Audio piloot en verkeerstoren tijdens noodlanding toestel Transavia

Audio piloot en verkeerstoren tijdens noodlanding toestel Transavia

Terwijl beelden van een landing van een KLM vliegtuig tijdens de zomerstorm inmiddels al meer dan 2,4 miljoen keer bekeken zijn was de noodlanding van het Transavia toestel toch wel het spannendste van die dag. En dat blijkt zeer zeker uit de audio tussen de verkeerstoren en de vrouwelijke piloot. Waarschijnlijk fileparkeren kan ze niet, maar even een Boeing met enorm veel windkracht neerzetten is geen probleem! Netjes, netjes!

Het moddermonster van Splendour in the Grass

Het moddermonster van Splendour in the Grass

Iets buiten het Australische plaatsje Byron Bay was er een feestje. Festival onder de naam Splendour in the Grass om precies te zijn. Bandjes, paar dj’s en nog wat bij elkaar geraapte acts. Je kent het wel. Prima reden dus om iets te veel te drinken en eens te experimenteren met vage drugs. Op zich niets mis mee, tot je in eens het web over gaat als het moddermonster van Splendour in the Grass terwijl je daar zelf waarschijnlijk niet al te veel meer van weet. Nice one mate!

Gewoon een verzameling hilarische foto’ #532

Gewoon een verzameling hilarische foto’ #532

We hoeven je waarschijnlijk niet aan te herinneren dat het vandaag maandag is. De minst leuke dag van de week. Laten we dat dan maar ook gauw vergeten en nu gaan kijken naar een nieuwe verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto’s. Ben je daarna weer helemaal op de hoogte welke foto’s je naar je vrienden kunt spammen.

Ritje in achtbaan met ietwat onverwacht einde…

Ritje in achtbaan met ietwat onverwacht einde…

Als je deze zomer nog een bezoekje gaat brengen aan een pretpark is waarschijnlijk het ritje in de aanwezige achtbaan het hoogtepunt van de dag. Niet vergeten om tijdens de rit gewoon te filmen, want het kan weleens voorkomen dat je iets grappigs vastlegt. Zoals dit ritje in een achtbaan met een ietwat onverwacht einde. Wait for it...

Beyonce - Halo ft. Haanmevrouw

Beyonce - Halo ft. Haanmevrouw

Het halve land is op vakantie en aan ons een klein beetje de taak om de achterblijvers aan het lachen te krijgen. En natuurlijk ook de mensen op vakantie, want tegenwoordig maakt het geen reet meer uit waar je bent op deze aardbol, als je maar wifi hebt! En om te lachen hebben we nu deze Beyonce - Halo ft. Haanmevrouw versie van B03tz in de aanbieding.

Vrouw redt zoontje, maar komt zelf om in roltrap

Vrouw redt zoontje, maar komt zelf om in roltrap

Een waarschuwing dat je altijd moet oppassen voor zogenaamde roltrappen komt uit de stad Jingzhou, een stad in de Chinese provincie Hubei. In een winkelcentrum is namelijk een 30 jarige vrouw omgekomen bij een ongeval met een roltrap. De roltrap had net een onderhoudsbeurt gehad en de monteurs zouden vergeten zijn om het paneel bovenaan de trap weer vast te schroeven. De vrouw kon haar zoontje nog net redden, maar het lukte haar niet om zichzelf in veiligheid te brengen. De vrouw verdween in een gat bovenaan de roltrap en het drama werd door bewakingscamera's vastgelegd. Het duurde uren voordat het ontzielde lichaam van de vrouw uit de roltrap kon worden bevrijd. Let op, beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Sleepboot in de problemen op de Eems

Sleepboot in de problemen op de Eems

Sow, bijna geen sleepboot meer. Dit gebeurde op de Eems bij de Eemshaven. Geen gewonden wel materiële schade. De sleepboot probeerde een ponton die droog was gevallen op een ondiepte naar dieper water te trekken. Alleen waren ze even vergeten rekening te houden met de tegengestelde stroming. Video via Whatsapp (06 590 590 72).

Landing van Arend is er niet een uit het boekje!

Landing van Arend is er niet een uit het boekje!

Arenden of adelaars zijn roofvogels met brede vleugels, stevige snavel en scherpe klauwen. Het is dan ook niet vreemd dat arenden veel worden gebruikt als symbool door landen en organisatie. Deze roofvogels stralen macht, schoonheid en onafhankelijkheid uit. Maar ook zo’n roofvogel verliest weleens zijn sierlijkheid, bijvoorbeeld als de landing er niet eentje is uit het boekje.

