Man springt van TV toren

Man springt van TV toren

Springt of valt. Het verschil maakt niet uit. Resultaat is hetzelfde. Dood Wat de reden voor zijn sprong was is op dit moment niet duidelijk. Buiten zijn overduidelijke wens het tijdelijke met het eeuwige te verruilen. Maar iets in hem moet gedacht hebben, dit is teveel. Bizar. Laat het duidelijk wezen; niet voor hen met een zwakke maag. Tevens een obligaat maar welgemeend advies; zelfmoord is niet de oplossing. Get help from friends.

Olifant gered na aanval van giftig pijltje

Olifant gered na aanval van giftig pijltje

De mensen van het David Sheldrick Wildlife Trust in Kenia zijn erg goed bezig. Vorige week waren wij en de rest van het internet getuige hoe een leeuwin die een close encounter had met een buffel werd gered en vandaag gaan we weer kijken naar een mooie reddingsactie. Stropers hebben een pijltje met gif afgeschoten op een olifant, maar het pijltje zit nog in de olifant en dat heeft een groot abces als gevolg. Pijltje moet dus uit de olifant gehaald worden en natuurlijk is deze actie ook weer vastgelegd om de wereld te laten zien dat alle stropers dood moeten en ook om te zien dat de mensen van het David Sheldrick Wildlife Trust goed bezig zijn.

Helikopter vliegen kun je wel overlaten aan Chuck Aaron

Helikopter vliegen kun je wel overlaten aan Chuck Aaron

Als je een keer een echt leuk ritje met een helikopter wil maken, dan moet je zorgen dat je Chuck Aaron als piloot hebt. Moet je trouwens helemaal niet bang aangelegd zijn, want Chuck weet wel hoe je een helikopter tot het uiterste kan drijven en dingen kunt doen waar zo’n heli eigenlijk niet voor gemaakt is.

De mooiste WNF Oceanen commercial die je vandaag zult zien

De mooiste WNF Oceanen commercial die je vandaag zult zien

Het is vandaag 22 april, de Dag van de Aarde. Deze dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in 192 landen en de doelstelling is om mensen te laten nadenken over hun consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde. WNF aka Het Wereld Natuur Fonds haakt ook vandaag in met een commercial over oceanen. Gezonden oceanen zijn de basis van ons leven, want zij leveren zuurstof, reguleren het klimaat en zijn de belangrijkste voedselbron voor meer dan een miljard mensen. Op zeker de mooiste WNF Oceanen commercial die je vandaag zult zien.

Optreden Van der Sar als zanger in de Kuip

Optreden Van der Sar als zanger in de Kuip

Iedereen al een beetje bijgekomen van de bekerfinale die op eerste paasdag werd gespeeld in de Kuip? Komt er al geluid uit Amsterdam en omstreken of is het nog steeds erg stil? Schijnt dat er naast een demonstratie van vuurwerk ook nog gevoetbald werd, maar alleen door spelers in blauw en witte shirts. Het hoogtepunt van de finale was toch wel het eerste optreden van Van der Sar als zanger.

Polen is klaar voor Derde Wereldoorlog

Polen is klaar voor Derde Wereldoorlog

We kunnen met gerust wel stellen dat het een beetje aan het rommelen is in de wereld en dat er maar iets fout hoeft te gaan en we hebben een Derde Wereldoorlog aan onze broek hangen. In Polen zijn ze er in ieder geval klaar voor, want kijk maar eens naar deze speciale homemade granaatwerper.

Kinderen vergeten Pasen Dierenrijk Nuenen nooit meer!

Kinderen vergeten Pasen Dierenrijk Nuenen nooit meer!

LOL! Bezoekers zullen hun bezoekje aan Dierenrijk Nuenen op eerste paasdag niet snel meer vergeten, want de tijgers werden gevoerd met een wit konijntje. Scheen een gespannen situatie te hebben opgeleverd, want veel kinderen die het zagen gebeuren stonden te huilen en ouders liepen geschockeerd weg. Is misschien ook een beetje ongepast om dit te doen met pasen, maar zo’n tijger moet natuurlijk ook gewoon eten. Was je niet in Nuenen om te genieten van de natuur? Video van tijger en paasontbijt is hier te kijken. Via.

HBO met je familie kijken kan genant zijn…

HBO met je familie kijken kan genant zijn…

Een gouden stelregel in het bedenken van commercials is dat als je mensen kunt laten zien en voelen wat jouw product kan doen je heel erg goed bezig bent. En dat kunnen we zeker zeggen van een aantal nieuwe commercials die zender HBO heeft laten maken om HBO Go aan te prijzen. In de commercials wordt namelijk wel duidelijk gemaakt dat HBO series kijken met familie weleens voor genante momenten kan zorgen.

