Yankees Fan trekt het allemaal niet meer

Yankees Fan trekt het allemaal niet meer

Een potje honkbal tussen de New York Yankees en de Boston Red Sox in de Major League Baseball competitie is een beetje te vergelijken que rivaliteit met een potje voetbal tussen het Amsterdamse Ajax en het oer Rotterdamse Feyenoord. Dat moet mooie wedstrijden opleveren zou je zeggen en de kaartjes voor zo een pot zijn ook niet voor het oprapen. Toch kan het deze Yankees fan allemaal geen bips schelen. Lekker tukkie doen, Yankees winnen toch wel.

Amymarie Gaertner maakt een dansje

Amymarie Gaertner maakt een dansje

Kennen jullie Amymarie Gaertner? Wij tot voor kort ook niet, maar deze dame is dus behoorlijk hard het internet over aan het gaan. Waarom? Omdat het best een prettige verschijning is, maar vooral omdat ze heel aardig kan dansen. Zei ik dansen… Ik bedoel natuurlijk Dubstep / Chillstep Freestyle Dance. Dat is wat ze doet…

Sollicitatiegesprek voor de zwaarste baan ter wereld

Sollicitatiegesprek voor de zwaarste baan ter wereld

Een baan waarbij je meer dan 135 uur per week moet werken, ook ‘s nachts en zonder pauze. De werkzaamheden moeten staand of gebukt worden uitgevoerd en ook relelmatig moet je tot 35 kilo tillen. Regelmatig reizen en ook moet je in het bezit zijn van een oneindig veel geduld. En dat allemaal voor een salaris van… nu komt het… 0,0 euro. Zou jij solliciteren? Bijna 3 miljoen mensen zagen deze personeelsadvertentie voor een persoonlijk assistent op internet staan en 24 mensen waren toch zo wanhopig op zoek naar een baan dat ze reageerden op de baan met hele zware eisen. En met deze mensen werd een sollicitatiegesprek via de webcam opgenomen en aan de gesprekken zit een heel verrassend, maar mooi einde.

Leeuwin had aanvaring met buffel

Leeuwin had aanvaring met buffel

Ja, het zal wel dagelijks gebeuren in de plekken op deze aardbol waar ze zowel buffels als leeuwen hebben, maar toch staan wij af en toe nog te kijken van wat de natuur ons te beiden heeft. Wat dacht je van een leeuwin die er niet zo heel lekker aan toe is na een kleine aanvaring met de hoorn van een buffel. Beestje haar achterpoot lag er bijna af. Gelukkig komt er even een dokter de David Sheldrick Wildlife Trust naar het Masai Mara Nature Reserve te Kenia en die lapt deze dame genaamd Siena weer een beetje op. Job well done sir!

Eye Contact Eye Contact…

Eye Contact Eye Contact…

Soms heb je weleens dat je ‘s ochtends een video bekijkt en dat je eigenlijk al gelijk het idee hebt dat het internet weer eventjes uit kan voor die dag. En dat had Ome Steve eerder deze ochtend doen hij de video bekijken van deze vreemde vogel. De gekke vogel woont trouwens net als meer dan 8 miljoen andere mensen in New York en iets meer over hem kom je weten in een portret dat ook na de klik is te vinden.

Thaise bejaarde wokt zichzelf

Thaise bejaarde wokt zichzelf

Na alweer heel wat jaartjes doorgebracht te hebben op het wereldwijde web kijk je niet zo heel snel meer op van ding. Hooguit een opgetrokken wenkbrauw als je iets voor het eerst ziet. Zo dus ook bij het zien van een bejaarde Thaise vent die met zijn reet in een enorme wok zit weg te schroeien zonder daar ook maar een beetje last van te hebben. Ja, oudje bakken in wok kan van de lijst. Been there, done that!

LA Kings fan gaat los

LA Kings fan gaat los

Potje ijshockey tussen de Los Angeles Kings en de Anaheim Ducks. Er gaan dagen voorbij dat we er niet bij stilstaan en om eerlijk te zijn zal het spelletje en de uitslag ons redelijk tot zeer jeuken, maar we maken wel even een plekje vrij voor een echte Los Angeles Kings fan die heel blij is met wat extra speeltijd en dat viert op de klanken van het Metallica nummertje Enter Sandman. Zijn vrouw, die heeft het toch net iets minder naar haar zin. Ons advies aan de Kings fan, inruilen!

