Nu op VK

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Meer VKMag?

Meer VKMag? Like onze Facebook Page, volg ons op Twitter of volg ons op Instagram voor meer foto's en video's. Heb je zelf iets te delen? Stuur het naar ons via Whatsapp (06 590 590 72).

dit is geen verkrachting…

Reactie van Generaal Pardon. 15/05 | 00:28

tis weer lekker nederlands allemaal… kapot knuppelen dit soort lui!

Reactie van Tiestor. 15/05 | 00:31

ik vindt van wel jij bent zeker n neger

Reactie van Erwin. 15/05 | 00:38

walgelijk

Reactie van WildConjito. 15/05 | 01:15

dit is geen verkrachting…
Reactie van Generaal Pardon. 15/05 | 00:28

Jij bent van hetzelfde niveau als het volk in dit filmpje!!
Castreren die debielen

Reactie van Dave. 15/05 | 01:57

Deze jongens zullen door de rechter zielig gevonden worden, want hetze - ze zijn immers om nationale tv geweest - en dus met 3 uur schoffelen weer klaar. Dat wetende heb ik liever mijn soort recht; dode apen, en ik zit die gevangenis straf daarvoor met plezier en opgeheven hoofd uit.

Reactie van Lord Rahl. 15/05 | 02:30

walgelijke actie om dit te filmen en op internet te zetten maar dit is geen verkrachting. het meisje laat het gewoon toe.

Reactie van hassan. 15/05 | 03:02

Vieze tering honden dat het zijn. Sowieso een gevaar voor de toekomst dit soort gasten. Maar meisjes moeten ook weer eens opgevoed gaan worden door hun ouders. Meisjes van 12 lopen al uitdagend op straat de potentiële hoer uit te hangen. Het is tijd dat mensen weer normen en waarden meekrijgen van hun ouders. Al die onbeperkte vrijheid is nergens goed voor. Het gaat al fout bij dat ‘schuren’ dat tegenwoordig zo populair is. Alles is maar normaal. Fucking kut maatschappij.

Reactie van Ro. 15/05 | 03:20

Dat meisje is 12/13 jaar en wat daar gebeurt is verkrachting. Minderjarig seks valt onder de wetgeving onder verkrachting. Gefilmd worden en het verspreiden via de media valt onder KINDER-PORNO! Al zal dit meisje wel of geen aangifte doen, deze jongens zullen gestraft worden.

Reactie van Shar. 15/05 | 03:28

Altijd maar weer op kleur oordelen zielig hoor wie verkrachten er nou kinderen in de kerk?blanken wie maakt kelders om kinderen op te sluiten en te vermoorden? blanken wie verkrachten er piep jonge kinderen en maken er graag wat km voor? blanken wie ontvoeren kleine meisjes? blanken wie begint oorlogen? blanken wie handelde in slaven? blanken stop eens met dat kleur gedoe het zijn gewoon zieke mensen die zulke dingen doen en op internet zetten.  heeft niks met kleur te maken iedereen meteen over verkrachting te hebben ze zien ook paar donkeren en misschien vraagt het jongetje wel of ze moet huilen omdat ze valt en hoor j de achter grond persoon ook? die zegt als ze valt van jonge wat doe je oordeel niet zo snel en ja De wereld is na klote maar dat is niks nieuws en trouwens ik nee ben niet donker ben blank

Reactie van TheDutch86. 15/05 | 05:04

Juridisch is dit verkrachting, het meisje is te jong. De jongens mogen kennismaken met jeugddetentie en een ernstig gesprek + dwangverpleging voor het meisje zijn ook wel op z’n plaats.

@ TheDutch86 : tijd voor je chill-pilletje.

Reactie van Prikker. 15/05 | 09:18

Die linkse herken ik wel, die is toch van POW nieuws, die rechtse ook volgens mij

Reactie van Mars01. 15/05 | 09:24

ee TheDutch86 kanker rasist je kanker vader is een kk flikker kanker slettige kanker hoerige je kanker moeder kom vechten kanker vieze kanker slet je kanker oma heb ik verkracht en je kk moeder ook en je kanker zus ook kanker slet en al je kkkkkkk nichten ook ,, je vader is een homo net als de rest van je familie kanker vieze kanker hoerige slet dat je kanker bent

Reactie van Bomboclat. 15/05 | 09:35

@Bomboclat Als je het niet met woorden kan zeggen dan maar zo?

