cafe in Amsterdam

Video Schietincident in cafe in Amsterdam

Zo! En Holy Shit! Het ene moment zit je lekker van een biertje te genieten in het Amsterdamse cafe De Zon aan de Pretoriusstraat, het volgende moment word je onder vuur genomen. Het Schietincident vond plaats op vrijdagavond 10 oktober 2014 rond 23.20. Twee mannen schoten met een automatisch wapen in de wilde weg. Twee bezoekers raakten gewond: één man (32) raakte eenzijdig verlamd en de ander (48) liep een beenwond op. Via.

Vlucht van American Airlines had last van extreme turbulentie

Vlucht van American Airlines had last van extreme turbulentie

Misschien dit topic maar even overslaan als je toch al geen held bent in een vliegtuig en binnenkort toch een vluchtje gaat maken. Een vliegtuig van American Airlines had namelijk van een hun vlucht van Seoul naar Dallas nogal last van extreme turbulentie. En die extreme turbulentie duurde maar liefst 45 minuten. De piloot besloot een noodlanding te maken op het vliegveld van Tokyo. Zeker 14 inzittenden zijn gewond geraakt, waarvan 2 bemanningsleden er slecht aan toe zijn. Vijf gewonden zijn in Japan uit het toestel gehaald en naar een ziekenhuis gebracht.

Stripper loopt letterlijk tegen de lamp…

Stripper loopt letterlijk tegen de lamp…

Dus een vriend is jarig en je wilt een cadeau geven wat jij voorlopig niet zal vergeten. Dat kan heel erg simpel zijn, want je kunt natuurlijk gewoon een stripper regelen. En het feestje is helemaal compleet voor je lachspieren als de stripper letterlijk tegen de lamp loopt. Auw! Via Whatsapp (06 590 590 72).

Fietser maakt onderweg kennis met BAM BAM Bambi!

Fietser maakt onderweg kennis met BAM BAM Bambi!

Sausalito is een Amerikaans stadje in de staat Californië.Het ligt in de San Francisco Bay Area en is een bloeiende en welvarende artistieke gemeenschap en daarom ook vaak een toeristische bestemming. Wel even oppassen als je ooit tijdens een trip met bijvoorbeeld je fiets deze kant op gaat, want je kunt onderweg weleens ineens oog in oog staan met een overstekend hertje.

Vrachtwagen door helpende hand nog vaster onder viaduct…

Vrachtwagen door helpende hand nog vaster onder viaduct…

Je hebt soms van die vrachtwagenchauffeurs die eventjes vergeten hoe hoog hun vrachtwagen nu is met en of zonder lading. En dat kan nare situaties opleveren, bijvoorbeeld als je dan als chauffeur vast komt te zitten onder een brug. Normaal gesproken alleen wat schade aan het viaduct en aan de bovenkant van je wagen. Niet in dit geval, want door een helpende hand heeft de chauffeur iets meer uit te leggen bij zijn baas. Via Whatsapp (06 590 590 72).

Los gaan op Push It doe je zo

Los gaan op Push It doe je zo

Kale kop? Check! Bril? Check! 30 kilo overgewicht? Check! Slecht passend t-shirt? Check! Verkeerde riem met hoesje voor mobiel eraan? Check! Te hoog opgetrokken kaki broek met zakken aan de zijkant? Check! Foute discotheek? Check! Maar zodra de Salt-N-Pepa classic Push It door de speakers pompt is er maar een echte baas op de dansvloer!