Fietser maakt onderweg kennis met BAM BAM Bambi!

Fietser maakt onderweg kennis met BAM BAM Bambi!

Sausalito is een Amerikaans stadje in de staat Californië.Het ligt in de San Francisco Bay Area en is een bloeiende en welvarende artistieke gemeenschap en daarom ook vaak een toeristische bestemming. Wel even oppassen als je ooit tijdens een trip met bijvoorbeeld je fiets deze kant op gaat, want je kunt onderweg weleens ineens oog in oog staan met een overstekend hertje.

Vrachtwagen door helpende hand nog vaster onder viaduct…

Vrachtwagen door helpende hand nog vaster onder viaduct…

Je hebt soms van die vrachtwagenchauffeurs die eventjes vergeten hoe hoog hun vrachtwagen nu is met en of zonder lading. En dat kan nare situaties opleveren, bijvoorbeeld als je dan als chauffeur vast komt te zitten onder een brug. Normaal gesproken alleen wat schade aan het viaduct en aan de bovenkant van je wagen. Niet in dit geval, want door een helpende hand heeft de chauffeur iets meer uit te leggen bij zijn baas. Via Whatsapp (06 590 590 72).

Los gaan op Push It doe je zo

Los gaan op Push It doe je zo

Kale kop? Check! Bril? Check! 30 kilo overgewicht? Check! Slecht passend t-shirt? Check! Verkeerde riem met hoesje voor mobiel eraan? Check! Te hoog opgetrokken kaki broek met zakken aan de zijkant? Check! Foute discotheek? Check! Maar zodra de Salt-N-Pepa classic Push It door de speakers pompt is er maar een echte baas op de dansvloer!

Het zaterdag Twerk klasje van Shoshina Katerina

Het zaterdag Twerk klasje van Shoshina Katerina

Wij zijn zo blij dat de zogenaamde Twerk hype op een gegeven moment overwaaide, want je zag overal vrouwen schudden met hun billen waarvan je wist dat het even zou duren voordat je netvlies niet meer zou protesteren. En ook zijn we blij dat bijvoorbeeld Shoshina Katerina nog steeds aan het twerken is, want Shoshina en vriendinnetjes heb je graag op je netvlies staan.

Google - Year in Search 2014

Google - Year in Search 2014

Wij zochten met zijn alle afgelopen jaar heel erg veel en voor een flink aantal mensen op het web is Google de go to spot om aan te kloppen met je zoektermen. Die geven slaat een evil bedrijf als Google natuurlijk op, maar daar doen ze verder niks mee hoor. Gebruiken ze alleen om zo aan het eind van het jaar een filmpje te maken met wat hoogte en dieptepunten naar aanleiding van de zoekopdrachten. 2014 volgens Google dus!

Behulpzame man gebruikt wrik om hondje te redden…

Behulpzame man gebruikt wrik om hondje te redden…

Altijd als we iets van een zogenaamde gevaarlijke hond aansnijden zie je twee kampen ontstaan. De gebruikers van Apple of Samsung telefoons zijn dan even één en verdelen zich in twee andere kampen, namelijk de mensen die vinden dat je een zogenaamde gevaarlijke hond wel kunt houden, want hij kijk zo lief uit zijn ogen en zal nooit, maar dan ook nooit kinderen kwaad doen. En het kamp die erbij blijft dat het toch een soort wilde dieren zijn en zelfs je schattige baby niet kan winnen van het instinct van zo'n hond. We hebben vandaag deze beelden in de aanbieding van een hond die zijn tanden letterlijk heel vast in een andere hond heeft gezet. En er zelfs een behulpzame man aan te pas moet komen die met een wrik het andere hondje kan redden. Je ziet later in de video ook wat voor soort opvoeding de gevaarlijke hond krijgt. Dit zal vast niet bij dit ene hondje blijven en het volgende keer is het misschien wel een kind.

The Next Step commercial van Johnnie Walker

The Next Step commercial van Johnnie Walker

De whiskey mixers van Johnnie Walker hebben niet alleen een dijk van een merk op de markt gebracht waar de echte liefhebber keihard zijn neus voor op trekt, ze hebben ook nog eens een flinke reputatie in de marketingwereld op weten te bouwen. Heeft te maken dat ze hun vaste slogan, Keep Walking ook in hun commercial doorvoeren. Veelal zijn de spots dus in één take geschoten en daardoor vaak complex, kostbaar en toch ook wel heel gaaf. Check de oud en nieuw commercial schoten op een filmset en de behind the scene.