Reactie van flexmonkey. 15/05 | 10:09

Volgens mij hebben ze allebei nog gewoon hun onderbroek aan, en “doen ze meer alsof”. Neemt niet weg dat het niet ok is wat die gasten doen, maar van verkrachting lijkt me geen sprake. Eerder geforceerd schuren.

Reactie van moraalriddertje. 15/05 | 10:21

@Bomboclat: als ik jouw reactie zo lees, kan ik alleen maar concluderen dat je niet veel olie in de lamp hebt (hoger beroepsonderwijs is niet voor jou weggelegd). Wat lost dat nou op joh dat lage taalgebruik? Hiermee verraad je alleen maar jezelf, zwakkeling.

Reactie van GooischeKakker. 15/05 | 10:42

@Bomboclat
Beter dat jij stopt met dat hele internet, is blijkbaar nog te veel voor je.
Probeer het over een paar jaar nog een keer.

Reactie van LASTIG VENTJE. 15/05 | 10:54

@Bomboclat de gaskamer in met jouw , en echt nog te dom om zelf te poepen

Reactie van mosfet. 15/05 | 12:57

je komt ze elke keer weer tegen op internet , maar die bomboclat is echt de grootste zielige mongool die ik ooit zag -> de gaskamer is nog te goed voor hem

Reactie van amox. 15/05 | 13:01

Het is natuurlijk niet normaal maar als je als meisje met de jongens in een korte rokje ergens achter gaat is het ook een beetje er om vragen, zkr met de leeftijd van de jongens. Hormonen spelen op. Jongens lkkr naar bureau halt sturen. Sex voorlichting geven. en niet meteen verkrachting van maken. op zijn extreemst is het aanranding en geen verkrachting. Even voor mensen die niet weten wat verkrachting is heb ik het even opgezocht:

Verkrachting is het ongewenst seksueel binnendringen van het lichaam door een ander. De precieze juridische definitie van de term verschilt per land.[1]
Bij dit seksueel binnendringen (seksuele penetratie) gaat het niet alleen om het gedwongen ondergaan van een geslachtsgemeenschap. Een verkrachting kan ook het ongewenst binnendringen zijn in anus of mond. De penetratie hoeft niet per se met de penis te worden uitgevoerd: binnendringen met vingers, voorwerpen of tong (tongzoenen) kan verkrachting opleveren.

Reactie van Zippo. 15/05 | 13:02

@ zippo, uit jouw reactie haal ik dat jij er dus ook zo 1 bent. Nee is bij jou ja want ze heeft een kort rokje aan. WTF is dat voor een redenatie joh? Laat je nakijken mafkees.
@thedutch86 He mafkees, zie jij blanke jongens in dit filmpje dan? Zie jij een priester een klein jongetje neuken? Zie jij een blanke man een klein meisje ontvoeren? Doet mij eens het linkje van jouw filmpje dan. Die wil ik dan ook wel eens zien. Dan kan ik daar dezelfde reactie, min het apen gedeelte geven.
Maar goed. Dr staan hier apen een blank meisje te verkrachten (de dame in kwestie is er in ieder geval niet van gediend). Pick your battles asshole..

Reactie van Lord Rahl. 15/05 | 13:15

@Lord Rahl.
Jij zit blijkbaar in dezelfde iq categorie als Bomboclat.
2 cijfertjes maar.

Reactie van LASTIG VENTJE. 15/05 | 13:17

@lord Rahl: Nou allereerst bedankt voor je Positieve feedback maar wat ik hier probeer duidelijk te maken is dat er hier iets gebeurd wat niet kan maar als iemand iemand anders slaat is het mishandeling en ook geen moord. Dit is een aanranding en geen verkrachting neemt niet weg dat het een kwalijke zaak is.En inderdaad dat is een stukje opvoeding. uit dit filmpje merk ik op dat het toch om een van de zwarte wijken gaat om het zo te noemen(bijlmer,schalkwijk enz..) zou ik persoonlijk mijn dochter er niet zo bij laten lopen en zkr niet als enige meisje met dit soort gasten om laten gaan heet een stukje zelfbescherming. En btw je noemt iedereen waar je niet mee eens bent Mafkees dus mischien kan jij je beter laten nakijken en ik schat dat je ook niet ouder dan 15 jaar bent ?