St. Landry Parish Crime Stoppers zoekt inbreker Stelly’s supermarkt

St. Landry Parish Crime Stoppers zoekt inbreker Stelly’s supermarkt

Oef, een inbreker van een supermarkt in St. Landry Parish in de Amerikaanse staat Louisiana heeft zich de woede van het plaatselijke sheriff’s bureau op zijn hals gehaald. De inbreker heeft namelijk ingebroken bij Stelly’s supermarkt en een paar honderd dollar meegenomen. Laat deze tent nu net de favoriete plek zijn van deze coppers en daarom hebben ze deze oproep gedaan in het programma Crime Stoppers. De agent van deze videoboodschap is Lt. Clay Higgins en elke week heeft hij zijn eigen onderdeel in het programma om op deze manier misdadigers op te sporen. Je kunt hem wel een redelijke badass noemen.

Turkse vrouw in kantoor aangevallen door aapje

Turkse vrouw in kantoor aangevallen door aapje

Zou het niet leuk zijn als we in Nederland ook echte aapjes in de natuur hadden? Dat je gewoon naar een boom keek en daar King Julian met zijn makkers een feestje zien bouwen. Klinkt misschien leuk, maar kan ook een hoop narigheid met zich mee brengen en deze kantoormiep uit Turkije kan daar over mee praten!

Iers meisje gaat op Magaluf in de Slingshot Ride…

Iers meisje gaat op Magaluf in de Slingshot Ride…

Voor de mensen die alleen het woordje Magaluf in de titel hebben gelezen hebben we slecht nieuws, want ditmaal geen gewaagd nieuws uit deze plaats op Mallorca zoals de stelletjes van gisteren (stelletje 1 en stelletje 2). Nee, we hebben gewoon 2 Ierse dames die een ritje hebben gemaakt in de Slingshot Ride. En één van de dames kon daar niet zo goed tegen en viel flauw: "Fionnuala, I just passed out!".

Lancering raket van schip in Sebastopol gaat niet goed

Lancering raket van schip in Sebastopol gaat niet goed

In de haven van Sebastopol, een havenstad op de Krim aan de Zwarte Zee, nam een schip van de marine deel aan de parade en de taak van het schip was om een demonstratie te geven hoe ze een raket af konden schieten. Nu kan het zijn dat die raket “made in China” was, want het afschieten ging niet helemaal goed.

Abigail Clancy aan het werk

Abigail Clancy aan het werk

Zegt de naam Abigail Clancy je iets? Is een Engels model die al jaren meeloopt in het wereldje van fashion en deze blonde stoot heeft ook al heel wat uitstapjes richting televisie gemaakt. Zeg maar gerust een Bekende Britse dus. Tevens heeft deze dame al jaren een relatie met de spits van Stoke City, Peter Crouch. Google die man en je krijgt zelf ook spontaan de hoop dat je ooit zo een chick aan de haak kan slaan. Als hij het kan, dat jij zeker ook! Anyhow… Abigail Clancy, aan het werk tijdens een shoot in een sexy badpakje op het eiland Majorca? Iemand interesse in de candids? Ze zijn hier te vinden!

Verkeersbord koppen op Zomerfeesten Nijmegen…

Verkeersbord koppen op Zomerfeesten Nijmegen…

En natuurlijk werd er gisteren gedronken tijdens de Zomerfeesten in Nijmegen. En sommige mensen zullen vandaag iets erger hoofdpijn hebben als anders. Maar deze mensen hebben dan ook een verkeersbord gekopt. Thanx 2 verkeersregelaar Joris Ivansplein via Whatsapp (06 590 590 72).

Rope swing mannetje gaat best goed

Rope swing mannetje gaat best goed

Zodra we een zogenaamde rope swing in beeld zien weet je eigenlijk al dat er iets grappigs gaat gebeuren. We hebben immers al heel wat mensen keiharde smakkers zien maken met die dingen. Was dus even tegenvalletje toen bleek dat de knakker in de volgende video alles prima onder controle had tijdens zijn rope swing zwier. Toch maakt hij het nog even goed met ons en verdiend daardoor een berichtje op deze webstek!

VKMag Video Gemist: Week 30 2015

VKMag Video Gemist: Week 30 2015

Bijna kun je week 30 ook afstrepen van de kalender. En aangezien het vakantietijd is kan het misschien wel zo zijn dat je iets minder op het internet hebt gekeken als anders. Geen nood, want de beste vijf video’s van afgelopen week die je absoluut gezien moet hebben staan hier voor je op een rijtje.