Steve-O gaat voor kwallen in Peru

Steve-O gaat voor kwallen in Peru

Eens in de zoveel tijd vragen wij ons af hoe het zou gaan met onze favoriete Jackass, de heer Steve-O. Nou, we kunnen u gelijk van een antwoord voorzien, gaat prima met die malle. Via zijn Youtube kanaal heeft hij namelijk een filmpje dat hij graag met ons deelt alwaar hij tijdens een surf trip in Peru kennis maakte met de lokale kwallen. Beste beesten die behoorlijk gemeen kunnen zijn, maar Steve-O wist gelijk wat hij moest hebben. Een jellyfish sombrero dus. Want ja, je bent Steve-O of je bent het niet.

De killer Avalanche in beeld

De killer Avalanche in beeld

Je hebt het misschien gemist. 12 Sherpa’s, zeg maar de pakezels tijdens het berg beklimmen, zijn afgelopen vrijdag omgekomen op de Mnt. Everest na een moordende lawine. Een blok ijs schoot los op ongeveer 6 kilometer hoogte en nam een enorme berg sneeuw met zich mee. De sherpa’s waren bezig voorbereidingen te treffen voor een massale beklimming op zaterdag en zondag maar konden dit helaas niet meer navertellen. Die kleine stipjes zo in het midden van het beeld? Ja, die sherpa’s dus. Zes worden er nog vermist. Met recht een dodelijke sport.

Bagage werpen met Air Canada

Bagage werpen met Air Canada

Je kent het wel. Op reis en dan zorgvuldig je tasje pakken. Alles netjes op zijn plek en de spullen die makkelijk kapot kunnen netjes in het midden, want misschien valt je tas tijdens het in en / of uitladen ergers onderweg. Maar dat zal wel loslopen als je met een gerenommeerde maatschappij als Air Canada vliegt. Zou je tenminste denken…

VKMag Video Gemist: Week 16 2014

VKMag Video Gemist: Week 16 2014

We zijn ondertussen al aan week 17 begonnen van het jaar 2014, maar toch kijken wij graag nog even terug op een paar dingen uit week 16. Zoals de 5 beste video’s van afgelopen week, want wij weten ook wel dat jij af en toe andere dingen moet doen. En de 5 beste video’s van week 16 kun je hier bekijken.

Vul je badkuip eens met Coca Cola en Mentos…

Vul je badkuip eens met Coca Cola en Mentos…

We hebben al veel verschillende vormen gezien van mensen die iets met cola en Mentos doen, maar volgens mij hebben we nog geen Japanner gezien die zijn badkuip had gevuld met CoCoa Cola en vervolgens even lekker ging badderen. En tijdens het badderen ook maar gelijk even genoeg Mentos had meegenomen om er een golfslagbadje van te maken.

Even teammaatje een handje helpen…

Even teammaatje een handje helpen…

De kleedkamer, een plek waar er heel wat te lachen valt met je teammaatjes. Of je nu aan voetbal doet of aan korfbal, in de kleedkamer moet er af en toe ook gewoon flink worden gelachen. Misschien wordt het wat lastiger als er een gehandicapt iemand in je team zit, maar ook deze mensen kunnen een teammaatje een helpende hand geven.

PEC verslaat Ajax 5 - 1 en wint de BEKER

PEC verslaat Ajax 5 - 1 en wint de BEKER

PEC Zwolle heeft voor het eerst in haar bestaan de KNVB Beker 2014 heeft gewonnen. Een sensatie. Onnavolgbaar. Bloedstollend, daar in de dampende Kuip. Nagelbijten, tenen krommend. Eerst achterkomen met 0 - 1… vervolgens de wedstrijd gestaakt wegens vuurwerk op het veld gegooid door Ajax kutvolk .. Edwin van der Sar heulemaal over de zeik. En terecht. Direct erna maakt Zwolle de gelijkmaker om vervolgens niet meer om te kijken. Een walk-over werd het .. 10!.. 10!.. 10! schreeuwden de boeren. En groot gelijk. In Augustus de SuperCup met Feyenoord als tegenstander. Hopen we.

Rap Oma und Opa - Jesus Christ is my nigga

Rap Oma und Opa - Jesus Christ is my nigga

Het is vandaag natuurlijk ook gewoon Eerste Paasdag en we gaan er toch eventjes bij stilstaan. De meeste mensen vandaag de dag denken dat de paashaas vandaag jarig is en als traktatie eieren heeft verstopt, maar het eigenlijk verhaal is dat Christenen deze dag vieren dat Jezus is opgestaan uit de dood. En daarom hebben we een bijpassende muziekje in de aanbieding, namelijk Rap Oma und Opa met het nummer Jesus Christ is my nigga.

Toerist vindt slootje springen beetje eng…

Toerist vindt slootje springen beetje eng…

Nu vinden wij Nederland niet een typische bestemming om op vakantie te gaan, maar er zijn hordes mensen die wel ons land als toerist bezoeken en het dus ook niet met ons eens zullen zijn. En zullen mensen kunnen dan een bezoekje aan de Bollenstreek niet overslaan. Alleen als je zo’n veld met bloemen hebt gezien is de kans aanwezig dat je een klein slootje moet overspringen. En dat is niet voor iedereen een appeltje eitje.

Sheriff schiet hond, raakt zichzelf

Sheriff schiet hond, raakt zichzelf

Whahaha... dan ben je een prutser. Een sheriff in Riverside Californie wilde een inwoner een document geven. Hij betrad de tuin van de man en zag de *kuch gevaarlijke pitbull op hem af lopen. In de beelden zie je het ook. Duidelijk een verschrikkelijke moordmachine op 4 poten. Kwispelend en al. Spelend met de kinderen. Enfin, de sheriff zag een overduidelijk gevaar in dit lieve beest en probeerde er een kogel doorheen te schieten. Gelukkig overleefde de hond en raakte alleen de sheriff gewond.

Je vraagt en dan krijg je ook nog wat je wenst

Je vraagt en dan krijg je ook nog wat je wenst

Nu weten we niet zo heel veel van kleine mannetjes uit Idaho, maar blijkbaar voelen een aantal van die knaapjes zichzelf al een hele vent. Zo hebben we vandaag te maken met een baasje die een andere gozer laat weten dat er gevochten moet worden. En wat moet dat moet, dus deelt hij als eerste een klap uit.

Stuntman of toch vrachtwagen chauffeur

Stuntman of toch vrachtwagen chauffeur

Ik begrijp best dat een vrachtwagen chauffeur zich kan vervelen. En graag iets om handen heeft. Maar deze 2 Brazilianen maken het wel erg bont. En halen een manoeuvre uit die ze in Brazilië "quebra de asa" noemen. Net zo lang sjorren aan het stuur totdat de opleggers werkelijk alle kanten opschuiven. Expres. Voor de kick. Kunnen de heren 7 jaar cel voor krijgen. Als ze al gepakt worden.

Kleine man denkt tovenaar te zijn

Kleine man denkt tovenaar te zijn

Ik weet niet precies wanneer het verkeerd gegaan is, maar in eens hebben we dus te maken met een feel good trend. Van die oooh was cute filmpjes waar je normaal een klein beetje van moet overgeven in je mond. Nou, we hebben er weer eentje hoor. Klein ventje denkt dat hij een soort van tovenaar is, want zijn ouders zijn nogal snel met de afstandsbediening.

Road rage in Brazilie

Road rage in Brazilie

Nou ja road rage. Meer een gevalletje moord. De chauffeur van de auto is gestoken. Naar het schijnt. En de vermoedelijke dader ligt nu op de grond. Een wat oudere man. Het slachtoffer stapt in de auto en besluit hem te overrijden. Driemaal. Eindresultaat is onbekend maar dit lijkt me niet bevorderlijk voor de gezondheid, me dunkt. Op naar het WK!

Meteorietje spotten in Moermansk

Meteorietje spotten in Moermansk

Het is niet de eerste keer en vast ook niet de laatste, maar het blijft toch een zeldzaam iets en de beelden zijn simpelweg spectaculair. Waar we het over hebben? Over meteorieten die op ons bolletje terecht komen. Paar dagen terug lieten we jullie al zien hoe de Noorse skydiver Anders Helstrup een brokje tegenkwam en er zijn natuurlijk de wereldberoemde beelden van de meteorietenregen in het Oeral-gebergte. Zo extreem gaan we het vandaag niet maken, al was het wel weer raak in Rusland. Deze beelden werden geschoten met een dash-cam in Moermansk.

Jongens in Ghetto Ugunda doen een dansje

Jongens in Ghetto Ugunda doen een dansje

In een ghetto ergens in Uganda zullen de kiddo’s niet zo veel speelgoed en ander vermaak hebben dan de kinderen in ons koude kikkerlandje. Vermaken ze zichzelf minder dan? Nee hoor, wat muziek een camera en deze dansende jongens kunnen misschien ook een glimlach op jouw gezicht toveren.