Dafne Schippers pakt WK-goud op 200 meter met historische tijd!

Dafne Schippers pakt WK-goud op 200 meter met historische tijd!

BAM! Feest in Nederland, want Dafne Schippers heeft goud veroverd op de 200 meter bij de WK atletiek in Peking. De 23 jarige Utrechtse is de eerste Nederlandse atlete die ooit een wereldtitel pakt bij de vrouwen. Maandag pakte Schippers al zilver op de 100 meter en vandaag dus de begeerde eerste plek. Deed ze overigens met een historische tijd van 21,63. En dat is goed voor een Nederlands record, maar ook een Europees record. Slechts drie keer werd een snellere tijd gelopen op de 200 meter. Na deze klik de foto’s en beelden van haar kampioensrace. Foto’s via Reuters.

Man tuigt even zijn vrouw af op parkeerplaats

Man tuigt even zijn vrouw af op parkeerplaats

Een huwelijk. Deze dag is voor veel geliefden een van de mooiste dagen in hun leven. Maar als je samen ergens een verkeerde afslag hebt genomen kun je weleens lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Nu kunnen de meeste mensen dit wel met woorden proberen op te lossen, maar niet dit stel ergens op een parkeerplaats. Het lijkt er sterk op dat een man even zijn vrouw aan het aftuigen is en een paar gasten komen tussen beide. Bizar!

Nederlandse pedohunters komen met het bewijs in nieuwe video

Nederlandse pedohunters komen met het bewijs in nieuwe video

Twee dagen geleden ging een video van Nederlandse pedohunters ontzettend hard op het internet. Een groepje jongens doet zich via Internet en Whatsapp voor als een minderjarig meisje en als een man wil afspreken om sex te hebben met het meisje confronteren zij deze persoon. In hun eerste video hebben ze twee pedo’s ontmaskerd, maar het bewijs was nergens te zien. Toch was dat bewijs voor een hoop mensen niet nodig, want ze lezen ergens het woorden pedo en rammen gelijk mooie volzinnen uit hun toetsenbord over bomen en ophangen. En dat is eigenlijk best gevaarlijk. In een nieuwe video komen de amateur Peter Rrrr de Vriesjes met het bewijs.

50.000 bijen verwijderen uit je muur doe je zo!

50.000 bijen verwijderen uit je muur doe je zo!

Een bijennest in je huis is geen pretje. Deze gast zag buiten zijn huis iets van 200 bijen vliegen en kwam erachter dat er zo’n 50.000 bijen in de muren in zijn huis wonen. Kun je natuurlijk ervoor kiezen om de bijen dood te maken, maar bijen zijn belangrijk voor de mens, want zo’n 80% van de planten op aarde is afhankelijk van bijen. Dus kun je er beter voor kiezen om de bijen te laten verhuizen. Is even wat werk, maar dan heb je wel wat.

De meest bizarre onderbroek commercial ooit gemaakt?

De meest bizarre onderbroek commercial ooit gemaakt?

In mei van dit jaar doken er ineens allemaal foto’s op van een half-naakte man die door de binnenstad van Amsterdam rondreed in een botsauto. Bleek om een guerrilla campagne te gaan van de webshop A-dam Underwear en voor een commercial die ze hebben gemaakt. De commercial is inmiddels losgelaten op het internet en laat dit nu waarschijnlijk de meest bizarre onderbroek commercial ooit gemaakt zijn.

VKMag Docu: My Car Is My Lover

VKMag Docu: My Car Is My Lover

Heb je even 45 minuten de tijd om met je bek op te zitten van verbazing? Dan is de volgende documentaire op je lijf geschreven. Men volgt de 57 jarige Edward en de 20 jarige Jordan die elkaar gaan ontmoeten tijdens een groot auto event. Op zich niet zo wereldschokkend, maar beide heren hebben een nogal aparte fetisj. Ze geilen namelijk beide op auto’s en steken dat ook niet onder stoelen of banken. Bizarre situaties en ergens ook wel hilarisch, maar dus vooral verbazingwekkend. Ga dat zien!

Na deze video koop je gelijk een nieuwe tandenborstel!

Na deze video koop je gelijk een nieuwe tandenborstel!

Het smerigste wezen wat gelijk in je op komt? De meeste mensen zullen zeggen de kakkerlak en geef ze eens ongelijk. We hebben het nu niet over aanhangers van een bepaalde voetbalclub, maar over het insect de kakkerlak. Zo’n beest wil je niet in je huis hebben, want als je er eentje ergens tegenkomt, houdt dit voor 90% wel in dat er honderden op je zitten te wachten achter muren en in gaten en kieren. En ze zijn ook nog eens moeilijk te verdelgen, want kakkerlakken kunnen tegen de meeste gebruikte gifstoffen. Ook kunnen ze gek zijn op tandpasta en daarom koop je na het bekijken van deze video waarschijnlijk vandaag al een nieuwe tandenborstel en berg je deze elke keer na gebruik op een veilige plaats op.

