Vriend stikt vriend tijdens gevecht in Rio de Janeiro

Vriend stikt vriend tijdens gevecht in Rio de Janeiro

Dat een mensenleven in Brazilië een stuk minder waard is dan bij ons hoeven we jou als het goed is niet meer te vertellen. We verplaatsen ons nu dan even via de digitale snelweg naar Rio de Janeiro waar we getuige zijn van een vechtpartijtje tussen twee vrienden. Alleen één van de vrienden heeft zichzelf niet echt onder controle en zorgt ervoor dat zijn maat iets eerder uit dit leven stapt dan de bedoeling was. Riep daar iemand WTF? De cameraman zou eigenlijk ook gestraft moeten worden, als er al mensen voor dit geintje gestraft worden in dat land.

Animatie It’s Payback Time

Animatie It’s Payback Time

Een of andere blauwe instantie zorgt voor een hoop dood en verderf in de wereld van de figuurtjes in de animatie It’s Payback Time. Ze hebben echt te maken met een outbreak en niemand is veilig. En het einde van de animatie die gemaakt is door het Engelse Channel 4 is helemaal geniaal.

Baby geboren in auto tijdens rit naar ziekenhuis

Baby geboren in auto tijdens rit naar ziekenhuis

8 september liep voor Griffith en Diamond Jones uit het Amerikaanse Rankin County iets anders dan de bedoeling was. Het zwangere stel reed op de I-20 en de moeder voelde ineens het hoofdje van de baby naar buiten komen en ze moest persen. Met succes, want de baby wilde helemaal niet wachten op een warme ziekenhuiskamer en dus beviel Diamond gewoon in de auto. Vader Griffith was al van plan om de bevalling met zijn iPhone vast te leggen, maar om deze video in zijn auto te maken was nu ook weer niet de bedoeling. Na de bevalling zijn ze doorgereden naar het ziekenhuis om hun kersverse dochter te laten nakijken en om de navelstreng door te knippen.

Vrouwen van het Israelische Caracal-bataljon in beeld

Vrouwen van het Israelische Caracal-bataljon in beeld

Het Caracal-bataljon is een gevechtsbataljon uit Israel en bestaat voor 70 procent uit vrouwen. Deze brigade is genoemd naar de Caracal, een kleine kat waarbij de seksen niet te onderscheiden zijn. Het bataljon is opgezet en 2004 en gestationeerd in De Negev, een enorme woestijnstrook. Om na hun training van acht maanden de groene baret te mogen dragen, moeten de soldaten 54 kilometer marcheren met volle bepakking, gewonden dragen en elkaar ondersteunen. In deze serie foto’s de vrouwen van het Israelische Caracal-bataljon in beeld.

Russische 2 voor de prijs van 1 actie

Russische 2 voor de prijs van 1 actie

Je komt het soms tegen in de supermarkt of bij andere winkels. Zo een 2 voor de prijs van 1 deal. Is niet alleen bij ons zo, ook in Rusland heb je dat soort acties, alleen dan uiteraard net iets anders. Daar doen ze dat bijvoorbeeld bij dash-cam filmpjes. Krijg je dus een crash en voor hetzelfde geld een knokpartij voor nop. Prima dealski.

Nieuw muzieknummer gemaakt van bestaande Youtube video’s

Nieuw muzieknummer gemaakt van bestaande Youtube video’s

Per dag wordt er echt een gigantisch aantal aan uren video geupload op videosite Youtube. En tussen al die nummers zit ook een hele berg aan mensen die hun muziektalenten willen delen met de wereld, want je hebt vandaag echt geen talentenshow op televisie meer nodig om echt door te breken of een platencontract te scoren. Youtuber Kutiman heeft een aantal van deze muziekvideo’s van mensen eens nader onder de loep genomen en daar op een knappe manier een heel nieuw nummer van gemaakt.

Bijna botsing, maar dashcam legt ook iets anders vast!

Bijna botsing, maar dashcam legt ook iets anders vast!

Net als je denkt dat je misschien alles wel hebt gezien door de lens van een zogenaamde dashcam, kom je weer iets tegen dat je nog niet gezien hebt. Zoals deze beelden van een auto die bijna een botsing heeft, maar daarna toch een heel ander tafereeltje heeft vastlegd.

BMW M3 pest politie in Warschau

BMW M3 pest politie in Warschau

Mocht je nog een stad zoeken voor een stedentrip, dan moet je misschien eens de Poolse stad Warschau in overweging nemen. Lekker eten, goedkoop dronken worden en goede clubs, en als je geluk hebt kun je ook nog een BMW M3 voorbij zien driften. In de video lijkt de BMW misschien te ontkomen aan de politie, de chauffeur schijnt toch later aangehouden te zijn.