Hele blauwe Rus van weg gehaald door Rus

Hele blauwe Rus van weg gehaald door Rus

Weet je wanneer je ook echt wel genoeg gehad hebt? Als je als Rus door een andere Rus van de weg gehaald moet worden. Nu geven we direct toe dat de bezopen bestuurder geen blaastest nodig had om aan te geven dat hij ietsje te diep in het wodkaglaasje gekeken had, dat gaven zijn reactievermogen en rijstijl wel aan. Goede actie van de jongeman met verantwoordelijkheidsgevoel.

Emily Didonato in een doorkijk shirtje

Emily Didonato in een doorkijk shirtje

Het Amerikaanse model Emily DiDonato was geboekt om een iets wat pikant shootje te doen voor het een of ander en daarvoor moest ze even naar Miami vliegen. Daar aangekomen kreeg ze een shirtje waar je dwars doorheen kan kijken en dat was voor een aanwezige fotograaf genoeg reden om even een paar kiekjes te schieten. Gaan we dan ook maar even van genieten. Tikkeltje NSFW.

Roemeense man is levensmoe en gaat onder trein slapen…

Roemeense man is levensmoe en gaat onder trein slapen…

Je hebt van die mensen die het eventjes allemaal niet meer op een rijtje hebben in hun bovenkamer en geen andere uitvlucht meer zien dan uit dit leven te stappen. Egoistisch? Daar is zeker wel wat voor te zeggen, want er zijn altijd mensen die het op moeten ruimen of op ergere manieren met zo’n iemand die levensmoe was worden geconfronteerd. Vandaag verplaatsen we ons eventjes naar RoemeniĆ« en kunnen op deze beelden zien hoe iemand gewoon onder een trein gaat liggen slapen. Alleen dan slapen om nooit meer wakker te worden.

Gratis lap dance in het openbaar

Gratis lap dance in het openbaar

Langzaam maar zeker beginnen de mensen van Break een aardige naam op te bouwen als het op pranks uithalen neerkomt. Zo mag ook hun nieuwste er weer zijn. Opzetje is simpel, dame in lingerie die normaal haar muntjes maakt door met haar onderlichaam over mannen te schuren doet wat ze altijd doet, alleen nu ongevraagd en in het openbaar. Wat zou je zelf doen?

Chinese brandweerman draagt brandende gasfles naar buiten

Chinese brandweerman draagt brandende gasfles naar buiten

Wat doe je als er een gasfles in de hens staat? Inderdaad, je begint te rennen en je stopt pas met rennen als je op een veilige afstand bent. Deze brandweerman uit de Chinese stad Wuhan niet, want om ergere schade te voorkomen pakt hij de brandende gasfles uit een gebouw en loopt ermee naar buiten. Nu wordt de brandweerman gezien als een held, maar had ook iets anders af kunnen lopen.

Darcy Oake kan aardig goochelen

Darcy Oake kan aardig goochelen

Soms willen we er wel omheen, maar dat lukt gewoon niet. Dat komt omdat Britain’s Got Talent vaak gewoon echt heel erg getalenteerde mensen heeft die hun kunstje komen vertonen. Neem nu de Canadees Darcy Oake. Gast komt helemaal uit the People’s Republic of Canuckistan om in Engeland een beetje te rommelen met goocheltrucjes, maar dat doet hij dat wel weer heel erg aardig. Pak zijn auditie maar even mee.

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #334

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #334

Het is vandaag tweede paasdag en we kunnen ons voorstellen dat je deze dag misschien al een klein beetje zat bent. Het is natuurlijk toch ook geen pretje om naar een meubelboulevard te gaan of andere plaatsen waar je nooit dood gevonden wilt worden. Toch gaan we ook proberen om de dag vandaag iets sneller te laten gaan en in de aanbieding hebben we een nieuwe verzameling hilarische en WTF foto’s. Ben je daarna weer op de hoogte.

Steve-O gaat voor kwallen in Peru

Steve-O gaat voor kwallen in Peru

Eens in de zoveel tijd vragen wij ons af hoe het zou gaan met onze favoriete Jackass, de heer Steve-O. Nou, we kunnen u gelijk van een antwoord voorzien, gaat prima met die malle. Via zijn Youtube kanaal heeft hij namelijk een filmpje dat hij graag met ons deelt alwaar hij tijdens een surf trip in Peru kennis maakte met de lokale kwallen. Beste beesten die behoorlijk gemeen kunnen zijn, maar Steve-O wist gelijk wat hij moest hebben. Een jellyfish sombrero dus. Want ja, je bent Steve-O of je bent het niet.