Nu op VK

Meer VKMag?

Meer VKMag? Like onze Facebook Page, volg ons op Twitter of volg ons op Instagram voor meer foto's en video's. Heb je zelf iets te delen? Stuur het naar ons via Whatsapp (06 590 590 72).

Ik verwachtte een filmpje

Reactie van watis. 26/03 | 11:25

Wordt hard aan gewerkt, is weekend smile

gebeurt weinig

Reactie van Tha-D-Man. 26/03 | 13:11

anders kunnen we hem altijd hier nog bekijken http://www.youtube.com/watch?v=KJ01jw-utvo

Reactie van Tha-D-Man. 26/03 | 13:45

@Tha-D-Man, dank voor je hulp. Heb Youtube ingesloten. Krijg kamerdeur van mijn zusje niet open dus Steve laat wel even op zich wachten. Dave ligt met zunne bakkes op de baja dus nu mag ik de troep opruimen. En ik ben slechts stagiair. Onbetaald.Ik doe wat verkeerds. Fijn is dat.

Reageer

We zijn aan het testen met het reactie systeem van Disqus en met het reactiesysteem van Facebook, dus test vooral even gezellig mee door hieronder een comment op het topic hierboven achter te laten. Het is even verwarrend dat we 2 reactiesystemen aanbieden, maar daarom is het ook een test. Kom op, je kunt het. Alle letters zijn te vinden op je toetsenbord. Wat wel en niet mag vind je bij de huisregels. De volgende HTML tags kun je gebruiken bij het systeem van Disqus: a,b, blockquote, caption, cite, code, em, i, p, pre, q, samp, span, s, strike, strong en u.

Facebook

Disqus

comments powered by Disqus

Nu op VK