Vrouw heeft last van hoogtevrees reuzenrad Kerstmarkt Brussel

Vrouw heeft last van hoogtevrees reuzenrad Kerstmarkt Brussel

Even een kleine tip voor de mensen die last hebben van hoogtevrees. Stap absoluut niet in een reuzenrad. Ja, zo'n ding gaat de lucht in. En ja, zo'n reuzenrad draait niet zo snel. Dus je kunt lang van het uitzicht genieten, terwijl je dat dus absoluut niet wil. Deze vrouw was tegen beter weten toch ingestapt in een reuzenrad op de Kerstmarkt van Brussel en ze heeft ook van elke seconde spijt gehad. Via Whatsapp (06 590 590 72).

Shaolinmonnik wil niet kapot gaan

Shaolinmonnik wil niet kapot gaan

Shaolinkloosters zijn Chinese boeddhistische tempels die beroemd zijn vanwege hun lange associatie met de zelfverdedigingskunsten. De 24 jarige Zhao Rui woont in zo’n klooster en hij heeft zeker wat training achter rug. Sterker nog, je moet aardig wat meenemen om deze monnik kapot te maken. In ieder geval kun je je boormachine thuislaten, want daar heeft ie weinig van.

Britt Maden voor Dirty Gal

Britt Maden voor Dirty Gal

Het Amerikaanse model Britt Maren is lang niet onsuccesvol geweest de afgelopen tijd met opdrachten voor merken als Donna Karan en Marc Jacobs. Hoe ze dan bij de iets wat goedkoop overkomende mensen van Dirty Gal badkleding en lingerie terechtgekomen is weten we ook niet precies, maar we gaan er niet over klagen. Staat Britt namelijk best aardig die niet al te grote setjes om te zwemmen en puike lingerie pakjes. Check zelf maar even!

Anders schiet je even iemand in koelen bloede dood…

Anders schiet je even iemand in koelen bloede dood…

Holy Fucking Shit! En jij zegt dat waarschijnlijk ook na het bekijken van de video van dit topic. Wel even een kleine waarschuwing vooraf, want de beelden zijn niet voor mensen die al slecht slapen of last hebben van andere kwaaltjes. De achtergrond van de video kennen we niet, maar we zien iemand met een pistool lopen in zoals het lijkt een sloppenwijk. En deze persoon heeft geen enkele moeite om dat pistool even leeg te schieten op iemand. WTF! Dag mensenleven alsof het een computerspelletje is. Via Whatsapp (06 590 590 72).

Compact Discs slopen met The Slow Mo Guys

Compact Discs slopen met The Slow Mo Guys


De heren Gav en Dan ken je waarschijnlijk wel als het op Youtube zeer populaire duo The Slow Mo Guys. Gasten spelen met de betere slow-motion camera’s om ons te laten zien hoe dingen kapot gaan onder extreme situaties waarbij je blote oog niet goed genoeg is om het knap waar te nemen. Ditmaal hebben de heren toegang tot een Phantom V2511camera om te kijken hoe cd’s uiteindelijk uit elkaar spatten als je ze maar hard genoeg laat draaien en dat geeft best bruut beeld op 170.000 frames per seconden.

In beeld: Hondenopvang voor werkende mensen in Brazilië

In beeld: Hondenopvang voor werkende mensen in Brazilië

Een kind even een dag of een paar dagen droppen op kinderopvang is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Maar wat doe je als je bijvoorbeeld een hond thuis hebt zitten? Je wilt immers toch ook het beste voor het beestje. In de Braziliaanse stad Sao Paulo hebben hondjes van een aantal werkende mensen het opperbest, want die mogen overdag zichzelf helemaal uitleven op een hondenopvang.

Minuscule cheeseburgers bereiden

Minuscule cheeseburgers bereiden

Soms moet je als man gewoon een dijk van een cheeseburger in je waffel kunnen duwen. Hebben we het niet over zo een lullig klef ding van de clown of de koning, maar over een echte burger met een gesnipperd uitje erdoor, prima broodje die een beetje knapperig blijft en natuurlijk de gesmolten kaas om het geheel af te maken. Kom dus niet met je sliders of cheeseburger delen, want daar doen wij dus echt niet aan. Enne, mini cheeseburgers maken? Leuk om naar te kijken hoor, maar doe even normaal. Heb je 70 van die dingen nodig voor je enigszins van een maaltijd kan spreken.

Kokkin Jada kookt wel gewoon in haar geboortekostuum!

Kokkin Jada kookt wel gewoon in haar geboortekostuum!

