Vergeet de selfie… Neem eens een Sharfie!

Vergeet de selfie… Neem eens een Sharfie!

Zoals je eerder vandaag duidelijk hebt kunnen lezen zijn wij niet echt een grote fan van de zogenaamde selfie. Heeft er voornamelijk meer mee te maken dat mensen vandaag de dag meer bezig zijn om te bewijzen dat ze ergens geweest zijn, dan dat ze daadwerkelijk genieten van het moment. Mocht je toch een selfie willen nemen, doe dit dan als Peter Verhoog. Die kiekte zichzelf namelijk met een haai.

Stukje Extreme Enduro mee rijden met Ben Hemingway

Stukje Extreme Enduro mee rijden met Ben Hemingway

Zet je luie stoel een standje luier en ga even goed zitten voor de nu volgende video. We gaan namelijk een stukje meerijden met Ben Hemingway in zijn head-to-head race tegen Andreas Lettenbichler in de Extreme XL de Lagares in Portugal. Publiek staat eigenlijk ook heel dichtbij de motorrijders…

Meisje bij stadion FC Sjachtar Donetsk heeft ontzettend veel geluk

Meisje bij stadion FC Sjachtar Donetsk heeft ontzettend veel geluk

Een klein meisje wil waarschijnlijk een foto maken voor het voetbalstadion van FC Sjachtar Donetsk, in de Oekraïne. Onderweg valt ze even, maar dat redt haar dan ook direct. Had ze gewoon doorgelopen dan was ze waarschijnlijk geraakt door een stuk van het stadion dat naar beneden valt. Erg lucky!

Hondje weet wel raad met bikini…

Hondje weet wel raad met bikini…

De hond heeft de bijnaam trouwe viervoeter. En als we naar deze video bekijken van een chick in bikini op het strand, doet het hondje zeker zijn naam eer aan. Jammer alleen dat zijn baasje waarschijnlijk van de herenliefde is en het hondje niet zijn belangrijke taak af laat maken.

Dashcam in Nederland ook al keihard nodig!

Dashcam in Nederland ook al keihard nodig!

Nog steeds vragen mensen zich af waarom iedereen in Rusland en omgeving een zogenaamde dashcam in zijn auto heeft. Het antwoord is eigenlijk heel erg simpel. Ten eerste vraagt de verzekering daarom als je een klapper hebt gemaakt in het verkeer en de politie schijnt ook niet helemaal eerlijk te zijn. En om die laatste reden zou je in Nederland ook een dashcam in je auto moeten bevestigen, want kijk maar eens naar deze video. En let dan vooral even op de snelheid van de bestuurder linksonder. Zou de agent ondertussen al langs de opticien zijn gegaan?

Klusje te doen? Koos klust het!

Klusje te doen? Koos klust het!

Pleurt je huis helemaal in elkaar en heb je zelf niet het verstand, twee rechterhanden of de zin om het te maken? Dan bel je natuurlijk Koos. En Koos is nu helemaal compleet met een zeer pakkende viral op het World Wide Web!

McDonald’s eten serveren aan echte voedelkenners

McDonald’s eten serveren aan echte voedelkenners

Je hebt vast weleens te maken gehad met de zogenaamde zelfbenoemde voedselkenners. Mensen die kijken naar de structuur van eten en de smaak van het eten proberen onder woorden te brengen. Deze mensen waren laatst aan het proeven op een voedselbeurs in Houten en hoe neem je deze mensen dan in de maling? Je haalt vreten bij de McDonald’s en je serveert het aan de voedselkenners als zijnde een nieuw biologisch concept.

The Tale of the Dead Girlfriend Prank

The Tale of the Dead Girlfriend Prank

Ook Youtube grappenmaker Fousey heeft eens nagedacht welke grap hij rond Halloween op zijn kanaal wil slingeren en deze grap heeft de naam The Tale of the Dead Girlfriend gekregen. 3 jaar geleden zou een meisje met haar vriendje afspreken bij een schommel in een parkje. Alleen het meisje kwam nooit opdagen op deze date. Fousey, kom er maar in met je grap.

