Handige Harry vs berg trottoirtegels

Handige Harry vs berg trottoirtegels

En dan nu even over naar een flinke berg trottoirtegels en onze favoriete handyman Handige Harry. Een ding is duidelijk, Harry wil de tegels graag in zijn aanhangwagen hebben. Even de spierballen hun werk laten doen dus. Alleen misschien, heel misschien had Harry eerst even moeten nadenken voor hij aan zijn klusje begon. Gewoon, heel even snel een paar seconden bekijken wat er nou eigenlijk moet gebeuren. Helder licht!

Sow, pestkop krijgt fles tegen zijn harses!

Sow, pestkop krijgt fles tegen zijn harses!

Wanneer weet je als pestkop dat je te ver bent gegaan? Nou, daar kan deze pestkop zeker antwoord op geven, want hij kreeg eventjes een fles tegen zijn hoofd aan gerost. Netjes!

Irritante bezoeker restaurant maakt kennis met gastvrouw

Irritante bezoeker restaurant maakt kennis met gastvrouw

Russen in een restaurant of bar. Dat is meestal vragen om problemen. En problemen krijgen we dan ook te zien in deze video waarin den irritante bezoeker van een restaurant kennis maakt met de gastvrouw. Een beetje onduidelijk hoe en waarom, maar er gaan op internet ook geruchten dat deze video fake is en een viral van iets. Beetje rare manier om reclame te maken voor een product of dienst, of het moet gaan om het gedrag van de bezoeker.

Aftermovie Free the Nipple evenement in San Diego

Aftermovie Free the Nipple evenement in San Diego

De mensen van het Free the Nipple initiatief willen niet dat er met twee maten wordt gemeten. Zo mogen mannen gewoon met ontbloot bovenlijf rondlopen en hun tepels laten zien, terwijl vrouwen in de weer moeten met plakband of zogenaamde pasties. En daarom hadden ze op 20 mei een evenement op de University of California in San Diego. En wat deden de stoute boefjes daar? Inderdaad, Free the Nipple. Als de dames het daar voor elkaar krijgen om elke dag zo colleges te volgen, dan zal die universiteit wel een zeer gewilde universiteit worden.

Anders blijf je gewoon mobiel bellen tijdens schietpartij

Anders blijf je gewoon mobiel bellen tijdens schietpartij

Iemand bij een benzinepomp in de Amerikaanse stad Cincinnati heeft vorige week waarschijnlijk toch een heel belangrijk belletje gepleegd op zijn mobiel, want hij bleef gewoon aan de lijn toen er een schietpartij was uitgebroken. En dat kunnen we zien op deze beelden van een bewakingscamera. De bellende man is Rayshawn Herald en we zien op de beelden dat er op hem wordt geschoten vanuit een gouden sedan. Rayshawn blijft gewoon bellen en schiet terug. De politie heeft het vermoeden dat de schietpartij een akkefietje is tussen twee rivaliserende bendes.

Drone bespiedt hompiekurkend paartje

Drone bespiedt hompiekurkend paartje

Zo'n drone blijft toch echt leuk speelgoed. Een beetje rondvliegen, beelden maken en die later monteren met een rustgevend muziekje. Toch kan zo'n drone ook wel ernstige inbreuk op je privacy maken en daar kunnen deze mensen over meepraten. Een piloot van een drone zag namelijk door het raam dat het paartje bezig was met een oud gezelschapsspelletje en bleef even hangen om beelden te maken. Tikkie NSFW.

Ondertussen in Roemenie… Dansende chick steelt de show!

Ondertussen in Roemenie… Dansende chick steelt de show!

Dat hele Tinder is toch wel heel makkelijk. Beetje swipen, beetje pompen en dan gauw door naar je volgende Tinder-verovering. Deze chick Uit Roemenië heeft waarschijnlijk nog geen smartphone met Tinder, want zij probeert nog ouderwets met haar danskunsten iemand aan de haak te slaan. Zou je naar rechts swipen als je haar op Tinder zou tegenkomen?

Test met zelf parkerende auto gaat niet helemaal goed

Test met zelf parkerende auto gaat niet helemaal goed

Auto’s die zelf rijden schijnen helemaal de toekomst te zijn. Was laatst wel in het nieuws dat er al wat ongelukken met zulke auto’s waren geweest, maar daar vergaten ze voor het gemak ook even te vermelden dat al die ongelukken door menselijk falen werden veroorzaakt. Op de Dominicaanse Republiek hebben ze een test gedaan met een zelf parkerende auto, maar dat ging toch niet helemaal goed. De chauffeur vergat om de “City-Safe” mode in te schakelen en daarom konden een paar mensen naar een dokter om naar hun kneuzingen te laten kijken.

Niet zo groen groentje Germaine Yeap traint even mee

Niet zo groen groentje Germaine Yeap traint even mee

Weet je die redelijk tot zeer geniale video nog voor de geest te halen van een vrouwelijke driftster die autorijles nam? Deze bedoelen we! Nou, de makers achter die vid hebben er nog eentje gemaakt. Ergens hetzelfde concept, alleen ditmaal met Muay Thai kampioene Germaine Yeap als nerdy chick omringt door heren die aan het trainen zijn. Eens kijken of ze ook tussen die lui een beetje haar mannetje staat.

Shanina Shaik voor Free People lingerie

Shanina Shaik voor Free People lingerie

Ooit was Shanina Shaik een van de meisjes die we regelmatig voorbij zagen komen in de Victoria’s Secret setjes, maar de laatste tijd doet ze toch voornamelijk haar modellen dingen voor andere merken. Geheel niets mis mee overigens, want check bijvoorbeeld deze pics die geschoten werden voor Free People lingerie. Komt het uit Australië afkomstige mengelmoesje tussen een Litouwse mams en een Pakistaanse paps toch prima in uit.

Only in Thailand: Ping Pong Pussy show met goudvis

Only in Thailand: Ping Pong Pussy show met goudvis

In het VPRO programma Metropolis gaan ze op een zoektocht naar de overeenkomsten en verschillen tussen de culturen in onze steeds kleiner wordende wereld. En tijdens die zoektocht komen ze toch wel merkwaardige dingen tegen. Zoals een Ping Pong Pussy Show! Met een goudvis! En die zul je waarschijnlijk alleen in Thailand aan kunnen treffen.

Mijn Leven - Steen

Mijn Leven - Steen

Je hebt soms van die mensen waarvan je jezelf eens in de zoveel tijd afvraagt hoe het met ze zou gaan. Had ondergetekende toevallig gister met de meeste gehate rapper van het land. Hoe zou het vandaag de dag toch zijn met de Utrechtse rapper Steen? Had na een tijdje toch een beetje een carrière en de daarbij passende grote waffel, maar de laatste tijd zijn het vooral de Ronnie Flex-jes en Lil Kleine’s van deze wereld die de dienst uitmaken in de Nederlandse rapscene. We kunnen u melden dat Steen nog leeft en dat hij zelfs met een nieuw album komt en er is een eerste nummer van dat album uitgebracht inclusief videoclip. Mijn Leven van Steen kun je dus bekijken, als je zin heb ik een hoop gekanker en geklaag. De vraag maken of kraken laten we in dit geval maar even voor wat het is aangezien we het antwoord wel kunnen raden.

Mario Kart nog net iets leuker maken

Mario Kart nog net iets leuker maken

Niks mis met de simpele, maar zeer vermakelijk Nintendo classic Mario Kart. Beetje racen, beetje andere van de baan werken en typisch zo een game waar je echt beter in kunt worden door het vaak te spelen. Jammer alleen als je ook in een band zit en die gasten willen af en toe repeteren terwijl jij lekker wenst te gamen. Combineren die twee dingen dan maar!

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #504

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #504

Hoppakee, keihard weekend! En hoe kun je die nu beter beginnen door een lekker muziekje op te zetten, wat te knabbelen te pakken en zeker ook niet vergeten om iets sterkers voor jezelf in te schenken. Daarna ben je weer helemaal klaar voor een nieuwe verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto’s. Ben je ook daarna weer helemaal op de hoogte welke foto’s er een rondje maken.

DJ Paul Elstak en MC Ruffian op bruiloft Carlo en Mieke

DJ Paul Elstak en MC Ruffian op bruiloft Carlo en Mieke

Carlo en Mieke uit Tilburg zijn op 1 mei van dit jaar in het huwelijksbootje gestapt en de muziek op het huwelijksfeestje zat wel snor. De muziek werd namelijk verzorgd door DJ Paul Elstak en MC Ruffian. Hey paul jonguh kut gooit die turbo erin dan! Moet een leuk feestje geweest zijn! Thanx 2 Carlo en Mieke via Whatsapp (06 590 590 72).

Vermoedelijke winkeldief in Apeldoorn hardhandig aangepakt door politie

Vermoedelijke winkeldief in Apeldoorn hardhandig aangepakt door politie

We doen het nu eventjes anders, want het is voor ons heel makkelijk om te zeggen dat agenten zeer hardhandig en onnodig optreden. Jullie mogen oordelen en je mening geven. We verplaatsen ons eventjes naar de Hoofdstraat, waar gisteren een vermoedelijke winkeldief werd gearresteerd. Volgens de mensen die ons de video hebben gestuurd staat de man doodsangsten uit en urineert in zijn eigen broek. En ook zou volgens hen de politie echt overbodig politiegeweld gebruiken. Wat vinden jullie na het bekijken van de beelden? Update: Extra informatie van een omstander gekregen. De man was al knock out naar de grond gewerkt door een van de agenten en kon daarom niet meewerken. Ook kregen we informatie dat we vergeten te vermelden zijn dat de man daarvoor een vrouw met een fles drank in het gezicht heeft geslagen. Deze vrouw staat ook op de video met een doek tegen haar neus.