De winnares van een Wet T-Shirt verkiezing op Mallorca!

De winnares van een Wet T-Shirt verkiezing op Mallorca!

Als je dit thuis leest ben je waarschijnlijk net als ons een zogenaamde thuisblijver. Mensen die dus gewoon het kleine kikkerlandje draaiende moeten houden terwijl andere mensen in het buitenland lekker aan het genieten zijn van zon, zee, strand en sex. Gelukkig er er een paar mensen op onze Whatsapp lijn (06 590 590 72) die wel denken aan de thuisblijvers. En die stuurde ons dan ook deze video van de winnares van een zogenaamde Wet T-Shirt verkiezing. Wel tikkie gewaagd, dus je bent gewaarschuwd.

In beeld: Plaatsen waar voertuigen gaan rusten

In beeld: Plaatsen waar voertuigen gaan rusten

Als mensen het niet meer doen kunnen ze ervoor kiezen om tussen 6 plankjes onder de grond te gaan. De laatste rustplaats noemen we dat. Voor veel voertuigen is er ook zo’n laatste rustplaats, maar dat heeft toch wel iets meer voeten in de aarde. Deze voertuigen zijn veel groter en ook het materiaal waarvan ze gemaakt zijn is soms van invloed op de laatste rustplaats. In deze serie foto’s een aantal plaatsen waar voertuigen heen gaan om te rusten.

Gast schiet zichzelf dood omdat vrouw met ander eet

Gast schiet zichzelf dood omdat vrouw met ander eet

Filmpjes opgenomen met een mobieltje van beelden die afgespeeld worden op een monitor. Daar worden wij qua kwaliteit meestal niet zo vrolijk van. Toch even precies dat en wel omdat we te maken hebben met een serieus WTF-je. Man is jaloers omdat zijn vrouw een hapje aan het eten is met een andere man. Gast besluit om naar het restaurant te gaan waar de twee aan het tafelen zijn en zet een geweer onder zijn kin om vervolgens zichzelf van het leven te beroven. Hoe ziekelijk jaloers kan iemand zijn…

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #535

Gewoon een verzameling hilarische foto’s #535

Lekker zomers weer in Nederland, dus moet je niet te veel willen doen. Voor één ding moet je zeker wel tijd maken en dat is voor deze nieuwe verzameling hilarische, gewaagde en WTF foto’s. Ben je daarna weer op de hoogte welke foto’s je naar je vrienden kunt sturen. Meer foto’s zie je dagelijks bij ons op Instagram en foto’s en video’s die zeker gedeeld moeten worden kun je via Whatsapp sturen naar 06 590 590 72.

Zeker 20 gewonden na omvallen twee kranen in Alphen aan den Rijn

Zeker 20 gewonden na omvallen twee kranen in Alphen aan den Rijn

Bij het terugplaatsen van de Julianabrug in Alphen aan den Rijn is het vanmiddag even goed fout gegaan. Bij het takelen van het nieuwe brugdek zijn twee bouwkranen omgevallen. Daarbij zouden op het moment van schrijven 20 gewonden gevallen zijn. Tevens zijn er twee traumahelikopters uitgerukt. Beelden van de gebeurtenis kun je hier bekijken. Via Royoooo.

WTF: Kleuter pakt hondje af en verdrinkt beestje in fontein

WTF: Kleuter pakt hondje af en verdrinkt beestje in fontein

Zeer bizar en WTF verhaal uit Oudenbosch, want een kleuter heeft de hond van een meisje afgepakt en verdronken in een fontein. De moeder van het meisje zette het verhaal op Facebook inclusief foto’s van het omgekomen beestje. Het jongetje pakte het hondje uit handen van het meisje, die het beestje mee naar buiten had genomen. De kleuter liep ermee naar de fontein en bezorgde het diertje een gruwelijke dood. Toen de moeder verhaal ging halen bij de ouders van de dader reageerden die volgens haar nogal onverschillig. De politie laat aan Omroep Brabant weten dat het een jong kind is dat niet strafrechtelijk kan worden vervolgd. “Wel doen we een melding bij jeugdzorg.”

Robbie Maddison neemt golf op zijn dirt bike

Robbie Maddison neemt golf op zijn dirt bike

DC Shoes is een sponsor van de uit Australië afkomstige stunt motorrijder Robbie Maddison en dat blijkt wel een gouden combinatie te zijn. Robbie is al bijna twee jaar bezig om een van zijn dromen te verwezenlijken, namelijk met een dirt bike door een golf te rijden. En dat is hem dan ook eindelijk gelukt. En hoe! Hij heeft deze vette beelden als het bewijs.

Protest in winkelcentrum met fatale roltrap gaat fout?

Protest in winkelcentrum met fatale roltrap gaat fout?

We hadden vandaag al eventjes een uitstapje naar China gemaakt met schoonmaker Zhang die zijn been verloor door een roltrap en we blijven nu ook nog eventjes in dat land waar het produceren van miljoenen mobieltjes voor de rest van de wereld echt geen probleem is. Vorige week verloor dus een vrouw het leven in een winkelcentrum, omdat het paneel niet goed dicht geschroefd was van de roltrap. Dit was waarschijnlijk de meest virale video van vorige week. Nu gaat het verhaal dat de familie van de vrouw als ware van protest het lichaam in een kist in het winkelcentrum had geplaatst, maar dat bewakingspersoneel het daar absoluut niet mee eens was en zij de kist weg wilde halen, waarbij het lichaam uit de kist viel. En een dergelijk akkefietje is ook te zien in deze video. Een ander verhaal bij deze beelden is dat een 19 jarig meisje in een ziekenhuis onder mysterieuze omstandigheden is gestorven en dat de familie haar kist als protest in de lobby van het ziekenhuis had geplaatst. Het laatste verhaal zou misschien logischer klinken, maar het blijft natuurlijk China. Een bizar land!

