Verrassing! Jullie worden opa en oma!

Verrassing! Jullie worden opa en oma!

Alles moet vandaag de dag worden vastgelegd en dus ook het moment dat je jouw ouders of die van je partner gaat vertellen dat ze opa en oma worden. Vinden die opa en oma in spe bijna nog leuker dan zelf kinderen krijgen, dus het is zeker wel een dingetje. Deze ouders in de dop hadden een camera verborgen op het moment dat ze het heugelijke nieuws bekend gingen maken en de toekomstige opa heeft wel een geniale reactie.

Als het aan deze videoclip ligt gaat het internet vandaag uit!

Als het aan deze videoclip ligt gaat het internet vandaag uit!

Pssst, wat doe je vandaag online? Het is enorm mooi weer! Ow wacht, je bent in 2015 natuurlijk altijd en overal online! Nou, misschien sluit je binnen nu en een paar minuten toch het internet af voor vandaag en de reden is deze videoclip uit Oeganda. Grote kans dat de clip het gekste is wat je vandaag zult zien!

Meisje klimt in krokodillenverblijf dierentuin Mexico

Meisje klimt in krokodillenverblijf dierentuin Mexico

Parque La Pastora is een dierentuin in de Mexicaanse stad Monterrey. En op een op internet verschenen video is een meisje te zien dat eventjes is vergeten waarom er ook alweer hekken zijn geplaatst om het krokodillenverblijf, want ze klimt over het hek om eens een krokodil proberen te aaien. Dan spoor je echt niet en het is bijna jammer dat de krokodil er geen echt werk van heeft gemaakt.

Vrouw steekt even de boel in de hens tijdens tanken

Vrouw steekt even de boel in de hens tijdens tanken

Dat vrouwen met een slokje te veel op vreemde dingen kunnen doen is voor de meeste van ons geen verrassing. Toch verwacht je niet van zo en vrouwenwezen dat ze even de boel in de hens steekt als je even je tank aan vol gooien bent. Toch is precies dat wat er gebeurd in de volgende video. Gast direct druk met blussen de dame in kwestie loopt rustig weg…

Lelijkste hond 2015 is Quasi Modo

Lelijkste hond 2015 is Quasi Modo

Een keer per jaar komen de lelijkste honden denkbaar samen voor de verzieking van de aller aller aller lelijkste tijdens de World’s Ugliest Dog Contest in California. Dit jaar was de terechte winnaar Quasi Modo met zijn vergroeide lijf als zatten er nog wel een paar bij die serieuze kans maakte op de titel. Check dit maar even!

Topless chick komt peukie bietsen

Topless chick komt peukie bietsen

Sta je even rustig een peuk weg te stomen met een maatje, komt er een stoot van een griet topless op je af gelopen met de vraag of ze ook zo een sigaret van je mag bietsen. In dit geval is het antwoord daarop nee en dat vind de dame in kwestie maar niets. Geen peuk is geen tieten meer! Zo, dat zal die knul leren. Tikkeltje NSFW.

Ier valt voor muntje op voorhoofd grap

Ier valt voor muntje op voorhoofd grap

Een tijdje terug alweer ontvingen wij via WhatsApp op 06 590 590 72 een hilarische video van een stel vrienden die het klassieke muntje op voorhoofd geintje uithaalde. Zeer goed bekeken, dus is je omgeving hoef je vast niet mer die prank meer aan te komen, maar in Ierland wist een paar gasten toch nog iemand te vinden die het grapje nog niet kende. Here we go!

Boogschutter vergeet glazen deur open te doen!

Boogschutter vergeet glazen deur open te doen!

Het jagen met een boog en pijlen is een vak apart. Waarschijnlijk ook een bezigheidje waar je zeker je hoofd erbij moet houden als je enigszins iets wilt raken. Deze boogschutter had zeker zijn hoofd er niet bij, want hij was vergeten om de glazen deur open te doen.

Zelfs speeltuinen in Rusland zijn een beetje anders

Zelfs speeltuinen in Rusland zijn een beetje anders

Alles in Rusland gaat een beetje anders als hier. Komt waarschijnlijk omdat de meeste mensen na het wakker worden eerst even een litertje vodka drinken om op gang te komen. Maar neem nu zoiets simpels als een speeltuin. Knikkerpotje, wipkip, zandbak en glijbaan, en je hebt een speeltuin. In Rusland hebben ze toch iets andere speeltoestellen en deze Rus laat zien dat deze speeltoestellen toch net een beetje anders zijn.