Drone spot zonnende man op windmolen

Drone spot zonnende man op windmolen

Het is 2015, dus als jij denkt dat je nog ergens privacy hebt hebben we slecht nieuws voor je. Dat heb je namelijk niet. Ook niet als je eventjes denkt boven op een 60 meter hoge windmolen van de zon te kunnen genieten, want er kan immers altijd een drone in de lucht hangen die jou betrapt. En dat overkwam dus deze zonaanbidder ergens aan de overkant van de grote plas in Amerika.

Bruna Tuna aan de 138

Bruna Tuna aan de 138

Bruna Tuna? Klinkt als een niet al te glorieus merk ingeblikte dooie vissen te koop bij een winkel die ook iets doet met boeken en tijdschriften. Is toch net iets anders. Bruna is namelijk een Braziliaanse chick die volgens eigen zeggen wereldberoemd is geworden als model. Dat is best opvallend aangezien wij nog nooit van haar gehoord hadden en het wereldje van lekkere dames toch redelijk tot zeer strak in de gaten houden. Neemt niet weg, ze was model voor het inmiddels welbekende water in fles merk 138 Water en laten we zeggen dat er ergere dingen zijn om naar te kijken. Malibu, Bruna en een fles water.

Gast gaat net even te hard op acid

Gast gaat net even te hard op acid

Beetje recreatief rommelen met drugs kan op zich niet zo heel veel kwaad. Goed in de gaten houden wat je neemt, hoe je het toedient en de hoeveelheid niet uit het oog verliezen. Wat ook altijd wel handig is om iemand in de buurt te hebben die weet dat je van het padje bent. Handig voor als je mal gaat doen en in je blote hol om 3 uur in de nacht wat raampjes in gaat tikken en onzin begin uit te kramen. Het is maar een tip, doe er je voordeel mee.

Gruwelijk vette Terra Flamma foto’s van Stuart Palley

Gruwelijk vette Terra Flamma foto’s van Stuart Palley

Californië heeft regelmatig last van zogenaamde natuurbranden en de fotograaf Stuart Palley heeft van het vastleggen van deze branden zo’n klein beetje zijn hobby gemaakt. Al een aantal jaren maakt hij ‘s nachts foto’s van deze branden en gebruikt een lange sluitertijd om de branden te vereeuwigen. En dat doet hij goed, want de Terra Flamma foto’s zijn echt gruwelijk vet.

Kedekedeng kedekedeng oehoe!

Kedekedeng kedekedeng oehoe!

Nu snappen wij als geen ander dat het ijzer moet smeden als het heet is, dus als je iets leuks hebt mee weten te nemen uit de kroeg, dan moet je het sfeertje een beetje spannend houden. Toch, om nou een dame te fingerbangen alsof je een 15 jarige bent na een schoolfeest is dan wel weer een beetje veel van het goede, zeker als je in een metro zit in plaats van een goede steeg of een goedkoop hotelkamertje. NSFW-ish.

Hele flauwe Ikea grappen, de Nederlandse versie

Hele flauwe Ikea grappen, de Nederlandse versie

We hebben eerder deze week een video van een gast gezien die goed bezig was om een pikstraf op te lopen door haar flink in de Ikea te irriteren. En dat deed hij met hele flauwe woordgrappen over producten van het Zweedse balletjes met billy boekenkast concern. En laat je in het Nederlands nu ook genoeg hele flauwe Ikea grappen kunnen maken. Let op, flauwe grappen. Dus je bent gewaarschuwd.

Usain Bolt aanrijden doen je zo

Usain Bolt aanrijden doen je zo

Even de 200 meter op je naam schrijven en dat dan vieren zoals alleen een kampioen als de Jamaicaanse Usain Bolt dat kan. Grote lach, beetje zwaaien en weten dat je gewoon nog steeds de allerallerallerbeste bent! En dan… Een Chinese cameraman met zijn jatten vol en dat dan ook nog eens op een segway. Zoeken naar probleem en die werden dan ook gevonden. Wat een knutsel!

Lexy Panterra doet billenschudden voor Whatever

Lexy Panterra doet billenschudden voor Whatever

Jongedame Lexy Panterra maakt even naam voor zichzelf door een twerk video te maken op het nummer Lean On van Major Lazer & DJ Snake. Daar kunnen we wel wat mee moeten de mensen achter Youtube kanaal Whatever gedacht hebben en zo kwam de volgende video tot stand waar Lexy haar prima billetjes begint te schudden op openbare plekken. Paar opvallende dingetjes, mensen kunne hun ogen niet van de twerk bips houden en de meeste mannen worden er op de een of ander manier wel vrolijk van. Lekker doorgaan dus Lexy!

Vrouw knuppelt voorraam van auto aan gort

Vrouw knuppelt voorraam van auto aan gort

Het verhaal achter de volgende video moeten wij u even verschuldigd blijven, maar iets zegt ons dat dat de dame die een hoofdrol speelt in het geheel haar autosleuteltje in het contract heeft laten zitten en de deur achter zich heeft afgesloten en nu een manier zoekt om haar sleutels weer terug te krijgen… Of zou manlief bij de buurvrouw in de gordijnen gehangen hebben en is ze daarom iets wat uit haar humeur? Vast het laatste.