advertorial 13-02-17VKMag

Ben je iemand die wel houdt van film die valt in de categorieën thriller en mysterie? Dan zeker even een plek in je agenda reserveren vanaf 16 februari, want dan gaat namelijk de film A CURE FOR WELLNESS in premiere in de Nederlandse bioscopen.

There’s a terrible darkness here

De Amerikaanse acteur Dane Dehaan speelt de rol van een ambitieuze jonge werknemer die de opdracht krijgt om de directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij heeft al snel het vermoeden dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij de angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

Trailer

De film is geregisseerd door Gore Verbinski, die zijn carrière ooit begon met het maken van videoclips. Na een aantal bescheiden succesfilms brak hij definitief door als regisseur van de horror kaskraker The Ring en verschillende Pirates of the Caribbean blockbusters (The Curse of the Black Pearl, Dead Man's Chest en At World's End) .

No one ever leaves

Dus even swipen op Tinder en alvast iemand regelen om vanaf 16 februari dus mee te nemen naar A CURE FOR WELLNESS.

A CURE FOR WELLNESS is vanaf 16 februari in de bioscoop te zien, bezoek de officiële film-website op www.acureforwellness.nl.

© 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Delen op WhatsApp

Facebook

Disqus