Tesla Model S P85D vs Lamborghini Aventador

Tesla Model S P85D vs Lamborghini Aventador

De Amerikaanse elektrische auto waar je op dit moment enorm mee kunt scoren is natuurlijk de Tesla Model S. Het basismodel heeft een actieradius van 390 km en kan in 5,6 seconden optrekken naar 97 kilometer per uur. En de uitgebreide uitvoering, de P85D, trekt zelfs op naar 100 km per uur in 3,4 seconden. En dan kon je toch een beter in het vaarwater terecht van de echte sportwagens, maar zou de Tesla Model S P85D zichzelf een beetje kunnen meten met een Lamborghini Aventador? Antwoord op dit vraag hebben deze twee chauffeurs eventjes geprobeerd met verschillende camerastandpunten.

Banksy bezoekt Gazastrook en Best of Banksy

Banksy bezoekt Gazastrook en Best of Banksy

De wereldberoemde graffitikunstenaar en levende legende Banksy heeft de Gazastrook bezocht en daar nieuw werk op een muur gespoten. Dit blijkt uit een documentaire die de mysterieuze artiest online heeft gezet. Zo bezocht Banksy het stadje Beit Hanoun en schilderde daar onder meer een wachttoren met schommelde kinderen en een kat. Foto’s van deze nieuwe werken kun je bekijken in deze serie foto’s. We hebben er maar gelijk een Best of Banksy serie van gemaakt.

Zwangere degenslikster slikt zwaard van 35 centimeter

Zwangere degenslikster slikt zwaard van 35 centimeter

Je zou denken dat als je een degenslikker van beroep bent en je bent zwanger dat je het misschien wat rustiger aan doet. Nou niet degenslikster Veronica Hernandez uit Knox City in de Amerikaanse staat Texas. Zij slikt gewoon nog even een zwaard van 35 centimeter in. Veronica vat eten voor twee tijdens de zwangerschap wel op een hele rare manier op.  Via.

Bootje met een motor om echt indruk te maken

Bootje met een motor om echt indruk te maken

Indruk maken met een auto op vrouwen is natuurlijk best makkelijk. Vrouwen zijn van nature golddigers en staan liever in de keuken bij een man met een Lamborghini, dan een man die dagelijks lang in de file staat in een afgetrapte Peugeot. Met een boot indruk maken is al iets lastiger, maar deze kapitein heeft toch wel de juiste motor aan zijn sloep hangen. De gemiddelde Boeing zou er ook de grote oceaan mee over kunnen steken.

Twee doden na heftige aanrijding tussen auto en vrachtwagen

Twee doden na heftige aanrijding tussen auto en vrachtwagen

Twee mensen afkomstig uit het Shatsky district, Rusland kunnen een aanvaring met een Volvo vrachtwagen niet navertellen. Beide kwamen uiteindelijk om het leven in het hospitaal en als je de beelden van zowel de dash cam uit de auto als de beelden vanuit de vrachtwagencabine bekijkt dan is dat niet geheel een verrassing. Even niet opletten, dikke klapper en game over. Toch wel een beetje een WTF momentje.

Fiets vervoeren met Lamborghini kan wel

Fiets vervoeren met Lamborghini kan wel

Je zou denken dat mensen die in een Lamborghini kunnen rijden helemaal geen behoefte hebben om ook nog een fiets te hebben. Is ook maar een aanname hoor, maar feit blijft wel dat zo’n fiets lastig met je Lambo te vervoeren is. Lastig, staat misschien ook een beetje raar, maar het kan wel.

Hele handige vis

Hele handige vis

Verstand van vissen hebben we niet. We weten net dat die oranje dingen in een kom goudvissen heten, dat vissticks gemaakt zijn van Koolvis en dat de Potvis heel groot kan worden. Nog meer feitjes nodig? Oké, komt er nog eentje dan. We weten sinds vandaag dat deze vis heel handig is als je aluminium wilt versnipperen. Tevens lijkt het ons verstandig om je vinger niet in dit beestje zijn bek te steken. Het is maar een ideetje.