Holy Shit: Oog MMA vechter valt op de mat

Holy Shit: Oog MMA vechter valt op de mat

Als je een MMA vechter bent weet je dat je klappen en trappen kunt krijgen. En ook klappen en trappen op plaatsen die echt pijn doet. We hebben nu beelden van een amateur gevecht uit Michigan n de aanbieding, een gevecht tussen Alan Grays en Jose Johnston. En Alan Grays krijgt een flinke trap tegen zijn hoofd te verwerken waardoor zijn oog op de mat valt. Een geluk bij een ongeluk, want het was Grays zijn prothetische oog.

Oudere dame vs flinke SUV

Oudere dame vs flinke SUV

Dijk van een vinding zo een zebrapad. Lekker veilig oversteken. Als iets oudere dame toch wel een prettig idee dat men even een beetje rekening moet houden met je. Eerste auto stopt dan ook keurig, maar dan is er ook nog een bestuurder van een enorme SUV die het bord zebrapad eventjes gemist had. Oeps…

Nederlandse Bas is echt koning in nemen van vrije trappen

Nederlandse Bas is echt koning in nemen van vrije trappen

Nederland is de laatste weken goed in het nieuws qua virale video’s. Zo hadden we laatst de achtbaan door je huis en ook Bas van Velzen uit Zwolle gooit nu hoge ogen met zijn video’s. Bas kan namelijk vanuit alle hoeken en standen een vrije trap de kruising in jagen en een video’s van zijn kunsten gaat lekker rond op het net. Een jaar geleden raakte Bas geïnspireerd door Cristiano Ronaldo die zijn vrije trappen als de zogeheten Knuckleball neemt. Dit is een traptechniek waarbij de bal een onvoorspelbare baan aanneemt en een flinke daling inzet richting het doel. Zou de video’s echt zijn? Bas doet een opleiding in videobewerking…

Nieuwe VS gezichtje Vita Sidorkina

Nieuwe VS gezichtje Vita Sidorkina

Als blond dame uit het ruige Rusland is het best chill als de mensen van Victoria’s Secret je een contract aanbieden om hun lingerie een beetje aan de man te laten brengen. Levert vast een flinke aantal duiten op en voor je het weet zit je met je strakke bips op een of ander tropisch eiland te poseren voor die lui. Maar voor het zover is, eerst even de studio in geweest voor een alleraardigst shootje. Vita Sidorkina, van ons mag ze blijven!

Keurig op het pad blijven

Keurig op het pad blijven

In het gemiddelde skigebied heb je prachtige pistes die ook nog een keurig aangeven staan met kleurtje. Blauw voor de faalhaas die niks durft. Rood voor de beginnen met een beetje borsthaar of de bejaarde gast met ervaring die het een beetje rustiger aan wenst te doen en zwart voor de gene die gewoon een beetje aardig kunnen skiën. Grote voorbeeld van zo een piste is dat je nagenoeg niet in de problemen kan komen als je het pad maar een beetje volgt. Hoewel… Kijkt u even mee?

233 viral video’s uit 2014 in een compilatie

233 viral video’s uit 2014 in een compilatie

2014 is wederom een jaar geweest waarin we weer de nodige video’s voorbij hebben zien komen. We hebben het dan over de video’s die als een warm broodje over de toonbank gaan bij de bakker. En omdat het aan het einde is van het jaar is iemand zo vriendelijk geweest om 233 viral video’s van 2014 te verwerken in een compilatie van ruim 6 minuten. En dat kijkt lekker weg!

Schildpad helpt zijn buddy weer op de juiste kant

Schildpad helpt zijn buddy weer op de juiste kant

De ah-wat-cute en tevens heldendaad video van vandaag komt misschien wel helemaal uit Taiwan, want in deze video zijn we getuige van een schildpad die op zijn rug ligt. En dat is voor een schildpad geen pretje. Gelukkige heeft deze schildpad in zijn verblijf in de dierentuin van Taipei een behulpzaam vriendje, want die helpt hem weer op de juiste kant.

Mevrouw heeft vreemde manier om man van vreemdgaan af te houden

Mevrouw heeft vreemde manier om man van vreemdgaan af te houden

Wanneer je vriendin dit vraagt aan haar vriend dan kan men gerust stellen dat vrouwlief een beetje koekoek is. Tijdens The Steve Harvey Show legt een vrouw uit hoe zij haar man in de tang houdt en er dus voor zorgt dat hij geen goedkoop barsletje mee naar huis neemt. Hoe ze dat deed? Gewoon even wat figuurtjes aanbrengen op de penis, fotootje maken en als je terug komt moet alles precies hetzelfde zijn.

Motorrijder probeert motorrijdster te versieren…

Motorrijder probeert motorrijdster te versieren…

Zoals honden aan elkaars reet snuffelen, kijken motorrijders naar motoren. En als je dan een mooie motor ziet met een leuke dame op het zadel is natuurlijk 1 plus 1 gewoon 2. Dus probeer je bij het volgende stoplicht een praatje aan te knopen. En tijdens dat praatje word je keihard geconfronteerd met het begrip cockblock.