Niet de slimste boef ooit

Niet de slimste boef ooit

Dus je wenst een werk uit een Eerste Wereldoorlog verzameling van de Castle Fine Art Gallery in Birmingham te stelen. Hoe pak je zo’n beste roof aan? Ga je diep in nacht inbreken. Ben je brutaal en ga je met grof geweld overdag aan de gang of is een gefineerde aanpak meer je ding? Oh ja, je kan natuurlijk ook kiezen voor de aller domste manier van stelen. Pakken terwijl de camera draait en dan proberen het pand te laten met het werkje onder je arm. Het zal je niet verbazen dat deze knakker direct is aangehouden voor de diefstal.

Gast op feestje speelt echt Russisch Roulette

Gast op feestje speelt echt Russisch Roulette

Voor de mensen die niet dagelijks een spannende film kijken leggen we even in het kort uit wat Russisch Roulette is. Dit is een gokspel met als inzet iemand leven. Een revolver wordt geladen met één patroon waarna de cilinder een zetje krijgt. Zeg maar net zoals in het rad van fortuin en men dus niet weet waar de kogel zich bevindt. Vervolgens zet iemand bij zichzelf of een ander de revolver tegen het hoofd en haalt de trekker over. En als je dan pech hebt ben je dus heel erg dood. De volgende video is door de uit Californie Vine user Connor Ericsson geupload en op de video van 6 seconden is te zien dat iemand op een feestje echt een spelletje Russisch Roulette speelt. Ziek! O, en je bent natuurlijk knettergek, want het feestje had zomaar ineens iets eerder afgelopen kunnen zijn.

iPhone 6 en iPhone 6 Plus in de verkoop gegaan

iPhone 6 en iPhone 6 Plus in de verkoop gegaan

In Nederland moeten we een weekje langer wachten, maar in onder andere Amerika, Australie, Hong Kong, Singapore, Japan en Duitsland zijn de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus vandaag te koop. Dus kun je als liefhebber lang in de rij staan om vervolgens het toestel te laten vallen. En die rijden kunnen best lang zijn. We hebben in ons fotolokaal een serie foto’s in de aanbieding van mensen die in de rij stonden voor de nieuwe iPhone.

Oleg kan niet vangen

Oleg kan niet vangen

Alexei, Boris, Vladimir, Igor en Oleg zitten lekker een middag hun tijd te verdoen met het drinken van slechte drank en luisteren naar elkaars sterke verhalen. Zoals altijd is Oleg als eerste helemaal van het padje. Klapzat doet hij nog een poging mee te doen met de boys, maar het wil allemaal niet echt meer lukken. Zo vraagt Boris hem een blok hout te vangen, maar dat wil niet echt meer lukken.

Eerste iPhone 6 koper in Perth laat telefoon vallen

Eerste iPhone 6 koper in Perth laat telefoon vallen

Spannende dag voor een aantal Apple liefhebbers in sommige landen, want sinds vandaag is de iPhone 6 te koop. En zoals we weten van deze liefhebbers hebben zij er geen enkele moeite mee om een paar dagen voor de deur van een winkel te kamperen. Zo dus ook deze knakker in het Australische Perth, maar hij is wel de eerste die de smartphone mee naar huis kan nemen. Moet je alleen niet je telefoon laten vallen tijdens een televisie interview.

Achtbaan voor golfballetjes in tuin

Achtbaan voor golfballetjes in tuin

De meeste mensen vinden het echt maar niets als er andere mensen voor hun huis blijven hangen. Deze man in de Amerikaanse stad Oregon City in de staat Oregon heeft er geen enkele problemen mee. Nee, hij heeft zelfs een achtbaan voor golfballetjes in de tuin om mensen een beetje bezig te houden.

Motorrijder krijgt vliegles en landt tussen 2 auto’s!

Motorrijder krijgt vliegles en landt tussen 2 auto’s!

De volgende video kan waarschijnlijk alleen gebeuren in Rusland en omstreken. En wederom waarschijnlijk, omdat door de alcohol je ledematen iets losser bewegen. Zo klapt deze motorrijder eventjes gezellig op een auto en krijgt hij een lesje vliegen zonder vliegtuig. Toch heeft hij ook een engeltje bij zich, want hij landt veilig tussen 2 auto's.

Maak kennis met soon to be millionaire Johan Koeckx

Maak kennis met soon to be millionaire Johan Koeckx

Het leven kan zo makkelijk zijn, maar dan moet je het jezelf wel makkelijk maken. Neem nu uitvinder Johan Koeckx die al een hele lange tijd aangewezen was op zijn linkerhand, zijn rechterhand, een halfje wit nat brood, een pop vol met lucht en een warme appeltaart. Kortom, Johan had geen vriendinnetje. Maar hij is niet voor niets uitvinder geworden en met zijn project “het Flirt Shirt” kan hij nog wat investeerders gebruiken. Johan zal binnenkort zwemmen in het geld en dan komen de vrouwtjes natuurlijk vanzelf.