Voetganger met een behoorlijke kutdag

Voetganger met een behoorlijke kutdag

Gladdigheid, we weten al sinds jaar en dag dat het ellende op kan leveren en toch laat de mensheid zich soms nog verrassen. Zo ook in dit gevalletje dikke vette pech. Meneertje wil graag oversteken, maar schrikt van auto en glijdt uit en op dat moment begint de wagen ook de glijden. Kunnen we toch wel stellen dat je dan als voetganger je dag niet hebt.

Karen Carreno voor Oh La La Cheri

Karen Carreno voor Oh La La Cheri

Laatste keer dat wij het over model Karen Carreno gehad hebben was 28 juni 2011. Toen was Venus badkleding de opdrachtgever en al ziet dat er allemaal best smakelijk uit, de opdrachtgever van deze nieuwe shoot van de dame in kwestie is niemand minder dan Oh La La Cheri en laten die nou best spannende pakjes en setjes maken. Welkom terug dus Karen Carreno en laat eens wat vaker iets van je horen.

Diplo en Skrillex presenteren 24 uur Jack Ü

Diplo en Skrillex presenteren 24 uur Jack Ü

De mensen die de muziek van Diplo en Skrillex wel kunnen waarderen kunnen de komende uren hun computer aan laten, want beide heren zijn op dit moment bezig met een speciale 24 uur durende Jack Ü marathonuitzending op het internet. Luisteren en kijken doe je hier!

Koppel maakt nummer op middenstip Charlton Athletic FC

Koppel maakt nummer op middenstip Charlton Athletic FC

Charlton Athletic FC is een Engelse voetbalclub die speelt in De Football League Championship, vaak afgekort tot The Championship. Dit is de hoogste divisie van de Football League en de op één na hoogste divisie in het Engelse voetbal. Charlton Athletic FC speelt in stadion The Valley in zuidoost Londen en volgens een video die op dit moment viral gaat op het internet heeft een koppeltje ingebroken in het stadion. Niet om een balletje te trappen, maar om sex te hebben op de middenstip. De club is nu aan het onderzoeken wat er precies aan de hand is, maar het kan dus ook net zo goed een hoax zijn.

Een aanrijding die je niet direct aan ziet komen

Een aanrijding die je niet direct aan ziet komen

Soms zien je ongelukken van kilometers afstand aan komen. Dat was niet helemaal het geval bij de volgende klapper. Auto met dash cam staat namelijk gewoon voor een verkeerslicht te wachten. Plek waar doorgaans niet zo gek veel verkeerd kan gaan, maar een overijverige amateur rallyrijder in Oostblok Ferrari weet het toch voor elkaar te boksen. Ergens in het gewoon knap.

Oversteken op zebrapad gaat toch finaal mis!

Oversteken op zebrapad gaat toch finaal mis!

Het begrip oversteken op een zebrapad is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Toch zijn er enorm veel factoren die ervoor kunnen zorgen dat er toch iets fout gaat. En fout gaat het zeker op dit zebrapad ergens in China. Holy Fucking Shit!

Tomatan hebben?

Tomatan hebben?

Ken je dat? Ben je lekker een stukje aan het hardlopen en dan in eens enorme trek in een tomaat! Nou, dat probleem is voor een en altijd getackeld. Je hebt nu namelijk de Tomatan. Een apparaat van 8 kilo wat je kunt dragen en er voor zorgt dat je gewoon lekker je tomaatjes kan eten tijdens het rondje rennen. Ideaal of zoiets

Poolse Bruce Lee heeft ook vette moves in huis!

Poolse Bruce Lee heeft ook vette moves in huis!

Nu heb jij waarschijnlijk geen hoge pet op van mensen uit Polen, maar graag doen wij je toch op andere gedachten brengen. Maak bijvoorbeeld eens kennis met deze knakker, die ook wel de Bruce Lee van Polen wordt genoemd. Het zal er echt werkelijk om spannen als deze knakker ooit de kans had gehad om zijn kunsten te vertonen tegen de echte Bruce Lee.

Liftje op dak pakt verkeerd uit

Liftje op dak pakt verkeerd uit

Dus je moet ergens in een land waar er meer mag dan in Nederland van punt A naar punt B. Het enige probleem is dat het busje waar je mee kunt rijden al vol zit. Gelukkig is er wel plek op het dak, dus pak je die kans natuurlijk met beide handen aan. Maar dat blijkt toch ook tijdens dit ritje niet de beste keus te zijn. Via Whatsapp (06 590 590 72).