Nu op VK

Meer VKMag?

Meer VKMag? Like onze Facebook Page, volg ons op Twitter of volg ons op Instagram voor meer foto's en video's. Heb je zelf iets te delen? Stuur het naar ons via Whatsapp (06 590 590 72).

gaave foto`s alleen jammer dan jan de arbeider met een trappie `s ochtend vroeg al klaar moet gaan staan om een glimp van de auto`s te kunnen zien en allerlei kut ambtenaren een vrij pas krijgen om in het vip gedeelte te kunnen kijken.

Reactie van hugi. 21/08 | 20:25

ook zeer teleurstellend dat er geen werkende link was te vinden van een live stream zoals vorig jaar aan geboden hier op VK

wel hele mooie foto’s

Reactie van innemienie. 21/08 | 23:29

Top weer

Geweldige foto’s!!!

Reactie van Pablo. 22/08 | 14:53

Een waardig afscheid van JP dan maar.
Die hoeven we volgend jaar natuurlijk niet meer terug te zien!

Reactie van Sugar Ray. 22/08 | 23:35

Reageer

We zijn aan het testen met het reactie systeem van Disqus en met het reactiesysteem van Facebook, dus test vooral even gezellig mee door hieronder een comment op het topic hierboven achter te laten. Het is even verwarrend dat we 2 reactiesystemen aanbieden, maar daarom is het ook een test. Kom op, je kunt het. Alle letters zijn te vinden op je toetsenbord. Wat wel en niet mag vind je bij de huisregels. De volgende HTML tags kun je gebruiken bij het systeem van Disqus: a,b, blockquote, caption, cite, code, em, i, p, pre, q, samp, span, s, strike, strong en u.

Facebook

Disqus

comments powered by Disqus

Nu op VK