Shut Up And Take My Money: Kinderwagen met VW Technologie

Shut Up And Take My Money: Kinderwagen met VW Technologie

Volkswagen heeft op dit moment een commercial op de buis lopen waarin een kinderwagen is te zien die niet automatisch remt. Laten we je uit de droom helpen, geen enkele kinderwagen remt automatisch. En waarom niet, want dat is toch wel heel erg handig. Dat hebben ze bij Volkswagen ook bedacht en daarom hebben ze deze spoof gemaakt. Tenminste, we denken dat het een spoof is, want anders is elke kinderwagen die je binnenkort ziet in het straatbeeld er eentje van Volkswagen. Want wie wil er nu niet een kinderwagen met VW technologie? Ook handig voor de mensen zonder kinderen, kratje bier er in en je hebt altijd wat te drinken bij je!

Voet Chinese schoonmaker opgegeten door roltrap

Voet Chinese schoonmaker opgegeten door roltrap

Chinezen en roltrappen zijn zeker geen goede combinatie, zoals we vorige week hebben gezien in de video van de vrouw die een verschrikkelijke dood had door een roltrap. Gelukkig een iets minder fortuinlijke afloop, maar het is weer raak in China. Deze keer Zhang, een 35 jarige schoonmaker van een winkelcentrum in Shanghai. Afgelopen zaterdag was hij na sluitingstijd bezig om de roltrappen schoon te maken, maar dat ging niet helemaal goed. Hij kwam met zijn linkerbeen vast te zitten in de roltrap en deze moest geamputeerd worden.

Iemand haalt zeker een nat pak in Culemborg…

Iemand haalt zeker een nat pak in Culemborg…

Ben je woonachtig in Culemborg en had je laatst van het een op het andere moment een nat pak, let dan even goed op. In deze video kun je namelijk zien wat jou dan op dat moment is overkomen! Willen de andere mensen in ieder geval proberen hun lach in te houden? Via Whatsapp (06 590 590 72).

Deze Rus is geprikt door… een stoel

Deze Rus is geprikt door… een stoel

Misschien had-ie ruzie met een dronkaard die een stoel gebruikte als wapen. Dan nog. Dat moet een beste klap zijn geweest. Nee. Hij stond er dronken op en terwijl hij aan het dansen was op deze video verloor-ie zijn evenwicht. Kan niet anders. Toch? Ik bedoel, hoe anders beland je op de Russische Eerste Hulp met een stoelpoot in je ingewanden? Alleen in Rusland. Echt.

Tuurlijk, lekker rellen in een vluchtelingenkamp

Tuurlijk, lekker rellen in een vluchtelingenkamp

Dus je zit in een vluchtelingenkamp. Niet ideaal, maar dan gaan wij er voor het gemak maar even van uit dat je daar beter zit dan thuis waar de situatie zo ernstig is waardoor je op de vlucht moest. Vandaar dat woordje: vluchtelingenkamp. Toch weten op verschillende plekken in Europa vluchtelingen het zo bond te maken door met elkaar op de vuist te gaan in dat soort opvang. Neem bijvoorbeeld deze Syriërs en Afghanen in Dresden. 8 gewonden en ingrijp door de lokale ME was nodig om dit gevalletje stoeltje ruilen te stoppen.

VKMag Video Gemist: Week 31 2015

VKMag Video Gemist: Week 31 2015

Week 31 kan ook bijna van de kalender en zo langzamerhand komen de donkere dagen rondom kerst dichterbij. We kunnen ons voorstellen als je afgelopen week in het buitenland was dat je het een en ander gemist hebt op het internet. Als extra service van het huis hebben we de beste 5 video’s voor je op een rijtje gezet.

Geen voetbalgod groter dan Lionel Messi

Geen voetbalgod groter dan Lionel Messi

We moeten het nog tot de 23e doen zonder Messi. Vakantie. Ofzo. En dan spelen hunnie bij de start van de Spaanse competitie uit tegen Athletic Bilbao. In de tussentijd een compilatie van deze voetbalgod. God, ja. Zelden iemand gezien die zo technisch begaafd is, zo gewiekst. Slim. Onnavolgbaar en bijna onaantastbaar. 14 Minuten lang leipe solo’s, puntgave actie’s en tot wanhoop gedreven verdedigers. “There can only be one Messi.”

Piloot dood tijdens stunt helikopter Russische Airshow

Piloot dood tijdens stunt helikopter Russische Airshow

Een piloot die tijdens een airshow vlakbij de Russische stad Ryazan een stunt deed met zijn Mi-28 heeft daarmee ook gelijk zijn laatste stunt ooit gedaan. De militaire helikopter deed mee tijdens de internationale legerspelen en begon tijdens de luchtvaartshow plotseling te spinnen en daalde vervolgens erg snel. Nadat het toestel te pletter was gevallen brandde het volledig uit. Een tweede piloot kon zich na de crash uit het toestel wurmen. De luchtvaartshow maakt deel uit van de twee weken durende legerspelen. Op het toernooi meten honderden soldaten uit 17 landen tot 15 augustus hun krachten. De soldaten komen uit landen als Angola, China, India, Koeweit, Servië en Venezuela. Veel van die landen gebruiken Russisch oorlogsmateriaal. China heeft eigen luchtafweerrakettensystemen naar het toernooi meegebracht. Gastland Rusland zet onder andere 54 vliegtuigen en twee schepen in.