Reactie van Zippo. 15/05 | 13:26

@Lastig ventje

Nee, iemand met jou gebruikersnaam en Avatar moeten we serieus nemen.

Reactie van Typecast. 15/05 | 13:37

Jullie zijn allemaal zeikerige hoereeeehh!
En ik heb t filmpje niet eens gekeken want interesseert me geen KUT!
Ik ga nu naar al jullie moeders om hen allen te zwaffelen in ihnen gesichten!

Reactie van kontragger. 15/05 | 13:52

@ kontragger, 6 ft deep man, begin maar vast met graven, belllen wij even een psychiater om je necrofilie probleem te bespreken.

@ zippo noem ik iedereen die het niet met me eens is mafkees? joh? kom maar met voorbeelden en linkies… Daarbij komt kijken, wordt je ze gefrustreerd van het woord mafkees? ahh, how cute.. *aait over je hoofd* Zoo, ijsje om de tranen te drogen? luster

Reactie van Lord Rahl. 15/05 | 13:56

Dit is zowel juridisch geen verkrachting, als dat totaal niet duidelijk is of deze jongens zelf wel al meerderjarig zijn. Waardoor ook de leeftijd kaart absoluut niet gespeeld kan worden.

Dat het daarnaast natuurlijk niet geheel ethisch is lijkt me duidelijk. Maar zowel de heren als het meisje zelf zijn niet geheel fris hier. Ze mag dan wel jong zijn, maar hier is duidelijk iets misgegaan in de opvoeding van alle deelnemers in dit filmpje.

Reactie van Cobra. 15/05 | 13:58

HMMM wanneer kopen ze op de apenheul nu eindelijk is een keer een goed hek

WHOEE oe oe oe

Reactie van amox. 15/05 | 14:56

Deze gasten horen niet thuis in een gastvrij land als Nederland.
Het heeft totaal geen zin hier iets over te zeggen,omdat deze types het niet begrijpen,de wet hahahahahahahahahahahahahahahahahah
hahahahahahahah een lachertje.Een dweilen met de kraan open land.
Deze gasten verdienen om ook verkracht te worden,maar zo dat ze niet meer toonbaar zijn,en 1 jaar niet meer kunnen lopen van pijn.
Meschien komt er binnenkort een knokploeg die al deze wantoestanden met die importnederlanders aanpakt,{dat krijg je terug als je geen respect toont voor je medemensen}Nu moeten jullie achterom gaan kijken.Tuig!!!!!!!!!!!!!

Reactie van ziezo. 15/05 | 16:07

Blijkbaar heeft het merendeel van de reageerders hier het niet zo op de Nederlandse grondwet, met name artikel 1.
Als dat je niet zint, pleur zelf lekker op.

En dat staat helemaal los van het filmpje of wat ik daarvan vindt.

Reactie van Kenny013. 15/05 | 16:52

was wel weer een mooi weertje vandaag he kindertjes?

Reactie van Sir Wankalot. 15/05 | 17:10

FAKE

Reactie van Snubz. 15/05 | 17:50

@Typecast.
Niks te melden dus dan maar bitchen op een nickname en avatar..
Zeg dan gewoon helemaal niks.

Reactie van LASTIG VENTJE. 15/05 | 18:20

Alweer van die kut apen..Uitroeien !

Reactie van Killthemall. 15/05 | 18:30

Justitie kan hier niks aan doen omdat het hun cultuur is!
Cultuur me reet als dat in mijn omgeving gebeurt. Dan staan er die dag nog nieuwe motorpakken op marktplaats!

Reactie van monkeyslayer. 15/05 | 18:37

Voer de ouderwetse schandpaal maar weer in….zeker weten dat dat effectiever is dan welke straf dan ook. Middagje op de markt aan de schandpaal, ernaast een videoscherm met het delict…...heerlijk…..