Hele boze dames gaan los

Hele boze dames gaan los

Vrouwen zijn over het algemeen wel vermakelijk, maar als je pislink zijn is het helemaal genieten. Zijn het namelijk net kerels en gaan ze net zo makkelijk over op fysiek geweld. Ja, heren hebben de naam, maar de dames kunnen er ook wat van. Al is dat op hoge haken nog best lastig zoals deze beelden bewijzen. Verder gaan ze er wel lekker voor.

Marquese Scott is echt geboren om te dansen!

Marquese Scott is echt geboren om te dansen!

Marquese Scott is geen onbekende op het internet, want er zijn zat dansvideo’s van hem te vinden waarin hij op dubstep zijn sicke moves laat zien. Tegenwoordig verdient hij een gedeelte van zijn geld met het maken van video’s waarin hij je leert hoe je precies als hem kan dansen. En dat wil waarschijnlijk iedereen wel. Kijk maar eens even naar deze opvoering op de San Holo Remix van The Next Episode van Dr. Dre. Erg vet als hij iets in slow motion diet en je ziet het verkeer erachter razen.

Burn Out kan ook gewoon in caravan TT Assen

Burn Out kan ook gewoon in caravan TT Assen

Afgelopen weekend was dus de TT in Assen en van de camping hebben we al een paar leuke video's voorbij zien komen. We noemen de stunt die niet helemaal lekker ging en eventjes zorgen dat je snel nieuwe banden nodig hebt voor je auto. Allemaal echte liefhebbers van motoren dus die er geen enkele moeite mee hebben om hun roes uit te slapen in een caravan die ruikt naar verbrand rubber. Dus een Burn Out in een caravan op de camping van TT Assen is dus ook gewoon bijna de normaalste zaak van de wereld. Via Whatsapp (06 590 590 72).

Rus blaast even zijn reet op!

Rus blaast even zijn reet op!

Eentje in de categorie "daar moet je echt een Rus voor zijn". En wat krijg je dan te zien in de video? Nou, een Rus stopt een stukje vuurwerk onder een kom en gaat op de kom zitten. En door die stunt kan hij nu waarschijnlijk een stuk makkelijker poepen.

WTF: 8 jarige Claire heeft een klein beetje last van Tungiasis

WTF: 8 jarige Claire heeft een klein beetje last van Tungiasis

Nog een reden waarom je toch wel blij mag zijn dat je in Nederland woont en als het goed is schoenen kunt dragen. Heeft de 8 jarige Claire uit Kabula in Tanzania dus niet en daarom heeft ze een ernstige vorm van Tungiasis aan haar voeten. Huh wat Tungiasis? Ja Tungiasis, dit is een huidaandoening veroorzaakt door het vrouwtje van de zandvlo dat zich in de huid van vooral de voeten ingraaft. De parasiet is bij ingraven ongeveer 1mm groot, maar groeit uit tot 1 cm. Aanvankelijk veroorzaakt tungiasis vooral jeuk, maar naarmate de parasiet groter wordt, zal de plek pijnlijk worden. Absoluut dus geen pretje om te hebben en deze conclusie zul jij ook delen na het bekijken van deze onsmakelijke video.

Ali gebruikt zwaard om watermeloen te snijden…

Ali gebruikt zwaard om watermeloen te snijden…

Ali is een man. Een echte man met veel haar en met een Like a Boss shirt. Een man die geen watermeloen gaat aansnijden met zo een kinderachtig mini mesje. Nee, Ali gebruikt daarvoor een zwaard waar de gemiddelde IS strijder jaloers op zou zijn. Even paar keer oefenen om het geheel af te maken en dan hakken maar!

Help, mijn vlees leeft nog!

Help, mijn vlees leeft nog!

We kijken al lang niet meer raar op als er rare of bizarre video’s uit China komen, maar waar een vrouw uit de Chinese stad Sishui last van had, hadden wij ook nog niet eerder gezien. De vrouw had een stuk rauw vlees gekocht en zag bij thuiskomst dat het vlees nog klopte als een hart. Je hebt mensen die hun steak zo rood mogelijk willen eten, maar dit is misschien toch iets te veel van het goede. Zou het stukje zombie stuk vol zitten met maden die zorgen voor het pulserende effect of zou het toch zijn, wat sommige experts denken, dat de uiteinden van de zenuwen nog niet weten dat de rest van het beest dood is? Eet smakelijk!