Gevalletje geweld: Hallo Nederland, wie zijn dit?

Gevalletje geweld: Hallo Nederland, wie zijn dit?

We hebben de laatste maanden wat video's in Nederland voorbij zien komen waarin er duidelijk onnodig geweld te zien was. En ook met een aantal van die video's was het internet uitermate behulpzaam om de daders te vinden. En misschien moet je ook even kijken naar deze video om de daders van een naampje te voorzien? In de video, ergens op Plein 45 in Nederland, is een meisje te zien die eigenlijk vanuit het niets een paar klappen krijgt. Hopelijk lezen we morgen dat de daders zich vrijwillig op het politiebureau hebben gemeld.

Niet zo succesvolle wheelie tijdens Ride Of The Century 2014

Niet zo succesvolle wheelie tijdens Ride Of The Century 2014

Ieder jaar ergens in september is het voor extreme freestyle street stunt motorrijders feest in Saint Louis, Missouri. Daar houden ze namelijk een 3-daags evenement genaamd Ride Of The Century waar duizenden free style rijders op af komen om een beetje mans te doen met hun fietsjes. En meestal gaat dat wel goed tijdens het toeren in een grote groep. Meestal. Ditmaal uiteraard niet! Zo zie je maar weer, je hebt er maar eentje nodig om te verpesten voor een aantal andere. Pipo!

Vrouwtje is een klein beetje in de war bij benzinestation

Vrouwtje is een klein beetje in de war bij benzinestation

Vrouwen en auto's zijn nooit een goede combinatie geweest, maar die mokkels willen zo nodig de weg op en die auto's rijden natuurlijk ook niet alleen op zonlicht. Dus af en toe kom je zo'n gleufdier tegen bij de pomp. En zelfs tanken is moeilijk. Nou misschien niet het tanken zelf, maar wel welke auto nu van jou is.

Lamme kloot met verkeerde schaap

Lamme kloot met verkeerde schaap

Sommige mannen hebben na een paar drankjes de drang om heel erg aan vrouwen te gaan zitten en andere mannen hebben datzelfde probleem, maar dan met schaapjes. Zoals de stakker uit de volgende video bijvoorbeeld. Kan zijn handen maar niet van het schaap houden en denkt nog grappig te zijn ook. Laat wij dat schaap nou veel grappiger vinden!

Man feest zo hard alsof er geen morgen is!

Man feest zo hard alsof er geen morgen is!

Leuk natuurlijk om video’s te bekijken van mensen die helemaal van het padje af zijn op een feestje of een festival, maar heel soms kunnen die video’s heel inspirerend zijn. Zoals deze knakker die waarschijnlijk wel een raar snoepje op heeft, maar zo hard aan het feesten is alsof de zon morgen stopt met stralen en de aarde stopt met draaien. Nice! Voor de liefhebbers, track is San Salvador van David Moleon.

Amanda Cerny nogmaals vanuit een dooie boom op Aruba

Amanda Cerny nogmaals vanuit een dooie boom op Aruba

Gister maakte model Amanda Cerny haar debuut op deze webstek met een handje vol zogenaamde candids van een shoot tijdens haar tripje naar Aruba. Laten dat nou niet de enige foto’s zijn die geschoten zijn van haar. Amanda bracht namelijk ook een bezoekje aan een dooie Divi Divi boom aan de noordkust van het eilandje. En daar hebben we natuurlijk bewijsmateriaal van.

Gast in McDonald’s Londen krijgt Euroknaller Knock Out

Gast in McDonald’s Londen krijgt Euroknaller Knock Out

Waarschijnlijk een tafereeltje die je elke vrijdagnacht in een vestiging van McDonald’s kunt aantreffen om een uurtje of 4. Iemand heeft iets te veel alcohol in zijn lichaam en denkt dat hij in een boksschool is inplaats van in een vreetschuur. Maar deze dronken vechtersbaas ergens in Londen kreeg toch echt even een andere Euroknaller cadeau.

Ontspoorde naakte man in Amsterdam

Ontspoorde naakte man in Amsterdam

Zat je vandaag, 18 september 2014, in de trein vanuit Amsterdam en werd deze trein om 10.30 uur vlak voor Sloterdijk stuk gezet? Dan kunnen we je bij deze de oorzaak vertellen en laten zien, want er liep namelijk een verdachte man over het spoor. En deze man was zelf ook een beetje ontspoord, want hij was een klein beetje zijn kleding vergeten. Maar dat had je waarschijnlijk zelf ook al gezien als je in deze trein zat.