Reactie van carpe diem. 15/05 | 18:58

Ik wil ook aan de beurt!! :(

Paas die kaulo bitch hier!

Reactie van Jeweettoch. 15/05 | 19:33

En ze zijn opgepakt.. https://twitter.com/#!/politiemwb/status/202478935039164416

Reactie van B?rt. 15/05 | 21:24

Pak een honkbal knuppel en laat deze gasten bukken.
Potje vaseline erbij en doorgaan dat tot ze er dood bij neer vallen dat is pas de juiste straf voor deze apen. ga toch terug naar jullie eigen land GVD en gaat daar fatima in de reet neuken kut apen.

Reactie van Manfred. 15/05 | 21:42

vind het nie zooooooo heel gek dat ze dat doen , want hebbie die ape wijven van hun eigen soort wel is gezien , nou die wil je nog nie met een bezemsteel neuken zo vies zijn die en 99% stinken ze ook nog en hebben nephaar en een een grote terin muil en een lelijke muil ezel kop , had ik al gezegt dat zwarte meestal stinken , nee echt altijd een vieze gorre verrottings geur aan ze hangen kom dat ze kmakkerlakken thuis hebben en ratten en die eten ze ook op.
Jaren ertussen gewoont maar ze stinken zijn dom , lui en vies en ze hebben rotkoppen
EN ZE STINKEN NMAAR AAPREET en ZE zijn LUI

en ze stinken

Reactie van amox. 15/05 | 21:57

Wat een hoop reacties. Leuk.
Ik lust geen horloges op brood, maar een beetje licht met paprika en dan de kruk bij de apotheek ophalen, want die zal ineens koken indien er scheef geepibreerd wordt.

Reactie van C.T.D.F.. 15/05 | 22:35

er gebeurt niks..!

sletje wilt een zwarte lul voelen… dan niet mekkeren…

Reactie van blaa. 15/05 | 23:07

Eigen schuld van dat meisje ! Moet ze zich maar niet inlaten met dat zooitje !

Reactie van 070. 15/05 | 23:52

Ok, wat op het filmpje gebeurd is inderdaad verkrachting vanwege de simpele reden dat het meisje minderjarig is. Ondanks het feit dat ze er uitdagend bijloopt, al zou ze er naakt bij lopen, het blijft een twaalfjarig meisje en daar kan niet zo mee omgegaan worden. Dat gezegd te hebben. Is er nou echt bijna niemand die hier fatsoenlijk op kan reageren?! Moeten er echt dingen geplaatst worden zoals “kk apen” en “ga terug naar je eigen land om Fatima te neuken”?

Reactie van Moi. 16/05 | 00:11

Nou nou nou wat een haat hier. Als degene die dit soort shit als eerst op het web vinden nou meteen even proberen namen te vinden. (niet zo moeilijk tegenwoordig me dunkt?) Wachten we even af wat ons “rechts” systeem ermee doet. Is dat volgens ons (en hier wordt het moeilijk) morele standaard niet voldoende, kunnen we alsnog “verhaal” “halen” wink. En ja nu hoor ik jullie kinderen al roepen: maar iedereen heeft hier een andere mening over blablabla hoe ga je bepalen wanneer ons rechtssysteem gefaald heeft en wat dan wel gepast is. Maar HEY als iemand ‘s nachts bij mij thuis in de keuken staat met een zwarte muts over zijn hoofd ga ik ook niet wachten kloppen tot ik weet wat de gemiddelde Nederlander gerechtvaardigd zou vinden. Goede oplossing zo?

Reactie van Freekie. 16/05 | 00:13

Ok, wat op het filmpje gebeurd is inderdaad verkrachting vanwege de simpele reden dat het meisje minderjarig is. Ondanks het feit dat ze er uitdagend bijloopt, al zou ze er naakt bij lopen, het blijft een twaalfjarig meisje en daar kan niet zo mee omgegaan worden. Dat gezegd te hebben. Is er nou echt bijna niemand die hier fatsoenlijk op kan reageren?! Moeten er echt dingen geplaatst worden zoals “kk apen” en “ga terug naar je eigen land om Fatima te neuken”?

