vaut 19-01-17Steve Stiffbone

Bizar: Video bange hond wordt gedwongen voor filmopnames A Dog’s Purpose

In Nederland gaat de film A Dog’s Purpose in mei in de bioscopen gaan draaien en deze film gaat over een hond die verschillende hondenlevens heeft gehad. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van W. Bruce Cameron. Een film met dieren, dat moet haast wel een kaskraker gaan worden. Nou, op deze film moet je voorlopig nog geen weddenschappen afsluiten, want er is in Amerika ophef over de film ontstaan. Er is namelijk een video verschenen. waarin te zien is dat een zichtbaar bange hond wordt gedwongen tot filmopnames voor deze film.

De video werd online gezet door de entertainmentsite TMZ en op de video is de Duitse herder Hercules te zien die wordt gedwongen om een stunt uit te voeren. Hoewel het beestje tegenstribbelt om het hevig stromende water in te gaan, wordt hij door een productielid erin gegooid.

Josh Gad, die de stem inspreekt van de hond zegt dat hij na het zien van de video "verdrietig en geschokt" is. Hij heeft om opheldering gevraagd van de productie. "Ik ben geschokt om te zien dat een dier in zo'n situatie wordt geplaatst tegen zijn wil in", aldus Gad. Ook regisseur Lasse Hallstrom reageert verbaasd. "Mij is beloofd dat onderzoek wordt gedaan naar deze situatie."

In een verklaring hebben de filmproducenten laten weten dat de hond het goed maakt en dat er te allen tijde zorg voor de veiligheid van het dier is gedragen. Maar die roepen nu van alles om de film toch een succes te laten worden.

Trailer A Dog's Purpose

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus