In beeld: Chileense vulkaan Calbuco uitgebarsten

In beeld: Chileense vulkaan Calbuco uitgebarsten

Rond 18.00 uur gisteravond is de Chileense vulkaan Calbuco voor het eerst in 43 jaar uitgebarsten. Tot nu toe is er niemand gewond geraakt of als vermist opgegeven, maar uit voorzorg is iedereen binnen een straal van twintig kilometer geëvacueerd. De uitbarsting van de Calbuco kwam onverwacht, ook al wordt deze 2003 meter hoge vulkaan gezien als één van de drie gevaarlijkste vulkanen van de in totaal negentig actieve vulkanen die Chili telt. Toch een heel klein voordeeltje uit deze uitbarsting, namelijk een aantal hele mooie indrukwekkende foto’s. En na deze klik hebben we een aantal bewegende beelden geplaatst.

LOL! Bucket Boys toch wereldberoemd in eigen land!

LOL! Bucket Boys toch wereldberoemd in eigen land!

Wereldberoemd worden in eigen land? Is helemaal niet zo moeilijk en Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove hebben daar het bewijs voor geleverd. Het tweetal aka de Bucket Boys hadden één wens bovenaan hun eigen bucketlist staan en dat is beroemd worden in eigen land. Hebben ze gedaan door een kant-en-klaar interview over hun project TV-idee.nl naar zo’n honderd redacties van lokale en regionale kranten in Nederland en Belgie te sturen. Het resultaat? In meer dan vijftig lokale en regionale kranten stond hun interview gedrukt en waren ze in een keer beroemd in 368 dorpen. Alles over deze prank kun je bekijken in deze aflevering van Bucket Boys.

Verlamd geweest meisje verrast verpleegster

Verlamd geweest meisje verrast verpleegster

Even een kleine tip als je net nieuw bent op dit gedeelte van het internet; zorg dat je altijd een doos tissues naast je hebt staan. Is het niet om stiekem te gluren naar mensen die vergeten zijn om een hotelkamer ergens te boeken, dan heb je vast en zeker wel een zakdoekje nodig bij het nodige feel good geweld wat tegenwoordig ook zijn weg op het internet weet te vinden. Bijvoorbeeld Bailey, een meisje die 11 dagen lang om nog onbekende redenen verlamd is geweest. Inmiddels kan ze weer staan en daarmee had ze een leuke verrassing voor haar favoriete verpleegster. Snik snik!

Rosie Mac is de body double van Daenerys Targaryen

Rosie Mac is de body double van Daenerys Targaryen

Of je carrière even als komeet kan gaan zeg. De afgelopen dagen gaat er een foto rond van de look-a-like en body double van Emilia Clarke. Dat is weer de dame die Daenerys Targaryen speelt in de geniale serie Game of Thrones. Maar zoals we nu dus weten doet ze niet al haar acteerwerk zelf. Een deel van het werk komt namelijk op naam van Rosie Mac. Een model en actrice die zowaar nog lekkerder is dan de op zich al niet verkeerde Emilia Clarke. Eventjes nader kennismaken met Rosie Mac dus!

Straatracer in Vladimir in een klap grote verliezer

Straatracer in Vladimir in een klap grote verliezer

De openbare weg is nou niet echt een goede plek om te kijken wie het hardst kan rijden en het meeste controle over zijn wagen heeft. Toch waren er twee gekken in het Russische stadje Vladimir die dat toch even gingen testen. Met een bloedgang rijden de twee bijna een vent voor zijn donder op een zebrapad, maar gelukkig komt de heer met de schrik vrij, maar daardoor raakt de en de ander wel een beetje. Net genoeg om direct daarna te kunnen zien wie van de twee de stijd wint. Oh ja, de 24 jarige verliezer van de race beëindigde ook direct zijn straatracers carrière. Wegens hartstikke dood zijn verwachten wij ook geen comeback.

Trots op Nederland:  Timelapse Dutch Skies

Trots op Nederland:  Timelapse Dutch Skies

De 17 jarige Stef Kwinten is gespecialiseerd in het zogenaamde timelapse fotograferen. Dit is een filmtechniek waarbij er minder beelden per tijdseenheid worden opgenomen dan de framerate bij het afspelen. Dit levert een versnelde film op, waardoor effecten zichtbaar gemaakt kunnen worden die normaal te traag zouden verlopen om waar te nemen. Eigenlijk het tegenovergestelde van filmen met een hogesnelheidscamera. stef was niet zo onder de indruk van de Nederlandse natuur, maar na zijn project Dutch Skies heeft hij toch zijn mening moeten bijstellen. Sterker nog, hij is trots op Nederland. En deze brute timelapse video is daar het bewijs van.

Charlotte McKinney door Alessandra Fiorini

Charlotte McKinney door Alessandra Fiorini

Nu mag professioneel plaatjesschietster Alessandra Fiorini er zelf best zijn, maar vandaag gaat de aandacht toch even richting een andere dame. De Amerikaanse rondborstige hoogblonde Charlotte McKinney om precies te zijn. Beetje zwart-wit in de studio en lekker gekleurd op een strandje. Prima werk van beide dames dus.

Kind in Peru opgegeten door Piranha’s

Kind in Peru opgegeten door Piranha’s

Een paar keer per jaar kom je een video op het internet tegen waarbij je echt uit je stoel springt en keihard What The Fuck roept. En vandaag is waarschijnlijk zo'n dag. In ieder geval hadden wij dat moment vandaag in ieder geval wel. Voordat we verder gaan willen we de mensen met een zwakke maag even waarschuwen en ze vriendelijk verzoeken het volgende topic af te wachten om weer ergens op de rode tekst te klikken. Toch nieuwsgierig? Vissers in Peru hebben een kind uit het water gehaald dat onder handen was genomen door een school piranha's. En deze vleesetende vissen zijn zeer grondig te werk gegaan. WTF! Nogmaals, niet geschikt voor mensen met een zwakke maag.

Merc schoppen is klappen vangen

Merc schoppen is klappen vangen

Dus je bent van mening dat een gast in een Mercedes je niet genoeg ruimte geeft bij het overstekken en om dat aan te geven geef je een klein schopje tegen de achterzijde van Benz. Wat denk je dat dan er gaan gebeuren als je uit Rusland komt? Inderdaad, dan loop je ‘m op. Qua techniek op het gebied van kop kloppen kunnen ze beide nog wel wat leren, maar de inzet van de dude met Merc mag er zeer zeker zijn.

Kylie Jenner Lip Challenge fail compilatie

Kylie Jenner Lip Challenge fail compilatie

Het zal je niet ontgaan zijn dat de wereld weer een beetje gekker geworden is. Ja, we hebben het over de #KylieJennerChallenge die op het moment als een malle gaat over Instagram en

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #491

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #491

Hoppakee, woensdag! Gehaktdag, maar misschien nog wel belangrijker… Je hebt de eerste helft van de week achter de rug. De tweede helft zal waarschijnlijk even doorbijten zijn, maar dan kun je wel genieten van een lang weekend. En vandaag helpen we je door de dag heen met een nieuwe verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto’s. Zeker wel even een uurtje uitrekken om alle foto’s te bekijken, want we hebben een flinke verzameling voor je klaargezet. Voordeel is wel dat je daarna helemaal op de hoogte bent welke picca’s er een rondje maken.

Ultra Music Festival Miami 2015 door Rutger Geerling

Ultra Music Festival Miami 2015 door Rutger Geerling

Het is traditie dat de zogenaamde Winter Music Conference in Miami wordt afgesloten door het Ultra Music Festival. Iedereen die wat met dance muziek heeft te maken is dan toch al in Miami en daarom heeft dit festival altijd een line-up om van te smullen. En ook iedereen draait op Ultra zijn nieuwe muziek en krijg je dus ook een goed idee wat je het komende jaar van de DJ’s en producers kunt verwachten. De Nederlandse fotograaf Rutger Geerling mag zich de huisfotograaf noemen van dit festival met schaarsgeklede mensen en lekker zonnig weer en hij heeft van de 2015 editie weer enorme mooie platen geschoten. Zeker de foto’s die genomen zijn uit een helikopter zijn echt bruut.

Voetballer Jay Hart ontslagen wegens nemen fan in dug-out

Voetballer Jay Hart ontslagen wegens nemen fan in dug-out

De 24 jarige speler Jay Hart van de Engelse voetbalclub Clitheroe FC maakt op dit moment even een rondje op het internet. De reden daarvan is dat hij een nummertje heeft gemaakt met een fan in de dug-out en een video van dit nummertje is op het internet verschenen. Het gezellig samenzijn was afgelopen zaterdag na de wedstrijd tegen Mossley AFC, een wedstrijd die ze met 4-1 verloren. De video doet Jay Hart trouwens niet veel goeds. De club heeft hem namelijk de laan uitgestuurd. Hopelijk was dat het nummertje met de blonde mevrouw het waard. Thuis heeft Jay trouwens ook wat uit te leggen, want de blonde vrouw, was niet zijn vaste vriendin Bryony Hibbert.

Smaak van vrijheid: Hamburger eten na 36 jaar gevangenis

Smaak van vrijheid: Hamburger eten na 36 jaar gevangenis

Soort van feel good in de volgende video. Michael Hanline heeft maar liefst 36 jaar in de gevangenis gezeten voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Toen de CIP, de organisatie California Innocence Project, zich met zijn zaak ging bemoeien had hij een mooi vooruitzicht. Namelijk vrij komen. Zo konden ze me zijn DNA aantonen dat hij helemaal niets met deze misdaad te maken kon hebben en kwam hij op vrije voeten. En wat doe je dan in het land van de onbegrensde mogelijkheden? Inderdaad, je wilt een hamburger eten zoals je die kent van de commercials.

Echt gek op Mac: Doe een McBackflip!

Echt gek op Mac: Doe een McBackflip!

Als je in een iets grotere stad woont en na het stappen geen zin hebt in een broodje shoarma met zogenaamde knoflooksaus, dan is zo'n fastfood keten met een grote gele M als logo ook best een goed alternatief. En als je dronken bent heb je ook vaak de beste ideeën, zoals een McBackflip!

Aftermath beelden drone dodelijke explosie Toronto

Aftermath beelden drone dodelijke explosie Toronto

Gisteren was er in de Canadese stad Toronto een dodelijke explosie waarbij 12 huizen werden verwoest en één persoon de dood vond. Onderzoekers zijn nu bezig om te onderzoeken wat deze explosie heeft veroorzaakt. Enorme schade kan deze explosie wel op zijn naam schrijven en dat wordt duidelijk met deze aftermath beelden die gemaakt zijn door een drone. Na de klik ook de explosie vastgelegd door een dashcam.