Over VK Magazine

Wij van VK hebben onze bezoekers leren zeiken en waarderen ook dat ze kunnen zeiken. Alleen kunnen wij er niet tegen dat er ook gezeken wordt over zaken die niets met de desbetreffende topics te maken hebben of gezeik waar we zowiezo weinig tot niets mee kunnen. Om dit soort gezeik te voorkomen hebben we wat huisregels zodat het leven voor iedereen een stuk aangenamer zal zijn.

1. W00T First Post

Absoluut niet cool en moet je dus ook niet proberen. Je krijgt heus geen VK Shirt als je de eerste bent die een comment geeft bij een topic. Het geeft alleen aan dat we net een topic hebben geplaatst, of je bent zo zielig dat je heel de dag op f5 zit te rammen om een comment te geven. Degene die het dan ook wagen om een kreet te roepen wat in de buurt komt van First Post krijgen als beloning dan ook een IP-Ban.

2. Slow Chatten

Geloof ons, niemand op VK is geinteresseerd in jouw prive leven. Ga dan ook niet de held uithangen door op VK over je priveleven te praten of elkaar bijvoorbeeld goedemorgen te wensen. Voor het zogenaamde Slow chatten hebben ze hele handige programma's zoals bijvoorbeeld MSN Messenger uitgevonden. Heb je toch iets te melden wat misschien interessant is voor VK gebruik dan onze linktip optie of plaats het anders in ons forum, ook wel fietsenhok genoemd. Kun je je niet aan deze simpele regel houden en vertel je graag over de kleur van Karel zijn diarree dan zijn wij genoodzaakt je te trakteren op een IP-Ban.

3. Blijf On Topic

Discussies zijn leuk, die kunnen een topic maken of breken. Reageer daarom altijd op het Topic of op de comment van een ander. Is dat te moeilijk voor je dan kom je wederom in aanmerking voor een Ip-Ban.

4. Spam

Plaatjes en links zijn leuk, sterker nog zonder leuke plaatjes en links heeft VK geen bestaansrecht. Wij stellen het niet op prijs dat er ranzige plaatjes worden geplaatst in de comments. Wij weten dat we zelf weleens een topic plaatsen waar de honden geen brood van lusten, maar daar kunnen mensen zich altijd nog laten leiden door het icoontje wat naast het topic staat en in de comments is dat niet mogelijk. Ook het plaatsen van Offtopic linkjes stellen we niet op prijs in de comments. Wij maken VK en bepalen dus ook wat er wel en niet opkomt, ben je het daar niet mee eens dan moet je misschien eens de overweging nemen om je eigen Weblog te beginnen of onze linktip optie te gebruiken. Ook de melding dat je iets ergens anders al hebt gezien stellen we niet op prijs, voegt niets toe en nogmaals, wij bepalen wat er op VK wordt geplaatst. Natuurlijk ben je wel van harte welkom met je linkjes in ons forum. Bij overtreding weer de welbekende IP Ban.

5. Nicknames

Nicknames zijn er niet voor niets. Reageer alleen onder je eigen Nickname. Levert je ook een gratis IP Ban op bij overtreding.

6. Ik ben de gekSSte

Racisme zijn we ook niet van gediend. Dat doe je maar in een container in het plaatsje Panningen in Limburg, hier levert je dat een IP Ban op.

7. Is VK echt extra gratis?

Ja VK is echt extra gratis. Wel kan het voorkomen dat je reclame kunt tegenkomen op VK, zodat wij onder andere de servers en bandbreedte kunnen bekostigen. Wil je in aanmerking komen voor een reclamevrij premium abonnement op VK en ben je bereid om maandelijks een bedrag voor de servers en bandbreedte naar ons over te maken, neem dan even contact met ons op.