omfg 20-04-17Steve Stiffbone

Examenstunt Broekhin college in Swalmen loopt uit de hand…

Aan het einde van je examenjaar hoort er natuurlijk gewoon een examenstunt bij, dat weet iedereen. Traditie! Alleen sommige scholen proberen dat toch te verbieden. En dat heeft ermee te maken dat de stunts de laatste jaren aardig uit de hand lopen op scholen. Een examenstunt op het bisschoppelijk college Broekhin in Swalmen is op het einde van de ochtend niet helemaal volgens de afspraken verlopen. Twee leerlingen zijn met schakel brommers de school ingereden en zijn vervolgens rond gaan rijden door de gangen. Op het moment van de stunt was het rustig in de gangen van de school, maar leerlingen en medewerkers van de school moesten toch goed uitkijken om niet aangereden te worden.

De leerlingen schijnen inmiddels gepakt en zijn er gepaste maatregelen getroffen. De school had eerder al de leerlingen "verboten" om een examenstunt te doen. De leerlingen die verantwoordelijk zijn voor deze stunt mogen wel examen doen, maar zijn niet meer welkom bij de overige activiteiten. Via Ruiver.nl.

Ook een geslaagde of minder geslaagde examenstunt uitgehaald? Stuur deze naar ons op via WhatsApp op nummer 06 590 590 72.

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus