Lamborghini probeert Corvette in te halen

Lamborghini probeert Corvette in te halen

Dus je rijdt rond in een mooie Lamborghini en dus verwacht je van jezelf en je auto ook wel dat je een Corvette het nakijken kan geven. Nou, zeker dus niet vandaag!

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #427

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #427

Hoppa, het is helaas weer maandag! Als het goed is heb je vandaag nog een kater en kruipen de uren echt heel langzaam voorbij. Gaan we iets aan doen, want we hebben weer een verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto’s voor je in de aanbieding. Ben je daarna weer helemaal op de hoogte. Moet jouw foto in de volgende editie? Stuur deze in via Whatsapp op nummer 06 590 590 72.

Ondertussen in Almere… Worldstar Worldstar!

Ondertussen in Almere… Worldstar Worldstar!

We verplaatsen ons eventjes naar het wonderschone Almere, ergens vorige week. En zijn daar getuige van een kleine matpartij. Op zich niets speciaals aan, alhoewel, de dame blijft toch even door klappen terwijl haar tegenstander al op de grond ligt. Wat wel opvalt is dat je ergens in de video iemand "Worldstar Worldstar" hoort roepen. En dat is een trend uit Amerika waar mensen dit roepen en vervolgens de vechtvideo inderdaad op de website van worldstarhiphop.com is terug te zien. Zou deze hype overwaaien naar Nederland? Via Whatsapp (06 590 590 72).

Ondertussen in GTA 5… Agressieve brandweermannen

Ondertussen in GTA 5… Agressieve brandweermannen

De echte liefhebbers van het computerspel Grand Theft Auto hoeven we natuurlijk niet uit te leggen wat Los Santos is, maar dit is een fictieve stad die geïnspireerd is op Los Angeles. E in die stad kun jij als speler van het spel dus je ding doen. Wel even uitkijken voor de brandweer van deze stad, want die doen hun naam eer aan als echte Fire Fighters.

Beer doodt Indiase boer

Beer doodt Indiase boer

Trieste beelden van de dood van een boer uit de Indiase stad Tumkur. Een beer uit het nabij gelegen woud valt aan en slaagt er rap in de arme man op de grond te krijgen. Niemand die ingrijpt. Een stok pakt of stenen werpt. In plaats daarvan, een telefoon. Met als triest gevolg een wilde beer en het vroegtijdig einde aan het leven van deze man.

Man op scooter heeft echt engeltje als passagier

Man op scooter heeft echt engeltje als passagier

Oef! Sommige mensen die een klappertje maken in het leven en deze klapper op miraculeuse na kunnen vertellen adviseren wij toch om zo snel mogelijk een staatslot te kopen of om aan te schuiven bij de lokale bingo. En dat advies geven wij ook graag aan deze scooterrijder die duidelijk een engeltje als passagier heeft.

Pyromaan bekent live op TV

Pyromaan bekent live op TV

Carlos woonde tot voor kort met 5 anderen in een huis in Baltimore. Woonde, want nu verblijft hij in een cel. Hij was het namelijk niet eens met de staat waarin het huis verkeerde en wilde aandacht voor zijn klacht. Hij stak de toko in de hens en bekende zijn daad aan de eerste de beste reporter. En die had toevallig de camera draaien. Maar of dat zijn zaak nu geholpen heeft?

Zeker niet de beste plek om te parkeren…

Zeker niet de beste plek om te parkeren…

Je parkeert je auto natuurlijk altijd in de hoop dat hij heel blijft. Bijvoorbeeld dat er geen auto tegen aan botst of een dief er probeert spullen uit te halen. En dan heb je ook nog de ongelukjes die je echt niet zou verwachten.

Het Mix Dance Twerk Team Vladivostok in actie

Het Mix Dance Twerk Team Vladivostok in actie

Nu willen wij best meegaan in het verhaal dat dans een kunstvorm kan zijn. Niet dat geklooi wat jij en ik doen op een goed feetje of festival, maar mensen die echt hun best doen en hun leven wijden aan de dans. Nadeel is alleen dat dat soort vormen van dans vaak retesaai zijn, dus gaan wij vandaag gewoon voor vermaak in de vorm van de kunsten van het Mix Dance Twerk Team Vladivostok. Ook mooi!

Vuilnisman vermaakt zich prima tijdens werk

Vuilnisman vermaakt zich prima tijdens werk

Vaak hoor je mensen klagen over het werk wat ze doen. Onbegrijpelijk! Als je baalt van je baan, dan ga je toch lekker wat anders doen of iets voor jezelf beginnen. Mauwen over de situatie schiet tenminste helemaal niet op. Oh en als je zo een type bent die zegt dat het zo moeilijk is om een andere baan te vinden en dat de markt tegen zit. Neem dan een voorbeeld aan deze vuilnisman die van mening is dat hij de beste baan ooit heeft. Een NBA ster, maar dan met robotarm!

Sloveense leerkrachten hadden beter hotelkamer kunnen nemen

Sloveense leerkrachten hadden beter hotelkamer kunnen nemen

Het zal je gebeuren. Je bent een beetje op school aan het rondhangen met wat kameraadjes en dan hoor je gekreun uit een van de leslokalen komen. Direct mobiel erbij natuurlijk, want wat is er mooier dan een paar medeleerling betrappen op het hebben van seks? Nou, het hoofd van de school betrappen tussen de gewillige beentjes van de wiskundelerares. Dat is mooier. Zoals je had kunnen verwachten ging het filmpje direct als een malle op de school en vervolgens de wereld over. Mees Drago Kamenik en juffie Manja Mertelj zijn zelf iets minder blij met het geheel. Tikkeltje NSFW.

Gezellige matpartij tijdens een vechtsportgala

Gezellige matpartij tijdens een vechtsportgala

De volgende video is waarschijnlijk nog uit het stenen tijdperk dat mensen thuis een echte videorecorder thuis hadden staan, maar daarom zeker niet minder bizar. Op een vechtsportgala is het de bedoeling dat je naar vechtende mensen gaat kijken, maar de bezoekers van dit gala doen het liever allemaal zelf.

Verrotte Zweedse haring is dus best goor?

Verrotte Zweedse haring is dus best goor?

Ooit gehoord van de Zweedse delicatesse surströmming? Hoe ze het ook omschrijven, het komt feitelijk gewoon neer op verrotte haring in een blikje. Iets wat niet voor iedereen direct toegankelijk is dus. Nu zijn er manieren om de smaak en geur van surströmming iets milder te maken, maar de hardcore liefhebber drinkt er alleen een glaasje melk bij. Een paar Finse vrienden en vloggers deden een poging de vis naar binnen te werken... Niet kijken als je in het bezit bent van brute hang-over!

VKMag Video Gemist: Week 47 2014

VKMag Video Gemist: Week 47 2014

En weer een weekje dichter bij het einde van het jaar. Als het goed is ben je al volop bezig om illegaal vuurwerk af te steken. En daarom kan het weleens gebeuren dat je misschien een video hebt gemist. En daarom ook als extra service van het huis hebben we de 5 beste video’s van afgelopen week voor je op een rijtje gezet.

Bakvisje kotst even op podium

Bakvisje kotst even op podium

Als je niet weet wat de term bakvis betekent ben je waarschijnlijk zelf een mokkeltje van 14 jaar die alleen bezig is met de pisventjes van One Direction en Justin Bieber. En heel soms krijgt zo'n bakvisje ineens haar gehoor terug en dit bakvisje kreeg dat terug op het podium.

Eerste keer dabbing voor Jerry

Eerste keer dabbing voor Jerry

Aangezien wij in Appelscha geen coffeeshop hebben en we ons ook niet meer zo heel erg bezig houden met cannabis gerelateerde zaken was het zogenaamde dabbing even een nieuwe voor ons. Mocht je dus net als wij niet dagelijks een dab-je naar binnenwerken, even de uitleg in een notendop. Het is het roken van hasj-olie doormiddel van een bong. De olie bestaat van 70 tot maar liefst 90 procent THC waarden. Sterk als een motherfuck dus. Kwam de 62 jarige Jerry ook achter. Hij moest er helemaal even van gaan zitten en dat terwijl wij zomaar het idee hebben dat Jerry wel vaker iets genomen heeft in zijn leven.