Kleine adrenalinekick, mag geen naam hebben…

Kleine adrenalinekick, mag geen naam hebben…

Je hebt van die mensen die pas wakker worden als het gevaarlijk is en deze mensen zijn ook meestal in het bezit van ballen zo groot als een planeet en ook meestal gemaakt van “Valyrian steel”. En naar zo’n persoon gaan we nu even kijken in de vorm van een kleine toertocht met een fiets. Nu jij? Mocht dit je ding zijn, dan moet je ook zeker de Backflip van Kelly McGarry zien.

Even rondje met de hondjes

Even rondje met de hondjes

Dus het leek je een goed plan om je leven te delen met 4 stevige Pitbulls. Op zich geen wereldschokkende gebeurtenis, maar dan moet je natuurlijk wel goed voor die beesten zorgen. Eten, spelen, aaien en natuurlijk uitlaten. Zeker het laatste is bij bulletjes heel belangrijk. Apparaten barsten namelijk van de energie. Gelukkig heeft de baas een skateboard en is hij niet bang voor een beetje snelheid waardoor uitlaten voor baas en hond een leuke happening is.

Even de nieuwe GoPro testen

Even de nieuwe GoPro testen

Koop je zo een kek mini cameraatje van het merk GoPro om jezelf te kunnen filmen tijdens je spannende ondernemingen in het leven, maar voor het zover is even de Honda CRF 250 uit de schuur, GoPro op het stuur monteren en eens kijken hoe zo een ding precies werkt. Nou, na korte rit kunnen we tenminste stellen dat zo een GoPro tegen een stootje kan. Helder licht!

Klein baasje wijst jaloers meisje af als echte baas

Klein baasje wijst jaloers meisje af als echte baas

Jaloersheid is een gevoel wat waarschijnlijk aan de wieg heeft gestaan van heel veel ruzies en onenigheid tussen mensen. En dit gevoel is de hoofrol in een video die vandaag enorm hard gaat op het internet, want we zien een mannetje die denkt dat hij de nieuwe Michael Jackson is en we zien een meisje dat jaloers is op een ander meisje. Maar het dansende mannetje wijst het jaloerse meisje als een echte baas af.

Brandweerman zoekt het hogerop

Brandweerman zoekt het hogerop

Je kan natuurlijk niet de gehele dag katten uit de boom redden, brandjes blussen en mensen uit wrakken knippen. Er moet ook een beetje lol gemaakt worden als brandweerman zijnde. Dus even ritje maken op een soort van vliegende tapijt tussen alle ellende door? Waarom ook niet. Komt ie!

Verschil tussen Pit Stop in 1950 en vandaag de dag

Verschil tussen Pit Stop in 1950 en vandaag de dag

Het jaar 1950 is al 64 jaar geleden en je mag verwachten dat er qua techniek op alle vlakken wel het een en ander veranderd is. En dat is er natuurlijk ook en zeker ook op het gebied van het racen met auto’s. In deze video zie je het verschil tussen een auto die wat nieuwe onderdelen nodig heeft tijdens een Pit Stip in 1950 en vandaag de dag. Klein verschilletje maar.

Gezellige Make-Up tips van SFX Make-Up artiest Kiana Jones

Gezellige Make-Up tips van SFX Make-Up artiest Kiana Jones

Kiana Jones is woonachtig in Perth in Australie en heeft zichzelf aangeleerd hoe je mensen een stuk lelijker en enger kunt maken met Make-Up. En daar is Kiana best goed in! We hebben na deze klik een aantal video’s van het werk van Kiana op een rijtje gezet, zoals ogen met maden, alleen een eng oogkas, zombie met enge kaak en een hand die niet meer helemaal heel is.

Amateur stuntman gaat goed de fout in

Amateur stuntman gaat goed de fout in

Er zijn nog heel wat landen op deze aardbol waar het gangbare vervoersmiddel een brommertje is. Vooral in Azië breek je werkelijk je nek over de gigantische hoeveelheid van die dingen. Meestal nog een beetje gekietelde blokjes natuurlijk, want gang is alles en dan net zoals bij ons gaan jongeren daar een beetje gek mee doen. Gaat meestal wel goed. En soms ook niet!

Eekhoorns gaan voor Ford

Eekhoorns gaan voor Ford

Bij de lokale Ford dealer van Lansdale, Pennsylvania kwam er een dame binnen met wat klachten over haar wagentje. Er piepte namelijk het een en ander in haar wagentje en dat is toch wel hinderlijk. Een ervaren automonteur gaat wel even kijken en komt er dan achter dat het niet zo zeer een technisch mankement aan de auto is, maar dat er een nest eekhoorns is komen wonen in haar wielkast. Tja, dat wil wel piepen ja.