Duif fladdert niet weg tijdens begrafenis…

Duif fladdert niet weg tijdens begrafenis…

Het had zo'n mooi moment moeten zijn tijdens een begrafenis. Een duif die symbolisch los wordt gelaten en een stukje gaat vliegen. Alleen de duif op deze begrafenis had er niet echt zo'n zin meer in.

Man aait grote witte haai vanaf bootje

Man aait grote witte haai vanaf bootje

Eigenlijk kun je met een groot aantal soorten haaien een baantje zwemmen, maar niet met de grote witte haai aka mensenhaai. Deze haai schijnt er namelijk toch geen enkele moeite mee te hebben om zijn dagelijkse eten zoals robben in te ruilen voor een stukje mensenvlees. Kan ook zijn dat alles overdreven wordt door films zoals Jaws, want deze man aait gewoon zo’n witte haai vanaf een bootje.

20 illegale Haïtianen passen makkelijk in een SUV

20 illegale Haïtianen passen makkelijk in een SUV

Haïti en de Dominicaanse Republiek delen een eiland in de Caraïben: HiSpaniola. Het westelijke deel is Haïti, het armste land van het Amerikaanse continent met ongeveer 8 miljoen inwoners. Het oostelijke deel is de Dominicaanse Republiek, ook met 8 miljoen inwoners, van wie naar schatting ongeveer 800.000 Haïtiaanse migranten. Het is voor Haïtianen vrij gemakkelijk om de grens over te komen en daarmee hebben we het bruggetje gemaakt naar de volgende video. Jezelf weleens afgevraagd hoeveel Haïtianen er passen in een SUV die naar de Dominicaanse Republiek willen? Het antwoord is 20!

Boze vrouw in Fast Food restaurant krijgt lesje

Boze vrouw in Fast Food restaurant krijgt lesje

Een zeer boze vrouw in een fast food restaurant heeft een extragratis levensles gekregen. En deze les is dat je geen man moet slaan die een zeker 100 kilo zwaarder als jezelf is. Deed ze dus wel en kreeg ook gewoon een klapje terug. Wat vinden we van deze situatie anno 2014, deze klap mag?

Bende motorrijders doen Real Life GTA V spel met politie

Bende motorrijders doen Real Life GTA V spel met politie

Leuk natuurlijk het spel GTA V, maar sommige mensen zijn misschien toch wel een klein beetje kwijt wanneer ze achter een scherm zitten te gamen of in de echte wereld rondwandelen. Deze bende motorrijders rijden gewoon op de echte weg en worden achtervolgd door de politie. En deze coppers kunnen geen vat krijgen op stuntende rijders en halen zelfs een helikopter erbij ze te kunnen arresteren. Maar zoals we al zeiden, de motorrijders spelen het GTA V spel in Real Life best goed.

Soms is zwijgen echt goud

Soms is zwijgen echt goud

Het is en blijft apart dat gasten soms denken dat ze maar alles kunnen zeggen. Niet even nadenken, maar open die muil en laat de rotzooi aan woorden er maar uit vloeien. Toch kan het zijn dat je op een dag een keer de verkeerde tegenkomt. In dit geval was het de knaap in witte hoodie die beter zijn mondje dicht had kunnen houden...

Trailer Jurassic World: The Park is Open!

Trailer Jurassic World: The Park is Open!

In 1993 maakte de wereld kennis met Jurassic Park, een film van regisseur Steven Spielberg over een eiland waar ze dinosauriërs tot leven wekken uit hun DNA. Deze dinosauriërs worden in een park als attractie gebruikt, maar dat loopt nogal uit de hand. Volgend jaar kun je weer genieten van dinosauriërs in de bioscoop, want het dinopark opent na al die jaren weer haar deuren. De film heet Jurassic World en de trailer belooft in ieder geval dat je volgend jaar naar de bioscoop moet gaan om de film te bekijken.

Rellen Ferguson na uitspraak jury in beeld

Rellen Ferguson na uitspraak jury in beeld

Politieagent Darren Wilson wordt niet vervolgd voor het doodschieten van de 18 jarige Michael Brown op 9 augustus in Ferguson. Dat heeft een twaalfkoppige volksjury na lang beraad beslist. En deze uitspraak zorgde voor de nodige onrust in het Amerikaanse stadje. Wat heet, er braken rellen uit, tientallen gebouwen en winkels zijn beschadigd door brand, stenen en plunderingen. En men verwacht dat deze rellen nog niet zijn afgelopen. De eerste dag rellen in Ferguson na uitspraak van de jury in beeld kun je hier bekijken.

