vaut 07-01-18Steve Stiffbone

Boef moet kapot, dus Boef gaat door eigen schuld kapot!

Het gesprek van de dag in de eerste week van 2018? Dat is toch wel rapper Boef en zijn vrouwonvriendelijke uitspraken nadat hij een lift had gekregen van een paar aardige dames. Zelfs Michella Kox ging zich ermee bemoeien. Laten we even een paar dingen duidelijk scheiden. Op de eerste plaats toch wel een klein beetje respect voor Boef wat hij muzikaal en op eigen houtje voor elkaar heeft gekregen, dat is eigenlijk de natte droom voor veel artiesten en marketingmanagers. Aan de andere kant heeft Boef dit eigenhandig om zeep geholpen door de dames die hem hebben geholpen te bestempelen als Kech en in een eerste reactie daarna ook uit te leggen dat vrouwen die ‘s ochtends in de club staan te drinken hoeren zijn. Daarna door waarschijnlijk ingrijpen van zijn management kwam pas een echte excuses.

Maar daar wringt een klein beetje de schoen. Natuurlijk hebben rappers het graag over bitches en money, maar Boef en zijn volgers geloven echt dat vrouwen alleen braaf zijn als ze thuis zitten te wachten. Hebben we het natuurlijk verder niet over, want dan bestaat de kans weer dat de bekende racisme-kaart wordt getrokken. Zo is Youtuber Salaheddine de straat op gegaan om te vragen of mensen een vrouwonvriendelijke opmerking erger vinden van Boef of van een komiek.

En als je zonder context de opmerking "Alle vrouwen zijn hoeren" van Hans Teeuwen naast de Kech opmerking van Boef legt, kan dat inderdaad niet. Maar in de context van een komiek kan die opmerking zeker wel. De komiek heeft namelijk niet een grote schare fans die echt vinden dat alle vrouwen sex hebben voor geld en juist de absurditeit van het zo benoemen maakt het in het geval van Hans Teeuwen grappig.

Boef moet kapot...

Dus Boef is een beetje het boegbeeld geworden van die andere normen en waarden over vrouwen en daarom moet hij kapot. Alhoewel, hij heeft in het verleden ook zat dingen gezegd die hem nu keihard terug in zijn reet beten. Nu gaat er een oudere video uit 2016 rond van het moment dat Boef zijn oude schooldirectrice uitmaakt voor k*nkerhoer.

Nog eentje, boef net klaar met hompiekurken...

De schade voor Boef is overigens wel beperkt. Er zijn wat plaatsen waar Boef niet meer welkom is, maar er stroomden tegelijkertijd ook 15 nieuwe boekingen binnen. Het is dus toch waar, ze kunnen beter over je fiets lullen, dan over je lul fietsen. Waarschijnlijk was dit nog sneller overgewaaid als Boef niet zijn excuses had gemaakt.

Delen op WhatsApp

Bekijk 0 reacties

Facebook

Disqus