De grootste scooterachtervolging aller tijden!

De grootste scooterachtervolging aller tijden!

Ooit van de plaats Muskegon gehoord? Ligt in de Amerikaanse staat Michigan en waarschijnlijk gaat het politiekorps nu de boeken in als het politiekorps met de grootste scooterachtervolging aller tijden. Er waren maar liefst 11 politiewagens nodig om een gangster op een scooter te pakken.  Tenminste, we gaan er vanuit dat ze de 28 jarige Richard Shear hebben gepakt. De gangster had zijn moeder en vriendin bedreigd met een sloophamer en wilde een huis in de fik steken.

Of Tony Hawk nog kan skateboarden?

Of Tony Hawk nog kan skateboarden?

Aangezien de tijd niets stil staat en ook jeugdhelden van weleer ouder worden maken we graag even een plekje vrij voor niemand minder dan skateboard legende Tony Hawk. In zijn tijd onnavolgbaar en zonder twijfel een van de of misschien gewoon de beste skater. Vandaag de dag is The Birdman 46 jaar oud en dan zou je misschien denken dat hij nu wat rustiger aan zal doen. Klopt ook helemaal, maar dat wil niet zeggen dat de beste man geheel stil zit. Hij kan zich nog prima redden in de half pipe.

Ultimate Action Mash-up

Ultimate Action Mash-up

Dus iemand is even zijn verzameling films in gedoken en heeft actie fragmentjes uit films als Battle Royale, Blade, Casino Royale, Crank, Crank 2, Crouching Tiger Hidden Dragon, Enter The Dragon, Face/Off, Fast Five, Hard Target, Hot Fuzz, John Wick, Kick-Ass, Kill Bill, Kindergarten Cop, Kingsman, Lethal Weapon 3, Mad Max 2: The Road Warrior, Mission: Impossible 3, Ong Bak, Quantum of Solace, Rambo, Road House, The Bourne Ultimatum, The Expendables 3, The Fifth Element, The Last Stand, The Matrix, The Professional a.k.a Léon, Transporter 3, Rush Hour 2, Scott Pilgrim vs. The World, Under Siege, Wanted en Warriors in een mash-up verwerkt van net even over de 2 minuten. Dat is op zich al heel aardig, maar het nummertje Fist Pump Figaro van Raphael Lake maakt het geheel wel af. Tevens handig lijstje van films die je wel weer eens kan gaan bekijken op Kindergarten Cop na.

Russische chauffeur van Kia doet ook krankzinnige inhaalmanoeuvre

Russische chauffeur van Kia doet ook krankzinnige inhaalmanoeuvre

We hebben eerder deze week een krankzinnige inhaalmanoeuvre gezien op N36 bij Vriezenveen. Voor sommige mensen een onbevredigend resultaat, want in de video was alleen een gevaarlijke inhaalactie te zien en geen echte klapper. Doen we vandaag eventjes over met een chauffeur van een Kia in Rusland die ook dacht eventjes in te kunnen halen. Ging niet helemaal goed. Het liep gelukkig goed af voor de chauffeur en zijn passagiers, want geen enkeltje eeuwige jachtvelden, maar een retourtje ziekenhuis.

DJ Craze doet waar DJ Craze goed in is

DJ Craze doet waar DJ Craze goed in is

Over smaak valt niet te twisten, dus wat je ook mag vinden van het geluid dat DJ Craze uit de speakers laat pompen, het zal ons even jeuken. Toch delen we de volgende video van de beste man in actie om te laten zien dat er ook nog echte DJ’s bestaan. Vergelijk zijn acties bijvoorbeeld eens met deze zeer populaire DJ. Zit toch verschil in.

Een uitzicht van ruim 75 miljoen Euro!

Een uitzicht van ruim 75 miljoen Euro!

Mocht je even ruim 75 miljoen Euro te besteden hebben en je wilt op een leuke plek wonen, dan moet je zeker even kijken of 432 Park Avenue in New York wat voor je is. De appartementen zijn officieel het hoogste gebouw om te wonen op het westelijk halfrond en het gebouw 425 meter hoog. En dan heb je ook wel een mooi uitzicht, want je kunt neerkijken op het Empire State Building en The Chrysler Building. Mocht je binnenkort overgaan, dan zien we de uitnodiging van de housewarming graag tegemoet om dit met onze eigen ogen te bewonderen.

