Videoclip voor Mayokero met hoofdrol voor album covers

Videoclip voor Mayokero met hoofdrol voor album covers

Er gaan genoeg dagen voorbij waar we het helemaal niet over album covers hebben en nu gaan we het gewoon voor de tweede keer doen. We trapte af met deze verzameling bewerkte covers en nu gaat we de videoclip van ene Roy Kafri voor zijn nummertje Mayokero erbij pakken. Wat je van de beatbox-achtige muziek mag vinden moet je lekker zelf weten, wij gaan voornamelijk voor het clipje met wederom een hoofdrol voor bekende album covers. Erg nice gedaan!

1 trouwerij en 2 begrafenissen in 1 week…

1 trouwerij en 2 begrafenissen in 1 week…

Een trouwerij is bij ons Nederlanders toch altijd een beetje gereserveerder. Zeker als je weleens wat beelden ziet uit andere landen. Waar wij misschien wat rijst op straat durven te gooien, bezetten ze daar hele snelwegen en rijden al toeterend naar een plek om te feesten. Toch had deze trouwerij een heel zwart randje. Riep daar iemand WTF?

Kunstje in kroeg gaat niet helemaal goed!

Kunstje in kroeg gaat niet helemaal goed!

Dus er zijn wat leuke dames aanwezig in de kroeg en je wilt indruk maken. Dan kun je natuurlijk met je ietwat beschonken harses een leuk kunstje proberen te doen. Alleen moet je er de volgende keer misschien toch iets langer over nadenken of zekerder zijn van je zaak.

Candice laat zich van haar beste kant zien

Candice laat zich van haar beste kant zien

Zuid Afrika heeft prachtige stranden, bizar goede wijntjes en wildlife zoals je dat alleen daar kunt vinden. Ze hebben ook prima export product in de vorm van een model genaamd Candice Swanepoel. Al sinds jaar en dag één van de vaste Victoria’s Secret engeltjes en daar is een bijzonder goede reden voor. Is en blijft een mega moppie!

Landen op vliegveld van Madeira kan best spannend zijn!

Landen op vliegveld van Madeira kan best spannend zijn!

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust. Het eiland is door de natuur, de vele bossen en de bergen populair bij wandelaar en natuurgenieters. Echt zo’n eiland waar je heen gaan als je oud bent. En dat landen op Madeira kan trouwens ook weleens een drama zijn en dat komt door aanzienlijke wind dwars op de landingsbaan. Vorige week was dat ook het geval en in deze video kun je de zogenaamde zijwindlandingen zien van een aantal vliegtuigen.

Iets te enthousiaste dolfijn springt in vissersboot…

Iets te enthousiaste dolfijn springt in vissersboot…

Leuk natuurlijk als je met je vissersbootje voor de kust van het Amerikaanse Florida aan het varen bent en helemaal leuk als je onderweg bezoek krijgt van een school dolfijnen. Een dolfijn is iets te enhousiast en springt in de vissersboot. Dan is het opeens iets minder leuk. Voor de mensen die zich zorgen maken over de dolfijn. Later kwam er hulp en kon de dolfijn weer veilig te water worden gelaten.

Genant momentje: Gast betrapt door moeder tijdens solo sessie

Genant momentje: Gast betrapt door moeder tijdens solo sessie

Helaas voor de mensen die de titel hebben gelezen en gelijk door hebben geklikt naar de video in de hoop een gast te zien tijdens een solo sessie. Helaas! Nee, in de video wel het hilarische verhaal van een gast die betrapt wordt door zijn moeder terwijl hij zit verwikkeld in een goede solo sessie.

Klapzatte Rus wil vrouwtje aanvallen

Klapzatte Rus wil vrouwtje aanvallen

Zit je even lekker compleet naar de klote te zitten zijn bij een bushalte heb je altijd wel weer zo een zuur huisvrouwtje die je een afkeurende blik moet geven. Waar haalt zo een wijf het gore lef vandaan. Dus met je zatte kop maar een beetje schreeuwen tegen zo een vrouwtje en als ze dan doorgaat met afkeurend kijken, dan gewoon opstaan en het volgende doen.

Skateboarder heeft last van splintertje…

Skateboarder heeft last van splintertje…

Sowieso moet je als skater geen watje zijn, want met je wheelies en ollies kan het weleens mis gaan en moet je in het ergste geval even naar de dokter voor een check up of om wat gips te scoren. En soms kunnen je vrienden je ergens vanaf helpen, zoals deze knakker die op het eerste gezicht last heeft van een klein splintertje.