Laaghangende zon niet beste vriend van motorrijder

Laaghangende zon niet beste vriend van motorrijder

Het is levensgevaarlijk zo een laaghangende zon. Je ziet immers geen reet door het felle licht. Als je dan ook nog eens op een motorfiets zit en je voorganger maakt een vreemde beweging in zijn karretje, dan ben je dus gewoon het zaadje. Kiek 'm goan!

Voorganger maakt de weg vrij voor wachtende automobilisten

Voorganger maakt de weg vrij voor wachtende automobilisten

Niet het leukste onderdeel van een stukje rijden is het wachten tot je ergens een weg op kan draaien. Gelukkig voor de wachtende verkeersdeelnemers uit de volgende video hebben ze een voorganger die het ze makkelijk maakt. Even jezelf opofferen, vrachtwagen meenemen, tegen busje laten klappen en voor je het weet is de weg vrij. Ideaal dus!

Zo he, dat zijn mooie meloenen

Zo he, dat zijn mooie meloenen

Ja, wij hebben het ook wel een beetje gehad met de zogenaamde prank video’s. Alleen als ze echt goed zijn of heel erg origineel kunnen ze nog een plekje op deze webstek krijgen en verder basta, klaar, over en uit met die ongein. Toch maken we met alle liefde even een plek vrij voor de boys van Youtube kanaal NelkFilmz die graag complimentjes uitdelen.

GoPro doet Tomorrowland in 4K

GoPro doet Tomorrowland in 4K

De Term 4K hebben we de laatste tijd een aantal keren voorbij zien komen en zeker in combinatie met GoPro. Is namelijk een hele hoge resolutie en de GoPro Hero4 Black is uitgerust met een camera die deze resolutie aan kan. De echte aftermovie van Tomorrowland 2014 hebben we al gezien, maar GoPro had ook wat mensen naar het Belgische festival gestuurd en deze Tomorrowland in 4K beelden kun je hier bekijken.

Vesaro 195 op de verlanglijst

Vesaro 195 op de verlanglijst

Leuk zo een aankomende feestmaand. Beetje een verpest kinderfeest vieren met cadeaus en als je pech hebt surprises. Dan boom opzetten en nog meer gemaakte gezelligheid in de vorm van een vreetfestijn inclusief overmatig alcohol gebruik om het draagbaar te maken. Ook daar natuurlijk pakjes met rommel onder de boom. Misschien die hele kermis dit jaar overslaan en jezelf gewoon een Vesaro 195 geven? Kost een paar knaken, maar dan heb je ook leuk speelgoed.

Great White Shark test kooi

Great White Shark test kooi

Een van de To Do dingen op de verlanglijst van een hoop mensen die Zuid-Afrika bezoeken is een plonsje maken in een kooi tussen de Great White Sharks. Een van de plekken waar je voor zo een tripje prima terecht kan is Mossel Bay. Prima haven, prima boot en prima kooi. Alleen had een van de haaien er echt zin in de dag dat deze opnames gemaakt werden. Schone onderbroek welkom zeg maar.

Jorge Gill lekker aan het wakeboarden achter Ferrari F50

Jorge Gill lekker aan het wakeboarden achter Ferrari F50

Jorge Gill is een Pro Wakeboarder en had eventjes geen zin om achter een bootje te hangen. Toch heeft Jorge een waardige vervanger gevonden om achter te hangen, namelijk een Ferrari F50.

Lol met een laserpen

Lol met een laserpen

Katten en honden zijn er helemaal gek op. Lekker achteraan rennen en maar niet te pakken kunnen krijgen. Piloten zijn er iets minder blij mee, want ze kunnen geen reet zien als die een dingen op ze gericht worden en dat is toch vervelend als je de verantwoordelijkheid hebt over een grote groep mensen achter je. Verder is het gewoon grappig speelgoed, vooral als je woont in een gebied waar laserpennen niet veel voor komen.