Nu op VK

Meer VKMag?

Meer VKMag? Like onze Facebook Page, volg ons op Twitter of volg ons op Instagram voor meer foto's en video's. Heb je zelf iets te delen? Stuur het naar ons via Whatsapp (06 590 590 72).

en toch blijft het een plork

Ik vind ‘r gewoon een aandachtshoer… en niet eens een plork.

Reactie van Prikker. 02/05 | 11:37

het lijstje word steeds langer met zielige aandachtshoeren, Joho klabam van sneuder, Kim Hoeradashisnol ect ect en dan deze num nuts,,,maar het allerergste vind ik nog dat ze met dat achterlijke gedrag nog gewoon dik cash binnen halen net als dat nieuwe programma wat je nu op de relame ziet geef me een teiltje aub

Reactie van DreamerKC. 02/05 | 13:00

heb je deze foto niet van uglypeople.se ipv instagram?? niet aardig om niet goed aan bronvermelding te doen. raspberry

D’r is zo’n website waar al dit soort verknipte meisjes hun sexuele frustraties op neerplempen… die site heet suicidegirls of zoiets geloof ik… dat zegt genoeg… suicidegirls…. if only.

Reactie van Prikker. 03/05 | 00:26

aandachttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttekort

Reactie van bart. 03/05 | 00:39

aandachttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttekort… oja en wat is dit een DOMME site zeg!!!.. die huisregeltjes van jullie, er wordt net gepraat alsof wij (bezoeker) een stel lijpe mongolen zijn eej met je regeltjes ik word al moe van dat geklets voordat ik hier een post kan maken…doodschieten wie het heeft geschreven!! wat zijn we grappig hor???

Reactie van bart. 03/05 | 00:46

Reageer

We zijn aan het testen met het reactie systeem van Disqus en met het reactiesysteem van Facebook, dus test vooral even gezellig mee door hieronder een comment op het topic hierboven achter te laten. Het is even verwarrend dat we 2 reactiesystemen aanbieden, maar daarom is het ook een test. Kom op, je kunt het. Alle letters zijn te vinden op je toetsenbord. Wat wel en niet mag vind je bij de huisregels. De volgende HTML tags kun je gebruiken bij het systeem van Disqus: a,b, blockquote, caption, cite, code, em, i, p, pre, q, samp, span, s, strike, strong en u.

Facebook

Disqus

comments powered by Disqus

Nu op VK