Grapje met kettingzaag op openbaar toilet…

Grapje met kettingzaag op openbaar toilet…

Waarschijnlijk zijn er na Halloween van dit jaar veel mensen die professionele hulp nodig hebben, want het lijkt er zeker op dat de grappen op internet dit jaar iets harder zijn. En dat kan natuurlijk alleen maar gigantisch uit de klauwen lopen als het echt Halloween is. De mensen van het Youtube kanaal TwinzTV hadden een openbaar toilet gekaapt en daar een grapjas met een kettingzaag in los gelaten. Afknijpen en rennen!

Video krankzinnige inhaalmanoeuvre op N36 bij Vriezenveen

Video krankzinnige inhaalmanoeuvre op N36 bij Vriezenveen

De Rijksweg N36 is een 36 kilometer lange rijksweg van Almelo tot Ommen. Schijnt een nogal gevaarlijke weg te zijn, want er vallen op dat stukje asfalt nog weleens dodelijke slachtoffers. Kan natuurlijk aan de weg liggen, maar in dit geval waarschijnlijk zeker niet. Ligt gewoon aan mensen die geen geduld hebben en een paar minuten eerder thuis willen zijn. We rijden nu even mee met een trucker uit Tukkerland die een krankzinnige inhaalmanoeuvre op de N36 bij Vriezenveen heeft vastgelegd. De politie van Almelo is op de hoogte en heeft een onderzoek ingesteld naar de gevaarlijke actie van de chauffeur. Via.

Broodjes maken als een baas!

Broodjes maken als een baas!

Je staat er eigenlijk niet echt bij stil hoe een bolletje brood gemaakt wordt als je deze haalt bij de bakker of in de supermarkt. Maar misschien is dat broodje wel gemaakt door een echte baas. Kun je misschien ook geen voorstelling van maken, maar na het bekijken van deze video zeker wel.

Video dronken Diego Maradona slaat ex-vriendin

Video dronken Diego Maradona slaat ex-vriendin

Afgelopem maandag zijn er beelden naar buiten gekomen waarop is te zien hoe de Argentijnse legende Diego Maradona in dronken toestand zijn 24 jarige ex-vriendin Rocia Olivia slaat. Maradona was naar een voetbalwedstrijd aan het kijken en vond dat Rocia te veel met haar mobiele telefoon bezig was. Met grote moeite kwam Maradona van de bank om zijn ex-vriendin 2 tikken te geven. De video is gemaakt door Olivia zelf en op de beelden is te horen dat Maradona zegt dat ze maar blijft kijken naar haar telefoon. Olivia antwoordt daarop met de vraag waarom ze niet naar haar telefoon zou mogen kijken. Via een vertrouwenspersoon laat Maradona weten dat hij Rocia niet heeft geslagen, hij wilde alleen haar telefoon afpakken. Uhuh…

Shut Up And Take My Money: The Suitsy

Shut Up And Take My Money: The Suitsy

Mensen zijn thuis liever lui dan moe en een beetje luie flikker heeft daar natuurlijk ook makkelijke kleding voor. De luie mensen die een klein beetje met hun tijd zijn mee gegaan dragen thuis zelfs een echte Onesie. Spreek je uit als Wansie en is een warme en zachte broekpak uit een stuk. De Onesie bedenkt armen en benen en is soms ook nog voorzien van een muts. Handig dus en het ideale kledingstuk als je op stookkosten wil besparen. Wil je toch nog een beetje netjes voor de dag komen, dan bestel je natuurlijk The Suitsy. Gewoon een Onesie, maar eentje die eruit ziet als een pak.

Bekende album covers maar dan net even anders

Bekende album covers maar dan net even anders

Ja, de album cover heeft zijn beste tijd wel gehad, maar er zijn van die covers die zo een beetje iedereen wel kent. Het wereldberoemde zebrapad hoesje van Beatles album Abbey Road uit 1969 bijvoorbeeld of iets recenter de naakte baby onderwater van het legendarische Nirvana album Nevermind uit 1991. Nou, dat soort iconische covers, maar dan bewerkt door een reclamebureau die er het een en ander omheen verzonnen heeft. In sommige gevallen absolute heiligschennis, maar dat mag de pret niet drukken.

Dakloze man kan best aardig piano spelen…

Dakloze man kan best aardig piano spelen…

Mensen op straat leven staan sowieso een paar punten achter. We bedoeling dan niet dat ze op straat leven, maar dat we er bijvoorbaat al vanuit gaan dat ze daar terecht zijn gekomen door drank, drugs of andere zaken waar je verslaafd aan kan raken. Wat het verhaal is van Ryan uit het Canadese Edmonton weten we niet, wat we wel weten is dat Ryan al 30 jaar dakloos is en hij zeker overweg kan met een piano.