Reactie van Moi. 16/05 | 00:13

Toch maar weer PVV stemmen dus. Ik snap ook niet dat je als meisje/vrouw omgaat met onze M&Medelanders;. De onderkant van de maatschappij!

Reactie van Aad Rem. 16/05 | 00:42

Het verstand delft wederom het onderspit. Moet erg denken aan: “Alle Turken terug naar Marokko”

Reactie van N00T. 16/05 | 03:34

die apen moet je uithollen en duikerspakken van maken

Reactie van aino. 16/05 | 07:33

Wat wel en niet mag vind je bij de huisregels.

6. Ik ben de gekSSte
Racisme zijn we ook niet van gediend. Dat doe je maar in een container in het plaatsje Panningen in Limburg, hier levert je dat een IP Ban op.

Reactie van señor_negro. 16/05 | 10:04

Keny013, die grondwet stamt nog uit de oertijd. Wordt tijd dat die eens aangepast gaat worden.

Reactie van 103720. 16/05 | 11:11

@ Aad Rem: Denk je nou echt de PVV dit kan oplossen!? Echt, ik kan daar zo pissig om worden! Kweek wat intelligentie en bedenk wat de PVV afgelopen regeerperiode heeft betekend voor ons land! Helemaal niets dus! Het enige goede dat ze hebben gedaan is weglopen bij de catshuisvergaderingen. En niet eens met die oprechte bedoelingen die ze zogenaamd hadden. En heb je uberhaupt gekeken waar de PVV verder voor staat?! Ga dat maar eerst es doen voordat je uberhaupt gaat stemmen. Dit is de reden waarom Nederland zo’n waardeloos kabinet heeft gehad de afgelopen jaren. Omdat onintelligente mensen zoals jij intrappen in die manipulerende web van Meneer Wilders en in zijn mooie leugentjes geloven, die man verdient een oscar en geen zetels.

Reactie van Moi. 16/05 | 12:45

Niet om het een of ander, dit valt niet onder verkrachting, juridisch gezien is dit aanranding. En het meisje is 14! en geen 12 en tegenwoordig weten meisjes van 14 heel goed wat ze doen. Al is dit natuurlijk gewoon een smerige actie en behoor je iedereen met respect te behandelen!

Reactie van Ilse. 16/05 | 13:06

Reactie van Ro in welke tijd leef jij schuren is allang uit de mode vriend deed ik toen ik 14 was nu ben ik 22 wel up to date blijven vriend. de reden dat dit gebeurt is omdat de vader getemd wordt door de moeder elke hollandse man durft niet meer zijn kind te corrigeren. Anders pakt de moeder hem af van hem. Het is de fout van de meoders in dit land willen allemaal lul krijgen waait over naar de dochters. oftewel als de moeder hoer is wordt de dochter het ook

Reactie van jozo. 16/05 | 14:25

@Jozo en als de vader hem overal insteekt, dan de zoon ook? Of wat? Lekker kort door de bocht hoor.

Reactie van ilse. 16/05 | 14:50

Zulke wijfe meteen op de bangalijst zetten heb geen medelijden met dr moet ze maar niet met dat soort lui omgaan en die gasten mogen wat mij betreft ook dood vallen !

Reactie van omekees. 16/05 | 17:32

wijfe, Reactie van Bomboclat. 15/05 | 09:35, zeikerige hoereeeehh, Reactie van Kenny013. 15/05 | 16:52, Ik wil ook aan de beurt!! :( Paas die kaulo bitch hier!...

Al die kanschloze uitspraecken…Dat getuigt toch niet van enige vorm van opvoeding, taelgebruyck of gevoel van meedingen in deze saemenleefingh.

Dus ik sluit mij geheel aan bij de uitspraak van: Reactie van N00T. 16/05 | 03:34.