4 keer scoren in 30 seconden voor 10.000 dollar

4 keer scoren in 30 seconden voor 10.000 dollar

De opdracht is simpel. Maakt een lay-up, een vrije worp, een driepunter en een half court shot. Doe dat binnen een halve minuut en je wint 10.000 Amerikaanse dollars. Leuke ideetje ter vermaak voor tijdens pauzes van het basketbal team van Bryan College. Student Gustavo Angel Tamayo die nog nooit serieus een potje basketbal had afgewerkt in zijn leven mocht een poging doen. Voel je ‘m al aankomen?

Man gaat ook 10 uur in New York rondlopen

Man gaat ook 10 uur in New York rondlopen

Een keer in de zoveel tijd is er een video die enorm hard rond gaat op het internet. Een goed voorbeeld is de video van de volstrekt vreemden die elkaar voor eerste keer kussen en een receter voorbeeld van afgelopen week de video van de vrouw die 10 uur lang liefdevol werd toegeroepen in New York. En die video schreeuwt natuurlijk ook om een tegenhanger en die is er nu van een man die ook 10 uur in New York heeft rondgelopen.

Kickbokser gaat knock-out binnen 5 tellen

Kickbokser gaat knock-out binnen 5 tellen

Dus… Je traint weken, maanden (of misschien wel langer) om een partijtje te kickboksen en om je tegenstander een kopje kleiner te meppen. Je bent topfit, hebt een goed plan, probeert deze uit te voeren en bam. Knock-out. Lig je dan binnen 5 tellen. Ach, ben je in ieder geval vroeg thuis vanavond.

Greg Kennedy heeft volle controle over zijn 9 ballen

Greg Kennedy heeft volle controle over zijn 9 ballen

Je hebt jongleurs en je hebt jongleur Greg Kennedy. Gast kan zo een beetje alles in de lucht houden en dat was vast ook de reden dat hij 5 jaar gewerkt heeft voor Cirque du Soleil. Nu is de beste man weer solo en doet shows. Nu zal ons dat verder allemaal een worst zijn, is het niet dat hij wel een heel kek kunstje kan met 9 lichtgevende ballen en kegelvormige kooi. Ja, dit is best knap

Is dit het ergste geval van hoofdluis ooit?

Is dit het ergste geval van hoofdluis ooit?

De hoofdluis is een zeer klein insect dat behoort tot de dierluizen. Het is een van de bekendste soorten insecten die parasitair leeft van bloed van de mens. Geen pretje dus als je last hebt van hoofdluis, zeker ook omdat deze luis een irritante jeuk aan de hoofdhuis veroorzaakt. Dit meisje uit Chili moet ook last hebben van een verschrikkelijk, want als haar moeder even een kam door haar haar haalt, zit deze echt vol met duizenden luizen. The Horror!

Levski-fan gooit CSKA-trainer knock-out… Met een sneeuwbal

Levski-fan gooit CSKA-trainer knock-out… Met een sneeuwbal

Een sneeuwbal proberen te koppen is nooit een goed idee. Deze CSKA-trainer kreeg van een Levski-fan een sneeuwbal op zijn hoofd en ging knock-out. Pijnlijk!

Oud geintje met een onverwachte twist

Oud geintje met een onverwachte twist

Het is een geintje wat al heel lang meegaat en blijkbaar nog steeds werkt, want het slachtoffer van het doen alsof je geëlektrocuteerd aan het worden bent grapje gaat er met boter en suiker in. Doet nog een poging tot redden en beseft zich dan pas dat het om een geintje gaat. Laat hij dat geintje nou helemaal niet leuk vinden en het geheel een aardige twist te weten geven.

Oef, alleen veilig seksen in Ermelo!

Oef, alleen veilig seksen in Ermelo!

Het weekend staat weer voor de deur en de kans is groot dat jij al een plekje aan het spotten bent om je vlag te planten. Misschien even Ermelo vermijden om zonder rubbertje te prikken, want daar schijnt Aids toch echt doodsoorzaak nummer 1 te zijn.

Korte cursus omgaan met irritant kind

Korte cursus omgaan met irritant kind

Je hebt vast weleens een situatie meegemaakt met een irritant kind. Meestal maak je dan de afweging wat je gaat doen gebaseerd op de ouder van het kind. Want meestal zijn het de ouders van deze irritante kinderen die eigenlijk een lesje nodig hebben. In ieder geval voor de volgende keer deze korte cursus omgaan met een irritant kind.

Lijnrechtster bij tenniswedstrijd maakt schwalbe

Lijnrechtster bij tenniswedstrijd maakt schwalbe

Tegenwoordig maken niet alleen voetballers schwalbes. Ook lijnrechters bij tennis kunnen er wat van. Darian King was een boze tennis-speler en gooide zijn tennisracket weg. Zachtjes raakte hij een vrouwelijke lijnrechter, maar zij ging neer als een stervende zwaan...