Vorige week was het de Argentijnse kokkin Jenn die eventjes wereldnieuws was op het internet, want ze maakte topless dingen in de keuken klaar. Alleen dat topless was wel een lokkertje, want elke keer werden de ingrediënten zo strategisch geplaatst dat er geen borst te zien is. Kokkin Jada is niet zo moeilijk, want die maakt gewoon een heerlijke dessert klaar in haar geboortekostuum. En de ingrediënten staan niet op plekken waar je ze niet wilt zien. Tikkie gewaagd dus, maar wel leerzaam!

Scooter tikt jongedame om

Scooter tikt jongedame om

Soms roepen situaties die we zien op videobeelden wat vraagjes op. In de volgende video bijvoorbeeld zijn twee gastjes op een scooter niet in staat om een jongedame te ontwijken en raken haar dan ook best stevig. Maar waarom loopt iedereen daar dan ook over de weg? Waarom lopen de twee scooter boys na de aanrijding weg van hun slachtoffertje? Oké, ze blijven in de buurt, maar even kijken hoe het met haar is volgend beide niet echt nodig. Al met al dus gewoon weer een rare situatie.

Paal heien kan ook zo!

Paal heien kan ook zo!

Dus er moet een paal de grond in. maar je hebt geen zin om een dure heimachine te huren? Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, want deze gasten trillen een paaltje op hun manier net zo makkelijk de grond in.

Huishoudelijke mededeling: Linktips versturen via VKMag App

Huishoudelijke mededeling: Linktips versturen via VKMag App

Even een kleine mededeling van huishoudelijke aard. De extragratis VKMag app heeft een kleine update gekregen. Zo zijn er wat verbeteringen qua het laden van de content in de app en kun je nu met je iPhone ook linktips in de vorm van foto’s en video’s versturen aan ons via de app. Android versie wordt zo snel mogelijk van een update voorzien. En dat is weer handig als je iets op je telefoon hebt staan waarvan jij vindt dat we het moeten delen met de wereld. De VKMag App voor je iPhone scoor je hier en Android gebruikers kunnen deze hier downloaden.

Chinese soldaat heeft beetje moeite met gooien granaat

Chinese soldaat heeft beetje moeite met gooien granaat

China is een echte grootmacht, dat staat als een pijl boven water. Toch hoeven we in 2015 ook nog niet bang te zijn dat ze de wereld gaan veroveren met hun leger. Al eerder zagen we bewijs dat de soldaten in China nogal moeite hadden met het gooien van granaten, bewijs 1, bewijs 2 en bewijs 3. En zoals we al schreven, in 2015 hoef je ook nog niet bang te zijn, want dit is bewijs nummer 4. Mag de soldaat wel een extra biertje kopen voor zijn instructeur, want door zijn oplettendheid kan hij s avonds gewoon nog een bordje rijst met hond eten.

Graafmachine in de fik? Brandweer is niet nodig!

Graafmachine in de fik? Brandweer is niet nodig!

Altijd kut natuurlijk als er een graafmachine in de fik staat. Zo'n machine moet het liefst elk uur van de dag aan het werk zijn, want uren zijn geld. En wat doe je eigenlijk als er een graafmachine in de fik staat? Deze knakkers bellen niet de brandweer, maar regelen het zelf wel. Via Whatsapp (06 590 590 72).

Blowers proberen eens koffie in Amsterdamse koffieshop

Blowers proberen eens koffie in Amsterdamse koffieshop

Normaal gesproken komen blowers niet in een koffieshop om de goede koffie te proberen, maar het reclamebureau 180 Amsterdam heeft in opdracht van Moyee Coffee toch een aantal blowers in een koffieshop gezet om ze koffie te laten proberen. Wiet schijnt namelijk je gevoel voor reuk en smaak te versterken en onder invloed daarvan kunnen blowers jouw koffie als geen ander omschrijven.

Parkwachter boos op Duitse toerist

Parkwachter boos op Duitse toerist

Een Duitse toerist kan maar beter geen reisje meer naar Zuid-Afrika maken, want waarschijnlijk geen enkele parkwachter zou hem mee op safari willen nemen. De man haalde het namelijk in zijn hoofd, ondanks meerdere waarschuwingen, om de rest van zijn groep in gevaar te brengen door een verstopte leeuw te fotograferen. De man hield zich ook niet aan het bevel om stil te zijn en dat schoot de parkwacht in het verkeerde keelgat. De Duitser werd mooi in het Engels en in het Zuid-Afrikaans de huid vol gescholden en daarna liet de parkwachter de toeristen achter met de boodschap dat een van zijn collega’s hen wel op zou komen halen met een jeep.

Boze man schiet in GTA modus

Boze man schiet in GTA modus

Je kunt natuurlijk boos zijn in je auto, maar als je boos gaat doen met je auto, dan maak je ook spullen van jezelf kapot. En dat kan deze man geen ene fuck schelen, want hij is zo boos dat hij zelfs in een echte GTA modus zit.