Reactie van Waar gaat de samenleving heen.. 16/05 | 18:56

de golfbrker bij katwijk opsturen

en ze stinken

oh ja dat had ik gezegt

PApoea nieuw ginea suri nakkers kakkerlakkers

en ze stinken en hebben de kleur van stront wat al genoeg zegt
en ze stinken
had ik al gezgt dat ze stinken ???

ze stinken naar kakka daarom ook die kleur

oh nee ze zijn straat !!! nou stront vind je ook altijd op straat of op de plee

en ze stinken de apen

Reactie van amox. 16/05 | 21:54

Oke. Ik lees; had ze zichzelf maar niet in moeten laten met die mensen.
Als dat meisje 13/14 jaar is, en tegenover 6 kills staan die roepen; jaaa als je niet doet wat wij zeggen dan zus en dan zo, vind k t niiet zo heel gek.. Maarja..Vandaag de dag zie je meisjes van 12 jaar lopen met korte korte rokjes, dikke bende make up op de smoel, blackberry in de handd, een arrogante kop,, en zo lopen ze dan over straat.. Als je als meisje zijnde niet in zulke situaties wilt komen,, luister dan eens naar pappie en mammie als ze zeggen; trek normale kleren aan, zo trek je alleen maar de verkeerde mensen aan.. 
En voor alle mensen die hier elkaars moeder uit lopen te scheldene voor kenkerhooerr,, wat is het? ken je niks beters verzinnen dan dat? Loop hiiet te schelden en te doen.. Jullie zijn zelf net zo laag als die afgelabberde imbicielen indat filmpje man! Wtf.. Sommige mensen kunnen dus idd internet nog niet aan..  Wat een stelletje kinderachtige gestoorde ziekelijke zielige sneue kindertjes lopen hier rond zeg! Damn! ga met je actionmanpop spelen ofzo!  En ik heb geen moer tegen buitenlanders, mijn vriend is antilliaan,, alle respect voor iedereen met een ander kleurtje,, maar echt jonge,, als je je verdomme niet kan gedragen en niet met je kenkertengels van meisjes af ken blijve,, ga dan lekker even terug naar je eigen land ofso!

Reactie van WatEenGrafGezeik!!. 16/05 | 23:58

@wateengrafzeik als dat meissie niet met dat soort ezels om was gegaan was zoiets niet eens gebeurt ! Heeft ze helemaal aan dr zelf te danken, totaal geen medelijden mee en dan maar zielig lopen doen nu ze had ook gewoon kunnen weigeren en al helemaal niet naar zo’n plek moeten gaan dat is echt het domste wat je kan doen, ik schat haar iq net zo laag als al die andere flikkers die gewoon hun spulle moeten pakken en per direct moeten opkrassen!

Reactie van leo02. 17/05 | 02:34

het is helemaal geen verkrachting, dit meisje laat alles gewoon toe..
ik vermoed dat ze zich schaamde, dat alles is opgenomen en is gepost, en bang is voor de reactie van haar ouders en familie.

het is echter wel sneu, dat het is opgenomen, en is is gebroadcast, over internet, maar het is geen verkrachting.

Reactie van dani. 19/05 | 19:51

dit is egt nep man.. ffe serieus dit is tog geen verkrachting????? ze hebbe hun klere gwn aan ze kan gwn wegrenne of om hulp schreeuwen… en hoezo gaat ze na afloop een peuk roken??? wtf??? waar slaat deze bullshit op iedereen met een beetje hersenen ziet dat dit in scene is gezet kk op met je ‘kut marokkaanen jeugdcriminaliteit alleen maar door hun’ wat denk je man ik ben gwn blank en blanke mensen kunnen er ook wat van.. ik snap niet eens dat hier een onderzoek naar word gedaan.. en dan mensen die blijven zeggen ‘kijk wat er van nl is geworden dit dat’ kijk wat er van jullie is geworden jullie geloven alles wat je ziet of hoort rot op man

Reactie van Nep. 17/06 | 01:15

Reageer

We zijn aan het testen met het reactie systeem van Disqus en met het reactiesysteem van Facebook, dus test vooral even gezellig mee door hieronder een comment op het topic hierboven achter te laten. Het is even verwarrend dat we 2 reactiesystemen aanbieden, maar daarom is het ook een test. Kom op, je kunt het. Alle letters zijn te vinden op je toetsenbord. Wat wel en niet mag vind je bij de huisregels. De volgende HTML tags kun je gebruiken bij het systeem van Disqus: a,b, blockquote, caption, cite, code, em, i, p, pre, q, samp, span, s, strike, strong en u.

Facebook

Disqus

comments powered by Disqus

Nu op VK