omfg 18-11-17Henry Hardcore

Juf gaf leerlingen pas goede cijfers na seks

Het is op het moment nogal hip om via social media aan te geven dat er ooit in je leven iets is voorgevallen op het gebied van seks waar je misschien later van dacht dat het niet geheel op zijn plaats was. Het is eveneens hip om dat soort verhalen in de kroeg te delen en er keihard om te lachen. Bij welke groep de leerlingen van juffrouw Yokasta M gaan vallen zal de toekomst ons leren, maar het is wel duidelijk dat deze 40-jarige lerares uit het Colombiaanse Medellin er een opvallende manier van les geven op na hield. Foutjes in je schoolwerk? Dan verplicht seks met de juf voor een beter cijfer.

Om haar leerlingen beter te kunnen helpen vroeg ze om hun nummer om ze vervolgens foto’s te sturen en voor stellen te doen om wat te doen aan slechte cijfers. Ze viel door de mand toen een vader de foto’s ontdekte. Hieronder een aantal van deze foto’s.

Geheel ongepast natuurlijk wat deze vrouw gedaan heeft, maar er moeten mensen zijn die het liefst met dit sweatshirt in de klas van de juf gezetten hebben.

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus