omfg 12-10-17Steve Stiffbone

Instagram chick Kristen Hancher streamt per ongeluk seks met vriendje

Leuk dat je tegenwoordig real time op Facebook en Instagram dingen live met je volgers kunt delen, maar je moet wel even goed in de gaten houden dat je livestream echt gestopt is. Iets wat de Amerikaanse Kristen Hancher vergeten schijnt te zijn en de Amerikaanse trakteerde haar volgers op Instagram op een intiem kijkje in haar leven.

Zo'n 14.000 volgers konden live mee genieten hoe ze seks had met haar vriendje. Veel kregen kijkers niet te zien, want de telefoon lag met het scherm naar beneden. Wel hoorden ze opvallende geluiden. Het duurde drie minuten voordat Hancher haar fout opmerkte. Naar eigen zeggen streamde Hancher per ongeluk, maar daar kun je twijfels bij plaatsen. Je kunt zelfs twijfels plaatsen of het wel echt gebeurd is. Veel media schrijven erover, maar nergens een opname of screenshot te vinden.

Hancer is trouwens bekend geworden door het playbacken van muzieknummers. Ze heeft bijna vier miljoen volgers op Instagram. Kristen had ook wat te zeggen over haar foutje. "Ik wil mijn verontschuldigingen aanbieden aan wie mij live zag. Dat was echt niet de bedoeling. Wis het uit je geheugen. Dat was gĂȘnant en erg ongemakkelijk. Maar zulke dingen gebeuren nu eenmaal. Ongelukken gebeuren. Je moet gewoon doen alsof het niet zo is en doorgaan met je leven. En dat is ook wat ik ga doen."

Het kan ook een vooropgezet plan zijn om meer volgers te scoren. Zo had de Canadese gamer Nova Petra een tijdje terug ook een dergelijk accidentje. Zij vergat namelijk haar livestream te stoppen toen ze met haarzelf ging spelen. En dat heeft haar een berg nieuwe volgers opgeleverd.

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus