Vreemde kledingvoorschriften in Bus Sydney

Vreemde kledingvoorschriften in Bus Sydney

We weten dat het in Sydney in Australië een stuk warmer kan zijn dan in ons koude kikkerlandje, maar sommige mensen gaan dan ook helemaal op in deze temperaturen. Gewoon alle schaamte overboord en je eigen kledingvoorschriften bepalen in de bus. Nee joh, is heel normaal daar!

Devin does New Zealand

Devin does New Zealand

Nieuw Zeeland is zonder enige twijfel een van de mooiste landen ter wereld en het is daarnaast ook een vast de saaiste landen ter wereld. Ideaal dus voor als je 100 bent en je ogen doen het nog een beetje. Toch is er een uitzindering. In en om het plaatsje Queenstown is het eigenlijk nooit saai. Heel reizigers, toeristen en backpackers en zo een beetje iedere extreme sport denkbaar is daar uit te vreten. Queenstown heeft het dus wel. Vast ook de reden dat de toeristenlokkers van 100% Pure New Zealand juist die plek hebben gekozen om Devin Super Tramp en de zijne heen te sturen om wat beelden te schieten van de AJ Hackett bungy’s aldaar. Het is weer een mooi geheel geworden. En ja, de muziek gebruik is echt van Kim Dotcom.

Een slechte deal met God

Een slechte deal met God

Even kijken. Ik tel 7 streng katholieke Spaanse zussen. Stuk voor stuk een aanslag voor de netvliezen. En die moeder. Mijn god. Afijn, die moeder, die lopende uterus, die kreeg dus kanker. Haar straf voor het doorneuken na het eerste gedrocht. Zou je denken. De familie deed toen de belofte God te ‘eren’ met gezang. Áls ze genas. En verdomd! Een korte tijd later bleek Maria genezen. Niet de chemo, noch de operatie. Neen, het was de pure devotie en goloofsbelijding die dit ‘wonder’ mogelijk maakte. Waardoor de belofte ingelost moest worden. Minstens iedere woensdag een nieuwe clip met nieuwe muziek. Waaronder deze. Hè, ik tel er maar 6? Wees blij, de 7e was verhinderd bij de opnames.

Kangoeroe met hoofd vast in emmer krijgt hulp

Kangoeroe met hoofd vast in emmer krijgt hulp

Een kangoeroe was iets te nieuwsgierig en stopte zijn hoofd in een emmer met water. Het wat water willen scoren pakte niet zo goed uit voor het beestje, want hij kwam vast te zitten met zijn hoofd in de emmer. Gelukkig voor het beestje waren er mensen in de buurt die hem konden bevrijden van de emmer. De eerste pogingen zien er toch wel komisch uit.

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #479

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #479

Nou, het is weer woensdag. De eerste helft van de week heb je achter de rug en nu kun je even uitpuffen en jezelf klaarmaken voor het tweede gedeelte. En natuurlijk helpen we je daar een klein beetje bij, want we hebben een nieuwe verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto’s in de aanbieding. Ben je daarna weer helemaal op de hoogte.

Ondertussen gewoon op straat in Jamaica…

Ondertussen gewoon op straat in Jamaica…

In Rusland zijn koppeltjes dus gewoon soms zo dronken dat ze wel de plannen hadden om op straat romantisch aan de gang te gaan, maar dat ze gewoon te lam zijn om iets te doen. Doen ze het op Jamaica toch een stuk beter op straat. Wat kan jou het eigenlijk schelen als iedereen je aan zit te gapen, gewoon even met je bolle reet bukken over de motorkap van een auto en Pablo zijn werk laten doen. OMFG, WTF en een sterk vleugje NSFW.

Geduldig wachten is niet zijn sterkste punt

Geduldig wachten is niet zijn sterkste punt

Dus je bent een rondje aan het lopen door Old Town Eureka, California en hoort ineens een hele hoop herrie. Duidelijk de claxon van een auto, maar waarom zo lang achter elkaar toeteren? Er zal toch niet iemand door zijn kop gestoten zijn en dood op het stuurwiel liggen? Gelukkig niets van dat. Gewoon een werelds beestje die niet even 5 minuten alleen gelaten wenst te worden. En daarom zijn honden dus awesome en katten niet!

Braziliaanse bus verdwijnt in sinkhole en drijft af…

Braziliaanse bus verdwijnt in sinkhole en drijft af…

Het heeft waarschijnlijk weer veel geregend in sommige gebieden in Brazilië, waardoor de grond veel meer water te verwerken krijgt als anders. En dan kun je weleens pech hebben. Zoals deze passagiers van een klein busje dat vast kwam te zitten op de Transamazonica, een weg die dwars door het regenwoud loopt. De bus verdween in een zogenaamde sinkhole die was ontstaan en dit gat nam de bus mee, op de onderliggende rivier kon iedereen de bus netjes uitzwaaien.

Nieuwe trailer Entourage Movie

Nieuwe trailer Entourage Movie

De echte fans van de serie Entourage zitten waarschijnlijk al vanaf 2012 te wachten op de film en hun geduld zal dit jaar in juni beloond worden. Dan gaat namelijk de film Entourage Movie over filmster Vincent Chase en zijn vrienden draaien in de bioscoop. De eerste teaser trailer hebben we eind vorig jaar kunnen zien en gisteren hebben de makers de eerste officiële trailer gelanceerd. Nu al zin in!

Wat is het meest “losbollige” wat je hebt gedaan op Spring Break?

Wat is het meest “losbollige” wat je hebt gedaan op Spring Break?

Het is op dit moment spring break aan de andere kant van de grote plas. Dit is een vakantie van één week op universiteiten en scholen en in die week gaan de studenten helemaal los in plaatsen zoals Cancun, Miami en Panama City Beach. We hebben laatst al een mooie fotoserie gezien en nu hebben we een video in de aanbieding van vrouwen die op spring break zijn en de vraag krijgen voorgeschoteld wat het meest losbollige is wat ze laatste paar dagen hebben gedaan. Weten vaders ook gelijk wat hun dochters hebben uitgespookt.

Kansloze Fritz kan niet vangen

Kansloze Fritz kan niet vangen

Je hebt een mooi huis is een buitenwijk van een middelgrote stad in Amerika. Je hebt een mooie luxe auto en voor je vrouw een perfecte soccer mom van. Een jongen en een meisje als kroost. Wat mist er dan nog? Inderdaad, je hebt een nog onvervalste golden retriever nodig. En zo kwam het gezinnetje aan Fritz. Nu hond Fritz nog even leren om iets te laten vangen. Taco, hot dog, pizza… Kansloos die Fritz!

Russisch koppeltje is te ketslam om te ketsen…

Russisch koppeltje is te ketslam om te ketsen…

Een paar weken geleden hebben we een zeer dronken koppeltje gezien ergens in Rusland, waarvan de dame van het tweetal dacht even een nummertje te gaan maken op straat. Die gedachte had zij waarschijnlijk alleen, want in haar partner zat helemaal geen beweging en buurtbewoners vonden het ook niet zo'n goed idee. Van lastige buurtbewoners heeft dit wederom uit Rusland afkomstige koppeltje geen last, maar ze zijn beiden werkelijk te ketslam om te ketsen. Toch wel een klein WTF momentje zo in een speeltuin.

Ben in the Band - Sterren stralen goud

Ben in the Band - Sterren stralen goud

Hoppa, pak iets te knabbelen en ga lekker in je luie stoel zitten. Zet je geluid een tikje harder en test nog even of je geluid wel hard genoeg staat. Als dit allemaal geregeld is, dan ben je klaar voor het volgende. Namelijk de nieuwe single van Ben in the Band! Wie? Ben in the Band! En het nummer heet Sterren stralen goud! Maar na het bekijken en beluisteren van deze videoclip raak jij ook niet meer uitgepraat over muzikale Ben!

Brazilianen doen bijen in de lift grap

Brazilianen doen bijen in de lift grap

Dat Braziliaanse grappenmakers wel raad weten met een lift hebben we jullie laatst nogmaals laten zien met iemand die last had van diarree. En waarschijnlijk hadden de mensen van het Youtube kanaal Canal BOOM een lift voor meerdere dagen gekaapt, want in een nieuwe video komt er ineens een imker met een paar dozen bijen in de lift. En je raadt het misschien al, die dozen houd hij niet lang vast.

10 keer spelen met vuur

10 keer spelen met vuur

Nu schijnen er nog steeds iets meer jongetjes op deze webstek te komen dan meisjes en de meeste van die jongetjes zijn net als uw gastheren gek op spelen met vuur. Altijd even pielen, aanzitten en kijken of iets brand. Komt dit enigszins bekend voor? Dan is het volgende filmpje van Youtuber Brusspup zeker even het kijken waard. 10 trucjes met vuur. Oh ja, wel even opletten wat je doet. We houden graag een meerderheid aan mannetjes op deze site, dus voorzichtig.

BAM! Remmen voor overstekend wild

BAM! Remmen voor overstekend wild

We kennen allemaal de bordjes wel dat er overstekend wild aangetroffen kan worden op de snelweg en je dus op die plekken iets voorzichtiger moet rijden. Nu is het in Nederland al groot nieuws als er een Duitse tamme wolf op visite komt, dus op onze wegen zal het wel… loslopen. Deze mensen daarentegen… Die moesten even hard remmen, maar vielen daarna qua overstekend wild met hun neus in de boter.