Monster Casting bij Filmpark

Monster Casting bij Filmpark

Er is dus ergens in het grootste stadsdeel van Potsdam genaamd Babelsberg een attractiepark te vinden genaamd Filmpark. Naam denkt de lading redelijk, want is dus een park met films sets, studio’s en allerlei andere met film gerelateerde attracties. Nu doen die lui daar ook redelijk wat shows en voor een nieuwe horror show was er een casting dag. En laten we zeggen dat de gegadigde er werk van gemaakt hadden zoals op deze foto’s te zien is.

WTF animatie van de dag: YOLO 2

WTF animatie van de dag: YOLO 2

Helaas, de term YOLO, wat staat voor You Only Live Once, ligt nog niet op het kerkhof, want nog steeds zijn er mensen die dit te pas en te onpas roepen. Animator Michael Cusack gaf ons in 2012 al de WTF animatie YOLO en in 2014 doet hij dat nog eens dunnetjes over met de animatie YOLO 2.

Zware vrachtwagen wil over zwak bruggetje

Zware vrachtwagen wil over zwak bruggetje

Sommige dingen kun je best aan zien komen. Neem bijvoorbeeld een flinke vrachtwagen inclusief een stevige lading en een van hout opgetrokken bruggetje die zijn beste tijd gehad heeft over een rivier. Moeten we nog verder gaan of kun je ‘m zelf wel invullen? Hoe dan ook, krijg je dus zoiets. Opgenomen met een aardappel alert!

Super Bad Mario

Super Bad Mario

Super simpel concept en dan nog heel aardig qua uitvoering ook. Zo is de volgende video alwaar Nintendo held Super Mario mensen en dieren uit bekende internetfilmpjes aanpakt het best te omschrijven. Gewoon prima vermaak dus! Check zelf maar eventjes.

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #396

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #396

Hoppa, weekend! Koffie bij de levenloze planten en iets veel sterkers voor jezelf inschenken. Ook nog even zorgen voor wat lekkere muziek en wat te knabbelen en je bent helemaal klaar om het weekend in te gaan. En dat kun je vandaag wederom doen met deze verzameling hilarische en WTF foto’s. Ben je daarna weer helemaal op de hoogte.

Zin in een vluchtje met de Boeing 787 Dreamliner?

Zin in een vluchtje met de Boeing 787 Dreamliner?

Het is zonder twijfel een van de mooiste vliegtuigen ooit gebouwd. Ding smoelt gewoon erg goed, maar is zo een Boeing 787 Dreamliner wel helemaal wat we van een bedrijf als Boeing mogen verwachten? Mensen die de geschiedenis van het toestel een beetje hebben bijgehouden weten dat de totstandkoming heel lang op zich heeft laten wachten en dat er eigenlijk vanaf het begin al problemen zijn. Voor nieuwsnetwerk Al Jazeera een reden om eens op onderzoek uit te gaan en dat levert weinig goeds op voor de vliegtuigbouwer uit Chicago. 48 minuten de tijd voor nemen en jezelf dan de vraag stellen of je zin hebt in een rit op zo een 10 kilometer hoogte in een 787 Tupperware kist. Ga dat zien!

Zijn ineens je organen gestolen grap!

Zijn ineens je organen gestolen grap!

We hebben weleens vaker geschreven dat er tegenwoordig veel grappenmakers video’s uploaden op Youtube en dat je wel het een en ander moet doen om een goede grap in werking te zetten. Misschien zelfs wel even over een grensje heen stappen om een leuke video te krijgen. En dat is precies wat deze ene helft van de ViralBrothers heeft gedaan, want hij heeft namelijk zin maatje Erik onder zeil gebracht met wat slaap pillen en daarna in bad in een schimmige hotelkamer gelegd zodat het net lijkt alsof zijn organen gestolen zijn. Geintje!

Ondertussen ‘s ochtends op een metrostation in Berlijn…

Ondertussen ‘s ochtends op een metrostation in Berlijn…

Sowieso is Berlijn een leuke stad, maar de kans is nu ook aanwezig dat je 's ochtends vroeg wat kunt zien als je met de metro moet reizen. Bijvoorbeeld een stelletje dat eventjes vergeet een hotelkamer te boeken en zichzelf laat gaan op U-Bahn station Schönleinstraße. De 22 jarige Berlijner Yasin schoot de video en plaatste deze op Facebook. Binnen hele korte tijd had de video 3500 Likes en 10.000 reacties, maar werd door het beleid van Facebook verwijderd. Wij hebben een iets ander beleid, dus je kunt de video nu bekijken en morgen nog een keer. Tikkie NSFW.