Als de DJ je favoriete plaat draait!

Als de DJ je favoriete plaat draait!

Iedereen heeft wel een favoriete plaat. Een plaat die je terug laat denken aan een bepaald moment en een plaat waar je voetjes wat sneller op de dansvloer bewegen. En als deze plaat ergens door een DJ wordt opgezet zal jij ook ongeveer zo eruit zien.

Nemen van een selfie gaat fout op televisie

Nemen van een selfie gaat fout op televisie

Eigenlijk zouden alle mensen die een zogenaamde selfie nemen extragratis getrakteerd worden op een postnatale abortus. Alleen dan blijf je echt alleen nog maar over op deze aardkloot met natuurhippies en mensen die nog een Nokia 3310 hebben. En mensen die een selfie nemen zetten zichzelf wel voor lul, zoals te zien was tijdens dit interview op televisie.

Bankdrukken zoals het niet moet

Bankdrukken zoals het niet moet

Bankdrukken is op zich al iets wat je beter niet helemaal alleen kan doen, zeker niet als je met flink wat gewicht aan de slag gaat, maar als je materiaal dan ook nog eens niet helemaal werkt... Krijg je toch een situatie waar je niet geheel op zit te wachten. Kan deze krachtpatser over meepraten al komt hij met de schrik vrij.

Grap met vermoorde zombie…

Grap met vermoorde zombie…

We hebben je al een klein beetje gewaarschuwd, maar de komende paar weken staat het internet in het teken van Halloween en we hebben eigenlijk al het een en ander voorbij zien komen. Gaan we weer een grap aan toevoegen en deze keer de poging van het Youtube kanaal PrankvsPrank om mensen de pleuris te laten schrikken. En dat lukt ze aardig met deze vermoorde zombie.

Ah, wat een lief vogeltje

Ah, wat een lief vogeltje

Niet iedereen in Amerika heeft een prachtige woning in een geweldige wijk. Het gros woont in middelmatige tot slechte buurtjes waar het er soms best ruig aan toe gaat. Toch heb je ook in dat soort wijken vogels en die beestje passen zich gewoon prima aan. Check deze bird with attitude!

De hele hoge groeten uit Toronto!

De hele hoge groeten uit Toronto!

Al een tijdje oogsten de mensen die gevaarlijke dingen doen op hele hoge hoogte grote lof op het internet. Zo zijn de bekendste toch wel de mensen van Mustang Wanted en de roofers die in Shanghai een hele hoge toren beklommen. Waarschijnlijk een niet zo’n hoog gebouw, maar wij vinden dat dit koppeltje dat ergens een gevaarlijk plekje heeft gevonden in Toronto toch ook wel wat respect verdienen. Let op, video is NSFW. Dus je bent gewaarschuwd.

Blijven kijken en niet bewegen

Blijven kijken en niet bewegen

Hoe heerlijk moet het zijn als je een volledige idioot in de buurt hebt wonen. Kun je van alles op uitproberen en dat zonder gevolgen. Idee bijvoorbeeld om een stukje vuurwerk onder een voederbak van een hondje of zoiets te plaatsen en dan je lokale gek en zijn kop boven laten hangen... Geniaal geluidje!

Indiase voetballer Peter Biaksangzuala sterft na vieren doelpunt

Indiase voetballer Peter Biaksangzuala sterft na vieren doelpunt

De 23 jarige voetballer Peter Biaksangzuala uit India is op een wel heel tragische wijze om het leven gekomen. Na het scoren van een doelpunt tegen Chanmari West FC vierde hij zijn goal met een salto, maar kwam daarbij ongelukkig op zijn hoofd terecht en beschadigde zijn ruggengraat. Zijn ploegmaten beseften niet hoe ernstig hun verdedigende middenvelder gewond was en besprongen de speler om mee te vieren. Daarna zagen ze pas wat er wat gebeurd. Bethlehem Vengthlang FC speler Peter Biaksangzuala werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar daar konden de dokters de schade aan zijn ruggengraat niet meer herstellen en overleed de voetballer.